Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 20/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Το τελευταίο διάστημα τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει όπως θα θέλατε, αυξάνοντας συνεχώς την ένταση μέσα σας. Δεν είναι κατάλληλη αυτή η περίοδος για δράση και νέα ξεκινήματα. Ηρεμήστε και εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να επαναπροσδιορίσετε  θέματα που αφορούν σχέσεις, καθημερινότητα και δουλειά.  Τα επαγγελματικά και οι κοινωνικές επαφές ευνοούνται, ωστόσο θα πρέπει ν’ αποφύγετε παρορμητικές ή παράτολμες  εκδηλώσεις  και βιαστικές επιλογές...
         
Ταύρος 21/04-21/05: Η ένταση και οι δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή συνεχίζονται και σας κάνουν νευρικούς και επιθετικούς κάποιες φορές με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Ευτυχώς η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται και καινούργιοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας μπορεί να σας δώσουν διεξόδους. Ανασφάλειες στα επαγγελματικά σας πιέζουν και σας ωθούν σε απομόνωση ή σε παρασκηνιακές διαδικασίες.  Χαλαρώστε λίγο και διασκεδάστε με τους φίλους σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Αν είχατε προγραμματίσει κάτι για σήμερα, καλύτερα να το ξεχάσετε. Δεν θα είναι εύκολο ν’ ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας, αφού από τη μία η δική σας ανατρεπτική διάθεση και από την άλλη κάποια απρόοπτα, θα σας  βγάλουν από τη πορεία και το ρυθμό σας. Θέματα ακινήτων ή η καθημερινότητα στο σπίτι συνεχίζουν να σας κουράζουν και να σας δημιουργούν μια ένταση που ακόμη δεν θέλετε να εκφράσετε ανοικτά. Προσέξτε γιατί η εσωτερική αυτή πίεση  μπορεί να επηρεάσει και τα επαγγελματικά σας.  
Καρκίνος 22/06-22/07:  Αν και η διάθεσή σας έχει αρχίσει ν’ ανεβαίνει και πολλοί από εσάς ήδη αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι και σίγουροι για το μέλλον, τα οικονομικά δεν σταματούν  να σας προβληματίζουν.  Ευκαιρίες ή ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά μπορεί να σας δώσουν διεξόδους σήμερα, όμως δεν πρέπει ν’ αποφασίσετε βιαστικά, πριν αξιολογήσετε με προσοχή όλα τα δεδομένα. 
Λέων 23/07-23/08:   Τα οικονομικά μπορεί να σας δημιουργούν άγχος και ένταση, ωστόσο σήμερα μάλλον θ’ αποφασίσετε να ξεφύγετε λίγο από την πίεση και το στρες. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, νιώθετε πιο αισιόδοξοι και δυναμικοί, και έλκεστε από καινούργια σχέδια και νέες εμπειρίες. Ζητήματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες ευνοούνται σήμερα, όμως θα πρέπει να τα διαχειριστείτε προσεκτικά και χωρίς βιασύνη.
Παρθένος 24/08-23/09: Τα οικονομικά ευνοούνται και η μέρα ενδείκνυται για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε επωφελείς διακανονισμούς. Τα σχέδια σας μπορεί να μην προωθούνται όπως θα θέλατε, ωστόσο δεν πρέπει ν’ απογοητεύεστε. Διατηρείστε την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα σας και εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να επαναπροσδιορίσετε σχέσεις και επαγγελματικούς στόχους. Σύντομα θα είστε και πάλι σε θέσει να δράσετε.  
Ζυγός 24/09-23/10: Αν και η καθημερινότητα σας αρχίζει να γίνεται απαιτητική και οι υποχρεώσεις αυξάνονται, σήμερα δεν είστε αποφασισμένοι να χαλάσετε τη διάθεσή σας. ‘Έτσι η μέρα θα κυλήσει ευχάριστα και οι περισσότεροι από εσάς θα βρείτε τρόπους να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η επικοινωνία ευνοείτε και θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά σε δικούς σας ανθρώπους.
Σκορπιός 24/10-22/11: Θέλετε να κάνετε καλύτερη και πιο ευχάριστη την  καθημερινότητα σας και σήμερα η μέρα υπόσχεται ευκαιρίες γι’ αυτό. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου γίνεστε πιο αποφασιστικοί και διεκδικήσετε περισσότερα από τους  άλλους. Ωστόσο θα πρέπει να ελέγξετε τον παρορμητισμό και το δυναμισμό σας, κυρίως στα ερωτικά.
Τοξότης 23/11-21/12: Καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα στα επαγγελματικά, συνεχίζουν να δημιουργούν ένταση σε πολλούς από εσάς, ωστόσο δεν πρέπει να απογοητεύεστε και μην πιέζετε καταστάσεις. Η περίοδος αυτή δεν ενδείκνυται για καινούργιες δραστηριότητες ή νέα ξεκινήματα.  Ξαναμελετήστε τα σχέδια σας και κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις ή αναθεωρήσεις. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα σήμερα για να ξεφύγετε από τη πίεση και να διασκεδάσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα αισθηματικά ευνοούνται και δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή ακόμη και ένας καινούργιος έρωτας.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Προβληματισμένοι με τα οικονομικά σας φαίνεστε σήμερα και αναζητάτε τρόπους για ν’ αυξήσετε το εισόδημά σας. Η οικογένεια μπορεί να σας βοηθήσει ενώ ευνοούνται και οι αγοραπωλησίες ακινήτων, αρκεί να είστε προσεκτικοί και ν’ αποφύγετε βιαστικές επιλογές. Δημιουργικά σχέδια δεν προχωράνε και αυτό μπορεί να σας έχει απογοητεύσει. Δεν είστε το ίδιο αισιόδοξοι πια, όμως θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή, μέχρι και τα μέσα Απριλίου. Αμέσως μετά τα πράγματα θα πάρουν και πάλι το δρόμο τους. 
Υδροχόος 21/01-19/02:  Αν και η προσοχή σας σιγά- σιγά επικεντρώνεται στα οικονομικά, σήμερα η παρουσία της σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας κάνει πιο ευαίσθητους σε ότι αφορά προσωπικά και θέματα σχέσεων.  Προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες έχουν προτεραιότητα και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα επιλέξετε να περάσετε την καθημερινότητα σας, απολαμβάνοντας πράγματα που σας αρέσουν.  Νέες γνωριμίες και  επικοινωνία γενικότερα ευνοούνται, όμως θα πρέπει να αποφύγετε παρορμητικές επιλογές.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Μια συλλογική δουλειά η οποία δεν έχετε κοινοποιήσει ακόμη ή κάποιες  παρασκηνιακές επαφές σας βοηθούν να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.  Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να βρείτε νέες εισοδηματικές πηγές, οι οποίες μάλλον δεν θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις συνεχίζουν να σας προβληματίζουν, ωστόσο θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να μην πάρετε αποφάσεις πριν τα μέσα Απριλίου (τουλάχιστον).
AstroMeleti