Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 21/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Ανατρεπτική η διάθεσή σας σήμερα και είναι πολύ πιθανό να μη θέλετε ν’ ακολουθήσετε το πρόγραμμα της ημέρας. Φίλοι ή ομαδικές δραστηριότητες είναι αυτά που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες μπορεί να  δώσουν λύσεις και διεξόδους στους προβληματισμούς σας γύρω από το μέλλον μιας στενής προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης. Η νέα σελήνη που πραγματοποιείται το βράδυ υπόσχεται καινούργια σχέδια και ξεκινήματα, τα οποία  θα πρέπει να παραμείνουν κρυφά...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Πιο ευαισθητοποιημένοι είστε σήμερα σε θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης και θ’ ασχοληθείτε μαζί τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα που θα σας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις ή αλλαγές κάποιων εργασιακών πλάνων.  Η νέα σελήνη σήμερα, επηρεάζει κυρίως εσάς των πρώτων ημερών και  σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας πολύ κοινωνικής περιόδου ή  ενός νέου στόχου.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η μέρα είναι ιδανική για να σταθεροποιήσετε ένα δημιουργικό σχέδιο και να βάλετε τάξη στα προσωπικά σας. Κάποιοι σκέπτεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και ίσως αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις στην προσωπική σας ζωή. Από αργά το απόγευμα, καριέρα και θέματα αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο, ενώ η νέα σελήνη ωθεί κυρίως εσάς των πρώτων ημερών σε καινούργια εγχειρήματα και νέους επαγγελματικούς ή προσωπικούς στόχους. Ωστόσο πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε, σιγουρευτείτε ότι οι στόχοι αυτοί είναι ρεαλιστικοί και υλοποιήσιμοι.     
Καρκίνος 22/06-22/07:  Προβληματισμοί, καθυστερήσεις και δυσκολίες σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων, απασχολούν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι σήμερα θ’ ανακαλύψετε διεξόδους που θα σας βοηθήσουν να δείτε λίγο πιο ρεαλιστικά τα πράγματα. Ένα πολύ αισιόδοξο και δυναμικό διάστημα ξεκινά από το βράδυ, για εσάς των πρώτων ημερών. Η διάθεσή σας ανεβαίνει και θα βρείτε τη δύναμη να ξεπεράσετε τα όρια σας και να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας.
Λέων 23/07-23/08:   Πιο ανοικτοί  αλλά και δοτικοί μπορεί να είστε σήμερα με τους άλλους και αυτό σας βοηθά να επικοινωνήσετε καλύτερα και να βρείτε λύσεις για να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητα σας μαζί τους. Με τη νέα σελήνη στους Ιχθύς ξεκινά ένα πιο εσωστρεφές διάστημα για εσάς των πρώτων ημερών. Αναζητάτε ουσιαστικότερα πράγματα στη ζωή σας, ενώ πολλοί θ’ ανακαλύψετε μια πιο ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Το πρόγραμμά παραμένει φορτωμένο, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών, όμως οι εξελίξεις σήμερα στα εργασιακά θα σας αποζημιώσουν και πολλοί από εσάς θα βρείτε διεξόδους για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες στα οικονομικά. Νέα δεδομένα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις δημιουργεί η νέα σελήνη για εσάς των πρώτων ημερών και μέσα στο επόμενο διάστημα θα ενεργοποιηθείτε έντονα γύρω από θέματα σχέσεων ή συνεργασιών.
Ζυγός 24/09-23/10: Δημιουργική και ευχάριστη μέρα, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Τα αισθηματικά ευνοούνται και πολλοί από εσάς, μπορεί να σκέφτεστε σοβαρά ν’ αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις σε μια σχέση.  Νέα δεδομένα σε δουλειά και καθημερινότητα δημιουργεί η νέα σελήνη για εσάς των πρώτων ημερών. Καινούργια σχέδια για τη δουλειά ή ένας νέος τρόπος αντιμετώπισης της δουλειάς και της καθημερινότητας σας είναι πολύ πιθανά μέσα στο επόμενο διάστημα.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η διάθεσή σας ίσως είναι λίγο πεσμένη σήμερα και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε σπίτι. Προβλήματα από το παρελθόν μπορεί να ξεπεραστούν με τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων. Η νέα σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ιχθύ, ευνοεί καινούργια ξεκινήματα στα αισθηματικά άλλα και σε δημιουργικά σχέδια. Επηρεάζει κυρίως εσάς των πρώτων ημερών και υπόσχετε νέα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή. Ένας νέος έρωτας ή ένας απόγονος μπορεί να προκύψουν αυτή τη περίοδο.
Τοξότης 23/11-21/12:Πολύ δραστήρια μέρα η σημερινή ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Απρόσμενες γνωριμίες, συναντήσεις με φίλους ή πληροφορίες σας βοηθούν να προωθήσετε μια συλλογική δουλειά. Η νέα σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει κυρίως εσάς των πρώτων ημερών, δημιουργώντας νέα δεδομένα ή ξεκινήματα σε υποθέσεις που αφορούν σπίτι και οικογένεια. Κάντε προσεκτικά βήματα  γιατί η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική και μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.    
Αιγόκερω 22/12-20/01: Εξελίξεις στα οικονομικά σας βοηθούν να δείτε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα και να αναθεωρήσετε ή να κάνετε κάποιες αλλαγές σε επαγγελματικούς ή προσωπικούς στόχους.  Μια πολύ δραστήρια περίοδος ξεκινά για εσάς των πρώτων ημερών, με τη νέα σελήνη σήμερα στους Ιχθύς. Νέες ιδέες, οράματα, καινούργιες γνωριμίες αλλά και πολλές επαφές και μετακινήσεις θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σας σήμερα ενισχύονται και σας βοηθούν να προωθήσετε ή να σταθεροποιήσετε τα σχέδια σας.  Άγχος και νέα δεδομένα στα οικονομικά μπορεί να δημιουργηθούν σ’ εσάς των πρώτων ημερών, μέσα στο επόμενο διάστημα. Προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας και αποφύγετε περιττά έξοδα που θα τον έβαζαν σε κίνδυνο.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι ρυθμοί θα παραμείνουν χαμηλοί έως και αργά το απόγευμα. Αμέσως μετά, με τη είσοδο της σελήνης στο ζώδιο σας θα έχετε την απαραίτητη δύναμη και ενέργεια για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες στην καθημερινότητα σας. Σε καινούργια ξεκινήματα και αλλαγές, τόσο  σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα ωθήσει εσάς των πρώτων ημερών η νέα σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα στο ζώδιο σας.
AstroMeleti