Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 07/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνετε και σήμερα είναι μια καλή μέρα.  Από το πρωί η διάθεση σας θα είναι καλή και θα υπάρχει έντονη τάση για διασκέδαση, φλερτ και απολαύσεις γενικότερα. Είναι μια μέρα που μπορείτε να πετύχετε πολλά, αφού η  αυξημένη ενέργεια σας και οι ευεργετικές επιρροές που δέχεστε σας βοηθούν να προωθήσετε τα σχέδια σας και να προβληθείτε. Ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες με φίλους ή συνεργάτες γιατί υπάρχει πιθανότητα ν’ αναπτύξετε εγωκεντρική συμπεριφορά που θα προκαλέσει αντιδράσεις. Εξελίξεις θα υπάρξουν στα αισθηματικά, με κάποιες σχέσεις να φτάνουν στο τέλος τους αλλά και καινούργιους έρωτες να φουντώνουν...

Ταύρος 21/04-21/05: Η πανσέληνος σήμερα σας επηρεάζει αρνητικά και ιδιαίτερα για  εσάς του δευτέρου δεκαημέρου θα υπάρχει τάση απογοήτευσης και μοναξιάς. Νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και δεν σας συμπαραστέκονται όπως θα θέλατε. Θα υπάρξουν διλλήματα μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις με άτομα της οικογένειας ή προϊσταμένους.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Υπερδραστήρια μέρα η σημερινή με πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν. Το τελευταίο διάστημα μπορεί να είχατε αμελήσει υποχρεώσεις της καθημερινότητας και τώρα θα πρέπει ν’ αναλάβετε τις ευθύνες σας. Από την άλλη ίσως χρειαστεί ν’ ασχοληθείτε ξανά με θέματα που δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα θέλατε, γιατί έγιναν κάποια λάθει. Αποφύγετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις και υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών.  Οργανωθείτε όσο καλύτερα μπορείτε και μην είστε νευρικοί και βιαστικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν μ’ αυτή τη πανσέληνο και θα χρειαστεί να οργανώσετε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας για να υπάρξει ισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων.  Τα οικονομικά σας αγχώνουν ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια έξοδα λόγω της εμπλοκής σας σε μια οικονομική συνεργασία.  Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες.   
Λέων 23/07-23/08:  Τα συναισθήματα σας πολλαπλασιάζονται σήμερα με τη πανσέληνο που πραγματοποιείτε στο ζώδιο σας. Κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα είστε σε υπερένταση και καλό θα ήταν να αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις.  Προσέξτε την υγεία σας και μην κάνετε υπερβολές που θα την έβαζαν σε κίνδυνο. Εντάσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη είναι πολύ πιθανές. Προσπαθήστε να μην είστε προκλητικοί με τους γύρω σας.
Παρθένος 24/08-23/09:  Τάση εσωστρέφειας και ανάγκη για απομόνωση και ηρεμία θα είναι έντονα με την πανσέληνο σήμερα. Αυτό ίσως σας βοηθήσει να σκεφτείτε και να  δείτε πιο καθαρά επαγγελματικούς ή προσωπικούς σας στόχους. Κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά και μην κοινοποιείτε εργασιακά σχέδια και πλάνα που μπορεί να βρίσκονται στο μυαλό σας. Οι εξελίξεις στα εργασιακά το προηγούμενο διάστημα αγχώνουν κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου που  μπορεί να καταβληθείτε από φοβίες και πανικό. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις ή αποφάσεις για τα εργασιακά. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και σε θέματα υγείας.
Ζυγός 24/09-23/10:  Ισορροπίες καλείστε να βρείτε σήμερα, μεταξύ κοινωνικών υποχρεώσεων και προσωπικών επιθυμιών. Η μέρα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή και θα έχετε την ευκαιρία μα έρθετε πιο κοντά σ’ αγαπημένα πρόσωπα ή φίλους αρκεί να μην γίνετε προκλητικοί και ν’ αποφύγετε εγωκεντρική συμπεριφορά. Δεν είναι απαραίτητο να θέλουν όλοι ότι και εσείς και δεν μπορείτε να τους πείσετε με το ζόρι. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να  ξεκινήσετε ή να επισημοποιήσετε μια σχέση.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Έντονα συναισθηματική μέρα σήμερα και το κλίμα εύκολα θα γίνει ανταγωνιστικό. Οι ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας είναι λεπτές και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις. Στα επαγγελματικά θα υπάρξουν ευκαιρίες  και θα πρέπει να κάνετε τις σωστές κινήσεις για να τις εκμεταλλευτείτε. Θέματα καριέρας ή αποκατάστασης σας απασχολούν  και μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με άτομα της οικογενείας.
Τοξότης 23/11-21/12: Η ρουτίνα και η καθημερινότητα σας έχουν κουράσει και η πανσέληνος αυτή σας κάνει να νιώθετε έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε από τα τετριμμένα ή πράγματα που σας περιορίζουν. Πρωτότυπες ιδέες και σχέδια, ωθούν πολλούς από εσάς σε νέες περιπέτειες και καινούργιες προοπτικές. Η μέρα είναι καλή για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που είχατε αφήσει Συζητήσεις με συνεργάτες ευνοούνται, αρκεί ν’ αποφύγετε εγωκεντρική ή προκλητική συμπεριφορά.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα έρθουν στην επιφάνεια σήμερα με  τη πανσέληνο και μπορεί να σας αγχόσουν. Έξοδα που μπορεί να κάνατε το προηγούμενο διάστημα, ίσως έβαλαν σε κίνδυνο το προϋπολογισμό σας και τώρα σας φέρνουν αντιμέτωπους με οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν. Φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν.  Ωστόσο αποφύγετε σήμερα διαπραγματεύσεις ή σημαντικές οικονομικές κινήσεις.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Απέναντι σας πραγματοποιείτε η πανσέληνος σήμερα κάνοντας σας πιο συναισθηματικούς και τονίζοντας θέματα που αφορούν τόσο επαγγελματικές, όσο και προσωπικές σας σχέσεις. Οι ανάγκες του συντρόφου ή κάποιου συνεργάτη θα σας προβληματίσουν και θα δημιουργήσουν διλλήματα για τις σχέσεις αυτές. Αποφύγετε αλαζονική συμπεριφορά γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με το άλλο σας μισό.
 Ιχθείς 20/02-20/03: Οι χαμηλοί ρυθμοί στους οποίους κινηθήκατε το προηγούμενο διάστημα σας έκαναν να αμελήσετε  υποχρεώσεις στη δουλειά και  τώρα καλείστε να δουλέψετε περισσότερο για να καλύψετε το κενό.  Κρυφά σχέδια ή τολμηρές ιδέες που θα έχετε μπορούσαν να δώσουν ώθηση με κάποιο τρόπο στη δουλειά σας. Αποφύγετε εντάσεις με συνεργάτες.   
AstroMeleti