Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 25/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Η αισιοδοξία ενισχύεται και σας βοηθά να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να προσπαθήσετε περισσότερο για την υλοποίηση των ονείρων και των επιθυμιών σας.  Παρασκηνιακές διαδικασίες ή κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν σήμερα σας βοηθούν με κάποιο τρόπο να τονώσετε τα οικονομικά σας. Γενικότερα θα  υπάρξουν θετικές εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών και δεν πρέπει να χάσετε καμία ευκαιρία...
 
Ταύρος 21/04-21/05:  Η κοινωνική σας ζωή ευνοείτε και μπορεί σήμερα να σας χαρίσει σημαντικές ευκαιρίες προόδου. Είστε σε θέση να προβάλετε σωστά τον εαυτό σας και η αξία σας θα γίνει εύκολα αποδεχτή από τους άλλους. Όπως και να έχει, η τύχη είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε στόχους τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το κλειδί της επιτυχίας σήμερα είναι οι κοινωνικές επαφές. Μην μείνετε μέσα.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Η μέρα υπόσχετε ευχάριστες στιγμές με φίλους και παρέες γενικότερα. Εκμεταλλευτείτε  το θετικό κλίμα που επικρατεί σήμερα για να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους άλλους ή να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες γύρω σας τις οποίες δεν πρέπει να χάσετε. Το παρασκήνιο σας ευνοεί σήμερα. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι προβληματισμοί και οι αναζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά συνεχίζουν να σας απασχολούν και σήμερα. Ωστόσο η μέρα υπόσχετε λύσεις. Νέοι ορίζοντες σας ανοίγονται τώρα και  με τη βοήθεια φίλων μπορεί να οδηγηθείτε σε σημαντικές λύσεις. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκετε σε συλλογικές προσπάθειες. Φιλόδοξα σχέδια ή υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό και σπουδές, ευνοούνται σήμερα.
Λέων 23/07-23/08:  Το κλίμα παραμένει και σήμερα αισιόδοξο ενώ αυξάνετε η τάση αναζήτησης νέων εμπειριών και περιπέτειας. Η μέρα υπόσχεται ευχάριστες δραστηριότητες αλλά και ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο.  Θα έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε τις ικανότητες σας και δεν αποκλείεται,  να προκύψει μια πολύτιμη στήριξη ή συνεργασία.      
Παρθένος 24/08-23/09: Η μέρα είναι ευνοϊκή για τους περισσότερους από εσάς, αρκεί να καταλάβετε ότι δεν χρειάζεται να είστε ανταγωνιστικοί με τους γύρω σας. Αισιοδοξία, πίστη και καλή θέληση, θα σας βοηθήσουν σήμερα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ενώ θα υπάρξουν ευκαιρίες για την υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου σας. Κάποιοι μπορεί να δείτε τα όνειρά σας να παίρνουν σάρκα και οστά.       
Ζυγός 24/09-23/10:  Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να  περάσετε όμορφα με το σύντροφο σας. Ευκαιρίες αλλά και ευχάριστες εξελίξεις  σε  οικονομικό και εργασιακό επίπεδο θα έχετε κυρίως εσείς που έχετε γενέθλια κοντά στις 29-30 Σεπτεμβρίου. Είναι πολύ πιθανό ν’ αναγνωριστεί η αξία και η συμβολή σας σε μια συλλογική προσπάθεια.  Φίλοι και κοινωνικές επαφές θα σας βοηθήσουν.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Πιο ευχάριστο και χαλαρό φαίνετε το πρόγραμμά σας σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας ή κάποιους στενούς συνεργάτες και θα περάσετε πολύ ευχάριστα μαζί τους. Αν είστε αδέσμευτοι η μέρα υπόσχεται πολλές ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες και σχέσεις. Κάπου εκεί έξω είναι το ταίρι σας και σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να το βρείτε.
Τοξότης 23/11-21/12: Κέφι, χαρά και διασκέδαση θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, σε ότι αφορά εργασιακά ή θέματα υγείας και σήμερα, θα σας δοθούν ευκαιρίες για να πετύχετε κάποιους σημαντικούς εργασιακούς στόχους.  Άτομα της οικογένειας σας βοηθούν ή θα προκύψει μια δουλειά στο χώρο του σπιτιού. Για κάποιους από εσάς θα υπάρξουν εξελίξεις  που θ’ αλλάξουν ευχάριστα την καθημερινότητα σας.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Με την οικογένεια στο σπίτι ή σε κάποιον πολύ δικό σας χώρο θα περάσετε ευχάριστα σήμερα, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε παρεξηγήσεις και να τα ξαναβρείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η τύχη είναι με τα μέρος σας αν έχετε γεννηθεί τέλος Δεκεμβρίου και θα πάρετε σήμερα πολύ ευχάριστα μηνύματα για την προσωπική σας ζωή. Αν θέλετε μπορείτε ν’ ανοίξετε και ένα παράθυρο στην τύχη, χωρίς όμως να κάνετε υπερβολές. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Πολλές επαφές, μετακινήσεις και ευχάριστες στιγμές με φίλους και συγγενείς θα έχετε εσείς οι Υδροχόοι. Κοντινά ταξιδάκια θα σας βοηθήσουν ν’ αλλάξετε παραστάσεις και θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Οικογενειακά ζητήματα ευνοούνται και πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με άτομα της οικογενείας σας.  Ευκαιρίες θα υπάρξουν σε θέματα ακινήτων, και θα έχετε τη δυνατότητα με κάποιο τρόπο, να επεκτείνετε την οικογένεια ή το σπίτι σας.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας απασχολούν αλλά και τα έξοδα δεν φαίνετε να περιορίζονται. Σήμερα ίσως έχετε κάποια ευχάριστα νέα για τα οικονομικά σας ή θα βρείτε τρόπους να ενισχύσετε το εισόδημα σας. Ευκαιρίες για νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα έχετε εσείς του Φεβρουαρίου, ενώ κάποια πολύ ευχάριστα νέα θα σας δώσουν ιδιαίτερη χαρά. Συγγενείς και φίλοι μπορεί να δώσουν λύσεις στα αδιέξοδά σας.  
AstroMeleti