Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 15/12/2011

Η σελήνη και σήμερα παραμένει στο Λέοντα, κάνοντας μας πιο εξωστρεφείς και δημιουργικούς.  Η προσοχή μας στρέφετε σε προσωπικά θέματα ενώ γίνεται έντονη η διάθεση για διασκέδαση, φλερτ και παιχνίδι. Ωστόσο η προσπάθεια κάποιων να γίνουν επίκεντρο της προσοχής των άλλων, μπορεί να τους οδηγήσει σε εγωιστικές ή εξουσιαστικές συμπεριφορές. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την προώθηση προσωπικών και επαγγελματικών στόχων.     
Κριός 21/03-20/04:  Η μέρα θα είναι ευχάριστη για τους περισσότερους από εσάς. Θετικές εξελίξεις σε αισθηματικά αλλά και επαγγελματικά, σας φέρνουν στο επίκεντρο των καταστάσεων. Είστε κουρασμένοι και πολυάσχολοι, αλλά μην τα βάζετε με συνεργάτες ή δικούς σας ανθρώπους...
Ταύρος 21/04-21/05:  Και σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα. Κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να διαπραγματευτείτε για οτιδήποτε και να τακτοποιήσετε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες.  Κάποιοι θα πάρετε μια αξιόλογη βοήθεια από το σπίτι. Η όρεξη για δουλειά είναι μειωμένη και αυτό μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με συναδέλφους.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Πολλές υποχρεώσεις και έντονη κινητικότητα κρύβει η μέρα, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις αλλά και κάποιες ευκαιρίες για συνεργασίες είναι πολύ πιθανές. Θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας ανεβάζουν διάθεση και  αυτοπεποίθηση. Ωστόσο κάποιες  υποχρεώσεις σε σπίτι ή οικογένεια,  δημιουργούν μια μικρή αγωνία ή αναστάτωση.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Τα οικονομικά και σήμερα σε πρώτο πλάνο. Ανασφάλειες γύρω από θέματα διαχείρισης οικονομικών ή συναισθηματικών ζητημάτων, σας αγχώνουν. Παρόλα αυτά η μέρα σήμερα είναι ευνοϊκή τόσο σε οικονομικά, όσο και εργασιακά ζητήματα. Ίσως πάρετε κάποια χρήματα που καθυστερούσαν, ή μπορεί να προκύψει μια νέα εισοδηματική πηγή.  Το μυαλό σας πάντως δεν σταματά να σκέπτεται και να ψάχνει για καινούργια πράγματα και αλλαγές που θέλετε να γίνουν.
Λέων 23/07-23/08:  Είστε και σήμερα οι πρωταγωνιστές της ημέρας. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, επικεντρώνεστε σε προσωπικά σας θέματα, βάζοντας όλα τα άλλα λίγο πιο πίσω. Τα αισθηματικά  ευνοούνται και η μέρα υπόσχετε όμορφες και ευχάριστες στιγμές με τα’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Υποθέσεις που αφορούν παιδιά ή ένα δημιουργικό σχέδιο ευνοούνται. Καλή μέρα για επαγγελματικές συζητήσεις, ενώ η αγωνία για τα οικονομικά συνεχίζεται.   
Παρθένος 24/08-23/09:  Οικογενειακά ή θέματα κατοικίας και ακίνητης περιουσίας βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα είναι μια καλή μέρα για να προσπαθήσετε να τα οργανώσετε και να βάλετε μια τάξη.  Πολλοί νιώθετε κουρασμένοι και δεν θέλετε να βγείτε από το σπίτι.  Τα οικονομικά ευνοούνται και ίσως πάρετε σήμερα κάποια χρήματα από τη δουλειά. Προσέξτε τα έξοδα γιατί υπάρχει τάση σπατάλης, με στόχο την κάλυψη κάποιων επιθυμιών.      
Ζυγός 24/09-23/10:  Κοινωνικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Θα βρεθείτε με φίλους ενώ και οι προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις είναι πολλές και δεν πρέπει να τις χάσετε. Νέες γνωριμίες, συζητήσεις, επαφές, προτάσεις θα φανούν πολύ χρήσιμα, κυρίως σ’ εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Μπορεί να νιώθετε πεσμένοι αλλά δεν πρέπει να μείνετε μέσα. Πολλοί αποφασίζετε ν’ αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, κυρίως με τα οικονομικά.  Ένα κοντινό ταξίδι είναι πολύ πιθανό.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Επαγγελματικά είναι κυρίως τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Υπάρχουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα ενώ και τα οικονομικά σας ευνοούνται σήμερα. Πάρτε τις αποφάσεις σας, θέστε στόχους και υλοποιήστε τους.
Τοξότης 23/11-21/12: Με ανανεωτική διάθεση και μεγάλη αισιοδοξία θα προωθήσετε σήμερα προσωπικούς στόχους και επιδιώξεις. Καινούργια σχέδια έρχονται στο προσκήνιο, ενώ είναι πολύ πιθανό να οργανώνετε τώρα ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Επικεντρωθείτε στη δουλειά και μη χάνετε το στόχο σας.    
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου και μπορείτε να καταφέρετε πολλά, χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Παρασκηνιακές διεργασίες, ή μυστικά σχέδια λειτουργούν προς όφελός σας σήμερα.   Επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται και η μέρα βοηθά επενδύσεις ή αναζήτηση νέων εισοδηματικών πηγών.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Επαγγελματικά σχέδια και κοινωνικοί ή επαγγελματικοί στόχοι προωθούνται σήμερα. Ευχάριστες εξελίξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες θα έχετε κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Ωστόσο ο αγώνας σε ότι αφορά τα οικονομικά, συνεχίζεται.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Το πρόγραμμα σας συνεχίζει να είναι φορτωμένο και οι δουλειές πολλές, ωστόσο σήμερα η προσπάθειες σας αναγνωρίζονται και επαγγελματικά ζητήματα και στόχοι προωθούνται, με τη βοήθεια συνεργατών και συναδέλφων.  Τα οικονομικά σας αγχώνουν λιγότερο και ίσως κάποια χρήματα που περιμένετε και καθυστερούσαν, θα τα πάρετε σύντομα.
AstroMeleti