Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 29/02/2012

Κριός 21/03-20/04: Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πολλές και θα έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε σήμερα. Καθυστερήσεις και εμπόδια μπορεί να σας εκνευρίσουν, ωστόσο θα βρείτε και το χρόνο για να συναντήσετε κάποιους φίλους και να τα πείτε για λίγο. Απρόσμενες συναντήσεις θ’ αποτελέσουν έκπληξη για εσάς των πρώτων ημερών και θα σας αναστατώσουν (άλλες φορές ευχάριστα και άλλες όχι)...
 
Ταύρος 21/04-21/05:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Συζητήσεις και σχέδια γύρω από το εισόδημα και τον  προϋπολογισμό σας είναι πολύ πιθανά και μπορεί να σας οδηγήσουν σε διεξόδους που δεν είχατε σκεφτεί μέχρι και σήμερα.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η σελήνη περνά στα ζώδιο σας φέρνοντας στο προσκήνιο προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Θα επικεντρωθείτε σε προσωπικά σας ζητήματα και αυτό μπορεί ν’ αποτελέσει πρόβλημα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Απρόβλεπτες εξελίξεις στο κοινωνικό σας περιβάλλον μπορεί να γίνουν αιτία σημαντικών αποφάσεων και αλλαγών. Φίλοι από το παρελθόν μπορεί να γίνουν πηγή έμπνευσης, ενώ συλλογικές δουλειές ή ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται. Προσεκτικοί σε ότι έχει σχέση με την καριέρα και τα επαγγελματικά θα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών γιατί υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπάτησης.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Ανάγκη ξεκούρασης και χαλάρωσης έχουν σήμερα, οι περισσότεροι από εσάς. Ατονία και κούραση δεν σας επιτρέπουν να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ημέρας, ωστόσο θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια εσωτερική αναζήτησης που μπορεί να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τη πραγματικά θέλετε από τη ζωή σας. Παρασκηνιακές επαφές ή μυστικά σχέδια σας ευνοούν και μπορεί να δίνουν ώθηση στα επαγγελματικά σας,  όμως δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά, πριν μελετήσετε προσεκτικά όλα τα δεδομένα. 
Λέων 23/07-23/08:  Έντονη κοινωνική δραστηριότητα και πολλές συναντήσεις υπόσχετε ή μέρα. Συζητήσεις και επαφές με φίλους σας ευνοούν ενώ η εμπλοκή σας σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους, από εκεί που δεν το περιμένετε. Δεχτείτε τις προκλήσεις αποφεύγοντας όμως να εμπλακείτε σε οικονομικά αδιέξοδα. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, αποφύγετε σήμερα διακανονισμούς ή συζητήσεις για χρηματοδοτήσεις, δάνεια, ασφάλειες κλπ.
Παρθένος 24/08-23/09: Προβληματισμένοι φαίνεστε σήμερα, γύρω από θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης. Οι ιδέες που περνούν από το μυαλό σας είναι πολλές, όμως θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις, ιδιαίτερα αν αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Επειδή η άποψή σας μπορεί να μην είναι αντικειμενική αυτή τη περίοδο, καλό θα ήταν να ζητήσετε και τη γνώμη κάποιων ανθρώπων που εμπιστεύεστε, για το πώς βλέπουν μια πιθανή σχέση ή συνεργασία που θέλετε να κάνετε.    
Ζυγός 24/09-23/10:  Πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι για περιπέτειες νιώθετε σήμερα. Σας είναι δύσκολο να ακολουθήσετε το πρόγραμμα σας και είναι πολύ πιθανό ν’ αμελήσετε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, στο βωμό της διασκέδασης και της ανανέωσης. Υποθέσεις που αφορούν μακρινά ταξίδια, εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες μπορεί να χρειαστούν την προσοχή σας σήμερα.  Τα αισθηματικά ευνοούνται και είναι πολύ πιθανό να αναζωπυρωθεί μια σχέση ή να προκύψει μια καινούργια σχέση, για εσάς των πρώτων ημερών.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Τόσο η σκέψη σας αλλά και οι συζητήσεις που θα έχετε σήμερα επικεντρώνονται στα οικονομικά και το κατά πόσο μπορούν αυτά να επηρεάσουν κάποιες σχέσεις. Το κλίμα μπορεί να γίνει ανταγωνιστικό και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών μπορεί να πέσετε θύματα της ζήλιας και του πάθους σας.
Τοξότης 23/11-21/12: Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στους άλλους σήμερα και με κάποιο τρόπο ο σύντροφος ή κάποιος στενός συνεργάτης θα κερδίσει την προσοχή σας. Χαλαρές συζητήσεις ή μια μικρή απόδραση θα σας φέρουν πιο κοντά σ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Καινούργιες γνωριμίες μπορεί να οδηγήσουν εσάς των πρώτων ημερών σε νέες ερωτικές περιπέτειες ενώ πολλοί από εσάς θα έχετε ευχάριστα μηνύματα που θ’ αφορούν τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά. Αποφύγετε σήμερα να συζητήσετε ή ν’ ασχοληθείτε γενικότερα με θέματα που αφορούν οικογένεια ή  ακίνητη περιουσία, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Φορτωμένο το πρόγραμμα σας σήμερα. Οι υποχρεώσεις πολλές σε δουλειά αλλά και καθημερινότητα και θα σας κουράσουν. Συζητήσεις στο χώρο της δουλειάς ή γύρω από εργασιακά μπορεί να σας ωθήσουν να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, κάνοντας κάτι δικό σας. Τα δεδομένα σε σπίτι και δουλειά είναι ρευστά για εσάς των πρώτων ημερών και σήμερα μπορεί να τα δείτε να αλλάζουν.  Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες για εργασιακά γιατί υπάρχει κίνδυνος λαθών ή παραλείψεων.
Υδροχόος 21/01-19/02: Το κλίμα σήμερα είναι πιο ευχάριστο και δημιουργικό. Θα έχετε πολλές επαφές και απρόβλεπτες συναντήσεις που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα και θα δώσουν νέο νόημα στη  προσωπική σας ζωή. Η μέρα ενδείκνυται για χαλάρωση και διασκέδαση, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσετε τον έλεγχο και να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Σε θέματα σπιτιού και οικογένειας στρέφεται σήμερα η προσοχή σας και ίσως χρειαστεί να δραστηριοποιηθείτε έντονα για κάποιες ανάγκες του σπιτιού. Συζητήσεις με άτομα της οικογένειας ή γύρω από θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να σας δώσουν λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα. Συναντήσεις και κοινωνικές επαφές στο σπίτι θα σας ωφελήσουν, ενώ ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών.  Το κλίμα ίσως ενταθεί για κάποιους από εσάς και καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και ν’ αποφύγετε διαπληκτισμούς με άτομα της οικογενείας.
AstroMeleti