Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 10 & 11/12/2011

Το Σαββατοκύριακο αυτό χρωματίζετε από μια  σημαντική έκλειψη σελήνης που πραγματοποιείτε στο ζώδιο των Διδύμων. Η συμμετοχή του Άρη κάνει πιο εκρηκτική  την ατμόσφαιρα, ενώ με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, δεν θα έχουμε άμεσα  αποτελέσματα. Η συναισθηματική πίεση θα είναι μεγαλύτερη για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του δευτέρου κυρίως δεκαημέρου.  

Κριός 21/03-20/04: Δεν είναι μια αρνητική έκλειψη για εσάς αλλά σίγουρα θα σας πιέσει. Είστε πολύ απασχολημένοι με προβλήματα της καθημερινότητας και αυτό δεν σας επιτρέπει ν’ ασχοληθείτε με σοβαρότερα θέματα που μπορεί ν’ αφορούν το μέλλον σας. Οι μέρες είναι πολύ κουραστικές και θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας. Αποφύγετε υπογραφές, συμφωνίες ή μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις. Νευρικότητα και εκνευρισμός μπορεί να γίνουν αιτία ατυχημάτων...

Ταύρος 21/04-21/05:  Οικονομικά είναι τα θέματα που έρχονται στην επιφάνεια με την έκλειψη αυτή.  Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και ίσως δυσκολεύεστε ν’ ανταποκριθείτε.  Ανασφάλειες σας  μπορεί να ενισχύονται αυτές τις μέρες, ωστόσο δεν πρέπει να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει.  Αποφύγετε επενδύσεις που εμπεριέχουν ρίσκο και μην υπογράψετε οικονομικές συμφωνίες.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Στο ζώδιο σας πραγματοποιείτε η έκλειψη αυτή και είναι η τελευταία για το 2011. Ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 8 Ιουνίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Προφυλάξτε την υγεία σας, αποφύγετε εντάσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες, και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας.  Αν υπάρχουν δουλειές που πρέπει να γίνουν στο σπίτι καλύτερα να τις αναβάλετε. Προβληματισμοί γύρω από ακίνητα ή οικογενειακά θέματα, είναι πολύ πιθανοί.
Καρκίνος 22/06-22/07: Ανασφάλειες φοβίες και άγχος θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Σεληνιακής έκλειψης. Παρασκήνιο και ρευστότητα στα επαγγελματικά σας έχουν κουράσει. Οι πληροφορίες που φτάνουν τώρα στ’ αυτιά σας, περισσότερο σας μπερδεύουν παρά βοηθούν. Με ανάδρομο Ερμή υπάρχει παραπληροφόρηση και χάος. Αίσθηση ατονίας και κόπωσης αλλά και τάση απομόνωσης είναι πολύ πιθανά. Κάποιοι ίσως ταλαιπωρηθείτε προσπαθώντας να βοηθήσετε δικούς σας ανθρώπους.   Προσέξτε την υγεία σας.  
Λέων 23/07-23/08:  Σύγχυση και αναστάτωση στο φιλικό σας περιβάλλον θα υπάρξει αυτό το Σαββατοκύριακο. Ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά ίσως γίνουν αιτία εντάσεων και διαφορών. Δείξτε συλλογικό πνεύμα και μην επικεντρώνεστε μόνο στα δικά σας θέλω.  Διαφυλάξτε τα οικονομικά σας γιατί υπάρχει τάση για σπατάλες και διατηρήστε επιφυλάξεις σε υποσχέσεις για  εύκολο κέρδος και βελτίωση των οικονομικών.
Παρθένος 24/08-23/09:  Είστε ένα από τα ζώδια που επηρεάζεται από την έκλειψη αυτή. Ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στα επαγγελματικά και να διαφυλάξτε τις σχέσεις με ανωτέρους γενικότερα. Για κάποιους, ίσως κάτι τελειώσει τώρα σε επαγγελματικό επίπεδο για να δώσει τη θέση του σε κάτι άλλο, καινούργιο. Μην καταβάλλεστε και μην ξεχνάτε ότι τα καλά είναι μπροστά σας. Μετά τα Χριστούγεννα  όλα θα γίνουν καλύτερα και θα έχετε τις ανάλογες ευκαιρίες για πρόοδο και εξέλιξη.
Ζυγός 24/09-23/10: Η έκλειψη γίνεται σε ένα φιλικό προς εσάς ζώδιο γι’ αυτό και δεν σας επηρεάζει αρνητικά. Αντίθετα μπορεί να σας ανοίγει νέους ορίζοντες και προοπτικές. Ωστόσο τ’ αποτελέσματα δεν θα είναι άμεσα. Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί καθυστερήσεις.  Η ρευστότητα που επικρατεί, σας δημιουργεί εκνευρισμούς και άγχος.  Να είστε προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Τον τομέα των οικονομικών επηρεάζει για εσάς η έκλειψη αυτή. Υποθέσεις που αφορούν κληρονομικά,  τα χρήματα του συντρόφου, τράπεζες, ασφάλειες, εφορία κλπ. σας δημιουργούν συναισθηματική φόρτιση αυτό το Σαββατοκύριακο. Αποφύγετε σοβαρές οικονομικές συναλλαγές ή διαπραγματεύσεις και μην πάρετε τώρα, σημαντικές αποφάσεις για συνεταιρισμούς και υποθέσεις κοινής οικονομικής διαχείρισης. 
Τοξότης 23/11-21/12: Είστε ένα από τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού οπότε η έκλειψη αυτή σας επηρεάζει άμεσα. Διλλήματα και προβληματισμούς θα σας δημιουργήσουν υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Ιδιαίτερα εσείς που έχετε γενέθλια αυτή τη περίοδο θ’ αντιμετωπίσετε προβλήματα με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Μια σχέση ή συνεργασία,  μπορεί να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και πρέπει να τελειώσει για ν’ αφήσει χώρο για κάτι καλύτερο.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Άγχος και προβληματισμοί γύρω από εργασιακά ή θέματα υγείας προκύπτουν αυτό το Σαββατοκύριακο.  Πίεση και  συναισθηματική φόρτιση ενισχύονται με την έκλειψη σελήνης. Περισσότερες υποχρεώσεις στη δουλειά ή το καθημερινό σας πρόγραμμα θα σας κουράσουν και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν διαφορές ή εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Ίσως τώρα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και αποφύγετε οτιδήποτε θα έβαζε σε κίνδυνο την υγεία σας.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Έντονη συναισθηματική φόρτιση κρύβει για εσάς η έκλειψη Σελήνης. Νιώθετε την ανάγκη ν’ ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα, ωστόσο κοινωνικές ή φιλικές υποχρεώσεις δεν σας το επιτρέπουν, δημιουργώντας ένταση και προστριβές με φίλους ή γνωστούς. Υποθέσεις που αφορούν παιδιά, ερωτικές σχέσεις ή ένα δημιουργικό σχέδιο θα σας προβληματίσουν. Αποφύγετε σημαντικές επενδύσεις και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα. 
Ιχθείς 20/02-20/03:  Είστε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται έντονα από την έκλειψη Σελήνης. Ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 9 Μαρτίου, ίσως αυτή τη περίοδο δείτε σημαντικά κομμάτια της ζωής σας να ολοκληρώνουν το κύκλο τους. Συναισθηματικές ανασφάλειες και διλλήματα γύρω από επαγγελματικά και οικογενειακά είναι πολύ πιθανά και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις με άτομα της οικογενείας ή ανωτέρους Η στασιμότητα και τα μπερδέματα που δημιουργεί ο ανάδρομος Ερμής σ’ επαγγελματικό επίπεδο δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε.  Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας και μην  πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις, σε ότι αφορά σπίτι,  οικογένεια ή  καριέρα. 
AstroMeleti