Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 04/02/2012

Στον Καρκίνο θα περάσει η σελήνη σήμερα, κάνοντας μας πιο συναισθηματικούς και ευαίσθητους στις ανάγκες των άλλων. Το ενδιαφέρον μας θα στραφεί στο σπίτι ή την οικογένεια, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.  Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι φορτίζεστε συναισθηματικά και θα γίνεται πιο εύθικτοι και ευέξαπτοι. Το σημαντικότερο πλανητικό γεγονός σήμερα είναι η οριστική είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς όπου και θα μείνει για αρκετά χρόνια και θ’ αλλάξει τις πεποιθήσεις,  και τα πιστεύω μας, οδηγώντας μας  σε πιο πνευματικούς δρόμους.
Κριός 21/03-20/04: Τονίζεται σήμερα η αστάθεια και η ρευστότητα που χαρακτηρίζει τη ζωή σας τον τελευταίο καιρό. Ανασφάλειες και φοβίες θα σας ταλαιπωρήσουν και πάλι, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Κριούς των πρώτων ημερών. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας όμως σήμερα δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά ευνοούνται με κάποιο τρόπο. Η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ισχυροποιεί το ένστικτο  και τονίζει τη φαντασία και τον οραματισμό σας...
Ταύρος 21/04-21/05: Η μέρα είναι απαιτητική και θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε έντονα για να τακτοποιήσετε όλες τις υποχρεώσεις που έχουν προκύψει. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη και δεν φαίνετε να έχετε σκοπό να μείνετε σπίτι σήμερα. Αλλά ακόμη και αν μείνετε μέσα, σίγουρα δεν θα είστε μόνοι σας, αλλά παρέα με φίλους.  Εργασιακά θέματα σταθεροποιούνται για εσάς των τελευταίων ημερών οι οποίοι θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη δουλειά και τις συνεργασίες σας.    Ο Ποσειδώνας περνά οριστικά στους Ιχθείς σήμερα και από τη νέα του θέση θα σας βοηθήσει να γίνεται πιο ομαδικοί και δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε μια συλλογική προσπάθεια για ένα κοινό σκοπό.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Πιο ευαίσθητοι γίνεστε σήμερα με τα οικονομικά ενώ σε κάποιους  μπορεί να ενισχυθούν ανασφάλειες και φοβίες. Αποφύγετε τις άσκοπες δαπάνες. Κυριαρχούν ένταση και ανταγωνισμός και μόνο εσείς των τελευταίων ημερών φαίνετε να έχετε τις οικονομικές προϋποθέσεις για την υλοποίηση ενός προσωπικού σχεδίου. Η είσοδος του Ποσειδώνα από σήμερα στους Ιχθείς επηρεάζει αρχικά μόνο εσάς των δύο πρώτων ημερών. Σιγά-σιγά, μέσα στους επόμενους μήνες, θα δείτε ν’ αλλάζουν τα πιστεύω σας σε θέματα καριέρας, ή ακόμη και ο  επαγγελματικός σας προσανατολισμός. Χρειάζεται προσοχή γιατί υπάρχει τάση να εξιδανικεύεται τα πράγματα και μπορεί να πέσετε θύματα αυταπάτης ή εξαπάτησης.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Η σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο, κάνοντας σας πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς. Κάποιοι ίσως γίνεται πιο εύθικτοι και ανταγωνιστικοί. Μη τα βάζετε με τους άλλους, αναλάβετε τις ευθύνες σας, κλείστε λογαριασμούς με το παρελθόν και προχωρήστε σε καινούργια πράγματα. Φίλοι είναι στο πλευρό σας για να σας βοηθήσουν. Απρόβλεπτες εξελίξεις στη δουλεία θ’ αναστατώσουν το πρόγραμμα σας και θα χρειαστεί υπομονή και ψυχραιμία στη διαχείριση των καταστάσεων. Τα οικονομικά αρχίζουν να ισορροπούν σιγά- σιγά.  
Λέων 23/07-23/08:  Οι ρυθμοί  πέφτουν σήμερα και τώρα βγαίνει η κούραση των προηγούμενων ημερών. Πολλοί θα επιλέξετε να μείνετε σπίτι για να ξεκουραστείτε. Ωστόσο δεν θα είναι εύκολο και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών μπορεί να δείτε τα σχέδια σας ν’ ανατρέπονται. Αν δουλεύεται σήμερα, θα διαπιστώσετε ότι το κλίμα στη δουλειά είναι ανταγωνιστικό και μπορεί κάποιος συνάδελφος να σας εκνευρίσει. Προγραμματίστε τα οικονομικά σας γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν έξοδα που δεν περιμένατε.
Παρθένος 24/08-23/09:  Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται και επαφές ή καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα μπορεί ν’ αποδειχθούν πολύ χρήσιμες και θα σας ανοίξουν νέους δρόμους. Τα οικονομικά σταθεροποιούνται σιγά- σιγά, για εσάς των τελευταίων ημερών, ενώ αντίθετα αναστάτωση και απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά, προκύπτουν για τους Παρθένους των πρώτων ημερών. Στις προσωπικές σας σχέσεις γεννιούνται ανταγωνισμοί και θα πρέπει να διατηρήσετε κάποιες ισορροπίες αν δεν θέλετε να υπάρξει ρήξη. Αποφύγετε ζήλιες και έντονη κτητικότητα.
Ζυγός 24/09-23/10:  Δύσκολα θα κρατήσετε σήμερα ισορροπίες μεταξύ σπιτιού και καριέρας. Η προσπάθεια να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά μπορεί να σας κάνει  ν’ αμελείτε  το σπίτι ή αντίθετα αλλαγές στα δεδομένα του σπιτιού και οικογενειακές υποχρεώσεις σας κρατούν μακριά από τα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Όπως και να έχει σήμερα, Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσετε εντάσεις με ανωτέρους ή άτομα της οικογένειας. Αποφύγετε ανταγωνισμούς. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και η μέρα είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε υποθέσεις με τράπεζες, κληρονομιές, εφορίες, ασφάλειες κλπ.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου , σας κάνει πιο αισιόδοξους και δημιουργικούς.  Θέλετε ν’ αποφύγετε τα τετριμμένα κάνοντας κάτι διαφορετικό που θα σας ανανεώσει και θα σας διασκεδάσει.    Καινούργια σχέδια, νέες εμπειρίες, ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή θέματα σπουδών θα βρεθούν στην κορυφή της ατζέντας σας σήμερα και μπορεί να σας φορτίσουν συναισθηματικά. Αποφύγετε εντάσεις με συγγενείς ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.
Τοξότης 23/11-21/12: Οικονομικά και θέματα εξουσίας έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Ίσως χρειάζεται να επαναπροσδιορίσετε τον προϋπολογισμό σας, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές για να υπάρξει ισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων. Εντάσεις και ανταγωνισμοί θα υπάρξουν σε σχέσεις, λόγω οικονομικών διαφορών. Καλύτερα ν’ αφήσετε τα οικονομικά και οτιδήποτε άλλο σας δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα και να βγείτε με φίλους για να διασκεδάσετε. Η ερωτική ζωή είναι έντονη, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών και θα ζήσετε στιγμές έντονου πάθους, αρκεί ν’ αποφύγετε ζήλιες και έντονη κτητικότητα.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ανταγωνιστικό το κλίμα σήμερα με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη. Είστε πιο ευέξαπτοι και εύθικτοι και δεν θα χρειαστεί πολύ για να πάρετε φωτιά. Τα δεδομένα στο γάμο ή σε μια σοβαρή σχέση αλλάζουν και πρέπει να πάρετε σοβαρά την κατάσταση στα χέρια σας,  και όχι να τσακώνεστε με τους δικούς σας ή  συνεργάτες.  Τα οικονομικά δείχνουν σημάδια βελτίωσης και μπορεί να πάρετε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένετε. Στόχοι και επαγγελματικά σχέδια σταθεροποιούνται σιγά- σιγά για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, αλλά θα χρειαστεί πολύ δουλειά και υπευθυνότητα για να έχετε τ’ αποτελέσματα που επιθυμείτε.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Εργασιακά και θέματα υγείας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας σήμερα. Πολλοί μπορεί να σκέφτεστε ότι τα χρήματα που παίρνετε είναι πολύ λίγα για τη δουλειά που προσφέρετε και πρέπει να το αλλάξετε αυτό. Ωστόσο καλό θα ήταν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις κάτω από συναισθηματική φόρτιση. Η μέρα θα είναι απαιτητική και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα χρειαστεί ν’ αντιμετωπίσετε έκτακτες καταστάσεις. Να είστε πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και όταν χειρίζεστε μηχανήματα ή αιχμηρά αντικείμενα. Εκνευρισμός και νευρικότητα μπορεί να γίνουν αιτία ατυχημάτων. Άτομα της οικογενείας μπορούν να σας βοηθήσουν αν χρειαστεί. Η είσοδος του Ποσειδώνα από σήμερα στους Ιχθείς, μπορεί να ωθήσει εσάς των δύο πρώτων ημερών, σε οικονομικά μπερδέματα ή παράτολμα εγχειρήματα. Μην κάνετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και μην εμπιστεύεστε οτιδήποτε υπόσχετε εύκολο κέρδος. Μπορεί να εξαπατηθείτε.
Ιχθείς 20/02-20/03: Σήμερα κάνει οριστικά πια την είσοδο του ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σας, όπου και θα παραμείνει για αρκετά χρόνια, επηρεάζοντας αρχικά εσάς που έχετε γεννηθεί 20-21 Φεβρουαρίου. Δημιουργικότητα και  φαντασία ενισχύονται και μπορεί να δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα, όμως θα πρέπει να αποφύγετε αυταπάτες, τάσεις φυγής και καταχρήσεις. Η δημιουργικότητα σας ενισχύεται σήμερα, όπως και η διάθεσή σας για διασκέδαση, έρωτα και παιχνίδι. Θέλετε να κάνετε μόνο πράγματα που ευχαριστούν εσάς και αυτό μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Έξοδα που δεν περιμένατε θα βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, εσάς των πρώτων ημερών, ενώ αντίθετα εσείς των τελευταίων ημερών βρίσκετε τρόπους για να ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν.  
 AstroMeleti