Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 15/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα σήμερα, ενώ υπάρχει εύνοια τόσο στα ερωτικά ,όσο και στα οικονομικά, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Έντονη η συναισθηματική φόρτιση προκύπτει για τους Κριούς που έχουν γενέθλια τέλος Μαρτίου, και μπορεί να σας οδηγήσει σε βιαστικά συμπεράσματα και επιλογές. Αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις σε θέματα καριέρας ή αποκατάστασης, προσέχοντας παγίδες και λάθη. Μην επιστηθείτε τη κρίση σας σήμερα...

Ταύρος 21/04-21/05: Κρυφά συναισθήματα έρχονται σήμερα στην επιφάνεια και μπορεί να παρασύρουν κυρίως τους γεννημένους στα τέλη Απριλίου, σε ακραίες συμπεριφορές.  Παρασκηνιακές σχέσεις και διαδικασίες μπορεί να σας οδηγήσουν σε εμμονές και κολλήματα για τα οποία θα μετανιώσετε αργότερα. Οικονομικές κυρίως  ανασφάλειες θα σας ταλαιπωρήσουν σήμερα και μπορεί να σας οδηγήσουν σε υπερεκτιμήσεις τόσο ανθρώπων, όσο και καταστάσεων. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και μην ονειροβατείτε. Παρεξηγήσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία με φίλους ή γνωστούς είναι πολύ  πιθανές.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Δύσκολα θα συγκεντρωθείτε σε προσωπικά σας ζητήματα σήμερα και αυτό γιατί οι απαιτήσεις  και οι ανάγκες των άλλων, φαίνετε να προηγούνται των δικών σας. Η επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο γίνεται με δυσκολία. Δεν θα είναι εύκολο να γίνετε κατανοητοί, ενώ υπάρχουν ασάφειες που σας εκνευρίζουν. Αποφύγετε σήμερα τη δημιουργία ή την κοινοποίηση επαγγελματικών και  προσωπικών  σχεδίων, όπως επίσης  και  συζητήσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους. Προσεκτικοί με τα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε εσείς που έχετε γεννηθεί τέλη Μαΐου, αποφεύγοντας επενδύσεις, δανεισμούς και γενικότερα  ακραίες οικονομικές επιλογές. Μην βιάζεστε ν’ αξιολογήσετε καταστάσεις.
Καρκίνος 22/06-22/07: Εργασιακά ή θέματα υγείας έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και ζητάνε την προσοχή σας. Πολλοί έχετε κουραστεί από την καθημερινότητα αλλά και από τις εξελίξεις στα εργασιακά και ψάχνετε διέξοδο για να απελευθερωθείτε απ’ ότι σας καταπιέζει. Ωστόσο η μέρα σήμερα δεν είναι ιδανική για καινούρια σχέδια και σημαντικές αποφάσεις. Η κρίση σας είναι επηρεασμένη από το συναίσθημα και μπορεί να σας παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές.  Αν κάνετε λοιπόν κάποια σχέδια ή έχετε κάποιες ιδέες σήμερα, πριν πάρετε αποφάσεις βεβαιωθείτε ότι στηρίζονται  σε ρεαλιστικές βάσεις και δεν είναι απλά όνειρα.  Έντονα τα συναισθήματα σήμερα και ακραίες συμπεριφορές, κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί τέλη Ιουνίου. Απωθημένα του παρελθόντος μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να επηρεάσουν τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Αποφύγετε παρορμητισμούς και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.
Λέων 23/07-23/08:  Μια πολύ δημιουργική αλλά και ερωτική  ατμόσφαιρα θα σας χαρίσει σήμερα η σελήνη στον Τοξότη. Νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε λίγο διασκεδάζοντας, φλερτάροντας και κάνοντας γενικότερα πράγματα που σας αρέσουν και σας χαροποιούν. Ωστόσο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με τα οικονομικά γιατί μπορεί ο ενθουσιασμός και η ανάγκη σας να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες να σας οδηγήσουν σε λάθη. Αποφύγετε δανεισμούς και οικονομικά ρίσκα γενικότερα. Εκρήξεις και ακραίες συμπεριφορές στο εργασιακό σας περιβάλλον μπορεί να έχετε οι γεννημένοι στα τέλη Ιουλίου. Η επιθυμία για καινούργιες εμπειρίες και ανανέωση μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες επιλογές αλλαγών σε δουλειά και καθημερινότητα. Μην βιάζεστε.
Παρθένος 24/08-23/09: Οικογενειακά και θέματα σπιτιού είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Από τη μία κάποιοι νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα δεσμά της οικογένειας που νιώθετε ότι σας πνίγουν, ενώ από την άλλη κάποιοι άλλη μπορεί να ζητήσετε την ανανέωση και τη διαφορά, μέσα στο χώρο του σπιτιού και την οικογένεια. Όπως και να έχει οι εξελίξεις σε οικογένεια και σπίτι είναι πολλές και θα επηρεάσουν τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Επιφυλακτικοί πρέπει να είστε σήμερα σε σχέσεις ή συνεργασίες και μην ακούτε μεγάλα λόγια ή υποσχέσεις που μπορεί να σας δίνουν. Έντονο πάθος και κτητικότητα θα παρασύρουν σε υπερβολές  εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Αυγούστου. Ζητήματα ασφάλειας ή εξουσίας θα διαταράξουν τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή τα παιδιά. 
Ζυγός 24/09-23/10:   Δραστήριοι και επικοινωνιακοί θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί, με ένα πολυάσχολο πρόγραμμα γεμάτο μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις αλλά ίσως και κάποιες μικρές εξορμήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της  καθημερινότητας. Αποφύγετε συζητήσεις και σχέδια για εργασιακά ή θέματα υγείας, γιατί περισσότερο θα σας μπερδέψουν, πάρα θα σας δώσουν λύσεις. Τάσεις ανταγωνισμού και ζήλιας θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας και θα κάνουν εκρηκτικό το κλίμα στον χώρο του σπιτιού, ιδιαίτερα για τους Ζυγούς που έχουν γενέθλια στα τέλη Σεπτεμβρίου.        
Σκορπιός 24/10-22/11: Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί γιατί υπάρχει τάση υπερκατανάλωσης και υπερβολών, που μοναδικό τους σκοπό έχουν να ικανοποιήσουν κάποιες επιθυμίες ή συναισθηματικές σας ανασφάλειες.  Μην πάρετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο γιατί η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική και μπορεί να κάνετε λάθη.  Η ανάγκη σας για βελτίωση στα εργασιακά ή το καθημερινό σας πρόγραμμα μπορεί να σας οδηγήσει στα άκρα σήμερα. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί τέλη Οκτωβρίου, η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη και δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ηρεμία σε συζητήσεις ή επαφές.  
Τοξότης 23/11-21/12:  Στα προσωπικά σας επικεντρώνεστε σήμερα και οι δικές σας ανάγκες φαίνετε ν’ αποτελούν την προτεραιότητα σας. Νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μακριά από όλους και όλα και αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις ή παρεξηγήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους και τους φίλους σας. Η επικοινωνία γίνετε μετ’ εμποδίων, ενώ ασάφειες και λανθασμένη κρίση είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσουν σε λάθη. Μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις τόσο σε ότι αφορά επαγγελματικά, όσο και προσωπικά ζητήματα.  Τα οικονομικά ίσως να γίνουν αιτία για  διαφορές και εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Συναισθήματα καχυποψίας και ζήλιας θα παρασύρουν σε ακραίες συμπεριφορές, κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί στα τέλη Νοεμβρίου. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην γίνεστε απόλυτοι και κτητικοί με τους άλλους.    
Αιγόκερω 22/12-20/01: Κούραση και ατονία θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας για τους περισσότερους από εσάς. Η απομόνωση είναι ίσως ένας τρόπος για να ξεφύγετε από τη τρέλα της καθημερινότητας και τις υποχρεώσεις που σας κουράζουν και σας εκνευρίζουν. Η μέρα είναι ακατάλληλη για σχεδιασμούς και συζητήσεις, ενώ θα πρέπει να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις ή υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών. Εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο προκύπτουν για τους γεννημένους στα τέλη Δεκεμβρίου. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις ή βιαστικά συμπεράσματα για άτομα της οικογενείας ή υποθέσεις ακινήτων.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Η κοινωνική σας ζωή ζωντανεύει και σας δίνει διεξόδους για να χαλαρώσετε λίγο. Δείτε φίλους, κάντε νέες γνωριμίες και ανανεώστε τον κύκλο σας, προσέχοντας όμως τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος για  περιττά έξοδα. Η μέρα είναι ακατάλληλη για σχεδιασμούς ή αποφάσεις γύρω από τα οικονομικά σας γενικότερα. Αποφύγετε σοβαρές κινήσεις ή επενδυτικά ρίσκα που μπορεί να βάζουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας. Απωθημένα από το παρελθόν και δυνατά συναισθήματα ξυπνούν, κυρίως  για τους γεννημένους στα τέλη Ιανουαρίου και μπορεί να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην παρασύρεται από τον έντονο συναισθηματισμό της ημέρας.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Τα επαγγελματικά θα βρεθούν στην κορυφή της ατζέντας σας σήμερα, ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις ή σχέδια τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η κρίση σας δεν θα είναι σωστή και υπάρχει κίνδυνος να κάνετε λανθασμένες επιλογές. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις με ανωτέρους στον επαγγελματικό σας χώρο. Η Αφροδίτη στον τομέα των  οικονομικών, υπόσχετε βελτίωση των εσόδων σας, με κάποιο τρόπο. ‘Όμως σήμερα, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Ιχθείς που έχουν γεννηθεί τέλη Φεβρουαρίου, θα πρέπει ν’ αποφύγετε ρίσκα ή ακραίες οικονομικές κινήσεις και επιλογές. τα οικονομικά μπορεί να γίνουν αιτία διαφορών και εντάσεων  με φίλους ή άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Καχυποψίες και εμμονές, υπονομεύουν την εμπιστοσύνη και τη σταθερότητα στις σχέσεις αυτές. Αποφύγετε βιαστικά συμπεράσματα και παρορμητισμούς.    
AstroMeleti