Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 07/12/2011

Η σελήνη θα βρίσκετε στον Ταύρο, κάνοντας μας πιο νωχελικούς ή και τεμπέληδες.  Η αναζήτηση απολαύσεων που θα ικανοποιήσουν τις αισθήσεις μας είναι δεδομένη. Πολύ περισσότερο αυτή τη περίοδο που και ο Δίας βρίσκεται εκεί και τονίζει την ανάγκη μας για καλοπέραση. Παρόλα αυτά η ανάδρομη πορεία του δεν αφήνει πολλά περιθώρια κέρδους και ευχαρίστησης. Το πιο πιθανό είναι να ξανασκεφτόμαστε και να επανεξετάζουμε υποθέσεις που αφορούν το μέλλον και την εξέλιξη μας.
Κριός 21/03-20/04: Εργασιακά ή θέματα υγείας σας απασχολούν έντονα το τελευταίο διάστημα. Ιδιαίτερα φορτωμένο το πρόγραμμα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου οι οποίοι καταβάλετε επίπονες προσπάθειες για να καταφέρετε ν’ αντεπεξέλθετε. Κουράζεστε πολύ και πρέπει να προσέξετε την υγεία σας.  Η μέρα υπόσχετε ευνοϊκές εξελίξεις στα επαγγελματικά, ωστόσο δεν πρέπει να πάρετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα, ούτε να επικεντρώνεστε μόνο στο κέρδος...
Ταύρος 21/04-21/05:  Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός αυξάνονται  και σας χαρίζουν την απαραίτητη τόλμη και αποφασιστικότητα για να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες  και να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Προσωπικά θέματα παραμένουν στο επίκεντρο της προσοχής σας και σήμερα θ’ ασχοληθείτε με προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Αισθηματικά και θέματα παιδιών έρχονται στο προσκήνιο για πολλούς από εσάς και σας δίνεται η δυνατότητα να τα προωθήσετε.   Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες ευνοούνται.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι υποχρεώσεις μπορεί να είναι πολλές, όμως εσείς σήμερα δεν έχετε τη δυνατότητα και την απαιτούμενη ενέργεια για να αντεπεξέλθετε. Καλύτερα να μείνετε σπίτι για να ξεκουραστείτε. Φίλοι μπορεί να σας επισκεφθούν.  Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται και δεν αποκλείεται να βρείτε λύσεις για να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες.  Η ανακάλυψη νέων εισοδηματικών πηγών είναι πολύ πιθανή. 
Καρκίνος 22/06-22/07:  Οι κοινωνικές δραστηριότητες αυξάνονται και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε με κόσμο και να εμπλακείτε σε ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά. Όπως και να έχει, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.  Γνωρίστε καινούργιους ανθρώπους, συζητήστε και προωθείστε υποθέσεις που αφορούν σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες.  Αν υπάρχουν προβλήματα στο γάμο σας ή σε άλλες σοβαρές  σχέσεις, σήμερα μπορείτε να  τα βελτιώσετε κάνοντας μια εποικοδομητική συζήτηση. Ωστόσο θα πρέπει ν’ αποφύγετε συναισθηματικές εντάσεις.  
Λέων 23/07-23/08:  Μπορεί να σας ταλαιπωρούν ανασφάλειες και προβληματισμοί γύρω από τη ζωή σας και τις σταθερές που αυτή τη περίοδο σας προσφέρει. Ωστόσο δεν πρέπει να χαθείτε σε σκέψεις και άσχημα συναισθήματα.  Η μέρα είναι ευνοϊκή για να προωθήσετε θέματα δουλειάς και οικονομικά ζητήματα. Η ατμόσφαιρα στη δουλειά είναι ευχάριστη δίνοντας σας την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με ανωτέρους και να προωθήσετε εργασιακά σχέδια. Δεν είναι απίθανο να προκύψει μια ερωτική σχέση στο χώρο της δουλειάς. Αν υπάρχουν θέματα υγείας που πρέπει να τακτοποιηθούν, σήμερα είναι μια καλή μέρα για ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτά. Γενικότερα, προσπαθήστε να προωθήσετε οτιδήποτε αφορά δουλειά, υγεία και οικονομικά.
Παρθένος 24/08-23/09:  Μια τάση για περισσότερη περιπέτεια και ανανέωση στη ζωή σας, είναι το χαρακτηριστικό της μέρας. Η ρουτίνα σας έχει κουράσει αφάνταστα και αναζητάτε τρόπους διαφυγής. Η αισιοδοξία και η καλή σας διάθεση σήμερα, δημιουργεί μια πολύ ευχάριστη εικόνα στους άλλους για εσάς  και σας βάζει στο επίκεντρο των καταστάσεων.  Τα μάτια είναι στραμμένα επάνω σας και σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να δείξετε την αξία και τις δυνατότητες σας. Αισθηματικά και θέματα που αφορούν παιδιά ευνοούνται σήμερα. 
Ζυγός 24/09-23/10: Η ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε και να αισθανθείτε επιτέλους ότι στέκεστε γερά στα πόδια σας, ωθεί τους περισσότερους από εσάς σε νέα ξεκινήματα και καινούργιες επαγγελματικές δραστηριότητες. Ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, ένας κύκλος μόλις έχει τελειώσει, δίνοντας τη θέση του σε κάτι πιο καινούργιο και δημιουργικό. Οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους βρίσκονται σήμερα στο προσκήνιο και σας αγχώνουν, ωστόσο η οικογένεια είναι εκεί και θα σας βοηθήσει.  Πολλοί σκέφτεστε να κάνετε κάποιες επενδύσεις, όμως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αυτή τη περίοδο.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο. Οι προκλήσεις είναι πολλές αλλά και τα διλλήματα. Όπως και να έχει ο τομέας των σχέσεων δημιουργεί αρκετές εξελίξεις στη ζωή σας και θα συνεχίσει να παρουσιάζει ευκαιρίες,  έως και τα μέσα του 2012. Υποχρεώσεις κοινωνοί περιεχομένου, νέες γνωριμίες και καινούργιοι στόχοι απασχολούν ιδιαίτερα εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η μέρα σήμερα είναι πολύ ευχάριστη και σας υπόσχετε όμορφες στιγμές με φίλους ή συγγενείς.  Ένα κοντινό ταξιδάκι ή μια εκδρομή με αγαπημένα σας πρόσωπα είναι πολύ πιθανά. Η μέρα ενδείκνυται για να έρθετε ποιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα και να βελτιώσετε σχέσεις.
Τοξότης 23/11-21/12: Πιο οργανωτικοί και πρακτικοί καλείστε να είστε σήμερα. Θα χρειαστεί να βάλετε σε τάξη οικονομικά ή εργασιακά ζητήματα. Όπως και να έχει η μέρα θα είναι κουραστική για τους περισσότερους από εσάς. Ωστόσο επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται και μπορεί σήμερα ν’ αναγνωρισθούν οι προσπάθειες σας στη δουλειά. Αν υπάρχουν προβλήματα με ανωτέρους σήμερα είναι μια καλή μέρα για να τα λύσετε. Καινούργια πράγματα ξεκινούν και τα δεδομένα αλλάζουν σχεδόν σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, έχει ξεκινήσει μια χρονιά σημαντικών εξελίξεων.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Κάποια  σχέδια επανεξετάζονται, λίγο πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση τους. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας σήμερα σας βοηθούν να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα ή ανασφάλειες και να κυνηγήσετε  προσωπικά σας σχέδια που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Ωστόσο, μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα γιατί ο ανάδρομος Ερμής θα δημιουργεί έως και την επόμενη εβδομάδα, καθυστερήσεις και προβλήματα.  Η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκετε στο ζώδιο σας χαρίζοντας σας γοητεία και μαγνητισμό. Είναι πολύ πιο εύκολο τώρα να επιδιώξετε καινούργιες σχέσεις ή να προσπαθήσετε να βελτιώσετε παλαιότερες, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.    
 Υδροχόος 21/01-19/02:  Υποθέσεις που αφορούν οικογένεια η ακίνητη περιουσία δεν προχωρούν ή επανεξετάζονται αυτή τη περίοδο. Η προσπάθεια σας για να προωθήσετε - διευθετήσετε ένα οικονομικό η κληρονομικό ζήτημα  μπορεί να έχει αποτελέσματα σήμερα. Ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν σας επιτρέπει ακόμη να πάρετε αυτό που θέλετε, δημιουργώντας καθυστερήσεις και αναβολές.  Συναισθηματικά θέματα ευνοούνται.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Έντονη κινητικότητα και πολλές επαφές θα έχετε σήμερα. ευχάριστες συναντήσεις με φίλους προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Σχέσεις και συνεργασίες βελτιώνονται ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει μια καινούργια συνεργασία. Ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε κάποιες επιφυλάξεις, αφού ο Ερμής παραμένει ακόμη ανάδρομος, δημιουργώντας καθυστερήσεις, λάθη και παρεξηγήσεις. Καλύτερα να μην ασχοληθείτε αυτή τη περίοδο με σημαντικά θέματα γύρω από επαγγελματικά και σχέσεις. Μετά τις δεκατέσσερις όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα και εύκολα.    
 AstroMeleti