Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 23/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Εντάσεις και εκνευρισμούς κρύβει η μέρα, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Υποθέσεις σχετικές με εργασιακά ή θέματα υγείας δεν προχωρούν όπως θα θέλατε και αυτό μπορεί να σας κάνει νευρικούς.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με συνεργάτες γιατί μπορεί να πείτε λόγια για τα οποία θα μετανιώσετε. Μην πάρετε σήμερα αποφάσεις που  αφορούν τη δουλειά και προσέξτε την υγεία σας...
Ταύρος 21/04-21/05:  Δύσκολη μέρα για υποθέσεις που αφορούν συνεργασίες και ομαδικές δραστηριότητες.  Η επικοινωνία  δεν ευνοείτε και δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις με φίλους ή συνεργάτες, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Μην βιάζεστε και μην πάρετε σήμερα σοβαρές αποφάσεις σχετικά με ένα δημιουργικό σχέδιο, αισθηματικά, ή θέματα που αφορούν τα παιδιά. Αποφύγετε καινούργια ξεκινήματα. Η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική και μπορεί να κάνετε λανθασμένες επιλογές.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Διλλήματα μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων θα ταλαιπωρήσουν πολλούς από εσάς σήμερα, δημιουργώντας σας εκνευρισμό και εντάσεις είτε στο επαγγελματικό, είτε το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι σας δημιουργούν εμπόδια και δεν σας αφήνουν να διεκδικήσετε όλα όσα θα θέλατε, όμως σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για να πιέσετε καταστάσεις και να κάνετε καινούργια ξεκινήματα.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Το αισιόδοξο κλίμα των ημερών μπορεί να σας παρασύρει σε λάθει και υπερβολές γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και ν’ αποφύγετε βιαστικές επιλογές και αποφάσεις. Συζητήσεις ή σχέδια που είχαν γίνει το Δεκέμβριο, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ωστόσο δεν είναι σήμερα κατάλληλη μέρα για να βγάλετε συμπεράσματα ή να  πάρετε αποφάσεις.   Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις, συμφωνίες αλλά και μετακινήσεις ή ταξιδάκια γιατί μπορεί η να υπάρξουν προβλήματα λόγω βιασύνης ή απροσεξίας.    
Λέων 23/07-23/08:   Το κλίμα είναι ανταγωνιστικό σήμερα και θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και σας ωθούν να πάρετε κάποια ρίσκα. Ωστόσο δεν είναι κατάλληλη μέρα για οικονομικά ή άλλα ρίσκα και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σοβαρές αγοραπωλησίες  ή συναλλαγές γενικότερα. Οι δυσκολίες στη διεκπεραίωση οικονομικών υποθέσεων μπορεί να σας εκνευρίζουν όμως δεν πρέπει να πιέσετε καταστάσεις. 
Παρθένος 24/08-23/09: Το κλίμα στις σχέσεις σας φαίνετε ηλεκτρισμένο σήμερα και η επικοινωνία με το σύντροφο ή κάποιους στενούς συνεργάτες θα είναι δύσκολη. Εντάσεις και παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανές, ιδιαίτερα για εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου.  Μην γίνεστε ανταγωνιστικοί και αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. 
Ζυγός 24/09-23/10:  Οι υποχρεώσεις σας παραμένουν και σήμερα πολλές και μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση, κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι μάλλον δεν έχετε την απαραίτητη ενέργεια και όρεξη για ν’ ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των άλλων.  Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες και αποφύγετε εντάσεις με συνεργάτες. Το παρασκήνιο συνεχίζει να κινείτε γύρω σας, ενώ σήμερα δεν αποκλείεται να βγουν κάποια μυστικά στην επιφάνεια.
Σκορπιός 24/10-22/11: Εκρηκτικό σήμερα το κλίμα στο φιλικό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες αν θέλετε να επικρατήσει ηρεμία. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με φίλους ή συνεργάτες και μην προσπαθήσετε να επιβάλετε την δική σας άποψη σε ότι αφορά μια συλλογική δουλειά, ή ομαδική δραστηριότητα.  Προσέχετε πως χειρίζεστε το λόγο σας γιατί θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Τοξότης 23/11-21/12:Οι εξελίξεις στη δουλειά σας εκνευρίζουν και σήμερα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή συγκρούσεις στον επαγγελματικό χώρο. Νιώθετε ότι δεν αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σας και αυτό μπορεί να σας κάνει επιθετικούς. Αποφύγετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις με ανωτέρους και μην πιέζετε καταστάσεις για την προώθηση ενός επαγγελματικού σχεδίου. Κάντε λίγη υπομονή και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Έντονη δραστηριότητα σήμερα και πολλές επαφές στην προσπάθεια σας να προωθήσετε κάποιο σχέδιο. Παρόλα αυτά η μέρα δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις και συμφωνίες και καλό θα ήταν να τ’ αποφύγετε γιατί οι σκέψεις και οι απόψεις σας είναι υποκειμενικές και θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.  Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις και αποφύγετε συζητήσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Οι εξελίξεις στα οικονομικά σας δεν είναι αυτές που θα θέλατε και αυτό μπορεί να σας αποκαρδιώσει και να σας αγχώσει σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν τα οικονομικά. Μην δανείστε και μην δανειστείτε. Ωστόσο  αν δεν έχετε άλλη επιλογή, προσέξτε την κάθε λεπτομέρεια και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. 
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ένταση θα επικρατήσει σήμερα σε στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η καθημερινότητα μέσα σε μια σχέση σας έχει κουράσει και νιώθετε εγκλωβισμένοι μέσα σ’ αυτή.  Ωστόσο δεν είστε έτοιμοι ακόμη να εκφράσετε ανοικτά τα συναισθήματα σας, μ’ αποτέλεσμα όλο αυτό να σας δημιουργεί μια εσωτερική πίεση και άσχημες αντιδράσεις. Αποφύγετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις ή συζητήσεις σχετικά με μια προσωπική σχέση ή μια συνεργασία γιατί οι απόψεις σας είναι υποκειμενικές και θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα.
AstroMeleti