Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 13/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Παγίδες στα οικονομικά κρύβει η μέρα για τους Κριούς των πρώτων ημερών. Προσέξτε τα έξοδά σας και μην παρασύρεστε από συναισθηματισμούς που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας. Η μέρα είναι ιδανική για να πάρετε αποφάσεις για μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Επωφεληθείτε από τη σαφήνεια και το ρεαλισμό που επικρατεί και σας βοηθά να σχηματίσετε μια αντικειμενική εικόνα για τους άλλους. Χρησιμοποιήστε τη λογική για να ξεπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια σε σχέσεις και ομαδικές προσπάθειες...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Έντονο πάθος αλλά και εξουσιαστικές τάσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σας ζωή αλλά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ελέγξτε τα συναισθήματα σας και αποφύγετε ανταγωνισμούς που μόνο κακό μπορούν να σας κάνουν. Σημαντικές αποφάσεις σε θέματα δουλειάς θα πάρετε εσείς των τελευταίων ημερών. Εποικοδομητική σκέψη ή μυστικές πληροφορίες που θα φτάσουν στ’ αυτιά σας, σας βοηθούν να σχηματίσετε αντικειμενική εικόνα και να πάρετε αποφάσεις για το εργασιακό σας μέλλον. Η μέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή οτιδήποτε θα μπορούσε να βελτιώσει την υγεία και την ευεξία σας.   
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Η τύχη σας ευνοεί σήμερα σε επαγγελματικά κυρίως θέματα και θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοικτά και να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.  Αποφύγετε υπερβολές και μην γίνεστε καταπιεστικοί με συνεργάτες. Σημαντικές γνωριμίες προκύπτουν σήμερα για εσάς  των τελευταίων ημερών, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όπου θα εκθέσετε με σαφήνεια και κάθε λεπτομέρεια ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Εποικοδομητικές συζητήσεις γύρω από τα σχέδια σας, σας βοηθούν να προβάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, δίνοντας ώθηση στα όνειρα και τις επιθυμίες σας.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Η είσοδος της σελήνης στο Σκορπιό σας ωθεί να χαρείτε και να διασκεδάσετε, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε υπερβολές.  Η τύχη ευνοεί συλλογικές προσπάθειες και ομαδικές διαδικασίες στα εργασιακά. Εποικοδομητικές συζητήσεις ή πληροφορίες που μαθαίνεται, γύρω από οικονομικά, βοηθούν εσάς των τελευταίων ημερών, να δείτε πιο καθαρά τα δεδομένα και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων.
Λέων 23/07-23/08:  Οι προκλήσεις σήμερα θα είναι πολλές και θα πρέπει να λειτουργήσετε με σύνεση, κρατώντας ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις σας βοηθούν να ξεπεράσετε δυσκολίες και να σταθεροποιήσετε μια συμφωνία. Καινούργια σχέδια και νέες προοπτικές μπαίνουν σε φάση υλοποίησης. Αποφύγετε επικοινωνιακά προβλήματα.     
Παρθένος 24/08-23/09: Σε απαιτητικούς ρυθμούς θα κινηθεί η μέρα σήμερα και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση αν θέλετε ν’ αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις και ν’ αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Με ρεαλισμό και λογική σκέψη θα καταφέρετε, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών να οργανώσετε τα οικονομικά και τον προϋπολογισμό σας γενικότερα, έτσι ώστε να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες.  Συζητήσεις ή σχέδια γύρω από εργασιακά, σας βοηθούν να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας.
Ζυγός 24/09-23/10: Στα οικονομικά σας θα πρέπει να επικεντρωθείτε σήμερα. Θα προκύψουν ευκαιρίες χρηματοδότησης που πρέπει να τις αξιοποιήσετε. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες με δάνεια, ασφάλειες, εφορίες κλπ. η μέρα είναι ιδανική για να διαπραγματευτείτε και να τα βάλετε σε τάξη. Ένα σημαντικό σχέδιο που μπορεί ν’ αφορά τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική σας ζωή θα σταθεροποιήσετε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών. Μπορεί να υπογράψετε μια συμφωνία, να αποφασίσετε ένα γάμο ή θ’ αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από κάποιο καινούργιο πόστο.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Η σελήνη περνά στο ζώδιο σας, φέρνοντας στο προσκήνιο τις προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες.  Οι προκλήσεις αλλά και οι ευκαιρίες σε επίπεδο σχέσεων ή συνεργασιών θα είναι πολλές, ωστόσο υπάρχει κίνδυνος να κινηθείτε επιπόλαια.  Αποφύγετε υπερβολές και επιπολαιότητες. Εποικοδομητικές συζητήσεις αλλά και λογική αντιμετώπιση θεμάτων της καθημερινότητας ή της δουλειάς, σας βοηθούν να ξεπεράσετε άγχη, φοβίες και ανασφάλειες. Θέστε στόχους ή πάρτε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προβλήματα του παρελθόντος. Κλείστε παλιούς λογαριασμούς πριν κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα.   
Τοξότης 23/11-21/12: Δύσκολα θ’ αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις στην καθημερινότητα σας αλλά και τις προκλήσεις στη δουλειά. Μην χάσετε ευκαιρίες και μην αμελήσετε εργασιακές υποχρεώσεις. Λύσεις μπορεί να βρεθούν για να ξεπεράσετε δυσκολίες, εσείς των τελευταίων ημερών και να σταθεροποιήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο αλλά και η ικανότητα σας να εκφράσετε ανοικτά και με σαφήνεια τις ιδέες σας, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε στόχους.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ανταγωνιστικό το κλίμα σήμερα στο φιλικό σας περιβάλλον. Αποφύγετε υπερβολές και μην γίνεστε απόλυτοι και κτητικοί με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Παρασκηνιακές σχέσεις θ’ αποτελέσουν πρόκληση, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Σοβαρές αποφάσεις θα πάρετε σήμερα, για ζητήματα που αφορούν καριέρα ή αποκατάσταση. Η υπογραφή μιας σημαντικής συμφωνίας είναι πολύ πιθανή.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Ανασφάλειες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο σας οδηγούν σε υπερβολές και επιπόλαιες αποφάσεις. Μην γίνεστε ανταγωνιστικοί στον επαγγελματικό χώρο, με ανωτέρους ή ηλικιωμένα άτομα.  Πολύ χρήσιμες συζητήσεις ή μηνύματα που θα πάρετε, σας βοηθούν να δείτε με αντικειμενικότητα τα δεδομένα στη ζωή σας και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Θα βρεθούν λύσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προβλήματα που έβαζαν φραγμούς  στα σχέδια σας. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες σταθεροποιούνται ή μπαίνουν σε ρυθμούς υλοποίησης.
Ιχθείς 20/02-20/03: Ιδέες και προτάσεις στα επαγγελματικά μπορεί να σας ανοίξουν νέους δρόμους και να δημιουργήσουν καινούργιες προοπτικές, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.  Επιδιώξτε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Σημαντικές αποφάσεις θα πάρετε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα οικονομικά σας και να ξεφύγετε από το άγχος που σας δημιουργούν. Μυστικά σχέδια, συζητήσεις ή συμφωνίες, σας βοηθούν να ξεπεράσετε προβλήματα και να προωθήσετε κάποια οικονομικά ζητήματα.    
AstroMeleti