Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 24/12/2011

Νέα Σελήνη έχουμε σήμερα, η οποία πραγματοποιείτε στο ζώδιο του Αιγόκερω, και επηρεάζει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των πρώτων ημερών. Η νέα σελήνη είναι η ιδανική στιγμή μέσα στο μήνα για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, να επαναπροσδιορίσετε ή να θέσετε καινούργιους στόχους. Κάθε μήνα ή νέα σελήνη ενεργοποιεί και έναν διαφορετικό τομέα της ζωής μας στον οποίο είναι πιθανό να επιχειρήσουμε  ένα νέο ξεκίνημα(άλλοτε μικρό και άλλοτε μεγαλύτερο).
Κριός 21/03-20/04:  Η νέα σελήνη πραγματοποιείτε στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, δημιουργώντας νέα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Η έντονη επιθυμία  για αλλαγή, θα  βοηθήσει αρκετούς από εσάς να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκινήματα που θα δώσει νέα πνοή και στα οικονομικά σας...
    
Ταύρος 21/04-21/05:  Ένα καινούργιο φιλόδοξο σχέδιο ξεκινά για εσάς των πρώτων ημερών. Νιώθετε ανανεωμένοι και ο Δίας σας βοηθά να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες και να προχωρήσετε μπροστά, αλλάζοντας ότι σας έχει κουράσει. Είναι καλή περίοδος για ταξίδια στο εξωτερικό, υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές, ή νομικές διαδικασίες. Ένας καινούργιος κόσμος ανοίγετε μπροστά σας και θέλετε να τον κατακτήσετε.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Νέα δεδομένα σε ότι αφορά οικονομικά υπόσχετε η νέα σελήνη. Νέες εισοδηματικές πηγές μπορεί να προκύψουν ή θα προωθήσετε μια οικονομική συνεργασία.  Ξεκαθαρίσματα που αφορούν κυρίως οικονομικά μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες.
Καρκίνος 22/06-22/07: Νέα ξεκινήματα ή καινούργια δεδομένα σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών υπόσχετε αυτή η Νέα Σελήνη. Καινούργιες γνωριμίες ή μια νέα επαγγελματική συνεργασία μπορεί να προκύψουν το επόμενο διάστημα, όμως δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ελέγξτε τη σοβαρότητα των καινούργιων προτάσεων πριν προχωρήσετε σε αλλαγές.
Λέων 23/07-23/08: Αλλαγές σε δουλειά και καθημερινότητα θα φέρει η Νέα Σελήνη. Ξεκινά για εσάς ένα πολύ κουραστικό διάστημα με πολλές υποχρεώσεις γι’ αυτό κρίνετε απαραίτητο να προσέξετε και την υγεία σας και να μην παραμελείτε τη διατροφή σας.  Δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσετε ένα πρόγραμμα και μια συνοχή, καθώς θα υπάρχουν ανατροπές και απρόοπτα.   
Παρθένος 24/08-23/09: Ενθουσιασμός και αισιοδοξία σας ωθούν σε νέα ξεκινήματα. Με τη νέα Σελήνη επικεντρώνεστε σε προσωπικά θέματα και επιδιώξεις προσπαθώντας να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε. Ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και ν’ αποφύγετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα. Ένας καινούργιος έρωτας μπορεί να μπει στη ζωή σας, ενώ στο προσκήνιο έρχονται και θέματα που αφορούν τα παιδιά.
Ζυγός 24/09-23/10: Καινούργια ξεκινήματα που έχουν σχέση με την οικογενειακή σας ζωή, ευνοεί αυτή η νέα Σελήνη. Νέα δεδομένα θα υπάρξουν στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Κάποιος φεύγει ή έρχεται στο σπίτι, αλλάζοντας τα δεδομένα. Μπορεί ν’ αλλάξετε σπίτι ή τόπο κατοικίας γενικότερα. Όπως και να έχει είναι μια περίοδος εξελίξεων και μπορεί να  υπάρξει αναστάτωση. Αποφύγετε εντάσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Ένα απαιτητικό και πολύ δραστήριο διάστημα ξεκινά για εσάς με αυτή τη Νέα Σελήνη.  Οι υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο είναι πολλές και δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε.  Το κλίμα είναι τεταμένο με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις. Προσέξτε την υγεία σας, ξεκουραστείτε και αποφύγετε εκνευρισμούς.
Τοξότης 23/11-21/12: Νέα οικονομικά δεδομένα προκύπτουν με αυτή τη νέα σελήνη.  Μια καινούργια εισοδηματική πηγή μπορεί να προκύψει σ’ αυτό το διάστημα ή  ξεκινάτε κάτι που σε βάθος χρόνου θα αποδώσει ευνοώντας ιδιαίτερα τα οικονομικά σας. Εξελίξεις και ευκαιρίες στα εργασιακά, θα έχετε από τα Χριστούγεννα και μετά. 
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείτε στο ζώδιο σας, επηρεάζει κυρίως εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στα Χριστούγεννα. Καινούργια πράγματα ξεκινούν στη ζωή σας και πολλοί ίσως κάνετε μια νέα αρχή τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.  Απρόσμενες εξελίξεις κι ανατροπές μπορεί να σας ξαφνιάσουν, όμως ο Δίας σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να συνεχίσετε. Ένας νέος έρωτας, ένα παιδί, ή ένα επαγγελματικό σχέδιο μπορούν να προωθηθούν τώρα.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Ψυχολογικά θα σας επηρεάσει αυτή η Νέα Σελήνη και ίσως γίνεται πιο εσωστρεφείς το επόμενο διάστημα. Νιώθετε κουρασμένοι ή προβληματισμένοι και έχετε την ανάγκη να αποσυρθείτε για λίγο, δίνοντας  χρόνο στον εαυτό σας να κάνει ένα μικρό απολογισμό του παρελθόντος, πριν πάρετε αποφάσεις για το μέλλον. Ωστόσο οι καθημερινές εξελίξεις δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε, αντίθετα μπορεί να σας δημιουργούν εκνευρισμό. Ένα παρασκήνιο δημιουργείτε γύρω σας και καλό είναι να μην δίνετε αφορμές για σχόλια αυτή τη περίοδο  γιατί κάποιοι μπορεί να σας διαβάλουν.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ένα πολύ κοινωνικό διάστημα ξεκινάει για εσάς με αυτή τη Νέα σελήνη. Η εμπλοκή σας σε ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά σας ευνοεί και φέρνει στη ζωή σας καινούργιους φίλους που θα σας στηρίξουν. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, για ένα πολυδάπανο διάστημα με απρόσμενα έξοδα που μπορεί να σας  βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.  Φίλοι και καινούργιες γνωριμίες, σας βοηθούν να προωθήσετε τους στόχους σας.  
 AstroMeleti