Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 23/12/2011

Το κλίμα παραμένει αισιόδοξο με τη σελήνη να βρίσκεται και σήμερα στον Τοξότη. Με αισιοδοξία και αυθορμητισμό αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα μας, νιώθοντας ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε  τα όρια και να κάνουμε οτιδήποτε μπορεί να σπάσει τη ρουτίνα και να μας ανανεώσει.  Ζητήματα που αφορούν σπουδές, εξωτερικό ή νομικές διαδικασίες με κάποιο τρόπο θα τραβήξουν το ενδιαφέρον μας.  Άγχος, ένταση και εκνευρισμοί, μπορεί να ταλαιπωρήσουν, εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.
Κριός 21/03-20/04:  Αισιόδοξη διάθεση και ανανεωτική τάση σας ωθούν σε σκέψεις και αναζήτηση νέων προοπτικών. Καινούργια σχέδια πέφτουν στο τραπέζι ή επανεξετάζετε  κάποια παλαιοτέρα. Όπως και να έχει, πρέπει να  προσέξετε γιατί μπορεί να κάνετε υπεραισιόδοξες σκέψεις. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, δείτε τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά μπορείτε και κρατήστε επιφυλάξεις σε υποσχέσεις που σας δίνουν. Ιδιαίτερη κινητοποίηση υπάρχει για θέματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά ζητήματα. Εκνευρισμός και ένταση προκύπτει για τους Κριούς του δευτέρου δεκαημέρου. Πολύ δουλειά ή ένα πρόβλημα υγείας μπορεί να σας χαλάσουν τα σχέδια.  Εξελίξεις σε υποθέσεις που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες συνεχίζονται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου...

Ταύρος 21/04-21/05:  Οικονομικά είναι κυρίως τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για μια οικονομική συνεργασία είναι πολύ πιθανά για εσάς των πρώτων ημερών. Κάποιοι ίσως επανεξετάζετε  ένα παλιότερο σχέδιο σας. Εντάσεις και προστριβές με παιδιά ή αγαπημένα πρόσωπα θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.   Ενώ πολλές υποχρεώσεις ή κάποιο πρόβλημα υγείας συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους Ταύρους των τελευταίων ημερών.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Προβλήματα στις σχέσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη θα έχουν οι περισσότεροι από εσάς. Είστε πολύ πιεσμένοι και δεν έχετε την υπομονή να τους ακούσετε ή ν’ ασχοληθείτε με τις δικές τους ανάγκες.  Ιδιαίτερα φορτωμένοι με οικογενειακές υποχρεώσεις ή ζητήματα του σπιτιού είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Αποφύγετε εντάσεις με άτομα της οικογενείας σας. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Υποθέσεις που αφορούν εργασιακά ή ένα πρόβλημα υγείας θα σας απασχολήσουν σήμερα.  Το μέλλον σε ότι αφορά τη δουλειά σας αγχώνει και  προσπαθείτε να βρείτε λύσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ασφαλείς. Πολλά νεύρα και ένταση προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.  Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε δραστηριότητες όπως περπάτημα γυμναστική κλπ.  
Λέων 23/07-23/08: Έντονη δημιουργικότητα αλλά και ερωτισμό κρύβει η μέρα σήμερα. Αισθηματικά και θέματα που αφορούν παιδιά, έρχονται σε πρώτο πλάνο. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και ικανοποιούν με κάποιο τρόπο το συναίσθημά σας.  Ωστόσο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε και να κάνετε πολλά έξοδα για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Σε θέματα που αφορούν σπίτι και οικογένεια επικεντρώνεστε σήμερα. Πολλοί ίσως κάνετε ή επανεξετάζετε σχέδια για ξεκίνημα μιας επαγγελματικής δραστηριότητας, ακόμη και  στο χώρο του σπιτιού. Αγωνία και άγχος για το σπίτι ταλαιπωρούν τους Παρθένους των πρώτων ημερών. Ενώ, παρεξηγήσεις και προστριβές με αγαπημένα πρόσωπα, ίσως χαλάσουν τη διάθεση όσων ανήκουν στο δεύτερο δεκαημέρου.     
Ζυγός 24/09-23/10: Επικοινωνιακή και δραστήρια μέρα η σημερινή. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα δυσκολευτείτε ν’ αντεπεξέλθετε χωρίς να υπάρξουν εντάσεις, νεύρα και άγχος.  Το έντονο παρασκήνιο συνεχίζετε. Μη δώσετε αφορμές για σχόλια  και αποφύγετε μυστικές συναντήσεις ή συζητήσεις.
Σκορπιός 24/10-22/11: Οι εξελίξεις στα οικονομικά μπορεί να σας αγχώνουν σήμερα, ενώ πολλοί θα προσπαθήσετε να οργανώσετε και πάλι τον προϋπολογισμό σας. Οι μέρες βέβαια δεν είναι κατάλληλες για τέτοιου είδους προβληματισμούς, αφού σίγουρα όλοι θα ξοδέψουμε κάτι παραπάνω. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε και  να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.   Κοινωνικές υποχρεώσεις ή μια συλλογική δουλειά σας βάζουν σε έξοδα.
Τοξότης 23/11-21/12: Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας, δίνοντας ώθηση σε φιλόδοξα σχέδια και προσωπικές επιδιώξεις. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μην πιέσετε καταστάσεις, γιατί είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν προστριβές με τους ανθρώπους γύρω σας.  Δυσκολίες ή μεγάλος φόρτος στα επαγγελματικά σας αγχώνουν.  Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις με ανωτέρους. Μπορεί να σας πιέζουν, ή να μην αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που κάνετε, όμως δεν είναι καλή μέρα σήμερα για να λύσετε τις διαφορές σας.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Έντονο το παρασκήνιο γύρω σας αυτές τις μέρες. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια γιατί κάποιοι προσπαθούν να σας διαβάλουν. Μυστικά σχέδια σε ότι αφορά εργασιακά κάνετε εσείς των πρώτων ημερών. Επανεξετάζετε ή προσπαθείτε να οργανώσετε κρυφά μια καινούργια δουλειά. Ανατροπές η αλλαγές θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, σ’ ένα σχέδιο που αφορά εξωτερικό. Ίσως πρέπει να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια για να το προχωρήσετε.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Η κοινωνική σας διάθεση ενισχύεται και νιώθετε έντονα σήμερα την ανάγκη να βγείτε με φίλους, να κάνετε νέες γνωριμίες και να εμπλακείτε σε ομαδικές δραστηριότητες.  Μην μπλέξετε οικονομικά με φίλους, γιατί υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Επαγγελματικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Κυρίως εσείς των πρώτων ημερών, κάνετε φιλόδοξα σχέδια που θα δημιουργήσουν καινούργιες προοπτικές και θα αλλάξουν γενικότερα τα μέχρι σήμερα δεδομένα στη ζωή σας.  Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, γιατί υπάρχει κίνδυνος εντάσεων και προστριβών, τόσο με το σύντροφο, όσο και με συνεργάτες. Οικονομικοί κυρίως λόγοι γίνονται αιτία διαφορών.
 AstroMeleti