Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 22/02/2012


Κριός 21/03-20/04: Η ενέργεια σας θα κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα σήμερα, μειώνοντας τη δραστηριότητα και τη δυναμική σας. Ωστόσο επαγγελματικά και οικονομικά θέματα φαίνεται να ευνοούνται, και ίσως υπάρξουν ευκαιρίες για να ενισχύσετε το εισόδημα σας, αρκεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς...

Ταύρος 21/04-21/05: Η αισιοδοξία σας αυξάνετε σήμερα, δίνοντας σας την απαραίτητη ώθηση για να υπερπηδήσετε κάποια προβλήματα και να προωθήσετε τα σχέδια σας. Ταξίδια, θέματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές αλλά και νομικές διαδικασίες ευνοούνται. Φίλοι και άνθρωποι από το κοινωνικό σας περιβάλλον μπορούν να σας βοηθήσουν αν χρειαστεί.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ερωτηματικά και διλλήματα γύρω από τη δουλειά αλλά και τη ζωή σας γενικότερα, ταλαιπωρούν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Σήμερα ίσως νιώσετε ότι μπορείτε να διεκδικήσετε μια καλύτερη ζωή για εσάς και τους δικούς σας, βασισμένη σε ουσιαστικότερες επιλογές και πιο κοντά στις δικές σας επιθυμίες.      
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η διάθεσή σας ανεβαίνει σιγά- σιγά και σας κάνει πιο κοινωνικούς και δραστήριους. Κοινωνικές επαφές σας ευνοούν σήμερα και γι’ αυτό θα πρέπει να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Δεχτείτε προσκλήσεις,  βγείτε έξω και γνωρίστε καινούργιους ανθρώπους, οι οποίοι μπορεί  να σας φανούν χρήσιμοι.     
Λέων 23/07-23/08:   Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως αγχόσουν κάποιους από εσάς. Προκλήσεις θα υπάρξουν στα επαγγελματικά, αλλά δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθει.  
Παρθένος 24/08-23/09: Οι εξελίξεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, δημιουργούν νέα δεδομένα και ευκαιρίες ανάπτυξης, ιδιαίτερα σ’ εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Προωθείστε σήμερα υποθέσεις που αφορούν ένα ταξίδι στο εξωτερικό, αποφεύγοντας διαφωνίες με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη.   
Ζυγός 24/09-23/10: Υποχρεώσεις στη δουλειά αλλά και ταλαιπωρίες που σας δημιουργούν κάποιοι άλλοι σας κουράζουν και πρέπει να βρείτε χρόνο για ξεκούραση και ηρεμία. Η μέρα είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή να κάνετε διακανονισμούς προς όφελος σας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Ο ενθουσιασμός και η δημιουργικότητα σας ενισχύονται σήμερα και ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να ξεφύγετε σήμερα  από τα όρια σας και να κάνετε υπερβολές. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα πιο χαμηλό προφίλ και αποφύγετε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και λανθασμένες επιλογές σε ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες.  
Τοξότης 23/11-21/12:Υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι θα σας προβληματίσουν έντονα σήμερα και θα φορτίσουν συναισθηματικά αρκετούς από εσάς. Προκλήσεις σε εργασιακά θα δεχτείτε εσείς του πρώτου δεκαημέρου και δεν αποκλείεται σήμερα να σας δοθούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Όπως και να έχει, θυμηθείτε ότι δεν είναι τώρα ή κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε κάτι. Προετοιμάστε ότι θέλετε και δράστε μετά τα μέσα Απριλίου.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η μέρα υπόσχετε, έντονη δραστηριότητα και πολλές επαφές, συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να συναντήσετε κόσμο ή θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να προβληθείτε. Τα αισθηματικά ευνοούνται και θα μπορούσατε σήμερα να εκφράσετε με ευκολία τα συναισθήματα σας στ’ αγαπημένα σας πρόσωπα.
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα βρεθούν σήμερα στην κορυφή του ενδιαφέροντος και θ’ αγχόσουν  αρκετούς από εσάς. Προσπαθήστε να  βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας και αποφύγετε τα πολλά έξοδα. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ γενικότερα μπορείτε σήμερα να προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν οικογένεια και σπίτι.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Με τον Ήλιο και τη σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, θα δείτε την αυτοπεποίθηση και την ενέργεια σας να αυξάνονται και πάλι και να σας ωθούν σε αλλαγές. Φαντασία και ένστικτο ενισχύονται σήμερα και μπορεί να σας χαρίσουν έμπνευση και έξυπνες ιδέες γύρω από επαγγελματικά. Νέοι στόχοι ευνοούνται, ωστόσο θα πρέπει ν’ αποφύγετε νέα ξεκινήματα και συνεργασίες έως τα μέσα Απριλίου.
AstroMeleti