Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 06/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά. Προσωπικές επιθυμίες και επιδιώξεις έχουν προτεραιότητα σήμερα. Παίρνεται πρωτοβουλίες και θα κάνετε ότι χρειαστεί για ν’ αποδείξετε την αξία σας και να κερδίσετε την αναγνώριση των άλλων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Διασκέδαση και φλερτ  θα βρεθούν ψηλά στην ατζέντα όσων ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο. Μπορείτε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν αλλά προσέξτε τα οικονομικά γιατί υπάρχει τάση υπερκατανάλωσης και μπορεί να κάνετε έξοδα για τα οποία θα μετανιώσετε.  Υποχρεώσεις ή δυσκολίες σε μια σχέση θα απασχολήσουν εσάς των τελευταίων και θα πρέπει να δείξετε υπομονή και κατανόηση...
Ταύρος 21/04-21/05: Από το μεσημέρι και μετρά και όσο περνά η μέρα, μια έντονη διάθεση για αλλαγές θα σας χαρακτηρίσει.  Νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι να φέρετε τα πάνω κάτω στη ζωή σας, ωστόσο δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από υπέρμετρη αισιοδοξία και ενθουσιασμό.  Υποχρεώσεις  ή δυσκολίες σε δουλειά και καθημερινότητα μπορεί να φέρουν στα όρια τους, εσάς των τελευταίων ημερών. Οι άλλοι μπορεί να έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσάς σήμερα, ή εσείς δεν είστε ικανοποιημένοι από τους συνεργάτες σας. Ωστόσο όπως και να έχει πρέπει να κάνετε υπομονή και να μην πιέσετε καταστάσεις.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ευκαιρίες στα επαγγελματικά μπορεί να προκύψουν στο ξεκίνημα της μέρας, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών, όμως οι φοβίες και το άγχος που σας δημιουργούν τα οικονομικά, σας περιορίζουν. Όσο περνά η μέρα οι ρυθμοί ανεβαίνουν και  αυξάνονται οι απαιτήσεις. Τα νεύρα και η πίεση δεν θα ωφελήσουν. Προσπαθήστε να οργανωθείτε καλύτερα και να δείτε με ηρεμία τα πράγματα, χωρίς να πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό.  Απρόσμενες κοινωνικές επαφές ή συναντήσεις με φίλους, θα χαροποιήσουν εσάς των πρώτων ημερών.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η εβδομάδα ξεκινά σε αισιόδοξο κλίμα και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα θέλατε να κάνετε πράγματα έξω από τα καθιερωμένα. Σύντομα όμως θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι εύκολο. Προβλήματα ή υποχρεώσεις σε οικογενειακό επίπεδο θα σας αποδιοργανώσουν. Αποφύγετε τις εντάσεις και μην γίνεστε πιεστικοί με άτομα της οικογενείας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε σε ηλικιωμένα άτομα της οικογενείας.  Από το μεσημέρι και μετά θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε έξοδα για τα οποία θα μετανιώσετε. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και κάποια έσοδα που δεν περιμένατε.
Λέων 23/07-23/08:  Με χαμηλούς ρυθμούς ξεκινά η εβδομάδα, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Νιώθετε πεσμένοι και με δυσκολεύεστε να αντεπεξέλθετε ακόμη και σε βασικά πράγματα της καθημερινότητα σας. Μετακινήσεις και επικοινωνία, γίνονται μετ’ εμποδίων, δημιουργώντας δυσκολίες και καθυστερήσεις. Αποφύγετε εντάσεις και μην γίνεστε πιεστικοί με τους άλλους. Όσο περνά η μέρα σιγά- σιγά ανακτάτε τις δυνάμεις σας και από αργά το μεσημέρι και μετά γίνεστε πιο δραστήριοι και αποφασιστικοί. Καινούργια σχέδια και νέες προοπτικές μπορεί να προκύψουν από το πουθενά και να σα βάλουν σε διαδικασία αλλαγών. Μην πάρετε βιαστικές ή επιπόλαιες αποφάσεις και μην αμελήσετε υποχρεώσεις στη δουλειά.
Παρθένος 24/08-23/09:  Η μέρα κρύβει αναστάτωση και άγχος, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Ίσως νιώσετε εγκλωβισμένοι ή  απογοητευμένοι. Δυστυχώς δεν θα σας σώσει κάποιο θαύμα.  Απλά οργανώστε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας και θα δείτε ότι σιγά- σιγά όλα θα μπουν σε μια τάξη. Ο σύντροφος ή συνεργάτες, βρίσκονται δίπλα σας και μπορούν να σας βοηθήσουν αν χρειαστεί. Όσο περνά η μέρα η διάθεσή σας πέφτει και τώρα θα βγει η κούραση από τις δραστηριότητες των προηγούμενων  ημερών. Παρασκηνιακά ζητήματα ή υποχρεώσεις από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες αν πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις και δεν τ’ αντιμετωπίσετε σοβαρά.
Ζυγός 24/09-23/10:  Προβληματισμοί γύρω από θέματα καριέρας και αποκατάστασης απασχολήσουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας, κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει ή οι δυσκολίες που μπορεί να περνάτε είναι πολλές, αλλά θα σας ωριμάσουν. Προσέξτε την υγεία σας και μην πιέσετε πολύ τον εαυτό σας.  Από το μεσημέρι και μετά η κοινωνική σας ζωή ζωντανεύει και πολλοί θα βρεθείτε με φίλους και θα διασκεδάσετε. Καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν ξαφνικά θα ξυπνήσουν ερωτικά συναισθήματα, κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών.  
Σκορπιός 24/10-22/11:  Άγχος και ανασφάλειες θα ταλαιπωρήσουν εσάς των τελευταίων ημερών και θα βάλουν φραγμούς σε καινούργια σχέδια και φιλοδοξίες. Προβλήματα του παρελθόντος ή κάποιο πρόβλημα υγείας δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε και θα πρέπει να τ’ αντιμετωπίσετε με υπευθυνότητα και υπομονή και όχι να απογοητεύεστε και να μοιρολατρείτε. Ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα καριέρας και συνεργασιών θα έχετε από το μεσημέρι και μετά. Μια καινούργια δουλειά ή αλλαγές στον τρόπο που δουλεύατε μέχρι τώρα, θα ευνοήσουν εσάς των πρώτων ημερών.  
Τοξότης 23/11-21/12: Καλή διάθεση και αισιοδοξία υπόσχετε η μέρα, κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Τα σχέδια σας προωθούνται όπως θα θέλατε, ανοίγοντας νέους ορίζοντες σε πολλούς από εσάς. Μπορεί ν’ αναζητήσετε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας σήμερα και να νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι τρελό, ωστόσο δεν πρέπει ν’ αμελήσετε τις υποχρεώσεις στη δουλειά, γιατί θα εκτεθείτε. Καινούργιες γνωριμίες υπόσχονται απρόσμενες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή. Αν είστε μόνοι, ένας καινούργιος έρωτας μπορεί να μπει τώρα στη ζωή σας. Μόνο για εσάς των τελευταίων ημερών, μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες και προβλήματα στο φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον. Ίσως κάποιοι φίλοι σας απογοητεύσουν σήμερα.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές σήμερα, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών και πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, ώστε να δείξετε τις ικανότητες σας και να κερδίσετε την αποδοχή των ανωτέρων σας. Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί ν’ αντιμετωπίσουν προβλήματα λόγω υπερβολικών απαιτήσεων. Μην γίνεστε πιεστικοί με τους άλλους και κάντε υπομονή στις πιέσεις που μπορεί να δεχτείτε από το σύντροφο ή τους συνεργάτες, για ν’ αποφύγετε μια ρήξη. Απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας θα ευχαριστήσουν εσάς των πρώτων ημερών. Η μέρα είναι ευνοϊκή για διαπραγματεύσεις και οικονομικά που έχουν σχέση με τράπεζες, δημόσια ταμεία, κληρονομικά κλπ. αλλά θα πρέπει ν’ αποφύγετε τις υπερβολές.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών στην υλοποίηση των σχεδίων σας και αυτό θα σας απογοητεύσει. Καθυστερήσεις και εμπόδια σας ρίχνουν το ηθικό. Ωστόσο δεν πρέπει να το βάλετε κάτω. Υποστηρίξτε τα σχέδια σας και εργαστείτε με υπομονή και υπευθυνότητα για να οδηγηθείτε στην επιτυχία, η οποία δεν είναι μακριά. Από το μεσημέρι και μετά θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε στις ανάγκες του συντρόφου σας ή κάποιου συνεργάτη.   Μια νέα συνεργασία μπορεί να προκύψει ξαφνικά για εσάς των πρώτων ημερών ή θα μάθετε κάποια ευχάριστα νέα από το σύντροφο σας. Αποφύγετε υπερβολές σε ότι αφορά οικογένεια και ακίνητα.    
 Ιχθείς 20/02-20/03: Ανασφάλειες και άγχος για οικονομικούς κυρίως λόγους και θέματα ανεξαρτητοποίησης θα προβληματίσουν εσάς των τελευταίων ημερών. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται και ίσως θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα και μην εμπλακείτε σε σχέσεις απ’ όπου θα εξαρτάστε οικονομικά.  Αντίθετα, ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά και απρόσμενα έσοδα από μια δουλειά, προκύπτουν για εσάς των πρώτων  ημερών. Επαγγελματικά σχέδια ευνοούνται, ωστόσο σήμερα ίσως γίνεται υπερβολικοί και παρασυρθείτε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και λανθασμένες πληροφορίες που θα πάρετε. Να είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που θ’ ακούσετε.   
AstroMeleti