Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ετήσιες προβλέψεις 2012



Κριός 21/03-20/04
Σας εύχομαι ένα υγειές και ευτυχισμένο 2012. Μπορεί τα πράγματα να μην είναι εύκολα, όμως όπως  έχει πει  και ο Αριστοτέλης «Η ευτυχία γεννιέται μέσα στο μυαλό μας και δεν εξαρτάται από εξωτερικούς παράγοντες!»
Και το 2012 θ’ αποτελέσει για εσάς χρονιά εξελίξεων και αλλαγών.   Ο πλανήτης των απρόσμενων αλλαγών Ουρανός, παραμένει στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας κυρίως τους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου. Σας χαρίζει μια επαναστατική διάθεση και τονίζει την ανάγκη για ανατροπές και  αναζητήσεις. Πολλοί θα θέσετε νέους στόχους και θ’ αποφασίσετε νέα ξεκινήματα, προσπαθώντας να απαλλαχτείτε από ότι σας έχει κουράσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο Πλούτωνας επίσης συνεχίζει να κινείτε στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, αλλάζοντας αργά αλλά καθοριστικά τα πράγματα στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στη ζωή σας γενικότερα. Ο τομέας σχέσεων ή συνεργασιών θα δοκιμαστεί το 2012, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου Δεκαημέρου οι οποίοι καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον ενός γάμου, μιας σοβαρής σχέσης ή μιας συνεργασίας. Η παραμονή του Δία στο ζώδιο του Ταύρου έως και τον Ιούνιο, υπόσχετε ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά. Το πέρασμα του αμέσως μετά στους Διδύμους, σας κάνει πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακούς. Καινούργιες ιδέες και σχέδια πέφτουν στο τραπέζι, ενώ είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για όσους ασχολείστε με γραπτά, εμπόριο, ταξίδια ή επικοινωνία γενικότερα.  Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, δημιουργούν αλλαγές και αναστάτωση στην καθημερινότητα σας αλλά και στις σχέσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Κυρίως εσείς των πρώτων ημερών, θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ καθημερινών υποχρεώσεων και προώθησης σχεδίων που μπορεί ν’ αφορούν σπουδές, εξωτερικό ή νομικά ζητήματα.         

Οικονομικά: Ο μεγάλος ευεργέτης Δίας θα παραμείνει μέχρι και τα μέσα του 2012 στον τομέα των οικονομικών, χαρίζοντας σας ευκαιρίες για βελτίωση στο εισόδημά σας. Μπορεί να πάρετε κάποια αύξηση ή θα ανακαλύψετε νέες εισοδηματικές πηγές που θα δώσουν ανάσα στα οικονομικά σας.  Η είσοδος και της Αφροδίτης το Μάρτιο στον Ταύρο και η συνάντησή της με το Δία, μπορεί να  κάνει θαύματα στο τομέα αυτό. Ιδιαίτερα ευνοημένοι, οι Κριοί που έχετε γεννηθεί τέλος Μαρτίου, αρχές Απριλίου.  Σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες γύρω από τα οικονομικά ευνοούνται  την περίοδο από 9 έως 23 Μαΐου.  Όπως και να έχει, μέχρι τα μέσα Ιουνίου 2012, ο Δίας θα ευνοήσει σταδιακά όλους τους Κριούς στον τομέα των οικονομικών, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η τάση καταναλωτισμού που μπορεί να ενισχυθεί με το Δία στα οικονομικά σας.  Αποφύγετε λοιπόν  περιττά έξοδα και κρατήστε τα χρήματα που θα κερδίσετε γιατί η είσοδος του Κρόνου στο Σκορπιό από τον Οκτώβριο μπορεί να φέρει δυσκολίες στα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους (π.χ. δάνεια, ασφάλειες, εφορία, χρήματα συζύγου κλπ).  Η έκλειψη ηλίου στις 14 Νοεμβρίου θα φέρει στην επιφάνεια λάθη και παραλήψεις που έχετε κάνει σε οικονομικούς χειρισμούς, επηρεάζοντας κυρίως όσους έχετε γεννηθεί κοντά στα μέσα Απριλίου.

Καριέρα: Αστάθεια χαρακτηρίζει το χώρο των επαγγελματικών, κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 27 Μαρτίου. Η ανάγκη σας για αλλαγή και νέα δεδομένα στη ζωή σας, καθιστούν τη χρονιά αυτή δύσκολη και απαιτητική στον τομέα των επαγγελματικών, με αποκορύφωμα την καλοκαιρινή περίοδο και πιο συγκεκριμένα τους μήνες Ιούνιο & Σεπτέμβριο. Επίσης και από 17 Νοεμβρίου, έως 25 Δεκεμβρίου θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά και να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, προσπαθώντας να ξεπεράσετε δυσκολίες και αντιστάσεις που σας δημιουργούν κάποιοι άλλοι. Ωστόσο μέχρι και τα μέσα Ιουνίου ο Δίας σας παρέχει με κάποιο προστασία σε θέματα καριέρας. Ευνοϊκότερο διάστημα ο μήνας Μάρτιος.

Υγεία: Ο κυβερνήτης σας Άρης θα βρίσκετε μέχρι και τον Ιούνιο στο ζώδιο της Παρθένου, επηρεάζοντας και την υγεία σας. Αν δεν βρείτε τρόπους να διοχετεύσετε την ενέργεια που σας χαρίζει, είναι πολύ πιθανό ν’ αντιμετωπίσετε εκνευρισμούς αλλά και κάποια προβληματάκια υγείας. Εκμεταλλευτείτε τους μήνες αυτούς και διοχετεύστε την ενέργεια σας ξεκινώντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής, διατροφής ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να βοηθήσει στην υγεία και την ευεξία σας. 

Αισθηματικά & σχέσεις: Εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου, ο Κρόνος βρίσκετε στο ζώδιο του ζυγού δοκιμάζοντας σας στον  τομέα των σχέσεων. Έως και τον Οκτώβριο που θα παραμείνει εκεί θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον κάποιων σημαντικών σχέσεων. Κυρίως επηρεάζεστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου οι οποίοι θα επωμιστείτε περισσότερες υποχρεώσεις ή δυσκολίες από μια σχέση.  Πιο χαλαροί πια εσείς των πρώτων ημερών, διανύεται ένα διάστημα με απρόσμενες εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή. Ενισχύετε η διάθεσή σας για φλερτ και καινούργιοι έρωτες μπαίνουν ξαφνικά στη ζωή σας, οι οποίοι δεν υπόσχονται διάρκεια στο χρόνο.  Καλύτερες περίοδοι για τα αισθηματικά θα είναι από 8 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου και από τις 6 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Οκτωβρίου. Από τον Απρίλιο, έως και τις αρχές Αυγούστου η Αφροδίτη σας βοηθά να κάνετε νέες γνωριμίες ανοίγοντας δρόμους για καινούργιες ερωτικές περιπέτειες.

Ταύρος 21/04-21/05
Αισιοδοξία και ανανεωτική διάθεση, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της  χρονιάς. Ήδη από τα μέσα του 2011 η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας, αναπτέρωσε το ηθικό σας και χάρισε κυρίως σε εσάς του πρώτου δεκαημέρου, ευκαιρίες, αλλά και την απαραίτητη πίστη και αισιοδοξία για να προχωρήσετε σε αλλαγές και υλοποίηση καινούργιων στόχων. Η ανάδρομη πορεία του μπορεί να έφερε καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα, όμως από τα Χριστούγεννα έως και  τον Ιούνιο σταδιακά θα δώσει ευκαιρίες εξέλιξης και επέκτασης σε όλους εσάς. Προσέξτε το βάρος σας γιατί η επέκταση μπορεί ν’ αφορά και τα κιλά σας, καθώς θα είστε περισσότερο επιρρεπείς σε απολαύσεις.  Αυτό που θα πρέπει ν’ αποφύγετε είναι επιπόλαιες και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Από τις 12 Ιουνίου και μετά ο Δίας περνά στους Διδύμους δίνοντας ευκαιρίες βελτίωσης στον οικονομικό τομέα. Ωστόσο οι εκλείψεις δεν θα σας επιτρέψουν να δείτε άμεσα  αποτελέσματα. Ο Πλούτωνας παραμένει στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω αλλάζοντας σιγά- σιγά τα σχέδια σας, αλλά και τη φιλοσοφία σας για τη ζωή. Καινούργιοι δρόμοι θα δείτε ν’ ανοίγονται μπροστά σας, ενώ φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον προωθούνται κυρίως από εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε Ιούνιο και Σεπτέμβριο, καθώς αναμένονται εντάσεις  και αναστάτωση.  Παρασκηνιακές διαδικασίες σας δημιουργούν προβλήματα, ενώ κάποιοι που θέλουν το κακό σας, μπορεί τώρα να σας βάλουν τρικλοποδιές. Μην μπλεχτείτε σε ανταγωνισμούς και παιχνίδια εξουσίας. Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού, θα δημιουργεί όλο το χρόνο σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας. Ο Κρόνος από το Ζυγό θα επηρεάσει κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου, δοκιμάζοντας τις αντοχές και τις δυνατότητες σας στον εργασιακό χώρο. Κούραση αλλά και απογοητεύσεις, δοκιμάζουν την υπομονή σας. Με οργανωτικό πνεύμα, πολύ δουλειά και  υπομονή, θα τα καταφέρετε. Στις 5 Οκτωβρίου, ο Κρόνος περνά απέναντι σας στο Σκορπιό, φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Θα πρέπει τώρα να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων.

Οικονομικά
Τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις που θα έχουμε στο 2012, επηρεάζουν το τομέα των οικονομικών, οπότε δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για σταθεροποίηση των οικονομικών σας φέτος. Ωστόσο η παρουσία του Δία από τον Ιούνιο και μετά μέσα στον τομέα αυτό, αποτελεί ένα είδος προστασίας, αρκεί να μην παρασυρθείτε σε επιπόλαια και μεγάλα ανοίγματα. Κινηθείτε με προσοχή, σύνεση και υπευθυνότητα. Οι εκλείψεις Μαΐου και Ιουνία, αλλά και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον τομέα των οικονομικών από τις 15 Μαΐου έως και  τις 27 Ιουνίου, καθιστούν αυτή την περίοδο ως τελείως ακατάλληλη για επενδύσεις, οικονομικά ανοίγματα ή αγοραπωλησίες.     

Καριέρα
Η καριέρα είναι ένας τομέας που τα τελευταία χρόνια ίσως σας έχει ταλαιπωρήσει με λανθασμένες επιλογές και μπερδέματα που πολλές φορές μπορεί να σας έκαναν να  νιώσετε  απογοητευμένοι. Επιτέλους από το Φεβρουάριο και μετά, ο Ποσειδώνας αποχωρεί από το ζώδιο του Υδροχόου  και αυτό σημαίνει ότι θα δείτε πιο ρεαλιστικά και αντικειμενικά τα πράγματα γύρω από τα επαγγελματικά σας. Κάποιοι ίσως αντιμετωπίσετε μια πραγματικότητα που μέχρι τώρα, όχι δεν υπήρχε, αλλά εσείς δεν τη βλέπατε  γιατί ωραιοποιούσατε καταστάσεις. Από το Φεβρουάριο και μετά λοιπόν, θα καταφέρετε να έχετε μια πιο σαφή εικόνα σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης. Ο Κρόνος βοηθά εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι μπορείτε μέσα σ’ αυτή τη χρονιά, με εντατική και οργανωμένη προσπάθεια, αλλά και πολύ δουλειά να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε επαγγελματικά και καριέρα. Ιούλιος και Αύγουστος θα είναι ίσως οι πιο κουραστικοί και απαιτητικοί μήνες στη δουλειά. Θα χρειαστεί να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και να είστε πολύ συνεργάσιμοι, για να τα καταφέρετε. 29 Οκτωβρίου με 21 Νοεμβρίου είναι  το καλύτερο διάστημα για εργασιακά.

Υγεία
Η παρουσία του Κρόνου στο ζυγό μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου σίγουρα σας κουράζει και σας ρίχνει ψυχολογικά, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα υγείας που προκύπτουν από δική σας αμέλεια στο παρελθόν.  Επηρεάζει κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και υπεύθυνοι με την υγεία σας. Ωστόσο ο Δίας θα παραμείνει στο ζώδιο σας μέχρι και τις αρχές Ιουνίου, αποτελώντας μια κάποια ασπίδα προστασίας για την υγεία και τη σωματική σας κατάσταση. Αποφύγετε υπερβολές και καταχρήσεις που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο την υγεία σας.

Αισθηματικά & Σχέσεις
Η παραμονή του Άρη έως και τις αρχές Ιουλίου στην Παρθένο, δηλώνει ότι μέχρι και το καλοκαίρι θα υπάρχει έντονο φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. Ωστόσο κάποιες φορές ίσως γίνεστε πιο απαιτητικοί ή επικριτικοί με τους άλλους, δημιουργώντας εντάσεις και εκνευρισμούς στις σχέσεις σας. Αν σας ενδιαφέρει η απόκτηση ενός απογόνου, αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη, αποφεύγοντας το διάστημα από 14 Μαΐου έως 27 Ιουνίου, όπου ο Άρης θα είναι ανάδρομος δημιουργώντας καθυστερήσεις και προβλήματα. Από τις 5 Οκτωβρίου και μετά ο Κρόνος θα κινείτε απέναντί σας,  σηματοδοτώντας μια περίοδο σημαντικών εξελίξεων στις σχέσεις. Κάποιοι θα επισημοποιήσετε μια σχέση, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως χωρίσετε. Θα πρέπει τώρα ν’ αξιολογήσετε σοβαρές σχέσεις και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον τους.  Και η έκλειψη ηλίου το Νοέμβριο, ενεργοποιεί θέματα σχέσεων και σας ωθεί να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις.   

Δίδυμοι 22/05-21/06
Χρονιά εξελίξεων η φετινή για τους Διδύμους. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές. Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στο ζώδιο σας (21 Μαΐου & 28 Νοεμβρίου) θα αποτελέσουν έναυσμα για αλλαγές τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.  Το θετικό αυτής της χρονιάς είναι ότι από τα μέσα Ιουνίου ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο σας και θα παραμείνει εκεί για ένα χρόνο περίπου. Ο πλανήτης της τύχης και την  επέκτασης υπόσχετε ευκαιρίες ανανέωσης και ανάπτυξης. Μέχρι τότε θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να προετοιμάσετε το έδαφος για τις θετικές εξελίξεις που έρχονται. Καλύτερα να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας και να σχεδιάσετε ήρεμα και με κάθε λεπτομέρεια, τις επόμενες κινήσεις σας. Υποθέσεις που αφορούν  σπίτι, οικογένεια αλλά και ακίνητη περιουσία θα σας απορροφήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2012. Προβλήματα ή αλλαγές στα δεδομένα του σπιτιού και της οικογένειας δημιουργούν αναστάτωση άγχος και εκνευρισμούς. 24 Ιανουαρίου με 13 Απριλίου θα υπάρξουν καθυστερήσεις και προβλήματα σε σχετικές υποθέσεις, ενώ από τις 14 Απριλίου και μέχρι τις 3 Ιουλίου οι προσπάθειες  και τα σχέδια σας φαίνετε να έχουν αποτέλεσμα. Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας (από 3 Απριλίου, έως 7 Αυγούστου)σας κάνει πιο γοητευτικούς και τονίζει τη συναισθηματική σας ζωή. Μέχρι τις 5 Οκτωβρίου ο Κρόνος σταθεροποιεί, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, σχέδια που έχουν να κάνουν με τη συναισθηματική σας ζωή, σχέσεις, τα παιδιά αλλά και δημιουργικά σχέδια γενικότερα. Αμέσως μετά θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού, φέρνοντας στο προσκήνιο προβλήματα ή  περισσότερες ευθύνες σε εργασιακά και θέματα υγείας. Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς, θα χρειαστεί τουλάχιστον εσείς του πρώτου δεκαημέρου, να φανείτε πιο υπεύθυνοι και συνεπείς σε θέματα υγείας και δουλειάς. Ο Ουρανός θα παραμείνει όλη τη χρονιά στον Κριό, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η κοινωνική σας ζωή δέχεται αναταράξεις και το κλίμα στο φιλικό σας περιβάλλον είναι ανατρεπτικό. Φίλοι μπορεί να μπαινοβγαίνουν ξαφνικά  από τη ζωή σας. ενώ κάποιοι δεν αποκλείεται να ενταχθείτε σε ομάδες και οργανωμένα κοινωνικά σύνολα. Ιούνιο και Σεπτέμβριο μια απόφασή για  αλλαγές στο κοινωνικό σας περιβάλλον ή ένας νέος στόχος, θα επηρεάσει οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους (κληρονομικά, χρήματα συζύγου, εφορίες, δάνεια κλπ). Μην εμπλέξετε φίλους σε οικονομικές σας υποθέσεις. 

Οικονομικά
Ρευστότητα χαρακτηρίζει τον τομέα των οικονομικών σας μέσα στο 2012. Οι εκλείψεις δεν αφήνουν πολλά περιθώρια σταθερότητας. Ωστόσο μια ευνοϊκή περίοδος για τα οικονομικά είναι στα μέσα Μαρτίου όπου μπορείτε να προωθήσετε διακανονισμούς και να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες κλπ.  Ακολουθεί ακόμα μια ευνοϊκή περίοδος από τις 7 Αυγούστου και για ένα περίπου μήνα, ωστόσο αμέσως μετά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί το Νοέμβριο πραγματοποιείτε ακόμη μια έκλειψη που μπορεί να φέρει ανατροπές στα οικονομικά.

Καριέρα
Θα υπάρξουν εξελίξεις, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Η είσοδος του Ποσειδώνα από τις αρχές Φεβρουαρίου στον τομέα καριέρας και επαγγελματικής αποκατάστασης, μπορεί εύκολα να σας παρασύρει σε  ανέφικτους στόχους που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις.  Θα πρέπει λοιπόν, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών, να κάνετε προσεκτικές επιλογές και λεπτομερή έλεγχο πριν πάρετε αποφάσεις. Να θυμάστε ότι, «ότι λάμπει δεν είναι χρυσός». Προσέξτε λοιπόν ότι φαίνετε ιδανικό και υπόσχετε μεγάλο ή εύκολο κέρδος. Τέλος Ιουνίου, η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας παρασύρουν σε υπερβολές που μπορεί να πλήξουν την καριέρα και δημόσια εικόνα σας. Από τις 5 Οκτωβρίου, το πέρασμα του Κρόνου στο Σκορπιό, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας απαιτητικής και κουραστικής περιόδου στη δουλειά. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές ενώ το κλίμα γίνεται ανταγωνιστικό. Ωστόσο, γύρω στις 11 Οκτωβρίου είναι μια ευνοϊκή περίοδος, για να βάλετε ρεαλιστικές βάσεις και να οργανώσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο.

Υγεία
Από το Μάιο και μετά η υγεία χρειάζεται την προσοχή σας και θα πρέπει ν’ αποφεύγετε υπερβολές και καταχρήσεις που μπορεί να τη διαταράξουν. Ιούνιο και Σεπτέμβριο η συναισθηματική φόρτιση θα είναι μεγάλη και καταπιεσμένα συναισθήματα μπορεί να σας οδηγήσουν στα άκρα, επηρεάζοντας παράλληλα και την υγεία σας. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αφού από Οκτώβριο και μετά, με το Κρόνο στο Σκορπιό, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα υγείας.  Δώστε λοιπόν ιδιαίτερη σημασία σε ότι νομίζετε ότι δεν πάει καλά και βάλτε στο πρόγραμμα σας ότι πιστεύετε ότι θα βοηθήσει στην υγεία και την ευεξία σας (πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής κλπ).  Το θετικό είναι ότι η ύπαρξη του Δία από τον Ιούνιο και μετά στο ζώδιο σας, αποτελεί ένα μαξιλάρι που θα σας βοηθήσει να πέσετε στα μαλακά.

Αισθηματικά & Σχέσεις
Με τις εκλείψεις στον άξονα Διδύμων - Τοξότη οι εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων θα είναι σημαντικές, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.  Θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας επιθυμιών και των αναγκών του συντρόφου σας, αν δεν θέλετε να υπάρξουν εντάσεις. Όπως και να έχει θα υπάρχει ρευστότητα και αστάθεια στον τομέα των σχέσεων, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης (3 Απριλίου με 7 Αυγούστου) στο ζώδιο σας θα τονίσει σταδιακά τη συναισθηματική ζωή όλων των διδύμων, δίνοντας ευκαιρίες για καινούργιες ερωτικές σχέσεις ή αν θέλετε, βελτίωση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης. Όμως να θυμάστε ότι η περίοδο από 16 Μάιου, έως 28 Ιουνίου που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη, θεωρείτε ακατάλληλη για τη δημιουργία νέων σχέσεων.  Αν ανήκετε στους Διδύμους του τρίτου δεκαημέρου, η συναισθηματική σας ζωή ίσως είναι περιορισμένη αυτή τη περίοδο ή σκέφτεστε να κάνετε κάποια σημαντικά βήματα. Πολλοί από εσάς, ίσως διαπιστώσετε  ότι ήρθε η ώρα για να επισημοποιήσετε μια ερωτική σχέση.  Ενώ κάποιοι άλλοι ίσως χρειαστεί ν’ αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις σε μια σχέση π.χ. ένα παιδί.         

Καρκίνος 22/06-22/07
Και το 2012 θα κινείται απέναντί σας ο Πλούτωνας, αλλάζοντας σιγά- σιγά τα δεδομένα τόσο σε προσωπικές, όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Ένας γάμος, μια σχέση, ή μια στενή συνεργασία μπορεί να κλείσουν τον κύκλο τους, αφήνοντας χώρο για κάτι καινούργιο. Περισσότερο επηρεάζεστε όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιουνίου. Ο Ουρανός στον τομέα των επαγγελματικών, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σταθερότητα. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου, πολλές και απρόσμενες αλλαγές δεν θα σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Από την άλλη και η δική σας διάθεση είναι ανατρεπτική και σας ωθεί σε αλλαγές. Η είσοδος του Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ιχθύ δίνει πνοή στα όνειρα σας και σας κάνει πιο ιδεαλιστές και ονειροπόλους. Ένα εμπνευσμένο σχέδιο μπορεί να σας ανοίξει καινούργιους δρόμους και να δημιουργήσει νέες προοπτικές για εσάς. Ο Κρόνος το 2012 θα κινείται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού, επηρεάζοντας κυρίως, εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Οικογενειακές υποχρεώσεις ή υποθέσεις που αφορούν  σπίτι και ακίνητη περιουσία,  συνεχίζουν να σας δημιουργούν προβλήματα και να περιορίζουν την ελευθερία κινήσεων σας έως και τις αρχές Οκτωβρίου. Αμέσως μετά θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει για δυόμιση περίπου χρόνια. Αυτή είναι μια πιο ευνοϊκή θέση για εσάς και θα σας δώσει τη δυνατότητα, σταδιακά όλοι να σταθεροποιήσετε πράγματα στη ζωή σας. Ο Δίας από πέρυσι το καλοκαίρι στον Ταύρο, σας κάνει πιο εξωστρεφείς και  σας βοηθά  να διευρύνετε τις σχέσεις σας. Γνωρίζετε νέους φίλους, οι οποίοι ή θα σας ανοίξουν καινούργιους δρόμους ή θα βοηθήσουν στις επιδιώξεις σας. Το τρίγωνο Άρη Δία Πλούτωνα στα μέσα Μαρτίου είναι ευεργετικό και μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για μια πολύ σημαντική συνεργασία. Από τις 11 Ιουνίου ο Δίας θα περάσει στους Διδύμους αποτελώντας ένα φύλακα άγγελο για εσάς. Για ένα χρόνο, σας δίνεται η ευκαιρία να προετοιμάσετε καινούργια πράγματα, τα οποία θα υλοποιηθούν με την είσοδο του Δία στον Καρκίνο, το καλοκαίρι του 2013. Από τον Ιούνιο του 2012 και μέχρι τότε ίσως είναι καλύτερα να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας.  Οι τρείς από τις τέσσερις εκλείψεις που πραγματοποιούνται μέσα στη χρονιά, σας επηρεάζουν σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδό, κάνοντας σας πιο εσωστρεφείς και τονίζοντας τις ανασφάλειες σας .

Οικονομικά
Η οριστική αποχώρηση του Ποσειδώνα από τον Υδροχόο, σηματοδοτεί το τέλος μιας περιόδου λίγο μπερδεμένης για τα οικονομικά. Τα προηγούμενα χρόνια, με στόχο την συναισθηματική σας ικανοποίηση, κάνατε λανθασμένες επιλογές, που το πιθανότερο είναι να σας έχουν φέρει σήμερα σε μια δύσκολη οικονομική θέση.   Από το Φεβρουάριο λοιπόν και μετά, θα έχετε μια πιο αντικειμενική άποψη για τα οικονομικά σας και δεν θα είναι τόσο  εύκολο πια να παρασυρθείτε. Σημαντικές αλλαγές πάντως στα οικονομικά δεν θα υπάρξουν μέσα στο 2012, ενώ πιο ευνοϊκό διάστημα είναι από 7 Σεπτεμβρίου, έως 25 Οκτωβρίου.

Καριέρα
Η παραμονή του Ουρανού στο τομέα των επαγγελματικών δεν υπόσχετε σταθερότητα, τουλάχιστον σ’ εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Απρόσμενες αλλαγές σας αναγκάζουν να προσαρμοστείτε σε καινούργια δεδομένα, ενώ οι περισσότεροι από εσάς του πρώτου δεκαημέρου, αναζητάτε περισσότερη ανεξαρτησία στα επαγγελματικά και πιθανότατα θέλετε να κάνετε κάτι δικό σας. Με τον Ουρανό εδώ, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις και να μην επιδιώξετε αλλαγές, αν δεν είστε απολύτως σίγουροι για το καινούργιο που σας προσφέρουν. Ιούνιος και Σεπτέμβριος είναι δυο εκρηκτικοί μήνες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά. Νιώθετε έντονη την ανάγκη να κάνετε την επανάστασή σας και ν’ απαλλαχτείτε από ότι σας καταπιέζει. Θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην λειτουργήσετε παρορμητικά. Από τις 8 Φεβρουαρίου έως και τις 5 Μαρτίου, η Αφροδίτη θα κινείται στον τομέα των επαγγελματικών, βοηθώντας σας να προωθήσετε σχετικές υποθέσεις. Η εικόνα που παρουσιάζεται τώρα στους ανωτέρους σας είναι θετική και αυτό σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά τους, να κάνετε τις προτάσεις σας και να προωθήσετε πιθανά επαγγελματικά σχέδια.    

Υγεία
Κυρίως από το Μάιο και μετά μπορεί να παρουσιαστεί κάποιο θέμα με την υγεία σας. Τον Ιούνιο, η έκλειψη σελήνης στο Τοξότη,  καθιστά αυτή τη περίοδο πιθανή την εμφάνιση κάποιων ενοχλήσεων στην υγεία σας. Αποφύγετε τις καταχρήσεις και τις υπερβολές.

Αισθηματικά & σχέσεις
Ο Πλούτωνας συνεχίζει να κινείτε στο τομέα των σχέσεων, φέρνοντας ριζικές αλλαγές κυρίως σε όσους έχουν γεννηθεί τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Δεν αποκλείεται σ’ αυτή τη χρονιά να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε μια σχέση που δεν έχει να δώσει τίποτα πια. Η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από τις αρχές Απριλίου, έως τις αρχές Αυγούστου δεν σας επιτρέπει να εκφραστείτε ελεύθερα συναισθηματικά, κάνοντας σας πιο εσωστρεφείς και κλειστούς. Ωστόσο υπάρχει η περίπτωση να προκύψει κάποια σχέση που θα πρέπει να μείνει κρυφή. Από τις αρχές Αυγούστου και για ένα μήνα, η Αφροδίτη θα κινείτε στο ζώδιο σας, τονίζοντας την ερωτική σας ζωή και χαρίζοντας σας γοητεία και λάμψη. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, οι δύο τελευταίοι μήνες της χρονιάς υπόσχονται εξελίξεις στα αισθηματικά με την έκλειψη ηλίου στο Σκορπιό.   

Λέων 23/07-23/08
Μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για αλλαγές βρίσκεται μπροστά σας. Η παραμονή του Ουρανού και φέτος στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Κριού,  υπόσχετε απρόσμενες ευκαιρίες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα σας και θα σας ανανεώσουν. Ιδιαίτερα εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, είναι πολύ πιθανό να δείτε καινούργιους δρόμους ν’ ανοίγονται μπροστά σας και θα δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες.  Αλλαγές και νέα δεδομένα σε εργασιακά υπόσχεται ο Πλούτωνας, σ’ εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Ιουλίου, αρχές Αυγούστου. Τα τετράγωνα που θα πραγματοποιήσουν αυτοί οι δύο πλανήτες τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο, θα κάνουν το κλίμα εκρηκτικό και ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε εργασιακά και θέματα υγείας. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ο Δίας στον τομέα των επαγγελματικών,  μέχρι και τα μέσα Ιουνίου, σας χαρίζει ευκαιρίες επέκτασης και βελτίωσης των επαγγελματικών. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ενθουσιασμός και υπέρμετρη αισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.  Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που θα πρέπει να προσέξετε φέτος. Ο Άρης από την Παρθένο, μέχρι και το καλοκαίρι, δεν σας αφήνει να ηρεμίσετε με τα οικονομικά.  Προσπαθήστε να οργανώσετε τα οικονομικά σας και ελέγξτε την καταναλωτική σας διάθεση που μπορεί να σας παρασύρει σε περιττά έξοδα και δαπάνες. Από τις 11 Ιουνίου και μετά, ο Δίας περνά στους Διδύμους και για ένα περίπου χρόνο, σας βοηθά να διευρύνετε τον κύκλο σας και να δικτυωθείτε με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Τα πράγματα είναι σχετικά χαλαρά μέχρι και τον Οκτώβριο που ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει για δύο  χρόνια. Το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου θα επηρεάσει μόνο εσάς των πρώτων ημερών. Οικογενειακές υποχρεώσεις ή υποθέσεις που αφορούν σπίτι και ακίνητη περιουσία έρχονται στο προσκήνιο και χρειάζονται την προσοχή σας. Μια κληρονομιά ή ένα εύστοχο επενδυτικό σχέδιο μπορεί να προκύψει τον Οκτώβριο.  

Οικονομικά
Η  παραμονή του Άρη έως και τις αρχές Ιουλίου στον τομέα των οικονομικών, ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες σταθεροποίησης. Αντίθετα μπορεί να σας προκαλεί διαστήματα άγχους και αγωνίας για τα οικονομικά. Ιδιαίτερα από τις 24 Ιανουαρίου,  έως και τις 13 Απριλίου που θα κινείτε ανάδρομα, δεν είναι καλή περίοδος για αγοραπωλησίες ή σημαντικές αποφάσεις για τα οικονομικά. Καλύτερα να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας και να οργανώσετε καλύτερα έσοδα και έξοδα. Η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς από το Φεβρουάριο, μπορεί να παρασύρει εσάς των δύο πρώτων ημερών σε λανθασμένες οικονομικές επιλογές, που μοναδικό στόχο τους έχουν την συναισθηματική σας ικανοποίηση. Μέσα Μαρτίου αλλά και ο Οκτώβριος είναι ευνοϊκά διαστήματα, με ευκαιρίες για τη βελτίωση των οικονομικών.

Καριέρα
Η παραμονή του Δία μέχρι και τις αρχές Ιουνίου στο ζώδιο του Ταύρου, ευνοεί τα επαγγελματικά, χαρίζοντας σας ευκαιρίες επέκτασης και ανάπτυξης στον τομέα αυτό. Ιδιαίτερα στα μέσα Μαρτίου θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Ωστόσο αν έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Ιουλίου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο. Τα τετράγωνα Ουρανού – Πλούτωνα δημιουργούν εκρηκτική ατμόσφαιρα και είναι πολύ πιθανό να φέρουν αλλαγές σε εργασιακά. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις.

Υγεία
Δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα στην υγεία σας. Ιδιαίτερα οι  πρώτοι μήνες της χρονιάς είναι πολύ ευνοϊκοί για την υγεία σας και μπορεί να σας δώσουν λύσεις σε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.  Ιούνιο και Σεπτέμβριο ίσως εμφανιστούν κάποια προβλήματα υγείας που θα σας ταλαιπωρήσουν.

Αισθηματικά & Σχέσεις
Μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας φέρνει πιο κοντά στο σύντροφο σας, ακόμα και αν χρειαστεί να ακολουθήσετε κάποια ασυνήθιστη μέθοδο. Από τα μέσα Φεβρουαρίου, έως τις αρχές Μαρτίου, η ερωτική σας ζωή βελτιώνετε και οι ερωτικές περιπέτειες είναι πολλές. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να βρείτε ένα σύντροφο σ’ αυτό το διάστημα, όμως θα είναι μια σχέση που δεν υπόσχετε διάρκεια στο χρόνο. Η οριστική αποχώρηση του Ποσειδώνα από το ζώδιο του Υδροχόου τον Φεβρουάριο, σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε πιο αντικειμενικά τις σχέσεις σας και κάποιοι ίσως απογοητευτείτε από επιλογές του παρελθόντος.  Η έκλειψη σελήνης στις 4 Ιουνίου θα φέρει αναστάτωση στα αισθηματικά. Κρατήστε χαμηλούς τόνους την περίοδο αυτή, γιατί  μπορεί να υπάρξουν έντονες διαφωνίες ή ακόμη και ρήξη σε σχέσεις.

Παρθένος 24/08-23/09
Το 2012 αποτελεί μια πολύ δημιουργική χρονιά για εσάς. Ιδιαίτερα στο πρώτο εξάμηνο, αν και τα πράγματα είναι αντιφατικά, μπορείτε να επιτύχετε πράγματα και πρέπει να τολμήσετε.  Ο Δίας στον Ταύρο και σε ορθή πλέον φορά,  υπόσχετε εύνοια και σας βοηθά μέχρι τις αρχές Ιουνίου, να υλοποιήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Υποθέσεις που αφορούν σπουδές, εξωτερικό ή  νομικές διαδικασίες ευνοούνται ιδιαίτερα. Μπορείτε τώρα να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας και ν’ ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Βέβαια η παραμονή του Άρη στο ζώδιο σας μέχρι και τις αρχές Ιουλίου, μπορεί να σας κουράσει. Από τη μια σας χαρίζει αστείρευτη ενέργεια για να δράσετε, όμως αν δεν βρείτε τρόπους να τη διοχετεύσετε δημιουργικά, θα υπάρξουν έντονοι εκνευρισμοί και εντάσεις με τους γύρω σας. Μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και ν’ αποφύγετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, γιατί ο Κρόνος κινείται στο δικό σας δεκαήμερο και δεν αφήνει πολλά περιθώρια για οικονομικά λάθει. Στις 5 Οκτωβρίου ο Κρόνος περνά στο Σκορπιό, δίνοντας σας τη δυνατότητα να  σταθεροποιήσετε τα σχέδια σας. Ο Πλούτωνας παραμένει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερο και με τη βοήθεια Δία και Άρη, υπόσχετε ευχάριστες εξελίξεις, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Αυγούστου.  Μέσα Μαρτίου θα είναι ένα από τα ευνοϊκότερα διαστήματα αυτής της χρονιάς, που μπορεί να δώσει φτερά σε φιλοδοξίες και όνειρα. Προσεκτικοί σε ότι έχει να κάνει με υποθέσεις κοινής οικονομικής διαχείρισης, κληρονομικά ή οικονομικά τρίτων (δάνεια, ασφάλειες, εφορία κλπ) θα πρέπει να είστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Η παραμονή του  Ουρανού στον τομέα αυτό δεν υπόσχετε σταθερότητα. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις που θα σας ταλαιπωρούν. Ιδιαίτερα Ιούνιο και Σεπτέμβριο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.  Από τις 11 Ιουνίου ο Δίας περνά στον τομέα των επαγγελματικών εγκαινιάζοντας μια ευνοϊκή περίοδο ενός έτους, σε θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης. Η διάθεση για επέκταση σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο θα είναι έντονη και  το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Από τις αρχές Φεβρουαρίου ο Ποσειδώνας θα βρίσκετε απέναντι σας στους Ιχθείς, δίνοντας στις σχέσεις σας μια πιο ευαίσθητη και ρομαντική νότα. Επηρεάζει κυρίως εσάς των δύο πρώτων ημερών, οι οποίοι θα γίνεται πιο ανεκτικοί αλλά και ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε πολύ πιο έντονα συναισθήματα με το σύντροφο σας και θα έρθετε πιο κοντά.

Οικονομικά    
Ο Κρόνος θα βρίσκεται μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου στον τομέα των οικονομικών, δημιουργώντας φοβίες, ανασφάλειες και πανικό κάποιες φορές, σε ότι αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σας. Όμως κινείται πλέον μέσα στο τρίτο δεκαήμερο και μόνο όσοι ανήκουν σ’ αυτό μπορεί να έχουν αντικειμενικά γεγονότα που θα επηρεάσουν τα οικονομικά τους. Θα χρειαστεί λοιπόν μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, να κάνετε οικονομία, να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας και ν’ αποφύγετε σπατάλες που θα τον έβαζαν σε κίνδυνο. Αντίθετα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ίσως δείτε μεταβολές στα χρήματα του συντρόφου σας, ενώ απρόσμενες αλλαγές μπορεί να υπάρξουν σε κληρονομικά ή οικονομικά που αφορούν τράπεζες, ασφάλειες, εφορίες κλπ. Πιο επικίνδυνοι μήνες Ιούνιος και Σεπτέμβριος. Ευνοϊκή περίοδος για τα οικονομικά σας αποτελεί το διάστημα από 29 Οκτωβρίου, έως 21 Νοεμβρίου. 

Καριέρα
Η είσοδος του Δία στους Διδύμους, από τις 11 Ιουνίου, ευνοεί τον τομέα των επαγγελματικών. Για ένα περίπου χρόνο θα έχετε τη δυνατότητα αλλά και τη διάθεση να κάνετε περισσότερα πράγματα στα επαγγελματικά και να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Από τις 4 Οκτωβρίου, έως και το τέλος της χρονιάς κινείται ανάδρομα και καλό είναι να μην επιχειρήσετε τότε κάποιο ξεκίνα. Από τις 4 Απριλίου και μέχρι τις 7 Αυγούστου, στον τομέα των επαγγελματικών θα βρίσκεται και η Αφροδίτη, βοηθώντας  και αυτή να προωθήσετε επαγγελματικά σας σχέδια. 15 Μαΐου με 27 Ιουνίου, θα κινείται ανάδρομα, δημιουργώντας παρεξηγήσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους.  Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε λίγες μέρες πριν και μετά τις 21 Μαΐου. Η έκλειψη ηλίου σηματοδοτεί μια περίοδο αλλαγών σε επαγγελματικά κυρίως θέματα. Ίσως εσείς να νιώθετε απογοητευμένοι και να θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, όμως καλύτερα θα ήταν να μην πάρετε άμεσα αποφάσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή αυταπάτης. Αφήστε να περάσει ένα διάστημα τουλάχιστον 15 ημερών. Αντίθετα η έκλειψη σελήνης στις 28 Νοεμβρίου μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στην επιτυχία.

Υγεία
Δεν προκύπτει εμφάνιση σοβαρών προβλημάτων υγείας μέσα σ’ αυτή τη χρονιά. Βέβαια ο Άρης στο ζώδιο σας  θα μπορούσε να δημιουργήσει μικροπροβλήματα, όπως πονοκεφάλους, πυρετό και μίκροαδιαθεσίες  κλπ.  Αν θέλετε να τ’ αποφύγετε, προσπαθήστε να διοχετεύσετε κάπου τα περισσεύματα  ενέργειας που σας χαρίζει. Περπατήστε,  γυμναστείτε, χορέψτε ή διαλέξτε κάποια  άλλη δραστηριότητα για την αποβολή τους.  Ιδιαίτερα την περίοδο από 24 Ιανουαρίου έως 13 Απριλίου που θα είναι ανάδρομος, υπάρχει κίνδυνος να παρουσιάσετε ψυχοσωματικά προβληματάκια. Επίσης μπορεί να νιώσετε κουρασμένοι και αδύναμοι αυτή τη περίοδο.

Αισθηματικά & σχέσεις
Η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, υπόσχετε σ’ εσάς των πρώτων ημερών μια ευχάριστη συναισθηματική ζωή με το σύντροφό σας. Έντονα συναισθήματα αγάπης, ρομαντισμός και τρυφερότητα θα σας φέρουν πιο κοντά. Η παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερο σας ωθεί στην αναζήτηση πιο σοβαρών και ουσιαστικών σχέσεων.  Αν είστε ήδη δεσμευμένοι και η σχέση αυτή δεν είναι ουσιαστική για εσάς, μάλλον θα τελειώσει μέσα στο 2012. Πιο δύσκολοι μήνες θα είναι Ιούνιος και Σεπτέμβριος, ενώ αντίθετα ο Οκτώβριος αποτελεί τον πιο ερωτικό μήνα της χρονιάς.

Ζυγός 24/09-23/10
Τα δύσκολα σιγά- σιγά υποχωρούν και από τον Ιούνιο και μετά αρχίζετε και πάλι να βλέπετε φως στο τούνελ. Ο Κρόνος συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Θα έρθετε τώρα αντιμέτωποι με μια πραγματικότητα που μπορεί να γίνει μοχλός πίεσης για εσάς ή θα πρέπει να αναλάβετε κάποιες υποχρεώσεις και να γίνεται πιο υπεύθυνοι και ώριμοι πια.  Όμως και οι υπόλοιποι ζυγοί αν και ο Κρόνος έχει ήδη περάσει από εσάς, ακόμη νιώθετε το βάρος και τις υποχρεώσεις του. Ωστόσο η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τον Ιούνιο και μετά και η παραμονή του εκεί για ένα περίπου χρόνο, σας ανοίγει νέους ορίζοντες και βοηθά στην υλοποίηση μακροπρόθεσμων σχεδίων και φιλοδοξιών.   Η παρουσία του Ουρανού απέναντί σας, δεν αφήνει πολλά περιθώρια σταθερότητας σε προσωπική ζωή, σχέσεις και συνεργασίες. Νιώθετε την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε και να πετάξετε  από επάνω σας ανθρώπους και σχέσεις που σας καταπιέζουν. Αλλαγές επίκεινται και στο οικογενειακό περιβάλλον, αφού η παραμονή του Πλούτωνα στον Αιγόκερο με αργούς ρυθμούς αλλάζει τα δεδομένα σε σπίτι και οικογένεια. Κάποιοι μπορεί να φεύγουν απ’ το σπίτι ή κάποιοι άλλοι έρχονται. Μια αλλαγή σπιτιού ή αλλαγή τόπου κατοικίας δεν είναι απίθανη, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Οι ρυθμοί είναι χαμηλοί και η δράση σας  πιο εσωστρεφής, μέχρι και τις αρχές Ιουλίου και αυτό θα το νιώσετε σταδιακά όλοι οι ζυγοί. Κάποιοι μπορεί να εμπλακείτε σε ένα παρασκήνιο ή  δραστηριοποιήστε σε απομονωμένους και κλειστούς χώρους.  Αν και δεν το συνηθίζετε, αυτή τη περίοδο μπορεί να επιλέξετε την απομόνωση και την ηρεμία που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον απολογισμό σας. Από τις 3 Ιουλίου που ο Άρης περνά στο ζώδιο σας, οι ρυθμοί ανεβαίνουν και πάλι, ενώ γίνεστε πιο τολμηροί και παραγωγικοί.  Πολλοί θα πάρετε πρωτοβουλίες για την προώθηση ζητημάτων που αφορούν μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Ωστόσο στα μέσα Αυγούστου δε θα είναι εύκολη περίοδος για εσάς και ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να νιώσετε απογοήτευση και ψυχρότητα από κάποιους.

Οικονομικά
Η παρουσία του Δία στον Ταύρο, μέχρι τις αρχές Ιουνίου λειτουργεί ευεργετικά για τα οικονομικά σας. Μπορείτε τώρα να βρείτε καινούργιες εισοδηματικές πηγές και ανθρώπους που θέλουν να σας στηρίξουν οικονομικά ή να κάνουν μια συνεργασία μαζί σας. Στα μέσα Ιανουαρίου αλλά και μέσα Μαρτίου σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ευνοϊκούς διακανονισμούς ή να συνάψετε μια επικερδή συμφωνία. Αν θέλετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις με κληρονομικά, τράπεζες, εφορία, ασφάλειες κλπ. το πρώτο εξάμηνο του 2012 αποτελεί μια ευνοϊκή περίοδο.  Προσπαθήστε να κάνετε κάποια οικονομία και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν γιατί από τις αρχές Οκτωβρίου τα πράγματα στα οικονομικά θα είναι πιο περιορισμένα και δεν θα έχετε μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Η έκλειψη ηλίου στις 14 Νοεμβρίου, φέρνει στο προσκήνιο υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά και προ των ευθυνών σας (κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου).

Καριέρα
Θα είναι μια ουδέτερη χρονιά σε ότι αφορά επαγγελματικά και θέματα καριέρας. Δεν φαίνετε να υπάρχουν δυνατότητες ανάπτυξης και εξέλιξης, οπότε μην πιέζετε καταστάσεις και προσπαθήστε απλά να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς ίσως δημιουργήσει, τουλάχιστον σ’ εσάς των πρώτων ημερών, την ανάγκη για νέα δεδομένα σε δουλειά και καθημερινότητα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από 23 Μαρτίου έως 4 Απριλίου, καθιστά αυτή τη περίοδο ακατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις ή συμφωνίες στα εργασιακά.

Υγεία
Η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς δεν αποκλείεται να επηρεάσει την υγεία σας, όμως επίσης θα σας βοηθήσει ν’ αποκτήσετε καινούργιες διατροφικές ή άλλες συνήθειες που θα σας φέρουν αρμονία ανάμεσα σε σώμα και πνεύμα.  Ψυχολογικά περισσότερο θα είναι τα προβλήματα σας και θα πρέπει να τ’ αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα γιατί μπορεί να εκδηλωθούν και ως ψυχοσωματικά προβλήματα.

Αισθηματικά & σχέσεις
Με τον Ουρανό απέναντί σας δεν είναι καθόλου εύκολο να σταθεροποιήσετε την προσωπική σας ζωή. Διανύεται μια φάση σοβαρών αναθεωρήσεων και αυτό σας κάνει ευάλωτους. Πρόσωπα μπαίνουν και βγαίνουν στη ζωή σας και οι προκλήσεις θα είναι πολλές, άσχετα με το αν εσείς θα προχωρήσετε σε ερωτικές εμπλοκές μαζί τους ή όχι.  Το πρώτο δεκαήμερο της χρονιάς είναι πιο ερωτικό για εσάς, ενώ 9 Απριλίου, 20 Ιουνίου και 4 Ιουλίου καινούργιες εμπειρίες κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την ερωτική σας ζωή και σας ανανεώνουν. Ακατάλληλη για τα αισθηματικά και τη δημιουργία νέων σχέσεων  είναι η περίοδος από 15 Μαΐου έως 27 Ιουνίου.  Από τα Τέλη Οκτωβρίου και για ένα μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στο δικό σας ζώδιο, χαρίζοντας σας περισσότερη γοητεία και λάμψη. Η συναισθηματική σας ζωή τονίζεται, ενώ αν είστε σε φάση αναζήτησης συντρόφου, αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος.  

Σκορπιός 24/10-22/11
Το 2012 αποτελεί μια ενδιαφέρουσα και δημιουργική χρονιά για εσάς και μόνο το τελευταίο τρίμηνο ίσως είναι λίγο δύσκολο, κυρίως για όσους ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο. Ωστόσο η παραμονή του Δία στον Ταύρο μέχρι και τις αρχές Ιουνίου σας χαρίζει ευκαιρίες για νέες σχέσεις ή συνεργασίες και είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει κάποιους από εσάς ακόμη και στα σκαλιά της εκκλησίας. Ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Οκτωβρίου, μέσα Μαρτίου θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε επίπεδο σχέσεων ή συνεργασιών.  Από τις αρχές Φεβρουαρίου ο Ποσειδώνας κάνει οριστικά πια, την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα  μιας πολύ ευχάριστης περιόδου στα συναισθηματικά. Ρομαντισμός και τρυφερότητα θα κυριαρχήσει στις σχέσεις, ενώ εσείς των 2-3 πρώτων ημερών μπορεί να έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα μοναδικό έρωτα. Από τις 11 Ιουνίου ο Δίας περνά στους Διδύμους χαρίζοντας σας ευκαιρίες για νέες εισοδηματικές πηγές και στήριξη από τρίτους. Φέτος βέβαια θα ευνοήσει εσάς του πρώτου δεκαημέρου αλλά μέχρι τα μέσα του 2013 που θα παραμείνει σ’ αυτή τη θέση, σταδιακά θα δώσει ευκαιρίες σε όλους. Ο Κρόνος μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου θα βρίσκετε στο ζώδιο του ζυγού, φέρνοντας στην επιφάνεια προβλήματα και λάθει του παρελθόντος. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου,  η συναισθηματική φόρτιση θα είναι μεγάλη και πολλές φορές θα χρειαστεί ν’ αντιμετωπίσετε ανασφάλειες και φοβίες που σας κρατούσαν δέσμιους μέχρι τώρα. Ένας κύκλος ζωής μπορεί να κλείνει για πολλούς από εσάς, δίνοντας τη θέση του σ’ έναν καινούργιο.   Από τις 5 Οκτωβρίου ο Κρόνος περνά στο δικό σας ζώδιο, όπου θα παραμείνει τα επόμενα δύο χρόνια. Εσείς των πρώτων ημερών θα νιώσετε την επίδρασή του το τελευταίο τρίμηνο αυτής της χρονιάς. Υποχρεώσεις, δυσκολίες και προκλήσεις, θα σας βοηθήσουν να γίνεται πιο υπεύθυνοι και ώριμοι από εδώ και πέρα. Ότι δεν στηρίζεται σε σταθερά θεμέλια τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, υπάρχει περίπτωση να γκρεμιστεί, αφήνοντας χώρο για κάτι καινούργιο.  Εξάλλου και ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας, αργά αλλά σταθερά, δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινή σας ζωή και το κοντινό σας περιβάλλον. Φέτος αυτό θα νιώσετε όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Οκτωβρίου.  Η έκλειψη Ηλίου στις 14 Νοεμβρίου στο ζώδιο σας, σηματοδοτεί το ξεκίνημα σημαντικών αλλαγών σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Οικονομικά
Αστάθεια και ρευστότητα χαρακτηρίζουν τον τομέα τον οικονομικών σας. Με τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2012,  ν’ αγγίζουν τον τομέα των οικονομικών, σίγουρα  δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ασφάλειας και σταθερότητας μέσα σ’ αυτή τη χρονιά.  Ωστόσο η παρουσία του Δία στους Διδύμους θ’ αποτελέσει ένα προστατευτικό δίκτυ για εσάς. Επίσης,  πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης (4 Απριλίου, έως 7 Αυγούστου) δηλώνει μια εύνοια στα οικονομικά, όμως την περίοδο από 16 Μαΐου, έως 28 Ιουνίου που θα κινείται ανάδρομα καλό θα ήταν να αποφύγετε σημαντικές οικονομικές κινήσεις. Παρεξηγήσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα.    

Καριέρα
Με τον Ουρανό να παραμένει και φέτος στον Κριό, οι εξελίξεις σε εργασιακό επίπεδο, μπορεί να είναι πολλές και απρόσμενες, άλλες φορές με τη δική σας πρωτοβουλία και άλλες όχι. Περισσότερο επηρεάζεστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι φαίνετε να αναζητάτε περισσότερη ανεξαρτησία ή κάτι πρωτότυπο στη δουλειά και προσπαθείτε να βρείτε  κάτι που να σας ταιριάζει. Ευχάριστο και ευνοϊκό κλίμα σε ότι αφορά εργασιακά θα υπάρχει από της 8 Φεβρουαρίου έως τις 23 Μαρτίου. Ενώ ακατάλληλη περίοδος για σημαντικές συζητήσεις γύρω από εργασιακά και συμφωνίες θα είναι από τις 12 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου.  Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι ιδανικοί για επαγγελματικούς σχεδιασμούς και  συζητήσεις με άτομα κύρους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό, κάνοντας μόνο ένα μικρό διάλυμα από τις 14 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου, όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και δεν ευνοεί συζητήσεις και υπογραφές συμφωνιών.

Υγεία
Ο Ουρανός μπορεί να  επηρεάσει και την υγεία σας, δημιουργώντας ξαφνικές αδιαθεσίες  που θα ταλαιπωρήσουν για λίγο εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Πολλοί ίσως αναζητήσετε εναλλακτικούς τρόπους για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σας.  Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας από τις 5 Οκτωβρίου και μετά, μπορεί να σας ρίξει τόσο ψυχολογικά  όσο και σωματικά. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε αδυναμία και κούραση.

Αισθηματικά & σχέσεις
Ο Δίας συνεχίζει να βρίσκετε απέναντί σας, στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει εκεί, έως και τις αρχές Ιουνίου, χαρίζοντας σας ευκαιρίες για  καινούργιες σχέσεις αλλά και τη δυνατότητα, αν θέλετε,  να ανανεώσετε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές και να μην ζητάτε από τους άλλους περισσότερα απ’ όσα μπορούν να σας δώσουν. Κάποιοι από εσάς  μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να φτάσετε μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας.  Στα μέσα Μαρτίου το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη που βοηθά, κυρίως όσους έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Οκτωβρίου, να δείτε μια επιθυμία σας να πραγματοποιείτε.  Η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς από το Φεβρουάριο, υπόσχετε σε εσάς των πρώτων ημερών,  μια πολύ τρυφερή ρομαντική και αισθησιακή ερωτική ζωή.    

Τοξότης 23/11 – 21/12
Χρονιά εξελίξεων και προόδου το 2012 για εσάς. Ο κυβερνήτης σας Δίας, το πρώτο εξάμηνο θα βρίσκετε στο ζώδιο του Ταύρου, χαρίζοντας σας ευκαιρίες για επέκταση και πρόοδο,  στον εργασιακό κυρίως τομέα. Από τις 11 Ιουνίου και μετά, θα περάσει στους Διδύμους, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας ευνοϊκής περιόδου σε ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες. Οι ευκαιρίες για καινούργιες σχέσεις είναι πολλές, και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε κάποιους ανθρώπους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Από την άλλη, η παρουσία του Ουρανού στον Κριό, δηλώνει έντονη και ενδιαφέρουσα συναισθηματική ζωή.  Καινούργιοι έρωτες μπαίνουν στη ζωή σας ξαφνικά, αλλά δεν υπόσχονται διάρκεια. Αν είστε δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί η εμπλοκή σας σε ερωτικές περιπέτειες θα φέρει ανατροπές. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Ο Κρόνος μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου θα βρίσκετε στο ζυγό επηρεάζοντας τη κοινωνική ζωή κυρίως όσων ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο. Οικονομικοί κυρίως λόγοι σας περιορίζουν, και θα χρειαστεί σκληρή δουλειά και προσπάθεια για να προωθήσετε προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους. Αλλαγές στο κοινωνικό σας περιβάλλον είναι πολύ πιθανές, καθώς με δική σας πρωτοβουλία ή όχι φίλοι απομακρύνονται από εσάς ή εσείς από εκείνους.  Ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά θα σας δυσκολέψουν,  καθώς δεν είναι πια τόσο διασκεδαστική, ή δεν είναι εύκολη η συνεννόηση με τους άλλους.  Από τις 5 Οκτωβρίου ο Κρόνος περνά στο Σκορπιό, εγκαινιάζοντας μια περίοδο ενδοσκόπησης και εσωτερικής αναζήτησης. Προβλήματα από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο και κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε χρόνιες καταστάσεις, ανασφάλειες και φοβίες που σας κρατάνε δέσμιους. Η παραμονή του Άρη, μέχρι και τον Ιούνιο στην Παρθένο, δηλώνει πως η ενασχόλησή σας με τα επαγγελματικά θα είναι έντονη φέτος και σταδιακά, όλοι θα νιώσετε κούραση και άγχος.

Οικονομικά
Και το 2012 ο Πλούτωνας θα παραμείνει στον αιγόκερο, αλλάζοντας αργά και σταθερά τα δεδομένα σε οικονομικά και  υλικές αξίες. Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα στα μέσα Μαρτίου υπόσχετε βελτίωση των οικονομικών, τουλάχιστον για εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Νοεμβρίου. Μια καινούργια δουλειά ή κάποια εξέλιξη στη ήδη υπάρχουσα, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για βελτίωση των οικονομικών. Αντίθετα Ιούνιο και Σεπτέμβριο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί η ανατροπή ενός σχεδίου, μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τα οικονομικά σας.

Καριέρα
Η παρουσία του Άρη στην Παρθένο μέχρι και τις αρχές Ιουλίου δηλώνει έντονη ενασχόληση με τα επαγγελματικά. Καινούργια ξεκινήματα και γενικότερα εξελίξεις σε επαγγελματικά, δημιουργούν κούραση και άγχος. Οι υποχρεώσεις μπορεί να είναι πολλές και να σας εκνευρίζουν, όμως πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και ν’ αποφύγετε εντάσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους. Ιδιαίτερα προσεκτικοί αλλά και υπομονετικοί, θα πρέπει να είστε την περίοδο 24 Ιανουαρίου με 13 Απριλίου που ο Άρης θα κινείτε ανάδρομα. Τίποτα δεν προχωράει όπως θα θέλατε, ενώ αντίθετα καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα μπορεί να σας εκνευρίζουν. Αποφύγετε αυτή τη περίοδο καινούργια ξεκινήματα  και γενικότερα, δραστηριότητες που αφορούν τα επαγγελματικά. Οι ρυθμοί θα πέσουν και η ανάγκη σας για κοινωνική ή επαγγελματική αποκατάσταση υποχωρεί.  Ωστόσο η παραμονή του Δία το πρώτο εξάμηνο στο ζώδιο του Ταύρου, ευνοεί τα εργασιακά και σας χαρίζει ευκαιρίες εξέλιξης και προόδου στη δουλειά.

Υγεία
Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι και τις 10 Ιουνίου, λειτουργεί ευεργετικά και για την υγεία σας. Ωστόσο από τις 5 Οκτωβρίου και μετά  ο Κρόνος μπαίνει στο Σκορπιό και είναι πολύ πιθανό  χρόνια προβλήματα να έρθουν στο προσκήνιο και να σας ταλαιπωρήσουν.  Αν νιώσετε κάποια ενόχληση θα πρέπει να την ελέγξετε άμεσα.

Αισθηματικά & σχέσεις
Η παρουσία του Ουρανού στον Κριό δηλώνει μια τάση ανεξαρτησίας σε ότι αφορά τα ερωτικά. Παλιότερες σχέσεις μπορεί τώρα να καταπιέζουν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου και θέλετε να τις ξεφορτωθείτε. Καινούργιες ερωτικές περιπέτειες σας προσελκύουν, ενώ τα γούστα και τα κριτήρια σας γίνονται πιο εκκεντρικά. Έρωτες έρχονται και φεύγουν με ευκολία στη ζωή σας και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αν δεν θέλετε να χαλάσετε μια υπάρχουσα σχέση. Η Αφροδίτη θα βρεθεί απέναντι σας από τις αρχές  Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου, ενισχύοντας την συναισθηματική σας ζωή. Ωστόσο αν υπάρχουν προβλήματα με το σύντροφο αυτή η περίοδος θα τα τονίσει και ίσως σας ωθήσει σε μια παράλληλη σχέση. Από 17 Μαΐου έως 28 Ιουνίου η Αφροδίτη κινείτε ανάδρομα καθιστώντας αυτή τη περίοδο ως εντελώς ακατάλληλη  για να ξεκινήσετε μια σχέση ή να προχωρήσετε σ’ ένα γάμο. Δυσκολεύεστε να εκφράσετε να συναισθήματα σας και αυτό ίσως σας κάνει λίγο απόμακρους. Ωστόσο σας δίνεται τώρα η δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε μια σχέση, ενώ κάποιοι μπορεί να δείτε μια παλαιότερη σχέση να ξαναζωντανεύει. Η είσοδος και του Δία στους Διδύμους από τις 11 Ιουνίου και η παραμονή του εκεί για ένα περίπου χρόνο, υπόσχετε ευκαιρίες και ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή.   

Αιγόκερος 22/12-20/01

Ο Δίας από τη θέση του Ταύρου, υπόσχετε ευκαιρίες ανόδου και επέκτασης το πρώτο εξάμηνο του 2012. Θα έχετε τη δυνατότητα τώρα να αναδείξετε τις ικανότητες σας και να κερδίσετε την αναγνώριση των άλλων. Μπορείτε να βγείτε μπροστά και να υλοποιήσετε όνειρα και επιθυμίες. Μέχρι και τις 10 Ιουνίου, δημιουργικά σχέδια, έρωτες αλλά και υποθέσεις που αφορούν παιδιά ευνοούνται. Θεαματικές εξελίξεις προκύπτουν στα μέσα Μαρτίου, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου. Ο Πλούτωνας συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σας, αποφασισμένος να σας αναγεννήσει,  αλλάζοντας σιγά-σιγά τα δεδομένα στη ζωή σας. Μέχρι τώρα επηρεάζει μόνο εσάς του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι σίγουρα βιώνετε κάποιες αλλαγές.  Από την άλλη και ο Ουρανός προσπαθεί να βάλει τη ζωή σας σε νέα δεδομένα, που πολλοί ούτε καν έχετε φανταστεί. Αφορούν κυρίως αλλαγές του τρόπου και τόπου διαβίωσης. Ρευστότητα και απρόσμενες αλλαγές σε θέματα σπιτιού και οικογένειας θα σας κουράσουν. Αν και όλο το χρόνο θα προσπαθείτε να κατασταλάξετε για να πάρετε αποφάσεις, ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος θα είναι τα πιο δύσκολα και πιεστικά διαστήματα για εσάς.  Ωστόσο η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα σας ενισχύονται με την παραμονή του Άρη στην Παρθένο, μέχρι και το καλοκαίρι. Μακροπρόθεσμα σχέδια και νέες προοπτικές έρχονται στο προσκήνιο και θα προσπαθήσετε πολύ για την υλοποίηση τους. Πολλοί θ’ ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές-πνευματικές εργασίες αλλά και νομικά ζητήματα. Καλό θα ήταν να γνωρίζετε ότι 24 Ιανουαρίου με 13 Απριλίου που ο Άρης θα είναι ανάδρομος θα υπάρξουν καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα. Οι ρυθμοί σας πέφτουν, ενώ εμπόδια και αναβολές είναι πολύ πιθανά.  Ο Κρόνος μέχρι και τον Οκτώβριο βρίσκετε στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, ελέγχει τον τομέα των επαγγελματικών, δίνοντας στον καθένα σας αυτό που του αξίζει. Από τις 5 Οκτωβρίου και μετά θα περάσει στο Σκορπιό αφήνοντας σας να χαλαρώσετε. Η κοινωνική σας ζωή τώρα, θα μπει κάτω από το μικροσκόπιο και  τα επόμενα δύο χρόνια θα δείτε φίλους να φεύγουν από κοντά σας ενώ με κάποιους άλλους θα δεθείτε περισσότερο. Οι υποχρεώσεις σας σε μια ομαδική δραστηριότητα ή συλλογική δουλειά θ’ αυξηθούν, ενώ δεν αποκλείεται αν ενεργήσετε με συνέπεια και υπευθυνότητα, να εδραιώσετε το ρόλο σας μέσα σε μια ομάδα.  Στις 11 Ιουνίου ο Δίας θα περάσει στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει για ένα περίπου χρόνο. Από τη καινούργια του θέσει υπόσχετε εύνοια σε εργασιακά αλλά και θέματα υγείας. Ωστόσο με τις εκλείψεις στο ζώδιο των διδύμων, δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες σταθεροποίησης των εργασιακών, μέσα στη χρονιά. Με τη δική σας πρωτοβουλία ή όχι, θα υπάρχουν εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς. 

Οικονομικά
Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, είναι πολύ πιθανό τα τελευταία χρόνια να είχατε δυσκολίες ή και απώλειες στα οικονομικά είτε από προσωπικά σας λάθει, είτε από εξαπατήσεις τρίτων. Από το Φεβρουάριο, η οριστική πλέον αποχώρηση του Ποσειδώνα από τον Υδροχόο σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε μια πιο ξεκάθαρη και αντικειμενική εικόνα στα οικονομικά σας, απαλλαγμένη από ψευδαισθήσεις, αυταπάτες και ροζ συννεφάκια. Έως και τα μέσα Ιανουαρίου τα οικονομικά σας ευνοούνται και μπορεί, με κάποιο τρόπο, να δείτε το εισόδημά σας να βελτιώνετε. Προσπαθήστε ν’ αποφύγετε περιττά  έξοδα γιατί την ίδια περίοδο θα υπάρχει αυξημένη τάση καταναλωτισμού. Σίγουρα το δεύτερο εξάμηνο του 2012 τα οικονομικά θα είναι καλύτερα αλλά και εσείς θα κάνετε λιγότερα έξοδα. Ωστόσο 15/07 με 8 Αυγούστου, που ο Ερμής θα κινείτε ανάδρομος στον τομέα των οικονομικών, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και μπερδέματα. Αποφύγετε το διάστημα αυτό, διακανονισμούς, αγοραπωλησίες  και σοβαρές συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από τα οικονομικά.      

Καριέρα
Πιο δύσκολη θα είναι η χρονιά στα επαγγελματικά, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Ο Κρόνος κινείται στο δικό σας δεκαήμερο προσπαθώντας να βάλει τάξη στα επαγγελματικά σας.  Καθυστερήσεις, προβλήματα αλλά και αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα δοκιμάσουν τα όρια και τις αντοχές σας.  Με μεγάλη προσπάθεια, υπομονή και επιμονή (χαρακτηριστικά που ούτως ή αλλιώς είναι στο DNA σας), θα καταφέρετε να κερδίσετε την αποδοχή των άλλων και γιατί όχι μια προαγωγή.  Από τον Απρίλιο έως και τον Αύγουστο η Αφροδίτη θα κάνει πιο ευχάριστο το κλίμα στη δουλειά αλλά και εσάς πιο εξωστρεφείς και κοινωνικούς με τους συνεργάτες. Εργασιακά σχέδια μπορούν να προωθηθούν αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποια ερωτική σχέση στον χώρο της δουλειάς.  Προσοχή χρειάζεται, μέσα Μαΐου με τέλη Ιουνίου που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη, δημιουργώντας   παρεξηγήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Από τις 11 Ιουνίου και ο Δίας περνά στον τομέα των εργασιακών, χαρίζοντας σας ευκαιρίες προόδου και ανάπτυξης. Ωστόσο αρχές Οκτωβρίου θα κινείται ανάδρομα δημιουργώντας αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς. Εξάλλου και οι εκλείψεις φέτος δεν βοηθούν στη σταθεροποίηση των εργασιακών, τουλάχιστον εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι θα επιδιώξετε κάποιες αλλαγές. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με την έκλειψη στις 21 Μαΐου, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή αυταπάτης. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!

Υγεία
Αφροδίτη και Δίας στον τομέα της Υγείας σας βοηθούν να περάσετε μια χρονιά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αρκεί να αποφύγετε υπερβολές και καταχρήσεις. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε,  μέσα Μαΐου με τέλη Ιουνίου, που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη και μπορεί να σας παρασύρει σε επιπολαιότητες με στόχο  την ευχαρίστησή σας. Οι αδυναμίες σας τώρα μπορεί να σας νικήσουν, επηρεάζοντας και την υγεία σας. Οι εκλείψεις σελήνης Ιούνιο και Νοέμβριο, περισσότερο ψυχολογικά θα σας επηρεάσουν.

Αισθηματικά και σχέσεις
Το πρώτο μισό της χρονιάς αποτελεί μια έντονη περίοδο σε ότι αφορά τα συναισθηματικά. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνετε, καινούργιες σχέσεις προκύπτουν ή θα ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Αν ξεφύγετε από τα ταμπού που συνήθως σας περιορίζουν, θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε μια πολύ πλούσια και ευχάριστη ερωτική περίοδο στη ζωή σας. Ιδιαίτερα στα μέσα Μαρτίου η συναισθηματική ζωή σας μπορεί να απογειωθεί. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε ένα γάμο ή μια συμβίωση. Δύσκολη περίοδος για τα συναισθηματικά είναι κοντά στα μέσα Αυγούστου και θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και ν’ αποφύγετε ανταγωνισμούς, για να μην προκληθεί κάποια σοβαρή ρήξη στη σχέση σας. Αν δεν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί μέχρι και τις αρχές Ιουνίου. Αν πάλι θέλετε, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να προσπαθήσετε.

Υδροχόος 21/01-19/02
Στις 3 Φεβρουαρίου ο Ποσειδώνας εγκαταλείπει οριστικά το ζώδιο σας, κλείνοντας έτσι ένα πολυετή κύκλο που μπορεί να σας χάρισε πολλά σε πνευματικό επίπεδο, όμως έβαλες και πολλούς σε μπελάδες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εξαπατήσεις, αυταπάτες και ουτοπίες παρέσυραν αρκετούς από εσάς σε λανθασμένες επιλογές και σας ταλαιπώρησαν. Ωστόσο ο Κρόνος τα δυο τελευταία χρόνια σας έδωσε ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να σταθεροποιήσετε σχέδια που αφορούν το μέλλον σας.  Φέτος θα κινείται στις τελευταίες μοίρες, επηρεάζοντας εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι, αν δουλέψετε με υπευθυνότητα και υπομονή, θα δείτε τα σχέδια σας να προωθούνται με επιτυχία. Από τις 5 Οκτωβρίου και μετά, ο Κρόνος περνά στο Σκορπιό και τα επόμενα δύο χρόνια θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε σε τάξη τα επαγγελματικά σας. Είναι η περίοδος που ότι δεν έχει μέλλον θα τελειώσει, και με αρκετή προσπάθεια αλλά και κούραση θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Ο κυβερνήτης σας Ουρανός όλη τη χρονιά θα παραμείνει στον Κριό και το μόνο σίγουρο είναι ότι, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, δεν θα νιώσετε ρουτίνα στην καθημερινότητα σας. Όλα είναι ρευστά και έκτακτες καταστάσεις θα δημιουργούν ανατροπές, που  πρέπει ν’ αντιμετωπίζετε.  Έξυπνες ιδέες, αλλά και πληροφορίες που έρχονται από το πουθενά σας βάζουν σε διαδικασία αλλαγών.  Το κοντινό σας περιβάλλον αλλάζει και άνθρωποι μπαίνουν και βγαίνουν ξαφνικά απ’ τη ζωή σας. Μέχρι και τα μέσα της χρονιάς με το Δία στον Ταύρο, θα έχετε ευκαιρίες για να προωθήσετε σημαντικά σχέδια που έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένεια. Κάποιοι μπορεί να ανοίξετε το δικό σας σπίτι ή να αυξήσετε την οικογένεια σας με ένα παιδί. Αγοραπωλησίας ακινήτων ευνοούνται μέχρι και τις 10 Ιουνίου. Όμως τα καλύτερα έρχονται από τις 11 Ιουνίου και μετά, με την είσοδο του Δία στους Διδύμους. Ο Δίας θα παραμείνει εκεί για περίπου ένα χρόνο, δίνοντας σταδιακά σε όλους σας ευκαιρίες για να δείτε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας να γίνονται πραγματικότητα. Ένας μεγάλος, έρωτας, ένα παιδί ή η υλοποίηση ενός δημιουργικού και φιλόδοξου σχεδίου, θα είναι κάποιες από τις προσφορές του Δία σ’ εσάς.  Μέχρι το τέλος του χρόνου ευνοείστε κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου αλλά μέχρι και τον Ιούνιο του 2013 όλη θα νιώσετε την εύνοια του Δία. Από τις Αρχές Οκτωβρίου θα κινείτε ανάδρομα βάζοντας σας σε διαδικασία αναθεωρήσεων και επαναπροσδιορισμών των σχεδίων σας. Αυτή τη περίοδο καλό είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Οικονομικά
Με την είσοδο του Ποσειδώνα στους ιχθείς, αλλάζει ο τρόπος και τα μέχρι σήμερα δεδομένα στη διαχείριση των οικονομικών.  Τα χρήματα και η ύλη γενικότερα σιγά- σιγά, θ’ αποκτήσουν άλλη αξία για εσάς και οι επιλογές σας ίσως αρχίσουν να επηρεάζονται από το  συναίσθημα. Ιδιαίτερα προσεκτικοί φέτος θα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών, καθώς υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε σε λάθει. Φανείτε επιφυλακτικοί σε μεγάλες ευκαιρίες και καταστάσεις που σας υπόσχονται εύκολο και μεγάλο κέρδος.  Motto  σας αυτή τη περίοδο πρέπει να είναι η φράση «Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός». Τέλη Ιουνίου είναι ίσως η πιο επικίνδυνη περίοδος του χρόνου, καθώς υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις ή υπερβολές μπορεί να οδηγήσουν εσάς των πρώτων ημερών σε λανθασμένες επιλογές και σοβαρές οικονομικές απώλειες.  Ήδη από τα μέσα Νοεμβρίου έχει ξεκινήσει μια απαιτητική περίοδος γύρω από οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους. Η περίοδος αυτή θα διαρκέσει μέχρι και τον Ιούνιο, απορροφώντας  σταδιακά όλους τους Υδροχόους. Νέες επενδυτικές κινήσεις ή συνεργασίες μπορεί να ξεκινήσουν τώρα, ενώ προστριβές θα υπάρξουν σε σχέσεις που στηρίζονται σε κοινή οικονομική διαχείριση. Υποθέσεις που αφορούν κληρονομικά, δάνεια, ασφάλειες, εφορία ή τα χρήματα του συντρόφου θα χρειαστεί ν’ απορροφήσουν μεγάλο μέρος από την ενέργεια σας, ενώ δεν θα λείψουν άγχη , αγωνίες και εκνευρισμός. Την περίοδο από 24 Ιανουαρίου έως 13 Απριλίου ο Άρης κινείται ανάδρομα, καθιστώντας αυτή τη περίοδο εντελώς ακατάλληλη για επενδύσεις, λείψει αποφάσεων και σημαντικές οικονομικές κινήσεις. Καθυστερήσεις αλλά και προσωπική αδυναμία αντιμετώπισης των καταστάσεων θα βάλουν φρένο στις εξελίξεις. 

Καριέρα
Στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις ή αλλαγές στα επαγγελματικά. Έτσι μπορείτε  μόνοι σας να πάρετε αποφάσεις για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Από τις αρχές Οκτωβρίου, που ο Κρόνος θα κάνει την είσοδο του στο Σκορπιό, εγκαινιάζετε μια διετία, σημαντικών εξελίξεων και αλλαγών στο τομέα των επαγγελματικών. Συνεργασίες ή δουλειές που δεν έχουν πια τίποτα να σας δώσουν μπορεί τώρα να τις δείτε να τελειώνουν, για να αφήσουν χώρο σε καινούργιες και πιο δημιουργικές επιλογές. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται για πολλούς από εσάς  αλλά με υπομονή και επίμονη θα καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Φέτος ο Κρόνος θα επηρεάσει το τελευταίο τρίμηνο, κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Πιο κουραστικό και απαιτητικό διάστημα στη δουλειά θα είναι από 23 Αυγούστου έως 6 Οκτωβρίου. 

Υγεία
Αντικειμενικά προβλήματα υγείας δεν φαίνετε να παρουσιάζονται φέτος. Κυρίως ψυχολογική θα είναι οι λόγοι που θα σας ταλαιπωρήσουν, ενώ άγχος και ανασφάλειες μπορεί να γίνουν αιτία προβλημάτων. Ιούνιος και Σεπτέμβριος θα είναι οι πιο πιεστικοί μήνες για εσάς και την υγεία σας. Χρόνια ή παλαιότερα προβλήματα υγείας μπορεί να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο.  Προσεκτικοί επίσης θα πρέπει να είστε σε ατυχήματα, γιατί η έντονη καθημερινότητα σας και οι γρήγοροι και βιαστικοί ρυθμοί μπορεί να γίνουν αιτία μικροατυχημάτων.

Αισθηματικά & σχέσεις
Από τον Απρίλιο και μετά η συναισθηματική σας ζωή θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Αρχικά η είσοδος από τις 4 Απριλίου και η παρατεταμένη διαμονή της Αφροδίτης  στον τομέα των συναισθηματικών, σας κάνει πιο συναισθηματικούς αλλά και ρομαντικούς με το σύντροφό σας. Η ερωτική σας ζωή τονίζεται και καινούργιοι έρωτες μπαινοβγαίνουν στη ζωή σας. Παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ή δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων, θα κάνει δύσκολη τη συναισθηματική σας ζωή από τα μέσα Μαΐου έως τα  τέλη Ιουνίου.  Ωστόσο Ιούλιο και Αύγουστο σας δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσετε και πάλι τα πράγματα και να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας.  Τρείς από τις τέσσερις εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στη χρονιά, αγγίζουν τη συναισθηματική σας ζωή, δηλώνοντας ότι δεν υπάρχουν φέτος πολλά περιθώρια σταθεροποίησης της ερωτικής σας ζωής. Βέβαια από τις 11 Ιουνίου έως και το τέλος της χρονιάς, ο Δίας θα βρίσκεται δίπλα σας, χαρίζοντας σας τύχη και εύνοια στον έρωτα και τα προσωπικά σας γενικότερα. Αρκεί να μην παρασύρεστε από υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.  Εκτιμήστε αυτό που έχουν να σας δώσουν οι άλλοι και μην έχετε περισσότερες απαιτήσεις από αυτούς.

Ιχθείς 20/02-20/03
Μετά από περίπου 150 χρόνια, ο Κυβερνήτης σας Ποσειδώνας, επιστρέφει και πάλι στο σπίτι του. Από τις 3 Φεβρουαρίου, περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και θα παραμείνει εκεί έως και το 2026, τονίζοντας τον ιδεαλισμό τη φαντασία και τη διορατικότητα σας. Παράλληλα τα όνειρά σας ενισχύονται, ενώ πολλοί θα δείτε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα τώρα να ανθίζουν. Όμως με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος να παρασυρθείτε από αυταπάτες ή εξαπατήσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ζητάτε τη γνώμη ανθρώπων που εμπιστεύεστε όταν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να είστε επιφυλακτικοί με ιδανικές καταστάσεις που υπόσχονται πολλά.  Αρχικά θα επηρεάσει εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα τέλη Ιουνίου. Υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας, οικογένειας ή κατοικίας, μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές.  Ο Πλούτωνας παραμένει στον Αιγόκερο αλλάζοντας σιγά- σιγά το σκηνικό της κοινωνικής σας ζωής.  Οι Ιχθείς των πρώτων ημερών το έχουν ήδη νιώσει, βλέποντας το  κοινωνικό τους περιβάλλον ν’ αλλάζει ριζικά, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το σκηνικό αυτό συνεχίζετε και φέτος, με τους μήνες Ιούνιο και Σεπτέμβριο ν’ αποτελούν το επίκεντρο των εξελίξεων. Η παρουσία του Ουρανού στον Κριό δεν αφήνει πολλά περιθώρια σταθεροποίησης ή προγραμματισμού στα οικονομικά.  Ενώ το καλοκαίρι καλό θα ήταν να μην εμπλέξετε οικονομικά με φίλους ή ομάδες, συλλόγους και οποιοδήποτε άλλο οργανωμένο κοινωνικό σύνολο.   Μέχρι και τα μέσα Ιουνίου ο Δίας, πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, σας χαρίζει ευκαιρίες για να διευρύνετε τον κύκλο σας, με καινούργιους ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σας και μπορεί να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Ευρηματικές ιδέες και σχέδια έρχονται στο προσκήνιο, ενώ ευνοούνται υποθέσεις που αφορούν, επικοινωνία, γραπτά, εμπόριο και μετακινήσεις. Μέσα Μαρτίου ο Δίας ενισχύει τις ελπίδες σας για την επίτευξη ενός στόχου. Ιδιαίτερα για όσους έχετε γεννηθεί τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου, μπορεί να υπάρξει τώρα θεαματική πρόοδος. Μετά τις 11 Ιουνίου ο Δίας αλλάζει θέση και από το ζώδιο των Διδύμων πια, όπου και θα παραμείνει για ένα χρόνο, σας προτρέπει για επέκταση και ανοίγματα που αφορούν σπίτι, οικογένεια και ακίνητη περιουσία γενικότερα. Η δημιουργία σπιτιού ή οικογένειας, μια συγκατοίκηση, αλλαγή σπιτιού, ή ακόμη και η απόκτηση ενός καινούργιου μέλους στην οικογένεια είναι πιθανά σενάρια γι’ αυτή τη περίοδο. Ωστόσο από αρχές Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου, ο Δίας θα κινείται ανάδρομα, βάζοντας σας σε διαδικασία αναθεωρήσεων και αναπροσαρμογών. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δώσει ο Δίας, αποφεύγοντας επιπολαιότητες, υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.  Και η Αφροδίτη όμως από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου θα παλινδρομεί στους Διδύμους, ευνοώντας και εκείνη,  υποθέσεις που αφορούν σπίτι και οικογένεια. Το κλίμα στο σπίτι βελτιώνεται ενώ οι κοινωνικές επαφές και συγκεντρώσεις στο χώρο του σπιτιού θα είναι πολλές.  Ωστόσο 16 Μαΐου με 28 Ιουνίου που θα κινείται ανάδρομα, μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και οι σχέσεις σας με άτομα της οικογενείας θα  δοκιμαστούν.  Τέλος από τις 5 Οκτωβρίου ο Κρόνος περνά στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, αφήνοντας το ζυγό απ’ όπου για δυόμιση χρόνια σας δημιούργησε προβλήματα και δυσκολίες σε οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους (τα χρήματα του συντρόφου, δάνεια, κάρτες, εφορίες κλπ). Από τη νέα του θέση σας βοηθά  να σταθεροποιήσετε φιλόδοξα σχέδια και όνειρα ζωής, αρκεί να δουλέψετε με υπευθυνότητα και ωριμότητα.  Υποθέσεις που έχουν σχέση με εξωτερικό, νομικές διαδικασίες, ή σπουδές έρχονται τώρα στο προσκήνιο για να τακτοποιηθούν.       

Οικονομικά
Η διαχείριση των οικονομικών δεν θα είναι εύκολη με την παρουσία του Ουρανού στον τομέα αυτό. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια σταθεροποίησης ή προγραμματισμού αφού ξαφνικά θα μπαίνουν και θα βγαίνουν χρήματα στο ταμείο σας. Κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου επηρεάζεστε φέτος αλλά όλοι πρέπει να αντιμετωπίσετε με προσοχή τα οικονομικά, αποφεύγοντας διαισθητικές προσεγγίσεις και βιαστικές κινήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί τους μήνες Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Οικονομική εμπλοκή με φίλους ή μια συλλογική δουλειά μπορεί να φέρει απώλειες.  Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου είστε οι πιο χαλαροί φέτος με τα οικονομικά, ενώ οι του τρίτου δεκαημέρου, μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου θα έχετε τον Κρόνο που σας περιορίζει προσπαθώντας ίσως να σας πείσει να πετάξετε τα δεκανίκια και να σταθείτε στα δικά σας πόδια. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές συναλλαγές με τρίτους και ν’ αποφύγετε τυχόν οικονομικές δεσμεύσεις. Καλή περίοδος για τα οικονομικά είναι από 8 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου αλλά το ίδιο διάστημα θα πρέπει να ελέγξετε τον παρορμητισμό και την καταναλωτική σας διάθεση γιατί από τη μια θα έχετε έσοδα, όμως μπορεί να τα σπαταλάτε.  29 Οκτωβρίου με 21 Νοεμβρίου ευνοούνται διακανονισμοί και οικονομικές συναλλαγές ή συνεργασίες.  

Καριέρα
Αρκετά σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στα επαγγελματικά, γιατί οι εκλείψεις στον άξονα καριέρας-οικογένειας δεν σας επιτρέπουν να σταθεροποιήσετε καταστάσεις. οικογενειακές υποχρεώσεις ή αλλαγές σε σπίτι ή ακόμη και τόπο κατοικίας δεν αφήνου πολλά περιθώρια επαγγελματικής σταθερότητας (κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών). Ιδιαίτερα στις αρχές Ιουνίου, θα υπάρξουν σοβαρές αναταράξεις στον επαγγελματικό τομέα για εσάς. Το κλίμα θα είναι ανταγωνιστικό και παιχνίδια εξουσίας μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρές εντάσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν προβλήματα σε επαγγελματικά και θέματα κοινωνικής αποκατάστασης. Επίσης 14 Ιουλίου με 8 Αυγούστου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα δημιουργήσει καθυστερήσεις, ασάφειες και λάθει στο πρακτικό κομμάτι της δουλειάς. Αποφύγετε εκείνη τη περίοδο σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες για δουλειά και έχετε υπομονή με συναδέλφους και συνεργάτες.

Υγεία
Η υγεία σας είναι ένας από τους τομείς που δεν φαίνετε ν’ αντιμετωπίζει προβλήματα μέσα στο 2012.  Τέλη Ιουνίου θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί γιατί ίσως παρασυρθείτε σε καταχρήσεις ή επιπόλαιες επιλογές που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο την υγεία σας. Ενώ από τον Οκτώβριο και μετά, θα πρέπει να βάλετε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής και ύπνου στη ζωή σας, γιατί αυξημένες υποχρεώσεις και κούραση θα σας καταπονήσουν.

Αισθηματικά & σχέσεις
Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου δεν θ’ αφήσει φέτος πολλά περιθώρια ηρεμίας στις σχέσεις. Μέχρι και τις αρχές Ιουλίου, εντάσεις και αναστάτωση θα επηρεάσει σταδιακά τις σχέσεις όλων των Ιχθύων. Ίσως γίνεστε πολύ επικριτικοί με το σύντροφο σας δημιουργώντας κλίμα ψυχρότητας και προστριβές. Ιδιαίτερα στις αρχές Μαρτίου το κλίμα μπορεί να γίνει πολύ εκρηκτικό. Αν δεν είστε δεσμευμένοι, ο Άρης στην Παρθένο ίσως επικεντρώσει το ενδιαφέρον σας στη αναζήτηση ενός «συντρόφου». Ωστόσο η περίοδος από 24 Ιανουαρίου έως 14 Απριλίου, που ο Άρης θα κινείται ανάδρομος δεν είναι καλή περίοδος για το ξεκίνημα μιας σχέσης, μ’ ένα μικρό ίσως διάλυμα κοντά στα μέσα Μαρτίου.  Η περίοδο της ανάδρομης πορείας του ενδείκνυται για αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς. Κοιτάξτε μέσα σας, κάντε την αυτοκριτική σας και αποφασίστε τη θέλετε εσείς από τους άλλους και τι είστε διατεθειμένοι να δώσετε.  Ευχάριστη περίοδος για αισθηματικά και ερωτικά είναι από 8 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου.

AstroMeleti