Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες Προβλέψεις 05/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Γύρω από το σπίτι και την οικογένεια γυρνούν οι εξελίξεις σήμερα. Άτομα της οικογενείας μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε δυσκολίες ή ν’ αναδιοργανώσετε τη δουλειά  ή την καθημερινότητα σας. Προβλήματα υγείας, δείχνουν σημάδια βελτίωσης. Η τύχη είναι με το μέρος σας και τουλάχιστον εσείς των πρώτων ημερών πρέπει να το εκμεταλλευτείτε...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Έντονη δραστηριότητα σήμερα, κυρίως στο χώρο του σπιτιού. Θ’ ασχοληθείτε με πρακτικά και θέματα καθημερινότητας στο σπίτι ενώ συναντήσεις με συγγενείς και άτομα της οικογενείας είναι πολύ πιθανές. Συζητήσεις  ή σκέψεις που αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή ή την υλοποίηση ενός δημιουργικού σχεδίου, σας βοηθούν να βρείτε διεξόδους για την προώθησή τους. Μυστικά μπορεί ν’ αποκαλυφθούν. Συγκρατήστε τα συναισθήματα σας και μην χάνετε τον έλεγχο.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε και σήμερα, αποφεύγοντας άσκοπα έξοδα και σπατάλες. Είναι πολύ πιθανό να χαλάσετε χρήματα για το σπίτι. Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται και συναντήσεις με φίλους στο χώρο του σπιτιού είναι πολύ πιθανές. Η μέρα υπόσχεται ευκαιρίες μέσα από σχέσεις ή συνεργασίες, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.
Καρκίνος 22/06-22/07: Και σήμερα τα συναισθήματα είναι έντονα. Ανασφάλειες, άγχη και φοβίες πιέζουν πολλούς από εσάς. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και βρεθείτε  με φίλους που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε. Ωστόσο το μυαλό σας δεν πρόκειται ν’ αδειάσει από σκέψεις και προβληματισμούς που αφορούν επαγγελματικά αλλά και προσωπικά σχέδια και πλάνα.
Λέων 23/07-23/08:  Κούραση και ατονία δεν σας επιτρέπουν να δραστηριοποιηθείτε όσο θα θέλατε. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας απασχολούν, ωστόσο σήμερα δείχνουν σημάδια βελτίωσης. Πολλοί θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη διαχείριση των οικονομικών σας, ούτως ώστε να καταφέρετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Ευκαιρίες ή φρέσκιες δημιουργικές ιδέες στα επαγγελματικά, έχετε κυρίως εσείς των πρώτων ημερών και πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.  
Παρθένος 24/08-23/09:  Τα σχέδια σας μπορεί να μην προχωρούν όπως θα θέλατε και χεριάζετε να κάνετε υπομονή για να δείτε  τις επιθυμίες σας να γίνονται πραγματικότητα. Ωστόσο σήμερα φίλοι ή άνθρωποι που θα γνωρίσετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, μπορεί να σας βγάλουν από αδιέξοδα και να δώσουν ώθηση στα σχέδια σας. Τολμήστε καινούργια πράγματα. Η τύχη είναι με το μέρος σας και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε.
Ζυγός 24/09-23/10:  Αν και είναι Κυριακή και θα έπρεπε να χαλαρώνετε, προβληματισμοί γύρω από τα επαγγελματικά δεν θα σας το επιτρέψουν. Ωστόσο τ’ αποτελέσματα είναι θετικά και είναι πολύ πιθανό να βρείτε τρόπους για να προωθήσετε τους στόχους σας και να ξεφύγετε από το άγχος. Το παρασκήνιο καλά κρατεί και σήμερα μια μυστική επαφή θα σας βοηθήσει. Να είστε προσεκτικοί και μη δίνεται αφορμές για σχόλια γιατί πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες σας.  
Σκορπιός 24/10-22/11:  Σήμερα θα ξεπεράσετε τα όρια σας και θα τολμήσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Η εμπλοκή σα σε μια ομαδική δραστηριότητα ή μια συλλογική δουλειά θα σας ανανεώσει αλλά μπορεί να σας ανοίξει και νέους ορίζοντες. Οι ευκαιρίες για μια καινούργια σχέση ή μια συνεργασία είναι πολλές και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.
Τοξότης 23/11-21/12: Το κλίμα θα παραμείνει και σήμερα ανταγωνιστικό, ενώ  μικροπροβλήματα ή οικονομικές διαφορές μπορεί να σας εκνευρίσουν. Οι  δυσκολίες και οι καθυστερήσεις  στην  να προώθηση των στόχων σας συνεχίζονται και σήμερα ίσως γίνεται προκλητικοί και υπερβολικοί προσπαθώντας να δείξετε την αξία σας στους άλλους. Καλύτερα να προσπαθήσετε σήμερα να αναδιοργανώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ευκαιρίες σε εργασιακά θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Στο στόχαστρο σήμερα θα βρεθούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Κάποιος δικός σας άνθρωπος ίσως χρειάζεται τη φροντίδα σας και θα πρέπει να βάλετε σε δεύτερη μοίρα  τις δικές σας προτεραιότητες. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό και ένταση με τους άλλους. Αν ανήκετε στους Αιγόκερους των πρώτων ημερών, η τύχη είναι με το μέρος σας και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα μπορούσατε ν’ ανοίξετε και ένα παράθυρο στην τύχη παίζοντας ένα τυχερό παιχνίδι.
Υδροχόος 21/01-19/02: Οι υποχρεώσεις στο χώρο του σπιτιού είναι πολλές και ίσως σας κουράσουν. Καλύτερα να χαρείτε την Κυριακή, διασκεδάζοντας ή χαλαρώνοντας με φίλους. Επενδύσεις ή οικονομικές εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς προβληματίζουν εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 13. Τα σχέδια σας δεν προχωρούν και θα χρειαστεί να ξάνετε υπομονή για αρκετό καιρό ακόμα.
 Ιχθείς 20/02-20/03: Η σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, υπόσχεται διασκέδαση και ευχάριστες στιγμές με φίλους.  Προβλήματα και καθυστερήσεις σε μια συνεργασία μπορεί να ξεπεραστούν περιστασιακά. Ωστόσο η ενασχόληση μαζί τους μπορεί να σας εκνευρίσει. Ευχάριστες συναντήσεις ή συζητήσεις θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών, από τις οποίες μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο.
AstroMeleti