Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 22/12/2011

Η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά, περνά στον Τοξότη  χαρίζοντάς μας  αισιοδοξία και ενθουσιασμό.  Νιώθουμε πιο δυνατοί και έτοιμοι για να κάνουμε την υπέρβαση που θα μας βγάλει από τη ρουτίνα και θα μας ανανεώσει. Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερο, στρέφοντας την προσοχή μας σε επαγγελματικά και θέματα αποκατάστασης.  Το θεαματικό τρίγωνο Ήλιου Δία που πραγματοποιείτε σήμερα ευνοεί ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί πρώτες μέρες δίνοντας τους ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη. Όμως από την άλλη το τετράγωνο Ήλιου Ουρανού υπόσχετε ανατροπές και απρόσμενες αλλαγές σ’ εσάς των πρώτων ημερών.     
Κριός 21/03-20/04:  Επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν έντονα στο επόμενο διάστημα. Κάποιοι θέτετε νέους στόχους και οι αλλαγές που φαίνετε να γίνονται στη ζωή, θα είναι ριζικές.   Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή, ιδιαίτερα για εσάς των  πρώτων ημερών. Η τύχη είναι με το μέρος σας και μπορείτε να προωθήσετε μ’ επιτυχία υποθέσεις που αφορούν επαγγελματικά και οικονομικά. Θα σας δοθούν ευκαιρίες που υπόσχονται ανάπτυξη και ευημερία. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει ανατροπή κάποιου σχεδίου, ενώ η ανυπομονησία σας για δράση μπορεί να σας αποπροσανατολίσει και να σας οδηγήσει σε λάθει. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην βιάζεστε...
 
Ταύρος 21/04-21/05:  Μια ιδιαίτερα δημιουργική και ανανεωτική περίοδος ξεκινά από σήμερα για εσάς. Τα σχέδια σας προωθούνται και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές και να προσαρμοστείτε σε καινούργια δεδομένα. Η αισιοδοξία και η πίστη σε κάτι καλύτερο, που σας διακρίνει αυτή την εποχή, βοηθά να κάνετε τα απαραίτητα βήματα που θα σας φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των επιθυμιών σας.  Προσέξτε γιατί μπορεί να  υπάρχουν άτομα που λειτουργούν παρασκηνιακά και σας διαβάλουν, προσπαθώντας  ν’ ανατρέψουν τα σχέδια σας. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Μέχρι το μεσημέρι το πρόγραμμα σας φαίνετε ιδιαίτερα φορτωμένο, ενώ μπορεί να προκύψει και κάποια αδιαθεσία.  Καινούργια επενδυτικά σχέδια ή συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν τα οικονομικά θ’ απασχολήσουν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Η τύχη σήμερα είναι με το μέρος σας και σας υπόσχετε κέρδη ή μια σημαντική οικονομική βοήθεια. Ωστόσο μια απρόσμενη αλλαγή ή ανατροπή των σχεδίων σας θα σας αναστατώσει και ίσως δημιουργηθούν εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες.  από την άλλη, η ερωτική σας διάθεση αυξάνετε και δεν αποκλείεται να έχετε κάποια μικρή περιπετειούλα που πρέπει να μείνει κρυφή.
Καρκίνος 22/06-22/07: Μέχρι και το μεσημέρι τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Αμέσως μετά οι υποχρεώσεις αυξάνονται και ίσως νιώσετε ασφυκτικά. Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Τα συναισθήματα είναι έντονα και θα υπάρξουν εξελίξεις που οδηγούν τις σχέσεις αυτές σ’ ένα άλλο επίπεδο.   Ωστόσο σήμερα η τύχη σας χαμογελά. Φίλοι ή συνεργάτες σας βοηθούν, ενώ η εμπλοκή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα ή συλλογική δουλειά, σας ευχαριστεί ιδιαίτερα και μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους. Απρόσμενες εξελίξεις στα επαγγελματικά θα σας αναστατώσουν. Αποφύγετε εντάσεις με ανωτέρους.    
Λέων 23/07-23/08: Μετά το μεσημέρι το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο και εσείς πιο αισιόδοξοι και δημιουργικοί. Επικεντρώνεστε σε προσωπικές σας υποθέσεις και πράγματα που σας αρέσουν.  Χαλαρώστε λοιπόν για λίγο γιατί το επόμενο διάστημα φαίνετε να είναι αρκετά κουραστικό. Οι υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα αυξάνονται σταδιακά και πολλοί από εσάς δεν θα έχετε τον απαιτούμενο χρόνο για να ξεκουραστείτε. Ένα πρόβλημα υγείας θα  ταλαιπωρήσει κάποιους από εσάς μέσα στις επόμενες μέρες.  Ωστόσο σήμερα είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να προωθήσετε υποθέσεις που  αφορούν την επαγγελματική ή κοινωνική σας αποκατάσταση.    Ανατροπές σε σχέδια ίσως σας αναστατώσουν.
Παρθένος 24/08-23/09:  Οι ρυθμοί πέφτουν μετά το μεσημέρι και θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκουραστείτε. Ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να χρειάζεται την προσοχή σας, ενώ δεν θα λείψουν οικογενειακές υποχρεώσεις. Πολύ ευχάριστο διάστημα το επόμενο για εσάς, αφού ο Ήλιος από τον Αιγόκερο  τονίζει τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση σας, ενώ επικεντρώνει τη προσοχή σας σε προσωπικά ζητήματα που σας ικανοποιούν και σας ανεβάζουν. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς και θα περάσετε ευχάριστα με αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά. Μια κρυφή ερωτική περιπέτεια μπορεί να έρθει στο προσκήνιο τώρα. Τα σχέδια σας προωθούνται με επιτυχία, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Παρθένους των πρώτων ημερών. Όμως μπορεί να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις σε οικονομικά που θα σας αναστατώσουν. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις.   
Ζυγός 24/09-23/10: Προβληματισμοί γύρω από τα οικονομικά αλλά και έξοδα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Από το μεσημέρι και μετά οι ρυθμοί ανεβαίνουν όπως και οι απαιτήσεις της ημέρας. Πολύ τρέξιμο, αλλά και νεύρα για πολλούς από εσάς. Κάποιοι θα κάνετε ένα κοντινό ταξίδι για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους.  Υποθέσεις που αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία έρχονται στο προσκήνιο και χρειάζονται την προσοχή σας. Η ήμερα είναι πολύ καλή για οικονομικές συναλλαγές ή συνεργασίες, ενώ μια σημαντική βοήθεια μπορεί να έρθει από την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο.  Το κλίμα είναι εκρηκτικό σε σχέσεις ή συνεργασίες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη.
Σκορπιός 24/10-22/11: Ανασφάλειες και προβληματισμοί γύρω από τα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο από το μεσημέρι και μετά.  Κάποιοι προσπαθείτε να οργανώσετε ένα καλύτερο προϋπολογισμό, ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθείτε να διώξετε τις ανασφάλειες σας κάνοντας έξοδα και αγορές. Ένα πολύ δραστήριο και απαιτητικό διάστημα ξεκινά για εσάς από σήμερα.  Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος χρειάζονται την προσοχή σας ή θα είστε πολύ απασχολημένοι με την επίτευξη κάποιου σημαντικού σας στόχου. Σήμερα ή μέρα υπόσχεται ευκαιρίες και νέες προοπτικές σε ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες. Βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο, συζητήστε και ανοίξτε τα κανάλια για την επίτευξη νέων προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων.  Απρόσμενες εξελίξεις στη δουλειά ή κάποιο ξαφνικό πρόβλημα υγείας μπορεί ν’ αλλάξει τα σχέδια των Σκορπιών, που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες.
Τοξότης 23/11-21/12: από το μεσημέρι και μετά η σελήνη περνά στο ζώδιο σας, βγάζοντας σας από τη χειμερία νάρκη των προηγούμενων ημερών. Οι ενέργεια και ο δυναμισμός σας αυξάνονται, ενώ επικεντρώνεστε σε προσωπικά θέματα που σας απασχολούν.  Τα οικονομικά έρχονται σε πρώτο πλάνο το επόμενο διάστημα και αυτό θα το καταλάβετε αρχικά εσείς των πρώτων ημερών. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε έξοδα για ένα επαγγελματικό σχέδιο ή θα πρέπει να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας και να γίνετε πιο υπεύθυνοι στη διαχείριση τους.  Σήμερα είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα για εσάς των πρώτων ημερών. Εργασιακά και θέματα υγείας ευνοούνται και  έχετε την δυνατότητα να προωθήσετε σχετικά ζητήματα μ’ επιτυχία. Κάποιοι μπορεί να δρομολογήσετε μια νέα εργασιακή δραστηριότητα ή θα κάνετε πράγματα για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας εργασίας σας.   Απρόσμενες εξελίξεις μπορεί να σας αναστατώσουν. Αποφύγετε εντάσεις με παιδιά ή αγαπημένα σας πρόσωπα.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Από το μεσημέρι και μετά η διάθεσή σας πέφτει και ίσως θελήσετε να μείνετε μόνοι. Ωστόσο σήμερα ξεκινά η περίοδος των γενεθλίων σας και με τον  Ήλιο στο ζώδιο σας το επόμενο διάστημα θα είστε πιο δυναμικοί, λαμπεροί και αισιόδοξοι. Αν υπάρχουν μελανά σημεία στη ζωή σας, ο ήλιο θα τα φωτίσει, φορτίζοντας σας συναισθηματικά, όμως σας δίνει και την απαραίτητη ενέργεια για να τ’ αντιμετωπίσετε. Η μέρα είναι πολύ καλή, ιδιαίτερα  για εσάς των πρώτων ημερών. Η τύχη είναι με το μέρος σας και δεν πρέπει ν’ αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.  Προσωπικά θέματα ευνοούνται. Επιδιώξτε να προωθήσετε αισθηματικά και θέματα που αφορούν παιδιά.  Μπορείτε τώρα ν’ αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας και να κερδίσετε την αναγνώριση των άλλων. Προσέξτε γιατί η ανυπομονησία και η βιασύνη  μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθει.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Από το μεσημέρι και μετά οι περισσότεροι προβληματισμοί σας υποχωρούν και επικεντρώνεστε περισσότερο σε κοινωνική ζωή και φίλους.  Τάση εσωστρέφειας και εσωτερικής αναζήτησης ξεκινά από σήμερα και θα επηρεάσει σταδιακά όλους τους Υδροχόους μέσα στο επόμενο διάστημα. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα μικρό απολογισμό για τα πεπραγμένα της χρονιάς και να δείτε τα λάθει και τα σωστά, λίγο πριν ξεκινήσει μια καινούργια γενέθλια χρονιά για εσάς.  Σχέσεις ή συνεργασίες σας αγχώνουν ή σας γεμίζουν  προβληματισμούς. Ωστόσο σήμερα η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή και το θεαματικό τρίγωνο ήλιου Δία υπόσχετε ευκαιρίες και ευχάριστες εξελίξεις  σε υποθέσεις που αφορούν οικογένεια.  Αλλαγές στο κοντινό σας περιβάλλον ή απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί να φέρουν ανατροπές που να σας απογοητεύσουν. Πράγματα που δεν γνωρίζατε έρχονται στο προσκήνιο και σας αναστατώνουν. Αποφύγετε εκνευρισμούς γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Αν και η Αφροδίτη δεν σας αφήνει να εκφραστείτε ελεύθερα και σας κάνει λίγο εσωστρεφείς, με την είσοδο του ‘Ήλιου σήμερα στον Αιγόκερο, η κοινωνική σας ζωή τονίζετε, ενώ μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα, θ’ αποτελέσει προτεραιότητα. Ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα η σημερινή, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Συζητήσεις, επαφές και νέες γνωριμίες θα δώσουν πνοή στα σχέδια σας.  Δεχτείτε προσκλήσεις λοιπόν σήμερα και μην μείνετε μέσα. Προσέξτε τα οικονομικά γιατί είναι εύκολο να παρασυρθείτε και να κάνετε περιττά έξοδα σήμερα.
AstroMeleti