Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 03 & 04/12/2011

Περίεργο θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο. Κατά κύριο λόγο θα επικρατήσουν εντάσεις, εκνευρισμοί και επιθετικότητα. Το Σάββατο θα είναι πιο ήρεμο, ενώ η Κυριακή μυρίζει μπαρούτι, ιδιαίτερα για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς που έχουν γεννηθεί αρχές Ιουνίου, Σεπτεμβρίου, Δεκεμβρίου και Μαρτίου αντίστοιχα. Μικρές αδιαθεσίες, πυρετοί και λοιμώξεις είναι πολύ πιθανά.  
Κριός 21/03-20/04: Το σαββατοκύριακο ξεκινά σε χαμηλούς ρυθμούς και θα υπάρχει τάση για απομόνωση και ηρεμία.  Πολλοί θέλετε να μείνετε μόνοι αλλά δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Την Κυριακή η σελήνη περνά στο ζώδιο σας, ανεβάζοντας τους ρυθμούς και την ενεργητικότητα σας. Σκέψεις και σχέδια για ταξίδια, σπουδές ή νομικά, μπορεί να καθυστερούν ή τα επανεξετάζετε τώρα. Όπως και να έχει, καλύτερα να μην ασχοληθεί τώρα μαζί τους γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εκνευριστείτε. Στον επαγγελματικό χώρο θα υπάρξουν  προσφορές, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και εξετάστε προσεκτικά όλα τα δεδομένα...
 Ταύρος 21/04-21/05: Το Σάββατο είστε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Ούτως ή αλλιώς έχει αρχίσει ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για εσάς και σύντομα θα το καταλάβετε. Την Κυριακή η διάθεση σας πέφτει και θέλετε να μείνετε μόνοι για να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε. Θα υπάρξουν αρκετές συναισθηματικές διακυμάνσεις ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, ενώ ανασφάλειες έρχονται και πάλι στο  προσκήνιο για να σας ταλαιπωρήσουν.  Οικονομικά ζητήματα (δάνεια, ασφάλειες, εφορία κλπ) ίσως χρειάζονται την προσοχή σας αλλά καλύτερα να μην τα προωθήσετε τώρα με τον Ερμή ανάδρομο. Για κάποιους ίσως υπάρχουν καθυστερήσεις ή ασάφειες στα οικονομικά και σας εκνευρίζουν.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Περίεργο είναι αυτό το διάστημα για εσάς τους Διδύμους. Βρισκόμαστε ανάμεσα σε δύο εκλείψεις που σας επηρεάζουν (ιδιαίτερα εσάς των πρώτων ημερών)και όπως είναι φυσικό τα πράγματα είναι ρευστά και εσείς νιώθετε αναστατωμένοι. Ωστόσο την Κυριακή η κοινωνική σας ζωή τονίζεται και μπορεί να δείτε φίλους και να διασκεδάσετε. Μόνο εσείς που έχετε γεννηθεί αρχές Ιουνίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε και τι κάνετε γιατί εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις σε μια σχέση.      
Καρκίνος 22/06-22/07:  Το σαββατοκύριακο αρχίζει ευχάριστα. Η σελήνη το Σάββατο βρίσκετε στους Ιχθείς, βελτιώνοντας τη συναισθηματική σας ζωή. Θέματα που αφορούν σπουδές ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο.  Την Κυριακή οι υποχρεώσεις αυξάνονται και επαγγελματικά κυρίως θέματα θα σας απασχολήσουν. Θέλετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές, όμως ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτη δεν φαίνεται να συμφωνούν. Ωστόσο η Αφροδίτη βοηθά να βρεθούν λύσεις και να ξεπεραστούν προβλήματα. Τελευταία έχετε επικεντρωθεί σε θέματα εργασίας ή υγείας. Κάνετε σχέδια αλλά με τον ανάδρομο Ερμή δεν φαίνετε να προχωρούν ή πρέπει να τα επανεξετάσετε. Συγγενείς ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος σας εκνευρίζουν ή φέρνουν εμπόδια στα σχέδια σας.   Προσέξτε τα ατυχήματα.
Λέων 23/07-23/08:  Το Σάββατο η διάθεσή σας δεν είναι καλή και ίσως υπάρξει τάση εσωστρέφειας. Οικονομικές εκκρεμότητες σας προβληματίζουν επηρεάζοντας παράλληλα και την ψυχική σας διάθεση. Δείξτε την απαιτούμενη προσοχή στα οικονομικά. Την Κυριακή το κλίμα αλλάζει και νιώθετε πιο ανανεωμένοι και αισιόδοξοι. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό και γιατί όχι… να βάλετε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε όσοι έχετε γεννηθεί αρχές Αυγούστου. Θέματα που έχουν σχέση με παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο (και μάλλον αφορούν οικονομικά) θα σας φορτίσουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα και μην κάνετε περιττά έξοδα μόνο κι μόνο για τη συναισθηματική σας ικανοποίηση.
Παρθένος 24/08-23/09:  Υπάρχει ένταση αυτές τις μέρες με την οικογένεια ή θέματα που αφορούν ένα ακίνητο και καλό είναι να τ’ αντιμετωπίσετε ψύχραιμα. Περισσότερο επηρεάζεστε εσείς που έχετε γεννηθεί αρχές Σεπτεμβρίου, οι οποίοι θα πρέπει ν’ αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με άτομα της οικογενείας.  Εσείς του πρώτου δεκαημέρου διανύεται μια πολύ ευνοϊκή περίοδο γενικότερα και σύντομα θα δείτε τ’ αποτελέσματά της. Ωστόσο την Κυριακή ίσως δεν καταφέρετε να κάνετε πράγματα που σας  αρέσουν και σας ευχαριστούν.
Ζυγός 24/09-23/10: Το Σάββατο φαίνεται ότι έχετε πολλά να κάνετε και είναι κουραστικό. Ένα κρύωμα ή ένα προβληματάκι υγείας μπορεί να ταλαιπωρήσει κάποιους από εσάς.  Την Κυριακή έρχονται στο προσκήνιο θέματα που αφορούν το σύντροφο ή κάποιο στενό σας συνεργάτη.  Ίσως έχουν την ανάγκη σας και θα πρέπει να μείνετε μαζί τους, ακόμα και αν αυτό σας πιέζει. Πάντως δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις. Ένας νέος κύκλος ζωής μπορεί να ξεκινά τώρα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Κάτι πολύ σημαντικό εξελίσσετε σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Ευχάριστο θα παραμένει το κλίμα και το Σάββατο για εσάς τους Σκορπιούς. Θα περάσετε όμορφα μ’ αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ η διάθεσή σας παραμένει ανεβασμένη  και για κάποιους πολύ ερωτική. Την Κυριακή οι υποχρεώσεις φαίνεται ν’ αυξάνονται και θα χρειαστεί να οργανωθείτε για να βάλετε τάξη σε προσωπικά ή επαγγελματικά. Εργασιακά θέματα έρχονται στην επιφάνεια ενώ κάποιοι φροντίζετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και την ευεξία σας. Οικονομικά ζητήματα φορτίζουν εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις αρχές Νοεμβρίου δημιουργώντας αναστάτωση και εκνευρισμό. Μην κάνετε σχέδια που αφορούν τα οικονομικά και αποφύγετε σημαντικές αγορές. Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί καθυστερήσεις και μπλεξίματα στα οικονομικά σας.
Τοξότης 23/11-21/12: Οικογενειακά θέματα θα παραμείνουν και το Σάββατο στην κορυφή της ατζέντας, ενώ πολλοί από εσάς θα επιλέξετε να μείνετε στο σπίτι και να χαλαρώσετε. Την Κυριακή η διάθεση ανεβαίνει και γίνεστε πιο εξωστρεφείς και διαχυτικοί. Ο ερωτισμός αυξάνεται ενώ το φλερτ και η διασκέδαση θα είναι το ζητούμενο της μέρας. Ωστόσο θα υπάρξουν οικονομικοί περιορισμοί για κάποιους από εσάς. Καθυστερήσεις και ασάφειες στα επαγγελματικά, προβληματίζουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους.  Το κλίμα είναι τεταμένο   Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πάρετε τώρα αποφάσεις σε θέματα καριέρας ή κοινωνικής αποκατάστασης.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά για εσάς και από τη Δευτέρα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα. Πολυάσχολοι θα είστε αυτό το Σαββατοκύριακο και κυρίως το Σάββατο. Μπορεί να χρειάζεται ασχοληθείτε με  πράγματα της καθημερινότητας αλλά εγώ θα σας πρότεινα να βγείτε και να περάσετε καλά με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Κυριακή το σπίτι φαίνετε να σας κερδίζει. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών δεν θα καταφέρετε σήμερα ν’ ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα αφού οικογενειακές υποχρεώσεις δεν σας το επιτρέπουν. Αρκετό άγχος και πίεση ταλαιπωρεί τους Αιγόκερους  που έχουν γεννηθεί κοντά στις αρχές Ιανουαρίου. Τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θα θέλατε και αυτό σας δημιουργεί άγχος αλλά και εκνευρισμό.  
 Υδροχόος 21/01-19/02:  Θέματα σχετικά με τα οικονομικά συνεχίζουν να σας απασχολούν και το Σάββατο ενώ χρειάζεται προσοχή για να μην ξεφύγετε και κάνετε  έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.  Την Κυριακή η κινητικότητα αυξάνετε και δεν αποκλείεται να πάτε κάποιο κοντινό ταξιδάκι. Όπως και να έχει θα συναντήσετε φίλους και θα περάσετε καλά μαζί τους. Μόνο εσείς των πρώτων ημερών ίσως δεν καταφέρετε να διασκεδάσετε.   Αρκετά από αυτά που έχετε προγραμματίσει καθυστερούν και αυτό σας ρίχνει ψυχολογικά και κάποιες φορές σας εκνευρίζει. Αποφύγετε να κάνετε σχέδια για οικονομικές επενδύσεις και συνεταιρισμούς. Αν θέλετε ν’ ασχοληθείτε με μια συλλογική δουλειά καλύτερα να το κάνετε μετά τις 14 του μηνός.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Μέχρι και το Σάββατο η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας, χαρίζοντας σας ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Ωστόσο η περίοδος αυτή κρύβει μεγάλη συναισθηματική ένταση, που τώρα μπορεί να τονίζεται περισσότερο. Την Κυριακή οικονομικά είναι τα θέματα που θα πρέπει να διαχειριστείτε και να βρείτε λύσεις σε τυχόν προβλήματα.  Καθυστερήσεις και ρευστότητα στα επαγγελματικά, σας γεμίζει ανασφάλειες που οδηγούν σε συναισθηματικές εκρήξεις.  Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις αρχές Μαρτίου.  Μην προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις θέματα  καριέρας ή αποκατάστασης γιατί ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος. Μετά τις 14 Δεκεμβρίου τα πράγματα θα είναι πιο ευκολα.

AstroMeleti