Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 28/02/2012

Κριός 21/03-20/04:  Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Μυστικά σχέδια και επαφές για τη δουλειά, θα σας ωφελήσουν και θα δώσουν παράλληλα μια ανάσα στα οικονομικά σας. Το πάθος και η αφοσίωση στους στόχους σας ενισχύονται σήμερα και σας ωθούν να επικεντρωθείτε στην προσπάθεια για την υλοποίηση ενός επαγγελματικού σχεδίου. Σημαντική πρόοδος μπορεί να σημειωθεί στα οικονομικά σας, αρκεί να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας...
   
Ταύρος 21/04-21/05:  Η μέρα είναι ιδανική για να επενδύσετε σε μια συλλογική προσπάθεια και να προωθήσετε ένα σημαντικό σας στόχο. Συναντήσεις ή συζητήσεις με φίλους και συνεργάτες ευνοούνται και θα μπορούσατε σήμερα να πείσετε με ευκολία τους άλλους, για τις απόψεις και τα σχέδια σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ένας μικρός απολογισμός, θα σας βοηθούσε σήμερα να βγάλετε κάποια συμπεράσματα για εσάς και τον τρόπο που έχετε επιλέξει να ζείτε. Πολλοί ψάχνετε για κάτι πιο ουσιαστικό στη ζωή σας. Κάτι που θα καταφέρει να σας καλύψει,  είτε υλικές, είτε συναισθηματικές ανασφάλειες. Τα επαγγελματικά σήμερα ευνοούνται και δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν ευκαιρίες αύξησης του εισοδήματός σας. Νέες εισοδηματικές πηγές μπορεί να προκύψουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίες υπόσχονται βελτίωση των οικονομικών, σε βάθος χρόνου.   
 Καρκίνος 22/06-22/07: Οι κοινωνικές επαφές σήμερα και οι συζητήσεις με φίλους ή συνεργάτες, θα δώσουν πνοή στα σχέδια σας. Ευχάριστες ειδήσεις και μηνύματα από το εξωτερικό θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.  Τα συναισθήματα πολλαπλασιάζονται σήμερα, κάνοντας πιο έντονη την ανάγκη για ανανέωση και αλλαγή. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται και θα μπορούσατε σήμερα να προωθήσετε μια πολυπόθητη σχέση ή ένα επαγγελματικό ραντεβού.   
Λέων 23/07-23/08:  Η μέρα υπόσχετε ευκαιρίες τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Επιδιώξτε σήμερα συζητήσεις που αφορούν  οικονομικά και επενδύσεις και τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες, κάνοντας διακανονισμούς προς όφελος σας.  Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε την απαραίτητη υποστήριξη για να οργανώσετε τα οικονομικά σας και να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.
Παρθένος 24/08-23/09: Το πάθος και η ερωτική σας διάθεση ενισχύονται, και θα σας φέρουν πιο κοντά στο σύντροφο σας. Κάποιοι μπορεί ν’ αναζητήσετε μια πιο ουσιαστική σχέση τώρα, ενώ η μέρα είναι ιδανική για ν’ ανανεώσετε τη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο, βρίσκοντας  και πάλι τα σημεία που σας ένωναν και ίσως τα είχατε χάσει για λίγο.    
Ζυγός 24/09-23/10:  Σχέδια και συζητήσεις γύρω από τη δουλειά ή κάποιες συνεργασίες  ευνοούνται σήμερα. Πληροφορίες και μηνύματα που φτάνουν στ’ αυτιά σας, σας βοηθούν να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη δουλειά. Βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο, σχετικά με το σπίτι, τη δουλειά  και την καθημερινότητα και θα σας παθιάσουν. Ωστόσο θα είναι εύκολο να περάσετε τις δικές σας απόψεις σε εργασιακά ή οικογενειακά θέματα.    
Σκορπιός 24/10-22/11:  Νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι ν’ αναλάβετε πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις, μέσα από τις οποίες θα καταφέρετε ν’ αποδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Τα συναισθήματα και το πάθος σας ξεχειλίζουν, φέρνοντας σας πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο ή αγαπημένα σας πρόσωπα γενικότερα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε ανταγωνισμούς. 
Τοξότης 23/11-21/12: Στη δουλειά ή κάποιο πρόβλημα υγείας επικεντρώνετε σήμερα το ενδιαφέρον σας. Συζητήσεις με άτομα της οικογενείας θα σας βοηθήσουν και ίσως δώσουν λύσεις σε αδιέξοδα. Θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα προκύπτουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και δεν αποκλείεται να πάρετε μια σημαντική οικονομική βοήθεια από την οικογένεια σας. Αποφάσεις που θα πάρετε σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια,  θα δώσουν ώθηση στα οικονομικά σας.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η δημιουργικότητα σας ενισχύεται σήμερα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε καινούργια σχέδια ή να κοινοποιήσετε κάποια παλιότερα σχέδια σας. Συζητήσεις με φίλους ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος θα σας ωφελήσουν, αν και δεν φαίνετε να καταλήγουν κάπου.  Η ενέργεια και η αντοχή σας πολλαπλασιάζονται βοηθώντας σας να  πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.  Αποφύγετε τις υπερβολές.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας και να κάνετε συζητήσεις και συμφωνίες γύρω από οικονομικά. Αν θέλετε να κάνετε μια σοβαρή αγορά, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Οικονομικοί στόχοι σας παθιάζουν και μπορεί να σας οδηγήσουν σε υπερβολές και ακραίες επιλογές.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η κοινωνική σας ζωή τονώνετε σήμερα και θα περάσετε ευχάριστα με φίλους και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Συλλογική δουλειά και ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται και ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα επικεντρώσετε όλη την ενέργεια και το πάθος σας σε μια συλλογική προσπάθεια.  Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να προωθήσετε ένα ομαδικό στόχο. 
AstroMeleti