Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 01/03/2012

Κριός 21/03-20/04: Οι απατήσεις και οι υποχρεώσεις μπορεί να είναι πολλές, όμως δεν φαίνεστε πρόθυμοι ν’ ανταποκριθείτε. Οι ενέργεια και ζωτικότητα σας έχουν μειωθεί το τελευταίο διάστημα και δεν σας βοηθούν να δραστηριοποιηθείτε όσο θα θέλατε. Αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις και να είστε προσεκτικοί γιατί νευρικότητα και παρορμητισμός μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο την υγεία σας...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Με επιπολαιότητα θα διαχειριστείτε σήμερα τα οικονομικά σας και υπάρχει κίνδυνος να κάνετε υπερβολές για να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας ή για να προβληθείτε. Είναι πολύ πιθανό ένα δημιουργικό σχέδιο να καθυστερήσει ή ν’ ανατραπεί λόγω έλλειψης οικονομικών προϋποθέσεων και αυτό θα σας δημιουργήσει μια  αναστάτωση. Ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο, έως και τα μέσα Απριλίου. Δύσκολη μέρα για κοινωνικά και αισθηματικά.  Φίλοι και αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας εκνευρίσουν, αφού δεν φαίνετε  να υπάρχει σύμπνοια απόψεων. Άλλα θέλουν εκείνοι και άλλα εσείς δημιουργώντας έτσι μια ένταση μεταξύ σας.
 Δίδυμοι 22/05-21/06:  Ο μήνας ξεκινά με ένταση και εκνευρισμό.  Θέλετε να δώσετε προτεραιότητα σε προσωπικά σας θέματα, όμως τόσο οικογενειακές όσο και επαγγελματικές υποχρεώσεις σας αγχώνουν και δεν σας επιτρέπουν να επικεντρωθείτε στα δικά σας. Αυτό θα σας εκνευρίσει, ωστόσο θα πρέπει να   κρατήσετε κάποιες ισορροπίες και ν’ αποφύγετε εντάσεις με ανωτέρους ή άτομα της οικογενείας.       
Καρκίνος 22/06-22/07: Με μυστικότητα θα διαχειριστείτε σήμερα τα σχέδια και τις ιδέες, σχετικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θα θέλατε, ενώ κάποιοι από εσάς δεν έχετε κατασταλάξει στο τι ακριβώς θέλετε να κάνετε  και αυτό μπορεί να σας αγχώνει αλλά και να σας εκνευρίζει.  Υπάρχει μια επιφυλακτική αισιοδοξία για το μέλλον, όμως δεν είναι αρκετή για να σας καθησυχάσει.  Σχέδια και ιδέες περνούν από το μυαλό σας αλλά τίποτα δεν σας ικανοποιεί και το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, μέχρι και τα μέσα  Απριλίου. 
Λέων 23/07-23/08:  Τα οικονομικά συνεχίζουν ν’ αποτελούν μια πληγή που αιμορραγεί και χρειάζεται την προσοχή σας. Οι προκλήσεις μπορεί να είναι πολλές σήμερα, ωστόσο θα πρέπει ν’ αποφύγετε  τα άσκοπα έξοδα και μην πάρετε αποφάσεις που θα έβαζαν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας.
Παρθένος 24/08-23/09:  Μεγάλες είναι σήμερα οι ανησυχίες σας σχετικά με τις εξελίξεις σε καριέρα και επαγγελματικά ζητήματα. Το γεγονός ότι δεν μπορείτε ν’ αντιδράσετε ή να δραστηριοποιηθείτε όπως θα θέλατε σας εκνευρίζει, όμως η περίοδος αυτή είναι εντελώς ακατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή πρωτοβουλίες. Κάντε υπομονή και χρησιμοποιήστε το διάστημα μέχρι και τα μέσα Απριλίου για να επανεξετάσετε τα δεδομένα και να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις.  Από τις 14 Απριλίου και μετά τα πράγματα θα πάρουν και πάλι το δρόμο τους. Μην εκνευρίζεστε λοιπόν και αποφύγετε σήμερα αντιπαραθέσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Ενισχύεται σήμερα η αισιοδοξία σας και η τάση να ξεφύγετε από μια  ρουτίνα που σας έχει κουράσει. Οι υποχρεώσεις και οι ταλαιπωρίες στη δουλειά δεν σας αφήνουν να χαρείτε, ωστόσο σήμερα μπορεί να ξεπεράσετε τα όρια και να επιλέξετε να ξεφύγετε απ’ ότι σας πιέζει. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες και αποφύγετε καταχρήσεις που θα έβαζαν σε κίνδυνο την υγεία σας.  
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η μέρα υπόσχεται έντονο πάθος και ερωτική δραστηριότητα. Ωστόσο δεν θα λείψουν εντάσεις στο συναισθηματικό τομέα, γιατί η ζήλια και η κτητικότητα αυξάνονται, δημιουργώντας ρήξεις στις σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Μην γίνεστε απόλυτοι και απαιτητικοί με τους άλλους. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα και καλό θα ήταν να αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να αποτελέσει ρίσκο για το εισόδημα και την προϋπολογισμό σας. Μην κάνετε οικονομικές συμφωνίες και αποφύγετε δανεισμούς γενικότερα.
 Τοξότης 23/11-21/12: Οι ανάγκες του συντρόφου σας ή οι πιέσεις από κάποιο στενό συνεργάτη δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε σήμερα.  Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά συνεχίζουν να μην σας ικανοποιούν, όμως δεν φταίνε οι συνεργάτες σας για τις καθυστερήσεις και καλό θα ήταν να σταματήσετε να ρίχνετε τις ευθύνες σ’ αυτούς.  Η μέρα δεν ενδείκνυται για επαγγελματικές επαφές αλλά και συζητήσεις με άτομα της οικογενείας.  Το κλίμα είναι εκρηκτικό και δύσκολα θ’ αποφύγετε τους διαπληκτισμούς με ανωτέρους ή συγγενείς. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Άγχος και παρεξηγήσεις θα αναστατώσουν τη ζωή και το πρόγραμμά σας σήμερα. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και το πρόγραμμά σας φορτωμένο, όμως τα πράγματα δεν κυλούν ομαλά όπως θα θέλατε, δημιουργώντας ανατροπές και αλλαγές που σας εκνευρίζουν.  Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε γιατί νευρικότητα και βιασύνη μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη και λεκτικά ή φυσικά ατυχήματα.
Υδροχόος 21/01-19/02: Ο ενθουσιασμός και η διάθεση για διασκέδαση και φλερτ, ενισχύονται σήμερα. Οι περισσότεροι νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν όμως πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε περιττά έξοδα για τα οποία θα  μετανιώσετε. Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και μην προσπαθείτε να προβληθείτε κάνοντας άσκοπες αγορές και έξοδα. 
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι καθημερινές υποχρεώσεις στο σπίτι σας κουράζουν και δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια για να επικεντρωθείτε στο δικό σας πρόγραμμα και τους στόχους σας. Άτομα της οικογενείας μπορεί να χρειαστούν τη βοήθεια σας και αυτό θα σας ανατρέψει το πρόγραμμα και θα  σας εκνευρίσει.  Συνεργασίες και σχέσεις που επηρεάζουν και τα οικονομικά σας δεν φαίνετε να προχωρούν, δημιουργώντας σας άγχος και αγωνίες. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, μην πιέζετε καταστάσεις και αποφύγετε εντάσεις με συνεργάτες ή δικούς σας ανθρώπους.
AstroMeleti