Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 08/12/2011

Οι προβληματισμοί και οι ανασφάλειες γύρω από οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα συνεχίζονται και σήμερα. Σύγχυση και συναισθηματική φόρτιση έχουν κάνει την εμφάνισή τους αφού βρισκόμαστε μόνο δύο ημέρες πριν την έκλειψη σελήνης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο ζώδιο των διδύμων. Περισσότερο επηρεάζονται  Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου.  Η συμμετοχή των  Άρη και Ερμή στην έκλειψη αυτή κάνουν το κλίμα πιο εκρηκτικό και δημιουργούν ασάφειες και μπερδέματα. Δεν είναι καλές μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
Κριός 21/03-20/04: Οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες παραμένουν και σήμερα στο προσκήνιο. Οικονομικά θέματα σας προβληματίζουν και πολλοί καλείστε να οργανώσετε ή να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας.  Μετά τα Χριστούγεννα τα οικονομικά θα είναι καλύτερα και πιθανές καθυστερήσεις υποχωρούν. Στο χώρο της δουλειάς έχετε να δώσετε πολλά αυτή τη περίοδο. Ωστόσο μην κάνετε υπερβολές, βρείτε χρόνο για ξεκούραση και προσέξτε τη διατροφή σας. Στασιμότητα στην προώθηση σχεδίων ή ταξιδιών δημιουργεί ο ανάδρομος Ερμής, έως και τις 14 του μηνός. Ξεκαθαρίσματα στο χώρο των σχέσεων συνεχίζουν για εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι καλείστε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης...
  
Ταύρος 21/04-21/05:  Η σελήνη παραμένει και σήμερα στο ζώδιο σας,  ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την ενεργητικότητα σας. Η παραμονή και του Δία στο ζώδιο του Ταύρου σας κάνει πιο αισιόδοξους και δημιουργικούς. Ήδη εσείς των πρώτων ημερών έχετε πάρει μια ιδέα της ευεργετικής επιρροής του Δία. Από τα Χριστούγεννα και μετά θα υπάρξουν και πάλι εξελίξεις και μέχρι τα μέσα του 2012 θα δώσει ευκαιρίες ανανέωσης και προόδου σε όλους. Σήμερα ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών, γιατί η υπέρμετρη αισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές στο τομέα των επαγγελματικών.  Επανεξετάστε προσεκτικά επαγγελματικούς σχεδιασμούς. Ίσως είστε εκτός πραγματικότητας και βλέπετε τα πράγματα  πολύ πιο ωραία απ’ ότι είναι.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Μια περίοδος όχι και τόσο ευχάριστη για εσάς. Βρισκόμαστε δύο μέρες πριν την έκλειψη σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας και σίγουρα, τουλάχιστον οι γεννημένοι αρχές Ιουνίου, έχετε ήδη αρχίσει να νιώθετε την συναισθηματική πίεση. Δεν είναι καλές μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για προσωπικά ή θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Προσέξτε την υγεία σας και μην κινήστε απρόσεκτα και νευρικά. Το κλίμα παραμένει εκρηκτικό στο οικογενειακό περιβάλλον ή σας κουράζουν υποθέσεις και εργασίες που αφορούν ένα σπίτι. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών νιώθετε ότι μπορείτε να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Πολλοί ίσως σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.       
Καρκίνος 22/06-22/07:  Ευχάριστες κοινωνικές υποχρεώσεις θα έχετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Βγείτε, δείτε φίλους, γνωρίστε καινούργιους ανθρώπους και δημιουργήστε έτσι προϋποθέσεις για την προώθηση των στόχων σας. Τα πράγματα μπορεί τώρα να είναι στάσιμα, όμως από τα Χριστούγεννα και μετά αρχίζουν και  πάλι να κυλούν και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Φίλοι μπορεί να παρασύρουν εσάς των τελευταίων ημερών σε επενδύσεις ή οικονομικές συνεργασίες  που μάλλον δεν θα είναι τόσο επικερδείς όσο φαίνονται. Προσέξτε ηλικιωμένα άτομα της οικογενείας σας που μπορεί τώρα να σας έχουν περισσότερο ανάγκη.     
Λέων 23/07-23/08:  Επαγγελματικά ζητήματα σας προβληματίζουν ενώ πολλοί νιώθετε την ανάγκη να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Καλό είναι μέχρι και τα Χριστούγεννα να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για τίποτα. Τα έξοδα συνεχίζουν να είναι πολλά, ενώ μια τάση καταναλωτισμού είναι έντονη και σας παρασύρει. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί μέχρι και τον Ιούνιο, κατά διαστήματα, θα έχετε την τάση αυτή. Επιφυλακτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών σε ότι έχει να κάνει με στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Ίσως νομίζετε ότι έχετε βρει κάτι ιδανικό, όμως υπάρχει περίπτωση ν’ απογοητευτείτε. Μην επενδύεται πολύ σε σχέσεις μέχρι και τον Μάρτιο.
Παρθένος 24/08-23/09:  Το κλίμα είναι γενικότερα αισιόδοξο και ανανεωτικό σήμερα και μπορείτε να περάσετε ευχάριστες ώρες με αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολλοί από εσάς νιώθετε την ανάγκη για κάτι διαφορετικό και γιατί όχι, για  λίγη περιπέτεια στη ζωή σας. Αντίθετα οι γεννημένοι στις αρχές Σεπτεμβρίου δεν είστε και στην καλύτερη περίοδο. Δύο μέρες πριν την έκλειψη σελήνης σίγουρα σας ταλαιπωρούν άγχη και ανασφάλειες γύρω από τα επαγγελματικά και τη ζωή σας γενικότερα. Καθυστερήσεις, ασάφειες και μπερδέματα δεν σας αφήνουν να βγάλετε συμπεράσματα τόσο σε επαγγελματικά, όσο και οικογενειακά ή θέματα σπιτιού. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις μέχρι τα Χριστούγεννα. Μετά το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει.
Ζυγός 24/09-23/10: Με ρυθμίσεις οικονομικών ή κληρονομικών θεμάτων θα ασχοληθείτε σήμερα. Μια οικονομική συνεργασία ή στήριξη, ένα δάνειο ή ευνοϊκές  ρυθμίσεις που περιμένετε καθυστερούν. Ωστόσο μετά τα Χριστούγεννα και μέχρι τα μέσα του 2012 θα σας δοθούν ευκαιρίες για την προώθηση σχετικών υποθέσεων.  Οι μέρες είναι καλές για οικογενειακά και ζητήματα ακινήτων.  Στην καθημερινότητα σας τα πράγματα είναι ρευστά και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέτε και τι κάνετε, μέχρι και τις 14. Απροσεξίες και λάθει μπορεί να δημιουργήσουν ατυχήματα. Διατηρήστε επιφυλάξεις σε υποσχέσεις που σας δίνονται τώρα. Πολλές υποχρεώσεις καλείστε ν’ αναλάβετε εσείς των τελευταίων ημερών. Θα κουραστείτε πολύ και πρέπει να προφυλάξετε την υγεία σας.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και θα χρειαστεί σήμερα να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου ή κάποιου στενού συνεργάτη. Ακούστε τι έχουν να σας πουν και μην αντιδράτε ανταγωνιστικά. Μια μικρή στασιμότητα μπορεί να υπάρχει αυτή τη περίοδο σε θέματα σχέσεων, όμως από τα Χριστούγεννα και μετά θα υπάρξουν και πάλι εξελίξεις, ενώ καινούργιες γνωριμίες που κάνετε τώρα μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι σοβαρό.  Αλλαγές ή πολλές υποχρεώσεις θα υπάρξουν στη δουλειά, ενώ το καθημερινό σας πρόγραμμα αναστατώνεται. Όπως και να έχει θα υπάρχει κούραση, ενώ ίσως ταλαιπωρείστε τώρα τελευταία από μικροαδιαθεσίες, πυρετούς ή πονοκεφάλους. Καθυστερήσεις και προβλήματα στα οικονομικά θα συνεχίσουν μέχρι και τις 14 Δεκεμβρίου.
Τοξότης 23/11-21/12: Αν και συνήθως είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι άνθρωποι, αυτές τις μέρες, είστε προβληματισμένοι και κατσούφηδες. Η  έκλειψη σελήνης που πραγματοποιείτε το Σάββατο απέναντί σας δημιουργεί συναισθηματική πίεση αλλά και εντάσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε γιατί  και ο Ερμής συνεχίζει να κινείτε ανάδρομα στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας τη κρίση και τη συμπεριφορά σας. Μην πάρετε αυτές τις μέρες σημαντικές αποφάσεις για το γάμο σας ή κάποια άλλη στενή προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Προσέξτε την υγεία σας. Αποφύγετε βιασύνη και εκνευρισμούς όλο αυτό το διάστημα. Αν και υπάρχει μια γενική ρευστότητα, τα οικονομικά περιέργως φαίνετε να πηγαίνουν καλά.    
Αιγόκερω 22/12-20/01: Αισθηματικά και ζητήματα που αφορούν παιδιά έρχονται στο προσκήνιο και χρειάζεται προσπάθεια από μέρους σας για να προωθηθούν.  Αν είστε γεννημένοι αρχές Ιανουαρίου, τόσο η συναισθηματική σας ζωή, όσο και τα οικονομικά ευνοούνται. Ωστόσο από τα Χριστούγεννα και μετά ο Δίας επιστρέφοντας σε ορθή φορά θα χαρίσει σε όλους πολλές ευκαιρίες εξέλιξης και προόδου. Αποφύγετε παρασκηνιακές διεργασίες και μη δίνεται αφορμές για σχόλια αυτή τη περίοδο. Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί προβλήματα και παρεξηγήσεις. Κάποιος μπορεί να προσπαθεί να σας διαβάλει, μη του δώσετε αφορμές. Προετοιμάζετε καινούργια πράγματα που μπορεί ν’ αφορούν ταξίδια σπουδές ή νομικά, διαδικαστικά θέματα. Με κούραση και πολύ προσωπική δουλειά θα καταφέρετε να τα προωθήσετε.    
Υδροχόος 21/01-19/02:  Υποθέσεις που αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Διατηρήστε κάποιες επιφυλάξεις και μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις γιατί είναι πολύ πιθανό να έχετε εξιδανικεύσει κάποιες καταστάσεις δημιουργώντας κινδύνους αυταπάτης ή εξαπάτησης. Αγώνα δίνεται  κάποιοι στα οικονομικά , προσπαθώντας να προλάβετε χρόνους και να καταφέρετε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ εσόδων και εξόδων.  Η γενικότερη ρευστότητα δεν βοηθά, όμως τα πράγματα θα είναι καλύτερα από τα Χριστούγεννα και μετά. Παρεξηγήσεις και ασάφειες δημιουργούνται στο φιλικό σας περιβάλλον ή σε ομαδικές δραστηριότητες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι και τις 14 θα συνεχίσει να δημιουργεί προβλήματα ασυνεννοησίας γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Έντονη δραστηριότητα αλλά και εκνευρισμοί θα είναι και σήμερα το χαρακτηριστικό της ημέρας. Επηρεάζονται κυρίως οι του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι προσπαθείτε να βρείτε ιδέες και λύσεις που θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε οικονομικά και να νιώσετε πιο ανεξάρτητοι και αυτοδύναμοι.   Σύγχυση και συναισθηματική φόρτιση στο σπίτι είναι πολύ πιθανή αφού βρισκόμαστε μόνο δυο μέρες πριν την έκλειψη σελήνης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.  Δεν είναι καλή περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για οικογένεια, ακίνητη περιουσία ή καριέρα. Αποφύγετε εκνευρισμούς και διαπληκτισμούς με άτομα της οικογένειας ή ανωτέρους Αφήστε το χρόνο να κυλήσει. Μετά τα Χριστούγεννα το τοπίο ξεκαθαρίζει και η κρίση σας θα είναι καλύτερη.   
AstroMeleti