Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 12/12/2011

Καλή εβδομάδα!  Ο συναισθηματισμός και οι ευαισθησίες μας τονίζονται στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Η σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και το ενδιαφέρον μας επικεντρώνετε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,  σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι αλλά και τα παιδιά.  Η αντίθεση με τον Πλούτωνα δημιουργεί συναισθηματική φόρτιση και κάνει το κλίμα ανταγωνιστικό. Στην ουσία, ανασφάλειες και άγχος μπορεί να μας κάνουν  υπερευαίσθητους, εύθικτους και εριστικούς, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις. Καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και ν’ αποφύγουμε τις προστριβές.     
Κριός 21/03-20/04: Διλλήματα που αφορούν καριέρα ή σπίτι και οικογένεια θα σας ταλαιπωρήσουν σήμερα. Οι ανασφάλειες είναι μεγάλες και μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθει. Μη γίνεστε εριστικοί και ανταγωνιστικοί με τους άλλους και κυρίως με άτομα της οικογένειας ή ανωτέρους. Ο Άρης στη Παρθένο σας βοηθά να πάρετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε εργασιακά ή θέματα υγείας. Καινούργια πράγματα ξεκινούν στη ζωή σας και θα χρειαστεί πολύ προσωπική δουλειά και κούραση για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα...
Ταύρος 21/04-21/05:  Η εβδομάδα ξεκινά με γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πολλές και δεν σας αφήνουν την ελευθερία κινήσεων που θα θέλατε. Γραφειοκρατικά ή άλλα κολλήματα μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο στην υλοποίηση ενός σχεδίου. Οι ανασφάλειες μπορεί να είναι πολλές όμως η αυτοπεποίθηση σας παραμένει ψηλά και σας βοηθά να πάρετε πρωτοβουλίες για το χειρισμό προσωπικών σας θεμάτων ή δημιουργικών σχεδίων.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικά είναι τα θέματα που έρχονται στο προσκήνιο στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Ανασφάλειες και άγχος γύρω από τα οικονομικά δημιουργούν ανταγωνιστικό κλίμα και προστριβές με άλλους. Έξοδα θα προκύψουν για το σπίτι ή την οικογένεια ενώ  θα πάρετε πρωτοβουλίες και θ’ ασχοληθείτε με οργανωτικά θέματα ή εργασίες στο χώρο του σπιτιού.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά αφού η σελήνη θα βρίσκετε στο ζώδιο σας. Η αυτοπεποίθηση και η ενεργητικότητα σας αυξάνονται δημιουργώντας τις προϋποθέσεις  για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Αν και το κλίμα είναι λίγο φορτισμένο και σας αγχώνουν θέματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες, η μέρα  είναι καλή,  για συζητήσεις και επαφές, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό χώρο.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους,  και προωθείστε συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν.   
Λέων 23/07-23/08:  Οι ρυθμοί θα είναι χαμηλοί στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας και δύσκολα θ’ αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας. Το κλίμα στη δουλειά γίνεται ανταγωνιστικό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με συνεργάτες. Εργασιακά ή θέματα υγείας θα σας αγχόσουν, ενώ πολλοί θέλετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και ν’ απαλλαχτείτε από βάρη του παρελθόντος.  Τα οικονομικά ευνοούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.
Παρθένος 24/08-23/09:  Πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς είστε σήμερα και οι κοινωνικές επαφές στο σπίτι είναι πολύ πιθανές. Θα δείτε φίλους, ενώ ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά ευνοούνται αρκεί ν’ αποφύγετε ανταγωνισμούς ή ζήλιες. Ο Άρης στο ζώδιο σας,  σας δίνει την απαιτούμενη ενέργεια και αποφασιστικότητα για να πάρετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά σας σχέδια.  Θέστε στόχους και κυνηγήστε τους.
Ζυγός 24/09-23/10: Επαγγελματικά κυρίως είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Το ξεκίνημα μιας νέας δραστηριότητας ή σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας αγχώνουν και ίσως δημιουργούν ανασφάλειες γύρω από τα κεκτημένα σας ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Αποφύγετε εντάσεις με άτομα της οικογενείας ή ανωτέρους. Μυστική διαχείριση εργασιακών θεμάτων, σήμερα σας ευνοεί.  Απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών, όμως δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Η εβδομάδα ξεκινά σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Η καθημερινότητα σας έχει κουράσει και νιώθετε την ανάγκη να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα που θα σας ανανεώσουν. Παρόλα αυτά οι απαιτήσεις της σήμερα είναι πολλές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν σας αφήνουν να ξεφύγετε.  Θέματα σπουδών ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό, έρχονται στο προσκήνιο, ωστόσο διαδικαστικά προβλήματα δημιουργούν εμπόδια και σας φορτίζουν συναισθηματικά. Αποφύγετε εντάσεις με τους ανθρώπους γύρω σας.  Η κοινωνική σας ζωή ευνοείται, ενώ ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά προωθείτε με ευκολία σήμερα.
Τοξότης 23/11-21/12: Εσωστρεφείς και κακόκεφοι είστε σήμερα. Οικονομικά ζητήματα σας αγχώνουν και θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τον προϋπολογισμό σας  για να βρείτε ισορροπίες μεταξύ εσόδων και εξόδων. Νέες επαγγελματικές δραστηριότητες χρειάζονται κεφάλαια αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις. Αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Πολύ προσωπική δουλειά και κούραση απαιτείτε για τα επαγγελματικά. Οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται και  σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ο σύντροφος ή κάποιος στενός σας συνεργάτης, έχει την ανάγκη σας σήμερα και θα πρέπει να τον στηρίξετε.  Ακούστε τι έχουν να σας πουν και σταθείτε  δίπλα τους.  Μπορείτε τώρα να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας και να βελτιώσετε στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, αρκεί να βάλετε  πιο πίσω τις προσωπικές σας επιδιώξεις και ν’ αποφύγετε ανταγωνισμούς και ζήλιες. Η μέρα είναι πολύ καλή για να προωθήσετε ζητήματα που αφορούν εξωτερικό, πνευματικές εργασίες ή σπουδές και νομικές υποθέσεις.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Εργασιακά ή θέματα υγείας θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, στις αρχές της εβδομάδας. Επαγγελματικά ζητήματα σας αγχώνουν και ενδέχεται να προκύψουν παρεξηγήσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους.   Ένα οικονομικό ζήτημα που κυνηγάτε, σήμερα μπορεί να προωθηθεί με ευκολία. Πολύ καλή μέρα για να προωθήσετε κληρονομικά, δάνεια ή θέματα που αφορούν ασφάλειες, εφορίες κλπ.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Μετά από ένα άσχημο Σαββατοκύριακο σε ότι αφορά τα συναισθηματικά και μια έκλειψη που σας ταλαιπώρησε λίγο, η  σελήνη σήμερα στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου, ανεβάζει τη διάθεση σας και σας κάνει να νιώθετε πολύ καλύτερα. Έχετε την ανάγκη ν’ ασχοληθείτε μόνο με ότι σας ευχαριστεί, ωστόσο αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο, αφού επαγγελματικά σχέδια και στόχοι, χρειάζονται τη προσοχή σας.  Υποθέσεις που αφορούν επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις, σας έχουν απορροφήσει το τελευταίο διάστημα και σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να προωθήσετε σχετικά ζητήματα.     
AstroMeleti