Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 19/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Η κοινωνική σας δραστηριότητα ενισχύεται σήμερα και θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με κόσμο και να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Πολλοί από εσάς μπορεί ν’ αποφασίσετε την εμπλοκή σας, με κάποιο τρόπο στα κοινά. Όπως και να έχει, αποφύγετε τα πολλά έξοδα και τα οικονομικά ρίσκα, γιατί υπάρχει τάση υπερβολών. Η είσοδος του ήλιου στους Ιχθείς μπορεί από τη μία να τονίσει το ένστικτο και τη φαντασία σας, όμως ταυτόχρονα μπορεί και να σας παρασύρει σε λάθη, αυταπάτες ή εξαπατήσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις και μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις. Η περίοδος που ακολουθεί ενδείκνυται περισσότερο για χαλάρωση, εσωτερική αναζήτηση και απολογισμό...
        
Ταύρος 21/04-21/05: Ανατρεπτικό το κλίμα σήμερα για τους περισσότερους από εσάς. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε την επανάστασή σας και να πραγματοποιήσετε σημαντικές αλλαγές. Ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και ν’ αποφύγετε υπερβολές γιατί μπορεί να πέσετε θύματα υπεραισιόδοξων εκτιμήσεων. Ο ήλιος από την καινούργια του θέση στους Ιχθείς, θα δώσει έμφαση στην κοινωνική σας ζωή αλλά και σε συλλογικές  προσπάθειες που έχουν ένα κοινό σκοπό.  Αρχικά επηρεάζει εσάς των πρώτων ημερών αλλά σταδιακά θα σας  επηρεάσει όλους.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η ανάγκη σας να βρείτε τρόπους για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, εντείνεται σήμερα και θα μπορούσε να σας παρασύρει σε υπερβολές ή και σε εκκεντρικές εκδηλώσεις. Νιώθετε την ανάγκη να σπάσετε με κάποιο τρόπο τη ρουτίνα σας και να δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή ένα καινούργιο σχέδιο μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σας σήμερα. Η είσοδος του ήλιου στους ιχθείς, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου που τα επαγγελματικά θ’ αποτελέσουν το κύριο μέλημα σας, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των δύο πρώτων ημερών γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων.
Καρκίνος 22/06-22/07: Τα οικονομικά θα γίνουν σήμερα αιτία εκρηκτικών διαθέσεων. Οι περισσότεροι νιώθετε εγκλωβισμένοι σε σχέσεις οικονομικής εξάρτησης και προσπαθείτε να βρείτε διεξόδους διαφυγής. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε υπερβολές. Εξάλλου ο Ήλιος με την είσοδο του στους Ιχθείς, υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στο επόμενο διάστημα. Το ηθικό σας αναπτερώνεται δίνοντας σας τη δυνατότητα να προωθήσετε και πάλι τα φιλόδοξα σχέδια σας. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες μπορούν να προωθηθούν με ευκολία στο επόμενο διάστημα.   
Λέων 23/07-23/08:  Στο σύντροφο ή κάποιον στενό σας συνεργάτη  συγκεντρώνετε σήμερα το ενδιαφέρον σας. Κάποιοι μπορεί να  νιώθετε ότι σας πνίγουν και θέλετε να ξεφύγετε από τη πίεσή τους, ενώ κάποιοι άλλοι δέχεστε προκλήσεις για μια προχωρημένη σχέση ή συνεργασία. Όπως και να έχει, δεν πρέπει σήμερα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική και θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε λάθη.  Ακόμη μεγαλύτερη έμφαση σε οικονομικά ή φορολογικά ζητήματα θα δοθεί από σήμερα με την είσοδο και του Ήλιου στους Ιχθείς. Τάξη στο χάος των οικονομικών σας καλείστε να βάλετε μέσα στο επόμενο διάστημα.  
Παρθένος 24/08-23/09: Δύσκολα θα καταφέρετε σήμερα ν’ ανταποκριθείτε σε χρονοδιαγράμματα ή κάποιο πρόγραμμα που είχατε κάνει. Το κλίμα είναι ανατρεπτικό και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι καινούργιο και διαφορετικό που θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας ανανεώσει. Μην ασχοληθείτε σήμερα με υποθέσεις που αφορούν δουλειά και εξωτερικό. Υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις μπορεί να σας παρασύρουν. Υποθέσεις που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες έρχονται στο φως το επόμενο διάστημα με την παραμονή του ήλιου στους Ιχθείς και καλείστε να τις αντιμετωπίσετε. Πιο συμπονετικοί και ρομαντικοί με τους άλλους γίνεστε εσείς των πρώτων ημερών, όμως παράλληλα υπάρχει και ο κίνδυνος να γίνετε πιο εύπιστοι και να εξαπατηθείτε.
Ζυγός 24/09-23/10:  θα έχετε σήμερα την ευκαιρία να ξεφύγετε από πράγματα που σας πιέζουν, να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Τα αισθηματικά σας ευνοούνται και απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί ν’ αλλάξουν τα δεδομένα σε μια σχέση.  Εργασιακά και θέματα υγείας θα έρθουν στην κορυφή του ενδιαφέροντος μέσα στο επόμενο διάστημα, με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθείς. Το πρόγραμμα σας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει τη υγεία σας.  Μην κάνετε υπερβολές και αποφύγετε καταχρήσεις ή απολαύσεις που θα μπορούσαν να πλήξουν την υγεία σας.  Ακολουθήστε  ένα καλό πρόγραμμα ύπνου και διατροφής, για να ξεκουράζεστε και να τρέφεστε σωστά.
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων φαίνεται να σας έχουν κουράσει και σήμερα ψάχνετε διέξοδο για να ξεφύγετε από αυτά και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν περισσότερο. Αποφύγετε υπερβολές και εκκεντρικές επιλογές τόσο σε προσωπικές, όσο και επαγγελματικές σχέσεις.  Ο ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων υπόσχεται το επόμενο διάστημα να σας χαρίσει ενθουσιασμό, ερωτισμό αλλά και έντονη δημιουργικότητα. Κοινωνικές δραστηριότητες, φλερτ και διασκέδαση θα υπερισχύσουν το επόμενο διάστημα. Εμπνευσμένα δημιουργικά σχέδια προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ αν είστε καλλιτέχνες η έμπνευσή σας σήμερα υπόσχετε θαύματα. 
Τοξότης 23/11-21/12: Έντονη δραστηριότητα και πολλές επαφές ή μετακινήσεις  θα έχετε σήμερα. Μην εκνευρίζεστε και μην κάνετε υπερβολές που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο την υγεία σας. Ευκαιρίες σε θέματα δουλειάς μπορεί να προκύψουν από φίλους ή μια νέα γνωριμία.   Φως σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το σπίτι την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, θα ρίξει ο ήλιος με την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων. Νέα δεδομένα στην οικογένεια και αλλαγές στο σπίτι είναι πολύ πιθανά το επόμενο διάστημα.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία και καλό θα ήταν να επιδιώξετε κάποιες κοινωνικές επαφές. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι τα οικονομικά σας γιατί υπάρχει τάση για άσκοπα έξοδα που μοναδικό τους στόχο έχουν την  ικανοποίηση κάποιων επιθυμιών. Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθείς, ξεκινά για εσάς ένα πολύ απαιτητικό διάστημα σε ότι αφορά την καθημερινότητα σας. Οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές και θα χρειαστείτε ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα για ν’ αντεπεξέλθετε. Ωστόσο δεν θα λείψουν και οι ευχάριστές στιγμές με φίλους ή κάποια ταξίδια αναψυχής. Θέματα που αφορούν μέσα μεταφοράς, θ’ απασχολήσου κάποιους από εσάς μέσα στο επόμενο διάστημα.  
Υδροχόος 21/01-19/02:  Προσωπικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως σας κάνουν να νιώσετε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά. Οι προκλήσεις ή οι ευκαιρίες σε ότι αφορά οικογένεια ή ακίνητη περιουσία είναι πολλές,  όμως σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε επιπόλαιες επιλογές.  Με την είσοδο του ήλιου στους ιχθείς, τα οικονομικά θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσάς. Ίσως χρειαστεί να οργανώσετε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας ή να βρείτε τρόπους για ν’ αυξήσετε το εισόδημα σας. Θα υπάρξουν έσοδα, ωστόσο και τα έξοδα συνεχίζουν να είναι πολλά και σας προβληματίζουν.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι ρυθμοί σας πέφτουν σήμερα και πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μέσα για να ξεκουραστείτε. Ωστόσο εσείς των πρώτων ημερών δεν πρέπει ν’ αμελήσετε υποχρεώσεις που αφορούν τα επαγγελματικά. Από σήμερα ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σας και θα είστε οι πρωταγωνιστές για  το επόμενο διάστημα. Η είσοδος του ήλιου στο ζώδιο σας,  σας χαρίζει ενέργεια και αισιοδοξία και σας βγάζει από τη χειμερία νάρκη που βρεθήκατε το προηγούμενο  διάστημα. Μπορεί να γίνεστε πιο αποφασιστικοί, ωστόσο τα ερωτηματικά γύρω από σχέσεις ή συνεργασίες παραμένουν και δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσουν πριν από τα μέσα Απριλίου.
AstroMeleti