Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 01/02/2012

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
Η μέρα είναι λίγο διφορούμενη. Από τη μία η σελήνη στο Ταύρο μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα και να θέλουμε να περάσουμε καλά με απλά καθημερινά πράγματα, από την άλλη η αντίθεση Αφροδίτης Άρη κάνει το κλίμα εκρηκτικό. Δύσκολα θα αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και ψάρια που έχετε γεννηθεί κοντά στις 14.
Κριός 21/03-20/04: Εφευρετικότητα, πρωτοτυπία και δημιουργική διάθεση ενισχύονται σήμερα και σας βοηθούν να βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Η συναισθηματική ζωή σας προβληματίζει ενώ μια τάση εσωστρέφειας δεν σας βοηθά να εκφραστείτε ανοικτά. Κάποιοι κινήστε παρασκηνιακά και οι συναισθηματικές σας ανασφάλειες μπορεί να σας εμπλέξουν σε μυστικές σχέσεις ή συνεργασίες. Το παρασκήνιο μπορεί να σας έλκει αυτή τη περίοδο, ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί από το βράδυ και μετά υπάρχει κίνδυνος τα μυστικά σας ν’ αποκαλυφθούνε.  Αποφύγετε συναισθηματικές εντάσεις.
Ταύρος 21/04-21/05: Αν και τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα προσωπικά σας σχέδια δείχνουν να μην προχωρούν με τους ρυθμούς που θα θέλατε, εσείς δεν το βάζετε κάτω και βρίσκεται διέξοδο για να ξεφύγετε, διασκεδάζοντας με φίλους. Η Αφροδίτη ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και σας βοηθά να διευρύνετε τον κύκλο σας.  Ωστόσο εντάσεις σήμερα το βράδυ, μπορεί να δημιουργήσουν αστάθεια στο φιλικό σας περιβάλλον. Μη γίνεστε πιεστικοί με τους άλλους, προκειμένου να κάνουν αυτό που θέλετε και αποφύγετε εντάσεις με φίλους το σύντροφο ή τα παιδιά, αν είστε γονείς. Καθυστερήσεις και αναβολές κάποιου σχεδίου θα σας εκνευρίσουν.  
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Δύσκολα θα κρατήσετε σήμερα ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ένταση στη δουλειά ή το σπίτι. Μην γίνεστε προκλητικοί με τους δικούς σας ανθρώπους. Σχέδια κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης μπορεί ν’ αναθεωρηθούν ή ν’ ανατραπούν.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνετε σήμερα και θα βοηθήσει κυρίως εσάς των πρώτων ημερών , να βρείτε διεξόδους για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην καριέρα και τη ζωή σας γενικότερα.  Ένα καινούργιο σχέδιο, μια νέα προοπτική ή  ένα ταξίδι στο εξωτερικό θ’ αναπτερώσει το ηθικό σας, ωστόσο το βράδυ ίσως χρειαστεί να κάνετε αναθεωρήσεις και αλλαγές. Αποφύγετε εντάσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και μην υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες. Προσοχή σε ταξίδια και μετακινήσεις γενικότερα. Βιασύνη και εκνευρισμός θα γίνουν αιτία για να κάνετε λάθει.
Λέων 23/07-23/08:  Ένα καινούργιο επαγγελματικό σχέδιο  προκύπτει για εσάς των πρώτων ημερών. Οι ανασφάλειες που μπορεί να σας δημιουργούν οι εξελίξεις στον επαγγελματικό κυρίως χώρο, ενισχύουν την  δημιουργικότητα και εφευρετικότητα σας.  Καθυστερήσεις και δυσκολίες στα οικονομικά σας αγχώνουν και πολλοί αναδιοργανώνετε τον προϋπολογισμό σας, προσπαθώντας να  φέρετε μια ισορροπία σε έσοδα και έξοδα. Ωστόσο σήμερα αυτό δεν θα είναι εύκολο και από το βράδυ, οικονομικές εξελίξεις ή διαφορές, θα δοκιμάσουν σχέσεις ή συνεργασίες.  Η πίεση θα είναι μεγάλη και πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας.
Παρθένος 24/08-23/09:  Έντονο κλίμα θα υπάρχει σήμερα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ίσως γίνεται πολύ ανταγωνιστικοί με το σύντροφο η συνεργάτες. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μην γίνεστε επιθετικοί με τους άλλους γύρω σας. Η υγεία σας επίσης μπορεί να είναι εύθραυστη αυτές τις μέρες  και να σας ταλαιπωρήσει λίγο, όμως θα είναι κάτι παροδικό.
Ζυγός 24/09-23/10:  Συσσωρευμένη πίεση και εκνευρισμός θα κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα σας.  Εργασιακά θέματα μπορεί να σας δημιουργήσουν φοβίες και άγχος, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις στο χώρο της δουλειάς, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί, κοντά στα μέσα Οκτωβρίου. Μην γίνεστε πιεστικοί με συναδέλφους ή συνεργάτες και αποφύγετε την εμπλοκή σε παρασκηνιακές διαδικασίες. Μυστικές σχέσεις δεν ευνοούνται αυτό το διάστημα.   
Σκορπιός 24/10-22/11:  Υποθέσεις που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας και ίσως αναστατώσουν τη ζωή σας. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί  στις σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά.  Δεν χρειάζεται να γίνεστε επικριτικοί μαζί τους. Αντίθετα ίσως θα έπρεπε να δείξετε κατανόηση στις αδυναμίες και τις ελλείψεις που μπορεί να παρουσιάζουν.  Αποφύγετε εντάσεις με φίλους, τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά, αν είστε γονείς.           
Τοξότης 23/11-21/12: Ισορροπίες θα χρειαστεί να βρείτε σήμερα μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, αν θέλετε ν’ αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Καθυστερήσεις και προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο μπορεί ν’ αναστατώσουν την οικογενειακή σας ζωή. Μην φέρνεται την ένταση της δουλειάς στο σπίτι και μην πιέζετε τους άλλους προσπαθώντας να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες και ανασφάλειες. Αποφύγετε συγκρούσεις με ανωτέρους ή ηλικιωμένα άτομα στο χώρο του σπιτιού.            
Αιγόκερω 22/12-20/01: Δύσκολη και πιεστική μέρα, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Καθυστερήσεις και προβλήματα στην υλοποίηση ενός σχεδίου, μπορεί να σας κάνουν πιο απαιτητικούς αλλά και επιθετικούς κάποιες φορές με τους άλλους γύρω σας. Καθημερινές επαφές ή γραφειοκρατικά προβλήματα θα σας ταλαιπωρήσουν. Αποφύγετε  μετακινήσεις  και ταξίδια, ενώ αν δεν μπορείτε, ελέγξτε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια. Υποθέσεις που αφορούν μακροπρόθεσμα σχέδια, εξωτερικό, νομικά ή σπουδές, μπορεί  να σας ταλαιπωρήσουν ως το τέλος της εβδομάδας.
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και μπορεί να γίνουν αιτία διαφορών ή συγκρούσεων με το σύντροφο ή άτομα της οικογενείας. Τριγμοί θα υπάρξουν σε σχέσεις που βασίζονται στα οικονομικά, ενώ προβλήματα στην επιχείρηση που εργάζεστε, σας πιέζουν. Ένα πρόβλημα υγείας μπορεί να σας ταλαιπωρήσει, αλλά ευτυχώς είναι παροδικό.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν τα οικονομικά θα χαροποιήσουν εσάς των πρώτων ημερών. Αντίθετα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, διανύετε ένα τριήμερο εντάσεων και διαφορών, τόσο σε προσωπικές, όσο και σε επαγγελματικές σας σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό να δέχεστε πιέσεις από το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη, όπως το ίδιο πιθανό είναι ν’ ασκείτε εσείς πίεση στους άλλους. Όπως και να έχει, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και μην γίνεστε ανταγωνιστικοί μαζί τους.
AstroMeleti