Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ημερήσιες ποβλέψεις 02/03/2012

Κριός 21/03-20/04:  Και ο Ερμής από σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, κάνοντάς σας πιο εξωστρεφείς αλλά και πιο νευρικούς και δραστήριους. Τονίζεται η ανάγκη  για επικοινωνία, καινούργιες επαφές και γνωριμίες, όμως ο λόγος σας μπορεί να γίνει πιο αιχμηρός και απότομος και αυτό πρέπει να το προσέξετε. Ο παρορμητισμός σας ενισχύεται, ωστόσο δεν πρέπει να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, ούτε να θεωρήσετε τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα οριστικά γιατί θα προκύψουν αλλαγές και επαναπροσδιορισμοί σε σχέδια και αποφάσεις.  Από το απόγευμα και μετά η οικογένεια και το σπίτι θ’ αποτελέσει προτεραιότητα για εσάς, και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και εκνευρισμός στο οικογενειακό περιβάλλον. Το κλίμα είναι πιο θετικό για εσάς των τελευταίων ημερών. Σχέσεις και συνεργασίες προωθούνται και μπορείτε σήμερα να βγάλετε σημαντικά συμπεράσματα, κάνοντας μια σοβαρή συζήτηση με το σύντροφο ή κάποιους στενούς συνεργάτες. Θα δείτε με ρεαλιστική διάθεση προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις και μπορεί να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον τους...
Ταύρος 21/04-21/05: Τα οικονομικά ευνοούνται σήμερα για εσάς των τελευταίων ημερών και είναι πολύ πιθανό να βρείτε στήριξη και βοήθεια από μια παρασκηνιακή σχέση στο χώρο της δουλειάς. Εργασιακά θέματα σταθεροποιούνται  και πολλοί από εσάς θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις εργασιακές σας σχέσεις. Από το απόγευμα και μετά οι ρυθμοί ανεβαίνουν και η μέρα γίνεται πιο απαιτητική. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό από σήμερα, σας κάνει πιο εσωστρεφείς αλλά και πιο νευρικούς στο χειρισμό του λόγου. Ενισχύει το παρασκήνιο που κινείται γύρω σας και φέρνει στο προσκήνιο μυστικές επαφές και συμφωνίες, οι οποίες μπορεί να επανεξεταστούν μετά τις 12 του μηνός. Μην δίνεται αφορμές για σχόλια γιατί κάποιοι μπορεί να θέλουν να σας διαβάλουν αυτή τη περίοδο.    
 Δίδυμοι 22/05-21/06:  Η κοινωνική σας ζωή ενισχύεται και σας δίνονται ευκαιρίες για καινούργιες επαφές και γνωριμίες. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Διδύμους των τελευταίων ημερών, η γοητεία σας ενισχύεται και σας κάνει πιο ελκυστικούς στον κοινωνικό σας κύκλο. Αναγνωρίζονται οι ικανότητες σας σε μια συλλογική δουλειά και κερδίζετε την αποδοχή των συνεργατών σας. Ωστόσο από το απόγευμα και μετά, οικονομικά ζητήματα θα σας προβληματίσουν και μπορεί να γίνουν αιτία διαφορών με φίλους ή συνεργάτες. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και ενισχύει τη διάθεσή σας για συναντήσεις με φίλους και διασκέδαση. Προσέξτε την έκφραση και το λόγο σας γιατί μπορεί να γίνετε πολύ αιχμηροί και απότομοι, δημιουργώντας άσχημες αντιδράσεις στο κοινωνικό σας περιβάλλον.  Πολλοί μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να επανεξετάσετε κάποιους στόχους ή κάποια σχέδια, όμως δεν πρέπει να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα και να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις.            
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι χαμηλοί τόνοι των τελευταίων ημερών και οι βαθύτερες αναλύσεις που μπορεί να κάνατε, βοήθησαν ιδιαίτερα εσάς των τελευταίων ημερών να βγάλετε κάποια συμπεράσματα και να δείτε πιο ρεαλιστικά και άμεσα την πραγματικότητα σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Ευχάριστες εξελίξεις υπάρχουν και στη δουλειά, όπου οι προσπάθειες σας αναγνωρίζονται και μπορείτε να κερδίσετε σήμερα την αποδοχή των ανωτέρων σας.  Από το απόγευμα οι ρυθμοί σιγά- σιγά ανεβαίνουν και θα ανακτήσετε την ενέργεια και τη ζωτικότητα σας. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό επικεντρώνει τη σκέψη και τις συζητήσεις σας στα επαγγελματικά, ενώ μπορεί να φέρει στο προσκήνιο καινούργια σχέδια και επαγγελματικές προτάσεις. Ωστόσο τίποτα δεν είναι οριστικό, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 12 Μαρτίου και μετά θα φέρει αλλαγές και καθυστερήσεις.
Λέων 23/07-23/08:  Το κλίμα είναι ευχάριστο σήμερα, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Θα έχετε ευχάριστες κοινωνικές επαφές, που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Δίνεται έμφαση σε καινούργια σχέδια και κάποιοι μπορεί να οργανώσετε τώρα ένα μακρινό ταξίδι, ή ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σχέδιο.   Από το μεσημέρι και μετά μπορεί να νιώσετε  κούραση και ατονία που θα σας κάνει λιγότερο δραστήριους και αποδοτικούς. Η είσοδος του Ερμή στον κριό, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας  σε ένα καινούργιο σχέδιο. Ιδέες, συζητήσεις και πληροφόρηση αφορούν το σχέδιο αυτό, όμως δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις γιατί κοντά στα μέσα του μήνα μπορεί ν’ αλλάξετε γνώμη.                        
Παρθένος 24/08-23/09:  Ευνοϊκή μέρα για τη διαχείριση οικονομικών υποθέσεων. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, θα έχετε τη δυνατότητα, να κάνετε διακανονισμούς προς όφελος σας και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας άγχωναν. Επαγγελματικά θέματα ή κάποιες επενδύσεις προωθούνται, δημιουργώντας ένα πιο σταθερό περιβάλλον για τα οικονομικά σας.  Η κοινωνική σας ζωή ενισχύεται το βράδυ, ωστόσο κάποιες διαφορές οικονομικής φύσης μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και διαπληκτισμούς στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας σε κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα. Ιδέες σκέψεις και συζητήσεις αφορούν οικονομικά ή φορολογικά ζητήματα, ωστόσο δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να βγάλετε συμπεράσματα γιατί θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και αλλαγές.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις ευνοούνται σήμερα, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών.  Μπορείτε τώρα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και ν’ αποφύγετε ζήλειες και ανταγωνισμούς.  Με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα μπορείτε σήμερα να δείτε τις εξελίξεις σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον. Αντίθετα εσείς των πρώτων ημερών, θ’ αντιμετωπίσετε προβλήματα στις σχέσεις σας και θα υπάρχει νευρικότητα στην επικοινωνία με το σύντροφο ή τους  συνεργάτες. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό, ενθαρρύνει τις συζητήσεις και τις επαφές στο κοντινό σας περιβάλλον, όμως θα πρέπει να προσέξετε το λόγο σας γιατί μπορεί να γίνεται πολύ αιχμηροί και απότομοι. Θ’ ακούσετε ειδήσεις που θα σας ξαφνιάσουν, ενώ πρωτότυπες και εκκεντρικές ιδέες που  έχετε, δεν θα βρουν σύμφωνους τους δικούς σας ανθρώπους, δημιουργώντας διαπληκτισμούς.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Ευκαιρίες θα υπάρξουν σε εργασιακά ή θέματα υγείας και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να βρείτε διεξόδους που θα σας μειώσουν το άγχος. Προβλήματα του παρελθόντος μπορεί να βρουν τη λύση τους, χαρίζοντας σας την ηρεμία. Από το απόγευμα και μετά το κλίμα γίνεται πιο αισιόδοξο και χαλαρό, ωστόσο η αισιοδοξία και η επιπολαιότητα, μπορεί να οδηγήσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών, σε λάθη και αμέλειες στο χώρο της δουλειάς. Πρωτοποριακές ιδέες αλλά και συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν εργασιακά, υπόσχετε ο Ερμής από τη νέα του θέση στον Κριό. Ωστόσο δεν πρέπει να βιάζεστε ούτε να θεωρήσετε οριστικές τις εξελίξεις γιατί η ανάδρομη πορεία του από τις 12 και μετά μπορεί να φέρει ανατροπές ή αλλαγές.    
Τοξότης 23/11-21/12: Ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο ή αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Μια καινούργια ερωτική περιπέτεια μπορεί να προκύψει για κάποιους από εσάς, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να σταθεροποιήσετε σχέσεις και  κοινωνικές υποχρεώσεις. Έντονη επικοινωνιακή και κοινωνική δραστηριότητα θα σας χαρίσει ο Ερμής από τη νέα του θέση στον Κριό. Ενισχύεται η διάθεση για διασκέδαση και φλερτ, ενώ απρόσμενες γνωριμίες μπορεί ν’ αναστατώσουν τη συναισθηματική σας ζωή. Ωστόσο αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα γιατί θα υπάρξουν αναθεωρήσεις.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Συζητήσεις και σκέψεις γύρω από εργασιακά σας βοηθούν να δείτε πιο αντικειμενικά και με ρεαλιστική διάθεση τα επαγγελματικά σας. Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει είναι πολλές και ίσως πρέπει να πάρετε αποφάσεις για το τι αξίζει να κρατήσετε και τι όχι. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα για τη ζωή και το μέλλον σας. Στο σύντροφο και τις δικές του ανάγκες θα επικεντρωθείτε το βράδυ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες διαφορές ή εντάσεις στη σχέση σας. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό, υπόσχετε εξελίξεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Απρόσμενες ειδήσεις μπορεί να επηρεάσουν το οικογενειακό περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στο σπίτι ή ακόμη και η σκέψη για μια μετακόμιση.  Τίποτα όμως δεν είναι οριστικό, αφού η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 12 Μαρτίου και μετά, θα φέρει αναθεωρήσεις.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η μέρα υπόσχετε όμορφες στιγμές ιδιαίτερα σ’ εσάς των τελευταίων ημερών. Ο ενθουσιασμός σας τονίζετε και το ενδιαφέρον επικεντρώνετε σε πράγματα που σας ευχαριστούν. Θα επιλέξετε να διασκεδάσετε με φίλους και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα έχετε ευχάριστα μηνύματα που θα επηρεάσουν θετικά τη συναισθηματική σας ζωή, ενώ και η απόκτηση ενός απογόνου μπορεί να έρθει στο προσκήνιο σήμερα. Από το βράδυ το πρόγραμμά σας φαίνετε πιο φορτωμένο και θα υπάρξει νευρικότητα και εκνευρισμός κυρίως σ’ εσάς των πρώτων ημερών. Μην βιάζεστε και προσπαθήστε να χαλαρώσετε, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων. Πολλές συζητήσεις, επαφές ή συμφωνίες, με φόντο τα οικονομικά, θα πραγματοποιηθούν από σήμερα, με την είσοδο του Ερμή στον Κριό. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε εκκρεμότητες ή να ολοκληρώσετε οικονομικές συμφωνίες, μέχρι τις 11 του μηνός γιατί αμέσως μετά η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα δημιουργήσει προβλήματα και καθυστερήσεις.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ευκαιρίες και ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά, υπόσχετε η μέρα για εσάς των τελευταίων ημερών. Δραστηριότητες στο σπίτι ή συζητήσεις με άτομα της οικογενείας, σας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσετε το εισόδημά σας και να βάλετε σε τάξη, κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που σας περιορίζουν και σας αγχώνουν.  Η είσοδος του Ερμή στον Κριό, επικεντρώνει τις συζητήσεις αλλά και τις σκέψεις σας γύρω από τα οικονομικά. Μπορεί να πάρετε μηνύματα που θα σας ξαφνιάσουν ή θα έχετε μια πρωτοποριακή ιδέα για την βελτίωση των οικονομικών σας. Προωθήστε υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά, έως και τις 11 Μαρτίου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 12 και μετά θα δημιουργήσει καθυστερήσεις και προβλήματα.   Από το απόγευμα και μετά το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο και επικεντρώνεστε σε πράγματα που σας ευχαριστούν, όμως αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο για τον προϋπολογισμό σας, γιατί σκέφτεστε να κάνετε έξοδα χωρίς καμία πρακτική αξία, αλλά μόνο για να ικανοποιήσετε κάποια προσωπική σας επιθυμία.  
AstroMeleti