Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 19/12/2011

Με τη σελήνη στο ζυγό, η προσοχή μας στρέφετε σε υποθέσεις που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Είμαστε πιο κοινωνικοί αλλά και πιο διαλλακτικοί, προσπαθώντας να κρατήσουμε ισορροπίες στις σχέσεις μας.  Το εξάγωνο Ήλιου Κρόνου είναι πολύ σημαντικό και επηρεάζει κυρίως όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο. Είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν κάποιες προοπτικές που θα βοηθήσουν στην υλοποίηση  των  στόχων σας. Χρειάζεται να καταβάλετε προσπάθεια, αλλά θα έχετε αποτελέσματα.
Κριός 21/03-20/04: Τίποτα πια δεν φαίνετε σταθερό στη ζωή σας. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Κριούς  των πρώτων ημερών, οι εξελίξεις γύρω σας τρέχουν και η ανάγκη για αλλαγές και ανατροπές ανεβάζει τις θερμοκρασίες. Ωστόσο θα πρέπει να ελέγξετε την παρόρμησή σας και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Εργασιακά ή θέματα υγείας αγχώνουν και κουράζουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας σε ότι έχει σχέση με τη δουλειά γιατί μέσα στους επόμενους μήνες θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις.   Η προοπτική σταθεροποίησης μιας σχέσης είναι πολύ πιθανή σήμερα, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Μην πιέσετε καταστάσεις και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν όπως πρέπει...

Ταύρος 21/04-21/05:  Αρκετά κουρασμένους σας βρίσκει το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Οι υποχρεώσεις στη δουλειά φαντάζουν περισσότερες, ωστόσο εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί σήμερα να βρείτε τρόπους για τη σταθεροποίηση μιας δουλειάς. Παρουσιάζονται  προοπτικές για την πραγματοποίηση κάποιων εργασιακών στόχων και δεν πρέπει να τις χάσετε. Χρειάζεται να καταβάλετε προσπάθεια, αλλά θα ανταμειφθείτε. Προβλήματα υγείας έρχονται στο προσκήνιο για να ταχτοποιηθούν. Επαγγελματικά ζητήματα συνεχίζουν να προβληματίζουν τους Ταύρους των πρώτων ημερών, τονίζοντας την ανάγκη σας για αλλαγή. Κάντε λίγη υπομονή ακόμη. Από τα Χριστούγεννα και μετά ομαλοποιείτε η κατάσταση, εμφανίζονται και πάλι ευκαιρίες, ενώ οι προσπάθειες σας θα έχουν αποτέλεσμα.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η εβδομάδα ξεκινά σε κλίμα ενθουσιασμού και ευχαρίστησης. Είστε πιο εξωστρεφείς, ενώ η αυτοπεποίθηση σας τονίζεται και μπορεί να σας παρασύρει. Υπάρχει κίνδυνος να σας εξαπατήσουν γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Διδύμους των τελευταίων ημερών, ακολουθήστε πιστά τα σχέδια σας, χωρίς να παρεκκλίνετε.  Η απόκτηση ενός παιδιού ή η επισημοποίηση μιας σχέσης είναι πολύ πιθανά.  Όπως και να έχει φαίνετε να σκέπτεστε σοβαρά το τι θα κάνετε και καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε προσωπικά ζητήματα.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η θεμελίωση μιας νέας συνεργασίας είναι πολύ πιθανή για εσάς των τελευταίων ημερών. Οι φιλοδοξίες σας τονίζονται σήμερα και σας βοηθούν να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις. Πολλοί αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες σε δουλειά ή οικογένεια ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε μια προαγωγή. Πολυάσχολοι αλλά και αρκετά εκνευρισμένοι, είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Η καθημερινότητα είναι δύσκολη και πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί τα νεύρα δεν βοηθούν. Αποφύγετε ατυχήματα.
Λέων 23/07-23/08:  Πολύ επικοινωνιακοί και δραστήριοι είστε σήμερα. Θα συναντήσετε πολύ κόσμο, θα συζητήσετε και θα πάρετε χρήσιμες πληροφορίες. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, μπορείτε να σταθεροποιήσετε σχέδια ή συμφωνίες που σας ευχαριστούν.  Η περίοδος αυτή είναι πολυέξοδη κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Σχέδια για το μέλλον, σπουδές ή ταξίδια στο εξωτερικό σας αναγκάζουν να βάλετε βαθειά το χέρι σας  στη τσέπη. 
Παρθένος 24/08-23/09:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Κάποιοι κάνετε έξοδα για να ικανοποιήσετε επιθυμίες σας, ενώ κάποιοι άλλοι νιώθετε ανασφάλεια και προβληματίζεστε με το προϋπολογισμό σας. Μόνο για εσάς των τελευταίων ημερών φαίνετε να υπάρχουν σήμερα προοπτικές βελτίωσης των οικονομικών.  Είναι πολύ πιθανή μια σημαντική βοήθεια από την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο.  Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκετε στο ζώδιο της Παρθένου, χαρίζοντας κυρίως σ’ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, την απαιτούμενη ενέργεια και αυτοπεποίθηση για να προωθήσετε προσωπικά σας σχέδια και επιθυμίες. Αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις και διοχετεύοντας παραγωγικά όλη αυτή την ενέργεια.
Ζυγός 24/09-23/10:  Η σελήνη θα παραμείνει και σήμερα στο ζώδιο σας, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο προσωπικά και θέματα σχέσεων.  Προσπαθείτε να διατηρήσετε ισορροπίες στις σχέσεις, ωστόσο σήμερα δεν φαίνετε να σας ενδιαφέρουν οι ανάγκες των άλλων.  Εξελίξεις σε προσωπικά θέματα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι φαίνετε να σκέφτεστε έντονα την εξέλιξη κάποιων σχέσεων και είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε στην ανάληψη περισσότερων ευθυνών.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Άτονοι και κουρασμένοι νιώθουν σήμερα πολλοί από εσάς. Ανασφάλεια και άγχος γύρω από θέματα σχέσεων ή συνεργασιών, μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση. Οικονομικά θέματα ευνοούνται  για εσάς των τελευταίων ημερών. Εμφανίζονται προοπτικές που θα τονώσουν τα οικονομικά σας και ίσως θα πρέπει να μείνουν κρυφές. Τάση αλλαγών αλλά και ρευστότητα επηρεάζει δουλειά και καθημερινότητα για εσάς των πρώτων ημερών. Τίποτα δεν είναι σίγουρο και αν και προσπαθείτε να βάλετε ένα πρόγραμμα, υπάρχουν ανατροπές που δεν σας αφήνουν να το ακολουθήσετε.   
Τοξότης 23/11-21/12: Η κοινωνική σας ζωή παραμένει έντονη στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Καινούργιες γνωριμίες επεκτείνουν τον κύκλο σας και σας βοηθούν. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε ένα στόχο. Στόχοι που θα προωθηθούν σήμερα, υπόσχονται διάρκεια και κέρδη σε βάθος χρόνου. Επαγγελματικά ζητήματα συνεχίζουν να προβληματίζουν και ν’ αγχώνουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Θέματα καριέρας και αποκατάστασης φαίνετε να κερδίζουν το ενδιαφέρον σας σήμερα. Επαγγελματικοί στόχοι προωθούνται ή σταθεροποιούνται για εσάς των τελευταίων ημερών. Τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα και πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή και την καριέρα σας. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να πάρουν μια προαγωγή.  Ακούστε τις συμβουλές ηλικιωμένων ή ατόμων με κύρος.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Η ρουτίνα σας έχει κουράσει και ψάχνετε τρόπους για να ξεφύγετε απ’ αυτήν. Νιώθετε έντονη την ανάγκη να κάνετε μια υπέρβαση που θα κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητα σας. Υπάρχει τάση για επιπόλαιες και βιαστικές επιλογές. Εσείς των τελευταίων ημερών μπορείτε σήμερα να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα και να σταθεροποιήσετε ένα σχέδιο σας. Φίλοι ή συνεργάτες σας βοηθούν. Οικονομικά ζητήματα αγχώνουν και σήμερα εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι προσπαθείτε να οργανώσετε τα οικονομικά  σας για να τακτοποιήσετε σχετικά θέματα.        
Ιχθείς 20/02-20/03:  Φαίνεστε αρκετά προβληματισμένοι στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Πολλοί προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να ανεξαρτητοποιηθείτε και  ν’ αλλάξετε τα δεδομένα μέσα σε κάποιες σχέσεις, τις οποίες είχατε ως δεκανίκι μέχρι σήμερα. Οικονομικοί προβληματισμοί έρχονται στο προσκήνιο και σας δημιουργούν ανασφάλειες. Ωστόσο σ’ εσάς των τελευταίων ημερών, μπορεί να παρουσιαστούν σήμερα προοπτικές για την υλοποίηση κάποιων επαγγελματικών ή οικονομικών στόχων.  Μια νέα εισοδηματική πηγή μπορεί να προκύψει τώρα ή θα κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, μια επένδυση που υπόσχετε διάρκεια στο χρόνο και βελτίωση στα οικονομικά.  
AstroMeleti