Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 18/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Επαγγελματικά ή επιχειρησιακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών, είναι μια ευνοϊκή μέρα για να σταθεροποιήσετε επαγγελματικούς ή και προσωπικούς σας στόχους. Μια σχέση ή μια συνεργασία σταθεροποιείτε  και αυτό σας κάνει να νιώθετε πιο σίγουροι και δυνατοί. Πιο ουσιαστικά και σε βάθος θα εξετάσετε σήμερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου τις εξελίξεις στη δουλειά και τη ζωή σας γενικότερα και αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Κρυφά σχέδια ή παρασκηνιακές συζητήσεις και συμφωνίες γύρω από θέματα δουλειάς, ευνοούνται σήμερα...
      
Ταύρος 21/04-21/05: Ο ενθουσιασμός και η δημιουργικότητα σας ενισχύονται όμως θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες για να καταφέρετε να τα εκφράσετε.  Αποκαλυπτικές συζητήσεις με φίλους ή συνεργάτες σας βοηθούν να βρείτε διέξοδο στην προώθηση ενός σχεδίου. Οι πληροφορίες που θα σας δώσουν είναι πολύ σημαντικές.  Θετικές εξελίξεις σε θέματα δουλειάς ή υγείας προκύπτουν για τους Ταύρους των τελευταίων ημερών. Πολλά ήταν τον τελευταίο καιρό τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις στο χώρο της δουλειάς, ωστόσο αν είχατε δουλέψει με υπευθυνότητα και υπομονή, οι προσπάθειες σας αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους σας και σήμερα με κάποιο τρόπο  θα σας το δείξουν. Αν είστε σε φάση αναζήτησης εργασίας σήμερα μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις ενώ άτομα της οικογενείας μπορεί να στηρίξουν ένα φιλόδοξο σχέδιο σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Ουσιαστικές συζητήσεις ή πληροφορίες που θα πάρετε, σας βοηθούν να κατανοήσετε τι θέλετε, τόσο  σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και να πάρετε αποφάσεις βασιζόμενες περισσότερο στις επιθυμίες σας και λιγότερο στις εξωτερικές συνθήκες. Ωστόσο θυμηθείτε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας και ν’ αποφύγετε συναισθηματικές παγίδες. Ασφάλεια και σιγουριά για τις επιλογές σας θα νιώσετε εσείς των τελευταίων ημερών. Ένα σχέδιο σταθεροποιείτε και αυτό σας ικανοποιεί, ακόμη και αν ξέρετε ότι δεν έχουν ξεπεραστεί όλα τα προβλήματα.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Ουσιαστικές και σε βάθος σκέψεις ή συζητήσεις σας βοηθούν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μιας προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης. Ένα μήνυμα από το εξωτερικό μπορεί να γίνει αιτία σημαντικών αλλαγών, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Ιουνίου.  Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων σταθεροποιούνται σιγά- σιγά για τους Καρκίνους των τελευταίων ημερών, ενώ τάξη θα μπει σε οικονομικά ή θέματα εξουσίας που προέκυψαν σε μια σχέση ή συνεργασία. Κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα ευνοούνται.
Λέων 23/07-23/08:  Βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και σας ωθούν να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη δουλειά και την καθημερινότητα σας.  ουσιαστικές συζητήσεις ή αποκαλυπτικές  πληροφορίες γύρω από οικονομικά και επενδύσεις μπορεί να σας   παρασύρουν σε αποφάσεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Σημαντικά έγγραφα μπορεί να υπογράψετε σήμερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Μια σημαντική σχέση ή συνεργασία σταθεροποιείτε σήμερα  για τους Λέοντες των τελευταίων ημερών, ενώ επανεξετάζονται με ρεαλιστική διάθεση, σχέδια ή προτάσεις που έχουν να κάνουν με γραπτά, εμπόριο, ταξίδια και επικοινωνία γενικότερα.  
Παρθένος 24/08-23/09: Η προσωπική σας ζωή και ο τρόπος που τη διαχειρίζεστε  έρχονται στο προσκήνιο και θα δημιουργήσουν προβληματισμούς σε πολλούς από εσάς. Θέματα παιδιών μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν. Η μέρα είναι ιδανική για ουσιαστικές συζητήσεις γύρω από σχέσεις ή συνεργασίες. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα εξετάσετε τα δεδομένα σε βάθος και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για υπογραφές συμβολαίων, συμφωνιών, ή ακόμη και για την επισημοποίηση μιας σχέσης.   Από την άλλη, εσείς των τελευταίων ημερών μπορείτε τώρα να βρείτε λύσεις για να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας αρκεί να είστε οργανωτικοί και υπεύθυνοι στην διαχείρισή τους. 
Ζυγός 24/09-23/10:   Το παρασκήνιο συνεχίζει να είναι έντονο και αν εσείς δεν είστε αυτοί που κάνετε κάτι μυστικά, είναι πολύ πιθανό αυτή τη περίοδο να γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη σας. Όπως και να έχει θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μη δίνετε  αφορμές για σχόλια,  γιατί υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σας διαβάλλουν. Εποικοδομητικές και σε βάθος συζητήσεις ή σχέδια που αφορούν εργασιακά μπορεί να  οδηγήσουν εσάς του πρώτου δεκαημέρου, σε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας και τα μέχρι τώρα δεδομένα στη ζωή σας. Περισσότερες υποχρεώσεις αναλαμβάνετε εσείς των τελευταίων ημερών. Οι ικανότητες σας αναγνωρίζονται και δεν αποκλείεται να πάρετε μια προαγωγή ή ν’ αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, με κάποιο τρόπο.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Οι υποχρεώσεις παραμένουν και σήμερα πολλές και δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγετε από αυτά που πρέπει να γίνουν.  Στη δουλειά δεν φαίνεται να έχετε τη διάθεση να εργασθείτε κάνοντας έτσι εύκολο το ενδεχόμενο να υπάρξουν παρεξηγήσεις με συνεργάτες. Αποφύγετε επιπολαιότητες και μην αμελείτε τη δουλειά σας. Η μέρα είναι ιδανική για ουσιαστικές και αποκαλυπτικές συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε συμπεράσματα για συνεργάτες, φίλους και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.  Ο λόγος σας είναι δυνατός και εύκολα θα πείσετε τους συνομιλητές σας για τις απόψεις σας αλλά και αυτά που θέλετε από εκείνους. Ένα οικογενειακό θέμα σταθεροποιείται για εσάς των τελευταίων ημερών, βγάζοντας από επάνω σας αρκετή πίεση και άγχος.
Τοξότης 23/11-21/12:  Τα έξοδά σας θα πρέπει να προσέξετε σήμερα γιατί εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε σε υπερβολές για να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα ή ανοίγματα. Μηνύματα, συζητήσεις ή ιδέες που προκύπτουν  σήμερα, σας βοηθούν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη από εδώ και πέρα, των οικονομικών και των κεκτημένων σας γενικότερα.  Κάποιοι μπορεί να προχωρήσετε σε αγοραπωλησίες ακινήτων, ή σε αποφάσεις που αφορούν την επαγγελματική ή κοινωνική σας αποκατάσταση.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Παρεξηγήσεις στο χώρο του σπιτιού ή με άτομα της οικογενείας είναι πολύ πιθανές σήμερα και θα πρέπει να αποφύγετε παρορμητισμούς και βιαστικά συμπεράσματα. Επικεντρώνεστε στα προσωπικά σας και αυτό είναι λάθος. Εποικοδομητικά σχέδια και συζητήσεις  σε βάθος, γύρω από τη δουλειά και το μέλλον σας γενικότερα, βοηθούν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θ’ αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα στη ζωή σας. Οικονομικοί και επαγγελματικοί στόχοι δείχνουν σημάδια βελτίωσης και σταθερότητας, κάνοντας εσάς των τελευταίων ημερών, να νιώθετε πιο σίγουροι για την ολοκλήρωσή τους.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Σήμερα κινήστε σε χαλαρούς ρυθμούς και θα μπορούσατε να μείνετε μόνοι και να κάνετε ένα μικρό απολογισμό, επανεξετάζοντας τις επιλογές και τα σχέδια σας. Σημαντικές πληροφορίες ή αποκαλύψεις που αφορούν οικονομικά δεδομένα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα. Ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στα τέλη Ιανουαρίου, σήμερα μπορεί να βρείτε διεξόδους που θα σας βγάλουν από την συναισθηματική πίεση και το άγχος. Εσείς των τελευταίων ημερών είστε σε φάση προόδου και αν και μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες που σας απογοητεύουν κάποιες στιγμές, θα πρέπει να μείνετε πιστοί στα σχέδια σας και να προσπαθήσετε περισσότερο. Σήμερα θα πάρετε κάποια αισιόδοξα μηνύματα, βλέποντας τα σχέδια σας να σταθεροποιούνται.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Κοινωνικές επαφές για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, προκύπτουν σήμερα για εσάς τους Ιχθείς και θα πρέπει να προσέξετε τα έξοδα που θα κάνετε γιατί είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε υπερβολές. Συναντήσεις με φίλους θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ενώ καινούργιες γνωριμίες με πολύ σημαντικά πρόσωπα  μπορεί να σας  αλλάξουν  σχέδια και στόχους. Ένα οικονομικό σχέδιο ή μια οικονομική συνεργασία δείχνουν σημάδια σταθεροποίησης και υπόσχονται επιτυχία και διάρκεια στο χρόνο κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Σε τροχιά υλοποίησης μπορεί να μπαίνει μια συλλογική δουλειά και σας βοηθά να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.   
AstroMeleti