Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 06/12/2011

Η μέρα ξεκινά δυναμικά μ’ εμάς να επικεντρωνόμαστε περισσότερο σε προσωπικά ζητήματα τα οποία διευθετούμε. Είμαστε πιο νευρικοί και δυναμικοί ενώ από το μεσημέρι και μετά οι ρυθμοί πέφτουν. Η αποφασιστικότητα μας μειώνετε και  ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια μας κάνουν πιο διαλλακτικούς και υποχωρητικούς. Τα πράγματα είναι καλύτερα για εσάς των πρώτων ημερών οι οποίοι νιώθετε πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι για αλλαγές. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Πιο δύσκολη η μέρα για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Προβλήματα που έρχονται στην επιφάνεια σας κάνουν να νιώθετε παραμελημένοι και μόνοι. Μην αντιδράτε άσχημα και μην πιέζετε καταστάσεις.  
Κριός 21/03-20/04: Η μέρα ξεκινά δυναμικά, και ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, έρχεστε αντιμέτωποι με υποθέσεις που αφορούν τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές σας σχέσεις.  Μπορεί ακόμη να υπάρχουν διλλήματα που σας ταλαιπωρούν όμως η εικόνα σιγά- σιγά ξεκαθαρίζει και θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεων αυτών.  Από το μεσημέρι και μετά οι προβληματισμοί επικεντρώνονται στα οικονομικά σας. Ευκαιρίες για τη βελτίωση τους υπάρχουν (ίσως από το εξωτερικό)όμως δύσκολα θ’ αποδώσουν πριν το τέλος του χρόνου.  Η μέρα υπόσχετε ευχάριστες στιγμές με φίλους, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών...
Ταύρος 21/04-21/05:  Κούραση και ατονία σας χαρακτηρίζουν στο ξεκίνημα της μέρας. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου δύσκολα θα καταφέρετε ν’ αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρα. Προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν στις σχέσεις με τους συνεργάτες, οι οποίοι δεν είναι σε θέση να καταλάβουν τις αδυναμίες σας. Από το μεσημέρι και μετά η σελήνη περνά στο ζώδιο σας και μαζί με το Δία, που βρίσκεται ήδη εκεί, ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας και σας κάνουν πολύ πιο αισιόδοξους, αποφασιστικούς και ενεργητικούς.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Όσο περνά η μέρα οι ρυθμοί σας πέφτουν σιγά- σιγά και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για ξεκούραση και ηρεμία. Διλλήματα μεταξύ κοινωνικών υποχρεώσεων και προσωπικών επιθυμιών θ’ αντιμετωπίσετε εσείς των τελευταίων ημερών. Εντάσεις ή διαφορές μπορεί να υπάρξουν με φίλους ή συνεργάτες.    
Καρκίνος 22/06-22/07:  Διλλήματα δημιουργούνται σε σας των τελευταίων ημερών και θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Νιώθετε μοναξιά και ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Μην πιέσετε καταστάσεις ίσως δεν είναι ακόμη έτοιμοι ν’ αποδεχθούν τα σχέδια σας. Μετά το μεσημέρι η κοινωνική σας ζωή τονίζεται. Μπορεί να συναντήσετε φίλους, ενώ, κοινωνικές επαφές ή ομαδικές δραστηριότητες μπορεί να δημιουργήσουν ευκαιρίες για νέα δεδομένα σε εργασία και οικονομικά. 
 Λέων 23/07-23/08:  Η μέρα ξεκινά όμορφα, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Νιώθετε την ανάγκη για κάτι διαφορετικό ή λίγη περιπέτεια στη ζωή σας. Θέλετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα όμως υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν φαίνετε να σας αφήνουν και πολλά περιθώρια. Συνεργάτες ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος σας περιορίζουν και οι σχέσεις σας γίνονται ψυχρές σήμερα.  Σε εντελώς διαφορετικό κλίμα εσείς των πρώτων ημερών. Από το μεσημέρι και μετά θέματα καριέρας και αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο και δεν θα λείψουν ευκαιρίες οι οποίες όμως  θ’ αποδώσουν μετά τα Χριστούγεννα.
Παρθένος 24/08-23/09:  Δύσκολη μέρα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και θα είναι δύσκολο να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων. Πολλοί ίσως θέλετε να κάνατε κάποιες επενδύσεις ή να ξεκινήσετε μια οικονομική συνεργασία όμως δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και αυτό σας ρίχνει ψυχολογικά.  Από το μεσημέρι και μετά το κλίμα γίνεται πιο αισιόδοξο και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά. Ευνοϊκή μέρα για να ζητήσετε οικονομική υποστήριξη.
Ζυγός 24/09-23/10: Νιώθετε κουρασμένοι ή προβληματισμένοι από τις σχέσεις σας. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ίσως έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και νιώθετε ότι δεν έχετε την υποστήριξη του συντρόφου ή κάποιου συνεργάτη. Μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε μια νέα αρχή στις σχέσεις σας, όμως δεν είναι σήμερα η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με θέματα σχέσεων ή συνεργασιών.  Από το μεσημέρι και μετά, οικονομικά ή κληρονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών αλλά  χωρίς άμεσα αποτελέσματα. Πολλοί ίσως επανεξετάζετε παλιότερες προτάσεις ή ιδέες γύρω από επενδύσεις και οικονομικά. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Νέα δεδομένα μπορεί να υπάρξουν στη δουλειά, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, όμως δυσκολεύεστε να τ’ αντιμετωπίσετε.  Νιώθετε την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα  αλλά δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και αυτό σας στενοχωρεί.  Η αδυναμία σας να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της δουλειάς μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με συνεργάτες. Ένα πρόβλημα υγείας θα ταλαιπωρήσει κάποιους από εσάς.  Η μέρα είναι ευνοϊκή για να προωθήσετε (κυρίως εσείς των πρώτων ημερών) θέματα στενών επαγγελματικών ή προσωπικών σχέσεων όπως επίσης και διαπραγματεύσεις. Μια καινούργια σχέση μπορεί να έρθει σήμερα στο προσκήνιο.
Τοξότης 23/11-21/12: Τα αισθηματικά παραμένουν σε πρώτο πλάνο για εσάς των τελευταίων ημερών, ενώ η δημιουργική σας διάθεση ενισχύεται.  Πολλοί  νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα που θα σας φέρουν στο επίκεντρο των καταστάσεων. Ωστόσο υποχρεώσεις κοινωνικού χαρακτήρα δεν σας επιτρέπουν να κινηθείτε όπως θα θέλατε. Φίλοι σας απογοητεύουν.  Αποφύγετε σήμερα αντιπαραθέσεις με φίλους και μην τους εμπλέξετε σε οικονομικά. Ίσως τους ζητάτε πολλά και γι αυτό αντιδρούν. Από το μεσημέρι και μετά το πρόγραμμα σας φαίνεται φορτωμένο. Οι δουλειές μπορεί να είναι πολλές όμως θα υπάρξουν και ευκαιρίες στα εργασιακά, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Ευνοϊκή μέρα για να προωθήσετε θέματα δουλειάς ή υγείας.
 Αιγόκερω 22/12-20/01:  Ισορροπίες θα χρειαστεί να βρείτε, ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ένας κύκλος τώρα κλείνει και ίσως αντιμετωπίζετε δυσκολίες στο ξεκίνημα καινούριων δραστηριοτήτων.  Οι υποχρεώσεις και οι δυσκολίες στα επαγγελματικά είναι πολλές και δεν έχετε την υποστήριξη που θα θέλατε από την οικογένεια. Μπορεί να νιώθετε μόνοι και παραμελημένοι αλλά δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να διευθετήσετε αυτές τις καταστάσεις. Πολύ καλύτερο το κλίμα για εσάς των πρώτων ημερών, οι οποίοι από το μεσημέρι και μετά γίνεστε πιο εξωστρεφείς ερωτικοί και δημιουργικοί. Νιώθετε έντονη την  επιθυμία για χαρά και διασκέδαση και θα επικεντρωθείτε  στο να κάνετε  πράγματα που σας ευχαριστούν. Κάποιοι μπορεί να επανεξετάζετε προσωπικά σας θέματα ή υποθέσεις που αφορούν παιδιά.
 Υδροχόος 21/01-19/02:  Η μέρα κρύβει για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, δυσκολίες και παρεξηγήσεις στις σχέσεις σας με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ίσως δεν σας στηρίζουν όσο θα θέλατε και αυτό σας πληγώνει. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην πιέσετε τους άλλους, αν έχουν διαφορετική άποψη από εσάς σε κάποιο θέμα. Σε υποθέσεις σπιτιού ή οικογένειας θα στραφεί το ενδιαφέρον σας από το μεσημέρι και μετά. Αν και μπορεί να νιώθετε ανασφάλειες, θα προωθήσετε σχετικά θέματα. Κοινωνικές επαφές στο σπίτι είναι πολύ πιθανές. Κάποιοι από εσάς σκέφτεστε σύντομα θα ανοίξετε το δικό σας σπίτι.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Τα οικονομικά παραμένουν και σήμερα στο προσκήνιο, όμως θ’ απασχολήσουν κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι καλείστε να οργανώσετε το προϋπολογισμό σας και να βρείτε ισορροπίες μεταξύ εσόδων και εξόδων. Οι εκκρεμότητες για κάποιους από εσάς είναι πολλές και δεν σας επιτρέπουν να προωθήσετε τους στόχους και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Ίσως νιώσετε μόνοι και παραπονεμένοι. Από το μεσημέρι και μετά οι ρυθμοί ανεβαίνουν κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Επαφές, συζητήσεις και νέες ιδέες οι γνωριμίες που αφορούν επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Ωστόσο τ’ αποτελέσματα δεν  θα είναι άμεσα.

AstroMeleti