Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 14/12/2011

Η είδηση της ημέρας είναι ότι επιτέλους από σήμερα ο Ερμής θα βρίσκεται και πάλι σε ορθή φορά, δίνοντας τέλος σε λάθει,  καθυστερήσεις και δυσκολίες σε επικοινωνία, συμφωνίες, μεταφορές κλπ. Η σελήνη περνά στο ζώδιο του Λέοντα κάνοντας έντονη την ανάγκη  να έρθουμε στο  προσκήνιο και να δείξουμε την αξία μας, κερδίζοντας έτσι την αναγνώριση των άλλων.  Είμαστε πιο εξωστρεφείς και ενθουσιώδεις, ενώ επικεντρωνόμαστε σε πράγματα που αποτελούν προσωπική ευχαρίστηση για εμάς.
Κριός 21/03-20/04:  Ο Ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας αυξάνονται. Νέες προοπτικές έρχονται στο προσκήνιο τουλάχιστον για εσάς των πρώτων ημερών. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά ανοίγει το δρόμο για καινούργια πράγματα, ενώ υποθέσεις που καθυστερούσαν γύρω από θέματα  εξωτερικού, σπουδές, ή νομικά, τώρα θα πάρουν το δρόμο τους. Είχατε το χρόνο να επανεξετάσετε τα δεδομένα και τα σχέδια σας αρχίζουν και πάλι να προχωρούν...
  
Ταύρος 21/04-21/05:  Οικονομικά ή κληρονομικά θέματα προωθούνται και πάλι με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά.  Διαπραγματεύσεις,  επενδύσεις ή  υποθέσεις κοινής οικονομικής διαχείρισης προχωρούν πιο εύκολα πια και με μειωμένο δείκτη κινδύνου. Προωθείστε σήμερα ζητήματα που έχουν να κάνουν με δάνεια, ασφάλειες, εφορία κλπ. Συζητήσεις γύρω από οικονομικά, με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος ευνοούνται σήμερα.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η ορθή πορεία του Ερμή από σήμερα απέναντί σας, βελτιώνει την επικοινωνία και δίνει τέλος σε παρεξηγήσεις και λάθει σε στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Η μέρα σήμερα είναι ιδανική για συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες. Είστε πολύ απασχολημένοι με υποχρεώσεις της καθημερινότητας αλλά θα βρείτε και χρόνο για  να τα πείτε με κάποιους φίλους.  Αποφύγετε εκνευρισμούς.
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικά θέματα έρχονται σήμερα στο προσκήνιο. Κάντε ένα σωστό προϋπολογισμό και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, αποφύγετε περιττά έξοδα γιατί η καλή σας διάθεση μπορεί να σας παρασύρει.  Η επικοινωνία στο χώρο της δουλειάς βελτιώνετε με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά, ενώ καθυστερήσεις σε εργασιακά υποχωρούν. Ιδανική μέρα για συζητήσεις γύρω από εργασιακά ή θέματα υγείας. Μια καινούργια δουλειά μπορεί να προκύψει για εσάς των πρώτων ημερών ή νέα δεδομένα στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας. Τα οικονομικά βελτιώνονται.
Λέων 23/07-23/08:  Η σελήνη περνά στο ζώδιο σας σήμερα ενισχύοντας αυτοπεποίθηση και ενεργητικότητα. Επικεντρώνεστε σε προσωπικά ζητήματα και  πράγματα που σας ευχαριστούν και σας κάνουν να χαίρεστε. Τα αισθηματικά ευνοούνται σήμερα, ενώ και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά σας βοηθά να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις και να  βάλετε σε μια τάξη προσωπικές ή φιλικές σχέσεις.   Η επικοινωνία με τα παιδιά βελτιώνετε. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται και πάλι.
Παρθένος 24/08-23/09:  Δεν είστε και στα καλύτερα σας σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, νιώθετε άτονοι και κουρασμένοι. Παρόλα αυτά ο Ερμής, κυβερνήτης σας σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία, δίνοντας λύσεις και βάζοντας σε τάξη πολλές εκκρεμότητες και πράγματα που καθυστερούσαν γύρω από την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία.       
Ζυγός 24/09-23/10:  Η επικοινωνία βελτιώνετε και η καθημερινότητα σας ομαλοποιείτε με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία. Σοβαρές, συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές μπορούν τώρα να προωθηθούν, ενώ σχέδια που κάνατε και είχανε μείνει πίσω, τώρα θα προχωρήσουν.  Έντονη κοινωνική δραστηριότητα υπάρχει σήμερα. Βγείτε, βρεθείτε με φίλους, διασκεδάστε  και χαλαρώστε για λίγο.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Επιστρέφει σιγά- σιγά η ομαλότητα στα οικονομικά σας, με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά. Καθυστερήσεις ή μπερδέματα σε οικονομικά υποχωρούν. Καλή μέρα για αγορές και διαπραγματεύσεις. Επαγγελματικά και οικονομικά ευνοούνται.
Τοξότης 23/11-21/12: Ο Ερμής ο οποίος φιλοξενείτε στο ζώδιο σας το τελευταίο διάστημα, επιστρέφει  από σήμερα και πάλι σε ορθή πορεία, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο καθυστερήσεων, ρευστότητας και παρεξηγήσεων.  Μπορείτε τώρα να προωθήσετε προσωπικά και θέματα σχέσεων ή συνεργασιών για τα οποία δεν είχατε πάρει οριστικές αποφάσεις ή  είχαν κολλήσει. Το γενικότερο κλίμα είναι θετικό και νιώθετε δυνατοί και αισιόδοξοι για το μέλλον. Καλή μέρα για να προωθήσετε σχέδια για σπουδές, μακρινά ταξίδια ή πνευματικές εργασίες.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η διάθεσή  είναι πιο εξουσιαστική σήμερα και ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα σε θέματα κοινής οικονομικής διαχείρισης. Μυστικές επαφές αποδίδουν και τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία. Μυστικές διαπραγματεύσεις και σχέδια ευνοούνται.  
Υδροχόος 21/01-19/02:  Υποθέσεις που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε στο σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Κοινωνικά ζητήματα ευνοούνται, ενώ με τον Ερμή και πάλι σε ορθή πορεία, επανέρχεται η ομαλότητα στην κοινωνική σας ζωή. Ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά ευνοούνται.       
Ιχθείς 20/02-20/03:  Υγεία και εργασία θα βρεθούν σήμερα στο προσκήνιο.  Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών καλείστε να αντεπεξέλθετε σε ένα πολύ κουραστικό πρόγραμμα με πολλές υποχρεώσεις. Προσέξτε την υγεία σας. Επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται καθώς η επαγγελματική σας ζωή ομαλοποιείτε και πάλι, με την επιστροφή του Ερμή στην ορθή του πορεία. Καλή μέρα για συζητήσεις με ανωτέρους ή επαγγελματικούς σχεδιασμούς και συμφωνίες.     
AstroMeleti