Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 09/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Εργασιακά ή θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως φέρουν στα όρια τους πολλούς από εσάς. Καθυστερήσεις και εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσετε σας έχουν κουράσει καθώς χρειάζεται υπερδιπλάσια προσπάθεια για να έχετε κάποιο αποτέλεσμα. Ωστόσο θετικές εξελίξεις στα εργασιακά μπορεί να προκύψουν για εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Μαρτίου. Αν είστε ανοικτοί σε αλλαγές και νέα δεδομένα στα επαγγελματικά, οι εξελίξεις σήμερα σας βοηθούν ν’ αναπτυχθείτε...

Ταύρος 21/04-21/05: Η συναισθηματική σας ζωή έρχεται σήμερα στο προσκήνιο και θα περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα, αρκεί να μην είστε πολύ απαιτητικοί ή επικριτικοί μαζί τους. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Απριλίου θα έχετε τη δυνατότητα σήμερα να προβάλετε τις ικανότητες σας κερδίζοντας  την αναγνώριση των άλλων.  Τα σχέδια σας προωθούνται και καινούργιες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες ευνοούνται.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Υποθέσεις που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια θέλουν τη προσοχή σας. Υπάρχουν θέματα που σας αγχώνουν και πρέπει να τα τακτοποιήσετε σήμερα.  Οικονομικές συναλλαγές και διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και καινούργια ξεκινήματα μπορεί να σας αγχώνουν, όμως ιδιαίτερα εσείς  που έχετε γεννηθεί τέλη Μαΐου θα πρέπει να τολμήσετε.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Πολυάσχολη σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Πολλές υποχρεώσεις όμως παρόλα αυτά, μπορεί να βρείτε χρόνο για να τα πείτε και με κάποιους φίλους. Συζητήσεις, προτάσεις οι συμφωνίες για εργασιακά, ανοίγουν δρόμους για σημαντικές συνεργασίες, μέσα από τις οποίες θα προβληθείτε. Μπορεί οι εξελίξεις να μην είναι άμεσες, όμως τώρα σας δίνεται ο χρόνος να προετοιμαστείτε.
Λέων 23/07-23/08:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Οι ανασφάλειες γύρω από τον προϋπολογισμό σας εντείνονται και ίσως πρέπει να κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμό όπως επίσης και να προσέξετε τα έξοδα σας. Αποφύγετε σήμερα συζητήσεις οικονομικής φύσεως. Για κάποιους από εσάς, τα οικονομικά ίσως γίνουν αιτία σημαντικών αλλαγών σε δουλειά ή ακόμα και  κατοικία.    
Παρθένος 24/08-23/09:  Προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας σήμερα. Επικεντρώνεστε στον εαυτό σας, αναζητώντας τρόπους για να προβληθείτε και αυτό μπορεί να γίνει αιτία παρεξηγήσεων ή διαφορών, με τους άλλους γύρω σας. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται, κυρίως για όσους έχετε γενέθλια κοντά στα τέλη Αυγούστου.   
Ζυγός 24/09-23/10:  Η ζωτικότητα σας πέφτει και μια τάση απομόνωσης και απολογισμού θα κάνει τη εμφάνιση της σήμερα. Προσωπικοί και επαγγελματικοί στόχοι επανεξετάζονται. Μυστικά σχέδια ή παρασκηνιακές εξελίξεις σας ευνοούν.  
Σκορπιός 24/10-22/11:  Συναντήσεις με φίλους και έντονη κοινωνική ζωή υπόσχετε η μέρα σ’ εσάς τους Σκορπιούς. Μια συλλογική δουλειά ευνοείτε, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας γιατί είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Τοξότης 23/11-21/12: Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά μπορεί να σας αγχόσουν σήμερα. Τα σχέδια σας δεν φαίνετε να προχωρούν όπως θα θέλατε και αυτό σας εκνευρίζει. Κάντε υπομονή και οργανώστε όσο καλύτερα γίνεται τα επαγγελματικά σας βήματα,  αν θέλετε να δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνεται.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία τονίζονται σήμερα και σας βοηθούν να οργανώσετε καλύτερα ένα καινούργιο σχέδιο που θα σας ανανεώσει. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών ίσως αγχώνεστε γιατί βλέπετε τα σχέδια σας να μην προχωρούν με το ρυθμό που θα θέλατε. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, ανώτερες σπουδές ή νομικές διαδικασίες καθυστερούν, δημιουργώντας σας ένταση και εκνευρισμό. Μην πιέζετε καταστάσεις. Κάντε υπομονή  και εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να προετοιμαστείτε καλύτερα.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τις επιλογές που έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα. Σχέδια και συζητήσεις που θα κάνετε γύρω από οικονομικά ευνοούνται και είναι πολύ πιθανό, εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στα τέλη Ιανουαρίου, να κερδίσετε την αποδοχή αλλά και τη στήριξη ηλικιωμένων ή ανωτέρων.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται σήμερα και θα μπορούσατε να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο ή συνεργάτες, αρκεί να μην γίνεστε επικριτικοί ή απαιτητικοί μαζί τους. Εποικοδομητικές συζητήσεις μπορούν να σας βοηθούν ν’ ανανεώσετε τη σχέση σας.  Αν είστε γεννημένοι κοντά στα τέλη Φεβρουαρίου, οι στόχοι σας ευνοούνται και μια σημαντική συνεργασία είναι πολύ πιθανή.
AstroMeleti