Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 21/12/2011

Στο Σκορπιό θα παραμείνει και σήμερα η σελήνη, τονίζοντας τα συναισθήματα αλλά και την ανταγωνιστική διάθεση, κυρίως όσων ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο.  Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου κάνοντας μας πιο εξωστρεφείς και πιο κοινωνικούς. Μπορούμε τώρα να εκφράσουμε ελεύθερα τα συναισθήματά μας, πέρα από ταμπού και περιορισμούς.  Η διάθεσή μας μπορεί να γίνει πιο αλτρουιστική, ενώ αρχίζουν να μας έλκουν θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.   
Κριός 21/03-20/04: Η είσοδος της Αφροδίτης από σήμερα στον υδροχόο, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας πολύ ενδιαφέρουσας και ευχάριστης περιόδου σε ότι αφορά την κοινωνική σας ζωή ή κάποια συλλογική δουλειά. Ερωτικές περιπέτειες με φίλους είναι πολύ πιθανές. Μπορεί τώρα να νιώσετε ένα ερωτικό σκίρτημα για κάποιο φίλο. Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί εσείς των πρώτων ημερών γιατί υπάρχει τάση για υπερβολές στα οικονομικά και σίγουρα θα κάνετε πολλά έξοδα για τα οποία θα μετανιώσετε αργότερα...
  
Ταύρος 21/04-21/05:  Το κλίμα παραμένει και σήμερα ανταγωνιστικό, επηρεάζοντας περισσότερο όσους ανήκουν στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο, θα δώσει νέα πνοή στα επαγγελματικά σας σχέδια. Καινούργιες προτάσεις και προχωρημένες ιδέες μπορεί να σας φέρουν στο επίκεντρο και να σας δώσουν την ευκαιρία αναγνώρισης από τους ανωτέρους.  Όπως και να έχει είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για τα επαγγελματικά και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Ωστόσο σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί εσείς των πρώτων ημερών, γιατί  υπεραισιοδοξία και ενθουσιασμός μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές. Αποφύγετε σήμερα επενδύσεις και γενικότερα αποφάσεις ή σημαντικές κινήσεις που αφορούν  επαγγελματικά. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Μια πολύ ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς, με την είσοδο της Αφροδίτης στο Υδροχόο.  Μια περίοδος εσωστρέφειας και ψυχολογικής πτώσης υποχωρεί. Το επόμενο διάστημα νιώθετε πιο αισιόδοξοι, αλλά και πιο ανήσυχοι. Θέλετε να ξεφύγετε από τη καθημερινότητα που σας κουράζει και έλκεστε από οτιδήποτε σα ανοίγει νέους ορίζοντες και μπορεί να σας βγάλει από τη ρουτίνα. Πολλοί αποφασίζετε να βάλετε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας. Απρόσμενες συναντήσεις με φίλους σήμερα, σας βοηθούν να ξεφύγετε ενώ δεν αποκλείεται να σας ανοίξουν και νέους δρόμους.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Το κλίμα και σήμερα παραμένει ευχάριστο και η σελήνη στο Σκορπιό, στρέφει την προσοχή σας κυρίως στη διασκέδαση και την προσωπική σας ευχαρίστηση. Αισθηματικά ή θέματα που αφορούν παιδιά, βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, κυρίως για εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου.  Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας ευνοϊκής περιόδου, για  οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους.  Επιδιώξτε τώρα διακανονισμούς και συμφωνίες με τράπεζες, εφορία, ασφάλειες κλπ. Τα οικονομικά του συντρόφου μπορεί να βελτιωθούν, ή θα ωφεληθείτε από μια κληρονομιά. Ωστόσο σήμερα καλό θα ήταν, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών,  να είστε προσεκτικοί. Υπάρχει κίνδυνος να υπερεκτιμήσετε καταστάσεις και να κάνετε λανθασμένες επιλογές. Μη δανείσετε και μη δανειστείτε από φίλους.
Λέων 23/07-23/08: Απέναντί σας θα εγκατασταθεί για ένα περίπου μήνα η Αφροδίτη, τονίζοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών. Σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να βελτιώσετε τυχόν προβλήματα  στις σχέσεις σας, ενώ αν είστε μόνοι είναι μια καλή περίοδος για ν’ αναζητήσετε το σύντροφο σας. Απρόσμενα συναισθήματα κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ δεν αποκλείεται να νιώσετε έλξη για κάποιο ιδιαίτερο και εκκεντρικό  άτομο. Όπως και να έχει φαίνετε να γίνεστε πιο εξωστρεφείς σε συναισθηματικά ζητήματα και μπορείτε τώρα να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους άλλους ελεύθερα, χωρίς ταμπού και περιορισμούς.  Ευκαιρίες θα υπάρξουν σήμερα στα επαγγελματικά, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Μια πιθανή συνεργασία μπορεί να προκύψει. Δώστε τη πρέπουσα σημασία και μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν.
Παρθένος 24/08-23/09:  Το κλίμα στη δουλειά βελτιώνετε, ενώ εργασιακά και θέματα υγείας ευνοούνται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο. Αν είστε σε φάση αναζήτησης εργασίας, μέχρι και τα μέσα Ιανουαρίου είναι μια καλή περίοδος που μπορεί να φέρει ευκαιρίες και να σας ανοίξει νέους δρόμους.  Μια ερωτική σχέση ίσως προκύψει αυτή τη περίοδο από το χώρο της δουλειάς. Ευχάριστες εξελίξεις  σε  εργασιακά ή οικονομικά, θα προκύψουν ξαφνικά, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.   
Ζυγός 24/09-23/10: Η διάθεσή σας αλλάζει προς το καλύτερο με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου και ξεκινά για εσάς ένα πολύ δημιουργικό αλλά και διασκεδαστικό διάστημα. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς με τους ανθρώπους γύρω σας και φλερτάρετε σε κάθε ευκαιρία. Η ερωτική σας ζωή τονίζεται ενώ η απόκτηση ενός απογόνου θα σας απασχολήσει. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο διάστημα. Θα κάνετε πράγματα που σας αρέσουν  με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλλιτεχνικά σχέδια ευνοούνται. Προσέξτε σήμερα τα χρήματα σας γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε σε έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.  Απρόσμενες εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις περιμένουν εσάς των πρώτων ημερών σε ότι αφορά σχέσεις.
Σκορπιός 24/10-22/11: Μια ευνοϊκή περίοδος ξεκινά για εσάς σε ότι αφορά οικογένεια και ακίνητη περιουσία. Το κλίμα στο σπίτι γίνεται πολύ ευχάριστο και πολλοί οργανώνεται συγκεντρώσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις στο χώρο του σπιτιού.  Το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας είναι πολύ πιθανό και ίσως γίνει με κάπως παράδοξο τρόπο. Αν υπήρξαν προβλήματα με άτομα της οικογενείας, είναι μια καλή περίοδος για να ξεπεραστούν.  Ευχάριστες  και ξαφνικές αλλαγές σε σπίτι, δουλειά και καθημερινότητα θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.   Ενώ εσείς των τελευταίων είστε απορροφημένοι από προσωπικά σας θέματα. Κάντε πράγματα που θέλετε για εσάς αλλά μην αδιαφορείτε εντελώς για τους άλλους.
Τοξότης 23/11-21/12: Πολύ πιο ενδιαφέρουσα και ευχάριστη θα γίνει από σήμερα η καθημερινότητα σας. Η Αφροδίτη από την καινούργια της θέση σας υπόσχετε για το επόμενο διάστημα, ευχάριστες στιγμές με φίλους, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και κοντινά ταξιδάκια που θα σας φτιάχνουν τη διάθεση. Κοινωνικές επαφές ευνοούνται και σας δίνουν ευκαιρίες για καινούργια πράγματα.  Εργασιακά θέματα βρίσκονται στο προσκήνιο για εσάς των πρώτων ημερών και σήμερα θα πρέπει να προσέξετε γιατί ίσως υπερεκτιμήσετε κάποιες καταστάσεις και αυτό σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Καλύτερα να μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις για θέματα δουλειάς ή υγείας.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Η κοινωνική σας ζωή παραμένει και σήμερα έντονη και ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα ασχοληθείτε με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος ή συνεργάτες. Τα συναισθήματα σας είναι έντονα και ίσως το κλίμα γίνει ανταγωνιστικό. Μια ευνοϊκή περίοδος ξεκινά από σήμερα για τα οικονομικά σας, τα οποία δείχνουν να βελτιώνονται. Ωστόσο και η καταναλωτική σας διάθεση ενισχύεται με αποτέλεσμα, από τη μία να παίρνετε χρήματα και από την άλλη να τα σπαταλάτε. Ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε και να κάνετε πολλά έξοδα για την προσωπική σας ευχαρίστηση και για αγαπημένα σας πρόσωπα. Ευχάριστα σας ξαφνιάζουν θέματα που αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Την είσοδό της στο ζώδιο σας θα κάνει σήμερα η Αφροδίτη, τονίζοντας τη συναισθηματική σας ζωή. Γίνεστε πιο γοητευτικοί, και μπορείτε τώρα να μαγνητίσετε τους άλλους. Τόσο η ερωτική σας ζωή, όσο και τα οικονομικά, μπορούν να βελτιωθούν αυτό το διάστημα. Προωθήστε σχετικά θέματα. Συναισθηματικές υπερβολές και λάθει μπορεί να κάνετε σήμερα, εσείς των πρώτων ημερών σε προσωπικά ή οικογενειακά θέματα. Η αλτρουιστική σας διάθεση σας παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές. Μια νέα γνωριμία ίσως φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο δημιουργεί  διάθεση εσωστρέφειας και τάση απομόνωσης μέσα στο επόμενο διάστημα. Ίσως έχετε κουραστεί πολύ τον τελευταίο καιρό ή έτσι νιώθετε και τώρα θέλετε να μείνετε μόνοι και να ξεκουραστείτε. Δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και προτιμάτε να κινήστε σε χαμηλούς τόνους ή παρασκηνιακά. Μυστικές επαφές ή ακόμη και μια κρυφή ερωτική σχέση είναι πολύ πιθανά. Κάποιοι από εσάς θα έχετε μια απρόσμενη βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένετε.  Ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα προκύπτουν σήμερα για εσάς των πρώτων ημερών. Νέες γνωριμίες ή σημαντικές πληροφορίες μπορεί να προκύψουν και να σας παρασύρουν σε λάθει. Να είστε προσεκτικοί και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας.
AstroMeleti