Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 25/12/2011-01/01/2012

Χρόνια πολλά σε όλους και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα.
Οι προβλέψεις που ακολουθούν αφορούν ολόκληρη την εβδομάδα που ακολουθεί.
Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την προτίμηση σας.  
Θα τα πούμε ξανά από τη Δευτέρα 02/01/2012 με τις ετήσιες προβλέψεις.  

Κριός 21/03-20/04:  Η επιστροφή του Δία σε ορθή φορά δίνει ώθηση στα οικονομικά σας ενώ σχετικές υποθέσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα πάρουν το δρόμο τους. Αν και υπάρχουν προβληματισμοί γύρω από επαγγελματικά, η κοινωνική σας ζωή αυτές τις μέρες θα είναι ευχάριστη αλλά και πολυδάπανη, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Την Πέμπτη το κλίμα γίνεται ανταγωνιστικό και το πάθος σας για ένα επαγγελματικό στόχο, μπορεί να σας παρασύρει.  Την Παρασκευή οι υποχρεώσεις είναι πολλές αλλά οι μπαταρίες σας πεσμένες. Δύσκολα θ’ αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας. Το Σαββατοκύριακο το κλίμα είναι εκρηκτικό και δεν αποκλείεται,  να υπάρξουν εντάσεις και λογομαχίες με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Η απόφαση για ένα νέο ξεκίνημα σας δημιουργεί ένταση και άγχος...
  
Ταύρος 21/04-21/05:  Ο Δίας , ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τα μέσα της επόμενης χρονιάς, σήμερα  επιστρέφει και πάλι στην ορθή του φορά δίνοντας σας και πάλι ώθηση για καινούργια ξεκινήματα. Ήρθε ο καιρός να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, αρκεί ν’ αποφύγετε τις υπερβολές και να παραμείνετε προσγειωμένοι. Το κλίμα είναι πολύ αισιόδοξο και μόνο εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να νιώθετε μόνοι και κουρασμένοι. Το άγχος γύρω από εργασιακά ή θέματα υγείας καλά κρατεί. Τρίτη και Τετάρτη οι προβληματισμοί γύρω από τα επαγγελματικά εντείνονται. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Την Πέμπτη ανασφάλειες και φοβίες γύρω από το μέλλον και τα σχέδια σας, κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και σας φορτίζουν συναισθηματικά. Ευτυχώς φίλοι θα βρίσκονται κοντά σας για να σας στηρίξουν, ενώ γενικότερα η κοινωνική σας ζωή τονίζετε Πέμπτη και Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο τα συναισθήματα είναι έντονα κάνοντας την ατμόσφαιρα εκρηκτική. Αν και οι μέρες είναι γιορτινές, εκνευρισμοί  και λεκτικές αντιπαραθέσεις, δεν θα λείψουν.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Υποθέσεις μυστικές ή κρυφά σχέδια που είχαν μείνει πίσω, προωθούνται και πάλι με την επιστροφή του Δία σε ορθή φορά. Μια καλή εβδομάδα ξεκινά για εσάς, που βλέπετε και πάλι τα σχέδια σας να προωθούνται. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό σας χαρίζει πολύ ευχάριστες στιγμές και ανοίγει τους ορίζοντες σας. Την Πέμπτη οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα θα σας προβληματίσουν έντονα, όμως είναι πολύ πιθανό να βρείτε λύσεις ή νέες εισοδηματικές πηγές που θα τονώσουν τα οικονομικά σας. Οικογενειακά ή θέματα σπιτιού συνεχίζουν να σας απασχολούν και την Παρασκευή ίσως βρεθείτε πιεσμένοι, ανάμεσα σε επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Διατηρήστε ισορροπίες και αποφύγετε εντάσεις. Ακόμη και το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς το κλίμα μπορεί να είναι τεταμένο και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, δύσκολα θ’ αποφύγετε τους διαπληκτισμούς.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία δίνοντας και πάλι ζωή σε σχέδια που καθυστερούσαν. Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να γίνει πηγή ευκαιριών γι’ αυτό πρέπει να φανείτε ανοικτοί σε ομαδικές δραστηριότητες και κοινωνικές επαφές. Απομονωμένοι και λυπημένοι μπορεί να νιώσετε τη Δευτέρα, εσείς των τελευταίων ημερών.  Την Πέμπτη οικονομικά ζητήματα και διακανονισμοί ευνοούνται.  Το πάθος σας ενισχύεται και η λίμπιντο ανεβαίνει. Ωστόσο μπορεί να παρασυρθείτε και να γίνεται κτητικοί και ανταγωνιστικοί με το σύντροφο ή κάποιον στενό συνεργάτη. Εντάσεις και εκνευρισμοί προκύπτουν την Παρασκευή, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 12 Ιουλίου. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Και το Σαββατοκύριακο θα είναι έντονο και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε   σημαντικές συζητήσεις με συγγενείς και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.
Λέων 23/07-23/08: Σχέδια επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης προωθούνται και πάλι από τα Χριστούγεννα, με την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία. Τη Δευτέρα η μέρα είναι δύσκολη για εσάς των τελευταίων ημερών και ίσως νιώσετε μόνοι και αποκομμένοι από συγγενείς και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Μάλλον δεν σας στηρίζουν όσο θα θέλατε. Η πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας θα σας απασχολήσει την Τρίτη. Ενώ η Αφροδίτη θα σας χαρίσει πολύ ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο σας. Στο χώρο της δουλειάς όμως το κλίμα φαίνετε να είναι ανταγωνιστικό. Κρατήστε χαμηλούς τόνους με τους συνεργάτες. Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε την Παρασκευή γιατί η ανάγκη να κάνετε κάτι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα, θα σας παρασύρει σε δαπάνες που μάλλον δεν είχατε υπολογίσει. Το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς θα είναι πολύ ευχάριστο και ανανεωτικό για εσάς, αλλά και πολυέξοδο.        
Παρθένος 24/08-23/09: Τα Χριστούγεννα ο Δίας επιστρέφει και πάλι σε ορθή φορά, δίνοντας πνοή σε σχέδια που είχαν μείνει πίσω. Επιδιώξεις και σχέδια που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά-διαδικαστικά θέματα μπορούν τώρα να προωθηθούν με επιτυχία. Η εβδομάδα ξεκινά πολύ ευχάριστα για εσάς και μόνο όσοι ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να νιώσετε αγχωμένοι και λυπημένοι για οικονομικούς λόγους. Επίσης τα συναισθηματικά δεν φαίνετε να πηγαίνουν καλά και ίσως κάνει την εμφάνισή του ένα αίσθημα ψυχρότητας ή απομάκρυνσης από τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Τρίτη και Τετάρτη το πρόγραμμα σας φαίνεται φορτωμένο, ωστόσο θα προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους διαφυγής, χαλαρώνοντας ιδιαίτερα σε θέματα δουλειάς. Έντονα συναισθήματα και ανταγωνιστικό κλίμα με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά  προκύπτουν  Πέμπτη και Παρασκευή, αλλά και το Σαββατοκύριακο το κλίμα παραμένει εκρηκτικό, ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 13 Σεπτεμβρίου.  Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μην αρχίσετε τη χρονιά με γρίνια και νεύρα.
Ζυγός 24/09-23/10: Οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα που καθυστερούσαν, θα προχωρήσουν και πάλι, τώρα που ο  Δίας γυρνά σε ορθή φορά. Κάντε διακανονισμούς ή προωθήστε και πάλι, υποθέσεις που αφορούν δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες κλπ. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν.  Οικογενειακές υποχρεώσεις ή προβλήματα με το σπίτι και την οικογένεια, θα ταλαιπωρήσουν τη Δευτέρα εσάς των τελευταίων ημερών. Τρίτη και Τετάρτη το κλίμα γίνεται πολύ πιο ευχάριστο και θα περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Το κλίμα φορτίζεται και πάλι την Πέμπτη και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος Σεπτεμβρίου γίνεστε ανταγωνιστικοί, βλέποντας τα δεδομένα σε οικογένεια και σπίτι να αλλάζουν. Το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς η ατμόσφαιρα μπορεί να χαρακτηριστεί ανατρεπτική. Τα συναισθήματα είναι έντονα και υπάρχει κίνδυνος προστριβών.  Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.
Σκορπιός 24/10-22/11: Υποθέσεις που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, παίρνουν και πάλι το δρόμο τους, ύστερα από καθυστέρηση λίγων μηνών. Η επαναφορά του Δία σε ορθή πορεία σας ανοίγει και πάλι το δρόμο για να προωθήσετε ένα γάμο ή μια σημαντική συνεργασία, ενώ θα υπάρξουν πολλές προσφορές και ευκαιρίες για καινούργιες σχέσεις ή συνεργασίες. Πολύ δραστήρια και επικοινωνιακή περίοδος αυτή για εσάς. Πολλές επαφές και μετακινήσεις θα έχετε μέχρι και τη Δευτέρα. Οικογενειακά ή θέματα σπιτιού έρχονται στο προσκήνιο Τρίτη και Τετάρτη. Μπορείτε τώρα να βελτιώσετε τις σχέσεις με άτομα της οικογενείας και να  περάσετε μαζί τους πολύ όμορφες στιγμές. Ευχάριστες κοινωνικές επαφές στο χώρο του σπιτιού θα σας χαροποιήσουν. Ανασφάλειες, πάθη αλλά και έντονα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια την Πέμπτη, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Οκτωβρίου. Γίνονται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και αυτό μπορεί να σας φοβίζει λίγο και να σας κάνει ανταγωνιστικούς. Την Παρασκευή θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες, μεταξύ κοινωνικών υποχρεώσεων και προσωπικών επιθυμιών. Αποφύγετε εντάσεις με φίλους. Το κλίμα φαίνετε να είναι εκρηκτικό το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς, με πρωταγωνιστές τα έντονα συναισθήματα και τις προστριβές.   
Τοξότης 23/11-21/12: Τα Χριστούγεννα ο Δίας επιστρέφει και πάλι στην ορθή του φορά, δίνοντας πνοή σε εργασιακά σχέδια που μπορεί να καθυστερούσαν. Σημαντικές ευκαιρίες και εξελίξεις σε εργασιακά θα προκύψουν σταδιακά για όλους, μέχρι και τα μέσα του 2012. Αν και είναι Χριστούγεννα δεν καταφέρνετε να ξεφύγετε από τους προβληματισμούς και τις ανασφάλειες που σας δημιουργούν τα οικονομικά. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι με οικονομικά και φίλους. Τρίτη και Τετάρτη είναι δύο απαιτητικές μέρες με πολλές υποχρεώσεις, όμως δεν θα λείψουν και οι ευχάριστες στιγμές με φίλους. Ένα κοντινό ταξίδι είναι πολύ πιθανό. Την Πέμπτη και πάλι οικονομικά ζητήματα σας φορτίζουν συναισθηματικά και μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Νοεμβρίου. Ισορροπίες μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων πρέπει να βρείτε την Παρασκευή, αν θέλετε ν’ αποφύγετε τις εντάσεις. Το Σαββατοκύριακο το κλίμα παραμένει εκρηκτικό και θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πως το λέτε γιατί μπορεί να πληγώσετε αγαπημένα σας πρόσωπα.    
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Ο Δίας επιστρέφει και πάλι σε ορθή φορά τα Χριστούγεννα, δίνοντας φτερά στα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σχέδια μπορεί να σας φέρουν στο επίκεντρο, ενώ αισθηματικά και θέματα παιδιών προωθούνται με επιτυχία τώρα. Τη Δευτέρα, εσείς των τελευταίων ημερών, ίσως νιώσετε απογοητευμένοι ή λυπημένη. Βλέπετε ότι δεν σας αποδέχονται και αυτό σας πληγώνει. Επαγγελματικές υποχρεώσεις και προβληματισμοί θα σας ταλαιπωρήσουν. Τρίτη και Τετάρτη ασχολείστε με οικονομικά και για πολλούς θα είναι πολυδάπανες μέρες. Ωστόσο εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε και κάποια έσοδα. Την Πέμπτη υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Δεκεμβρίου και νιώθετε ότι ένας κύκλος τελειώνει για να δώσει χώρο σε κάτι καινούργιο. Την Παρασκευή, υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας εκνευρίζουν, ενώ και το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς το κλίμα είναι εκρηκτικό και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, δύσκολα θ’ αποφύγετε τις προστριβές.    
Υδροχόος 21/01-19/02:  Με την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία, σχέδια που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή ή κάποιο ακίνητο μπαίνουν και πάλι σε τροχιά υλοποίησης. Επέκταση και βελτίωση σε οικογένεια ή ακίνητη περιουσία,  υπόσχεται σταδιακά σε όλους σας ο Δίας, μέχρι και τα μέσα του 2012. Οι τόνοι είναι χαμηλοί μες τα Χριστούγεννα. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, τη Δευτέρα θα είστε πολύ πεσμένοι και ίσως τα βλέπετε όλα μαύρα.  Τρίτη και Τετάρτη η σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και οι ρυθμοί ανεβαίνουν, όπως και η διάθεσή. Είναι δυο μέρες που θ’ ασχοληθείτε κυρίως με τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση. Έντονο πάθος και συναισθηματική φόρτιση κυριαρχεί τη Πέμπτη. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί τέλος Ιανουαρίου έρχεστε αντιμέτωποι με λάθει του παρελθόντος και κρυφές επιθυμίες που δεν καταφέρατε να υλοποιήσετε ποτέ. Απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και σας πληγώνουν. Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν  έντονα τη Παρασκευή. Αεικίνητοι, πολύ  δραστήριοι και επικοινωνιακοί θα είστε το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί το κλίμα είναι ανατρεπτικό και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές.         
Ιχθείς 20/02-20/03:  Την Κυριακή ο Δίας επιστρέφει σε ορθή φορά, προωθώντας και πάλι σχέδια, επαφές ή συμφωνίες που καθυστερούσαν. Νέοι δρόμοι ανοίγονται για εσάς σε ότι αφορά, γραπτά, εμπόριο, ταξίδια και επικοινωνία. Καινούργιες γνωριμίες και συναναστροφές θα σας ανοίξουν νέους δρόμους.  Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε αυτές τις μέρες και θα περάσετε πολύ όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών νιώθετε περιορισμένοι και πιεσμένοι,  λόγω οικονομικών υποχρεώσεων που υπάρχουν από το παρελθόν.  Τρίτη και Τετάρτη οι ρυθμοί σας πέφτουν και θα προτιμούσατε να μείνετε μόνοι αυτές τις μέρες. Παρασκηνιακές υποθέσεις ή κρυφά σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και θα χρειαστούν τη προσοχή σας. Ωστόσο Πέμπτη και Παρασκευή η σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο ανεβάζοντας τη διάθεση αλλά και την ενεργητικότητα σας. Επικεντρώνεστε σε προσωπικές σας υποθέσεις και αυτό μπορεί να φανεί επιζήμιο για τις σχέσεις σας. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, δύσκολα θ’ αποφύγετε τη Παρασκευή, προστριβές  με το σύντροφο ή ένα στενό συνεργάτη. Το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς κυριαρχούν ανασφάλειες και προβληματισμοί γύρω από τα οικονομικά. Αποφύγετε επιπόλαιες ή βιαστικές οικονομικές κινήσεις. Το κλίμα θα είναι τεταμένο και δεν αποκλείονται εντάσεις και διαπληκτισμοί.     
AstroMeleti