Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 16/12/2011

Στην Παρθένο θα περάσει η σελήνη σήμερα, στρέφοντας τη προσοχή μας σε θέματα εργασίας ή υγείας. Η οργάνωση και ο προγραμματισμός έχουν μεγαλύτερη αξία σήμερα. Ωστόσο το τετράγωνο με τον Ερμή δεν θ’ αφήσει πολλά περιθώρια τήρησης των προγραμμάτων που έχουμε κάνει. Υπάρχει εκνευρισμός και δύσκολα θ’ αποφύγουμε εντάσεις και διαπληκτισμούς. Πολύ καλό το τρίγωνο με το Δία που δίνει λύσεις και μας βοηθά να προωθήσουμε πράγματα που αφορούν το μέλλον μας.      
Κριός 21/03-20/04:  Αν και Παρασκευή δεν φαίνετε να χαλαρώνετε.  Το πρόγραμμά  είναι πολύ φορτωμένο  και εργασιακά θέματα θα απασχολήσουν έντονα εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Αν και έχετε ρίξει όλο το βάρος σας στη δουλειά, διαδικαστικά ή γραφειοκρατικά προβλήματα δεν σας επιτρέπουν να προωθήσετε τα σχέδια σας. Μην είστε επίμονοι και αποφύγετε εντάσεις με συνεργάτες. Ένα πρόβλημα υγεία μπορεί να προκύψει, ενώ πολλοί Θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και θέματα που αφορούν την υγεία και την ευεξία σας...
  
Ταύρος 21/04-21/05:  Αναστάτωση και υψηλές θερμοκρασίες σήμερα τόσο σε προσωπικά, όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται και μπορούν  να σας φέρνουν στο επίκεντρο των καταστάσεων. Ωστόσο οικονομικά θέματα θα σας προβληματίσουν. Δεν είναι καλή μέρα για διαπραγματεύσεις και συζητήσεις που αφορούν οικονομικά και συνεργασίες. Προσπαθήστε να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε, αφήνοντας πίσω ότι σας προβληματίζει.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι εξελίξεις στο σπίτι τρέχουν και  δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις σήμερα με το σύντροφο ή άτομα τις οικογενείας. Εργασίες που πρέπει να γίνουν στο χώρο του σπιτιού σας απασχολούν και θα πρέπει να προγραμματίσετε την υλοποίηση τους.  Νέα επαγγελματικά σχέδια ή θέματα που αφορούν εξωτερικό έρχονται και πάλι στην επιφάνεια για εσάς των τελευταίων ημερών, και δεν αποκλείεται να δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Ωστόσο σήμερα σας δημιουργούνται διλλήματα με αφορμή την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία.
Καρκίνος 22/06-22/07: Πολυάσχολη μέρα η σημερινή. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις στη δουλειά και παρεξηγήσεις με συνεργάτες. Προσέξτε τα λόγια σας γιατί μπορεί να πείτε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε ή δεν  πρέπει να κοινοποιηθούν ακόμη.   Συζητήσεις και νέες γνωριμίες στη δουλειά σας ευνοούν, όμως προσέχετε τι λέτε. Μη δώσετε υποσχέσεις αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τις κρατήσετε.
Λέων 23/07-23/08:  Επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται αν και αυτό θα φανεί μετά τις γιορτές. Ευκαιρίες υπάρχουν αλλά δεν πρέπει να επικεντρώνεστε μόνο σε ότι σας αρέσει. Αποφύγετε περιττά έξοδα και μη δημιουργείτε προστριβές με τα παιδιά ή αγαπημένα σας πρόσωπά. Επιφυλακτικοί θα πρέπει να συνεχίσετε να είστε εσείς των τελευταίων ημερών σε ότι αφορά προσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες. Άτομα που σας δημιουργούν  αίσθημα ασφάλειας, μπορεί να σας απογοητεύσουν.
Παρθένος 24/08-23/09:  Είστε οι πρωταγωνιστές του επόμενου διημέρου. Αισθάνεστε πολύ πιο αισιόδοξοι και δυνατοί, ενώ επικεντρώνεστε σε πολύ προσωπικά σας θέματα. Θέλετε να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και διαπληκτισμούς με άτομα της οικογενείας. Όπως και να έχει οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας προβληματίσουν.  Ωστόσο τα σχέδια σας προωθούνται και πολύ σύντομα θα δείτε αποτελέσματα.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Δεν είστε και στα καλύτερα σας σήμερα. Νιώθετε κουρασμένοι και απογοητευμένοι, κυρίως με θέματα της δουλειάς.  Παρασκηνιακές συζητήσεις ή επαφές, δεν ευνοούνται και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Μην γίνεστε επικριτικοί. Καλύτερα να μείνετε μόνοι σήμερα για να ηρεμήσετε.
Σκορπιός 24/10-22/11: Έντονη κοινωνική δραστηριότητα σήμερα κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Βρίσκεστε με φίλους ή οργανώνετε κάποια ομαδική δραστηριότητα. Καινούργιες γνωριμίες ανοίγουν νέους δρόμους, δημιουργώντας σχέσεις ή συνεργασίες.  Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί η μέρα είναι πολυέξοδη.  
Τοξότης 23/11-21/12: Προβλήματα θα υπάρξουν σήμερα στις σχέσεις σας τόσο με άτομα της οικογένειας (κυρίως ηλικιωμένα), όσο και του εργασιακού χώρου. Επαγγελματικά ζητήματα σας προβληματίζουν και δημιουργούν εκνευρισμούς. Ίσως υπάρξουν προστριβές με ανωτέρους για οργανωτικά θέματα ή τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού κυριαρχεί σήμερα. Δημιουργικά σχέδια ή υποθέσεις που αφορούν αισθηματικά και  απογόνους προωθούνται, αν και τ’ αποτελέσματα θα φανούν μετά τις γιορτές. Ίσως τώρα οργανώνεστε και κάνετε κάποιες προετοιμασίες. Παρασκηνιακές συζητήσεις ή επαφές δεν ευνοούνται, ενώ μυστικές πληροφορίες που μπορεί να φτάσουν στ’ αυτιά σας σήμερα σας εκνευρίζουν ή σας αγχώνουν. Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε εσείς των τελευταίων ημερών. Μην πάρετε ρίσκα και διασταυρώστε οποιαδήποτε πληροφορία σας δοθεί, γύρω από οικονομικά.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Οικονομικά και θέματα κοινής διαχείρισης μπορεί να γίνουν σήμερα αιτία για διαπληκτισμούς και εντάσεις. Το κλίμα γίνεται ανταγωνιστικό στο φιλικό σας περιβάλλον ή σε μια συλλογική δουλειά. Εσείς των τελευταίων ημερών, θα πρέπει να συνεχίσετε να είστε προσεκτικοί, τόσο σε προσωπικά, όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα. Ο Ποσειδώνας θα βρίσκετε στις δικές σας μοίρες μέχρι και τις αρχές Φεβρουαρίου, παρασύροντας σας σε λάθει. Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις μέχρι τότε.  Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ευνοϊκή μέρα για συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από επαγγελματικά ή θέματα αποκατάστασης. Καινούργιες ιδέες και νέες γνωριμίες μπορεί να δημιουργήσουν νέες επαγγελματικές προοπτικές. Υποθέσεις που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες θα βρεθούν στο προσκήνιο και χρειάζεται προσοχή, γιατί η επικριτική σας διάθεση μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και εκνευρισμούς.
AstroMeleti