Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 08/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας από σήμερα, υπόσχετε ένα από τα πιο ερωτικά διαστήματα αυτής της χρονιάς. Γίνεστε πολλοί γοητευτικοί και για πολλούς θα υπάρξουν απρόβλεπτοι έρωτες.  Αν είστε μόνοι, τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για ν’ αναζητήσετε το σύντροφο σας. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών εξακολουθείτε να προβληματίζεστε με τις εξελίξεις σε μια σοβαρή σχέση ή συνεργασία. Ωστόσο από σήμερα και μέχρι τον Ιούνιο τα πνεύματα ηρεμούν, δίνοντας σας τον απαραίτητο χρόνο για να επανεξετάσετε όλα τα δεδομένα, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις.  
Ταύρος 21/04-21/05: Η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Κριού, χαρίζοντας σας τόλμη και αποφασιστικότητα στην ερωτική σας ζωή. Από την άλλη αξιολογείτε τα πράγματα πιο βιαστικά και αυτό μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες τόσο σε συναισθηματικό, όσο και οικονομικό επίπεδο. Παρασκηνιακές σχέσεις είναι πολύ πιθανές. Οι εξελίξεις σε εργασιακά και θέματα υγείας συνεχίζουν να προβληματίζουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Αρκετά θέματα  είναι σε στασιμότητα και δεν πρόκειται ν’ αλλάξει σύντομα κάτι. Πάρτε το χρόνο σας και επανεξετάστε όλα τα δεδομένα πριν πάρετε αποφάσεις.       
Δίδυμοι 22/05-21/06: Αρκετά ευχάριστη γίνεται η κοινωνική  σας ζωή  από σήμερα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό. Ασκείτε περισσότερη γοητεία στους φίλους και το κοινωνικό σας περιβάλλον, ενώ θα διασκεδάσετε, θα δείτε φίλους, θα κάνετε νέες γνωριμίες και ίσως ασχοληθείτε με τα κοινά. Ευχάριστες εκπλήξεις περιμένουν μέσα στο επόμενο διάστημα, εσάς των πρώτων ημερών. Από το απόγευμα η προσοχή σας στρέφετε σε ζητήματα της οικογένειας ή του σπιτιού. Ευκαιρίες και ιδανικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στα επαγγελματικά, θέλουν πολύ προσοχή, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες ημέρες. Ίσως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Και σήμερα η μέρα υπόσχετε εξελίξεις στα οικονομικά. Τα έξοδα συνεχίζουν να είναι πολλά και πρέπει να βάλετε όρια. Προκλήσεις στον επαγγελματικό χώρο υπόσχετε η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στον Κριό. Η ανάγκη για αλλαγές σε θέματα καριέρας ενισχύεται, όμως θυμηθείτε ότι δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Από το απόγευμα και μετά οι ρυθμοί ανεβαίνουν και οι δουλειές που πρέπει να τακτοποιήσετε αυξάνονται. Αποφύγετε εκνευρισμούς.    
Λέων 23/07-23/08:  Η είσοδος της Αφροδίτης από σήμερα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, υπόσχετε ευχάριστες εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Με δυσκολία θα αντεπεξέλθετε το επόμενο διάστημα στις απαιτήσεις της καθημερινότητας αφού η ανάγκη σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα ενισχύεται και θα έλκεστε απ’ οτιδήποτε  μπορεί να σας απομακρύνει από αυτήν. Καινούργια σχέδια ευνοούνται, ενώ πολλοί μπορεί να οργανώσετε ένα μακρινό ταξίδι ή υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό. Ευχάριστες εκπλήξεις περιμένουν εσάς των πρώτων ημερών.  Έντονη καταναλωτική διάθεση εμφανίζετε από το απόγευμα και θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας. Αποφύγετε άσκοπα έξοδα.  
Παρθένος 24/08-23/09:  Οι ρυθμοί σιγά- σιγά ανεβαίνουν από το μεσημέρι και μετά για να σας βγάλουν από τη μουντάδα και την απομόνωση των προηγούμενων ημερών. Αν και τα οικονομικά φαίνετε να σας αγχώνουν ακόμη, η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό μπορεί να σας δώσει κάποιες λύσεις. Ίσως βρείτε άτομα που θέλουν να σας στηρίξουν, ενώ δεν αποκλείεται να επωφεληθείτε από μια χρηματοδότηση, κληρονομιά, δάνειο ή δωρεά. Τα όνειρα που κάνετε εσείς των πρώτων ημερών, για μια σχέση ή συνεργασία, θέλουν προσοχή γιατί μπορεί ν’ απογοητευτείτε.      
Ζυγός 24/09-23/10:  Η Αφροδίτη περνά απέναντί σας ενισχύοντας τις  εξελίξεις στο γάμο ή μια στενή συνεργασία. Από τη μία μπορεί να βρεθεί ισορροπία και να βελτιωθεί η σχέση σας με το σύντροφο ή τους συνεργάτες, ενώ από την άλλη δεν αποκλείεται να γίνεται πιο παρορμητικοί, προχωρώντας σε ένα χωρισμό από τη μια στιγμή στην άλλη. Καλό θα ήταν να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι γίνεστε από το απόγευμα και μετά και ίσως επιλέξετε να μείνετε μόνοι.   
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η καθημερινότητα γίνεται πιο ευχάριστη και το πρόγραμμα σας πιο διασκεδαστικό. Το κλίμα στη δουλειά βελτιώνετε ενώ την περίοδο αυτή θα δείτε τα εργασιακά σας σχέδια να προωθούνται, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.  Από το απόγευμα και μετά χαλαρώνεται και είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε με φίλους.  Παγίδες μπορεί να κρύβει σήμερα η συναισθηματική ζωή, κυρίως όσων έχουν γεννηθεί τις δύο πρώτες μέρες. Μην παρασύρεστε από τις πρώτες εντυπώσεις σε μια γνωριμία και δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά.   
Τοξότης 23/11-21/12: Ένα πολύ ευχάριστο και δημιουργικό διάστημα ξεκινάει για εσάς με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, κάντε νέες γνωριμίες και προβάλετε με οποιοδήποτε τρόπο τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Η γοητεία σας δεν περνά απαρατήρητη αυτή τη περίοδο και ευχάριστες εξελίξεις μπορεί να προκύψουν ξαφνικά, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Από το απόγευμα και μετά προβληματισμοί και αγωνίες γύρω από τα επαγγελματικά θα κάνουν την εμφάνισή τους.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα σας χαρίσει την απαραίτητη ενέργεια και ζωντάνια για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που σας αγχώνουν και να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές. Ευχάριστες εξελίξεις αλλά και ανατροπές θα επηρεάσουν την οικογενειακή σας ζωή το επόμενο διάστημα. Μπορείτε τώρα να έρθετε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους, αρκεί ν’ αποφύγετε τις υπερβολές και τις εκρήξεις.  Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο υποχρεώσεις και ευθύνες που σας έχουν κουράσει και απαιτούν θυσίες,  κυρίως από εσάς των τελευταίων ημερών.
Υδροχόος 21/01-19/02: Μια πιο ευχάριστη και διασκεδαστική καθημερινότητα  σας υπόσχετε η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στον Κριό. Ευχάριστες επαφές, συζητήσεις, απρόσμενες συναντήσεις αλλά και κοντινές αποδράσεις θα αποτελέσουν το σκηνικό των επόμενων ημερών. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη περίοδο για να προωθήσετε γραφειοκρατικά ζητήματα. Φρένο στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου μπορεί να βάλει η ανάδρομη πορεία του Κρόνου από σήμερα. Περισσότερη προσπάθεια θα χρειαστεί να καταβάλετε .κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών.     
 Ιχθείς 20/02-20/03: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό υπόσχετε βελτίωση στα οικονομικά σας. Πολλοί από εσάς θα βρείτε καινούριες εισοδηματικές πηγές αλλά παράλληλα θα πρέπει να προσέξετε τα έξοδά σας γιατί η καταναλωτική σας διάθεση αυξάνετε και θα κάνετε άσκοπα έξοδα λόγω παρορμητισμού. Απρόσμενα έσοδα προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Όσο περνά η μέρα το κλίμα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις γίνετε ανταγωνιστικό και μετά το απόγευμα ίσως υπάρξουν εντάσεις. Οικονομικές εκκρεμότητες του  παρελθόντος καλείστε να τακτοποιήσετε εσείς των τελευταίων ημερών και πρέπει να δείξετε υπευθυνότητα και οργανωτικό πνεύμα. Αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και δανεισμούς.
 AstroMeleti