Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 17 & 18/12/2011

Έντονη δραστηριότητα αλλά και προβλήματα σε σχέσεις και οικονομικά κρύβει αυτό το Σαββατοκύριακο.  Το Σάββατο είμαστε πιο σοβαροί και υπεύθυνοι, ενώ προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να οργανώσουμε καλύτερα τα πράγματα στη ζωή και την καθημερινότητα μας. Η σύνοδος της σελήνης με τον Άρη  φέρνει στην επιφάνεια όλη τη συσσωρευμένη ενέργεια που έχουμε μέσα μας και αν δεν βρούμε τρόπους να τη διοχετεύσουμε θα υπάρξουν εκνευρισμοί και εντάσεις. Την Κυριακή αναζητούμε την αρμονία και την κοινωνικότητα στη ζωή μας. Ωστόσο το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δημιουργεί προβλήματα σε σχέσεις και οικονομικά που επηρεάζουν κυρίως τους γεννημένους τελευταίες ημέρες.     
Κριός 21/03-20/04: Έντονη δραστηριότητα θα υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο.  Πολύ προσωπική δουλειά και κούραση σας περιμένει το Σαββάτο. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, προσέξτε την υγεία σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και μην κάνετε υπερβολές που μπορεί να την επηρεάσουν. Η ενέργεια σας ξεχειλίζει και θα πρέπει να βρείτε τρόπους να τη διοχετεύσετε για να αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Δύσκολη μέρα η Κυριακή, σε ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες. Οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες, έρχονται στην επιφάνεια και σας πιέζουν να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεων αυτών. Δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας ενώ υπάρχει κλίμα ψυχρότητας ή αδιαφορίας.  Μην πιέσετε τώρα καταστάσεις. Ίσως και εσείς ζητάτε περισσότερα απ’ όσα μπορούν να σας δώσουν...
   
Ταύρος 21/04-21/05:  Έντονος ενθουσιασμός  δημιουργική διάθεση θα υπάρχει το Σαββάτο. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου αναζητάτε τρόπους για να διοχετεύσετε τη συσσωρευμένη ενέργεια που νιώθετε μέσα σας. Είναι μέρα χαράς και σίγουρα θα διασκεδάσετε πολύ, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Η μέρα σας υπόσχετε πολύ ευχάριστες στιγμές μ’ αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά. Επίσης η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει και σας κάνει πρωταθλητές στο  φλερτ. Δυσκολίες στην προώθηση των σχεδίων σας, θα  αντιμετωπίσετε την Κυριακή, εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Κλίμα ψυχρότητας δημιουργείτε στο χώρο της δουλειάς ή με κάποιους συνεργάτες. Μην πάρετε σήμερα αποφάσεις που αφορούν τη δουλειά και το μέλλον σας. Μπορεί να μην αξιολογείτε σωστά τα πράγματα αυτή τη στιγμή. 

Δίδυμοι 22/05-21/06: Σπίτι και οικογένεια χρειάζονται την προσοχή σας αυτές τι μέρες. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα επικεντρωθείτε σε δουλειές στο χώρο του σπιτιού ή οικογενειακές υποχρεώσεις γενικότερα. Κοινωνικές επαφές στο σπίτι είναι πολύ πιθανές, ιδιαίτερα το Σάββατο. Την Κυριακή οι ρυθμοί ανεβαίνουν και γίνεστε πιο δημιουργικοί και εξωστρεφείς. Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος και σας παρασύρει σε καινούργια σχέδια και στόχους. Ωστόσο θα πρέπει να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα για να ολοκληρώσετε τις επιδιώξεις σας. Προβλήματα στις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα θ’ αντιμετωπίσετε εσείς των τελευταίων ημερών. Δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και αυτό σας απομακρύνει, δημιουργώντας κλίμα ψυχρότητας στις σχέσεις αυτές.
Καρκίνος 22/06-22/07: Το Σάββατο συνεχίζει να υπάρχει έντονη δραστηριότητα αλλά και εκνευρισμός ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Αν δεν βρείτε τρόπο να διοχετεύσετε τη συσσωρευμένη ενέργεια σας, δεν θ’ αποφύγετε εντάσεις με συγγενείς και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Προσέξτε όταν οδηγάτε και αποφύγετε ατυχήματα. Πολλές σκέψεις και συζητήσεις γίνονται γύρω από επαγγελματικά και θέματα αποκατάστασης. Ένα κοντινό ταξίδι, για επαγγελματικούς κυρίως λόγους είναι πολύ πιθανό.  Την Κυριακή οι ρυθμοί πέφτουν και μάλλον θα επιλέξετε να μείνετε σπίτι. Γενικότερα οικογενειακά και θέματα σπιτιού έρχονται στο προσκήνιο, δημιουργώντας  δυσκολίες και εντάσεις κυρίως σ’ εσάς των τελευταίων ημερών.
Λέων 23/07-23/08:  Πολυέξοδες οι μέρες αυτές. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου κάνετε σχέδια που απαιτούν δαπάνες. Ίσως οργανώνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή θέματα που αφορούν εξωτερικό. Όπως και να έχει, διαφυλάξτε τα χρήματα σας και μην κάνετε υπερβολές που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Την Κυριακή οι ρυθμοί ανεβαίνουν και η μέρα γίνεται απαιτητική. Πολλές και διαφορετικές υποχρεώσεις θα γεμίσουν το πρόγραμμα σας. Εργασιακά ζητήματα ή κάποιο πρόβλημα υγείας θέλουν τη προσοχή σας και μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Προσοχή γιατί μπορεί να πείτε λόγια που δεν θα έπρεπε. Σχέσεις με φίλους ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος επηρεάζονται αρνητικά και κάποιοι μπορεί να νιώσουν ανεπιθύμητοι.  Μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις.
Παρθένος 24/08-23/09:  Βρίσκεστε στο επίκεντρο των καταστάσεων. Ο δυναμισμός και η μαχητικότητα σας έχουν αυξηθεί και θέλετε οπωσδήποτε να πραγματοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, επικεντρώνεστε στις δικές ανάγκες και μόνο. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με το σύντροφο, αφού δεν ενδιαφέρεστε καθόλου για τα δικά του θέλω. Την Κυριακή οικονομικά είναι τα θέματα που έρχονται στο προσκήνιο. Ανασφάλειες και περιορισμός με αφορμή κυρίως τα οικονομικά, δημιουργούν προβλήματα σε σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Δημιουργικά σχέδια  δεν προχωρούν, καθώς ή δεν υπάρχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις,  ή γιατί το τοπίο γενικότερα είναι ανασφαλές.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Οι ρυθμοί συνεχίζουν να είναι χαμηλοί  το Σαββάτο, ενώ τονίζετε η ανάγκη σας για απομόνωση και ηρεμία. Κάποιοι μπορεί να ζείτε ένα έντονο παρασκήνιο αυτό το διάστημα. Την Κυριακή η σελήνη περνά στο ζώδιο σας φέρνοντας στο προσκήνιο προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες. Το κλίμα φορτίζεται και κάποιες σχέσεις θα βρεθούν σε τεντωμένο σχοινί. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι χαλάει και θα υπάρξει ψυχρότητα με άτομα της οικογενείας. Οι υποχρεώσεις δυσκολεύουν ιδιαίτερα εσάς του τρίτου δεκαημέρου και  ίσως νιώσετε μόνοι έως και ανεπιθύμητοι κάποιες φορές.  Μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις που να αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία.  
Σκορπιός 24/10-22/11: η μέρα ευνοεί κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες. Προσπαθείτε να οργανώσετε τη ζωή σας, μέσα από διαδικασίες κοινωνικού ενδιαφέροντος. Ιδιαίτερα αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη και σας βοηθά να δικτυωθείτε κάνοντας νέες γνωριμίες και φιλίες. Ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά σας έχουν απορροφήσει. Αποφύγετε σήμερα εντάσεις και διαπληκτισμούς με φίλους ή συνεργάτες. Την Κυριακή οι ρυθμοί πέφτουν και μάλλον θα επιλέξετε να μείνετε μόνοι. Αυτό θα θέλατε τουλάχιστον. Προβλήματα των άλλων σας αγγίζουν και ίσως υπάρξει πρόβλημα στις σχέσεις σας με συγγενείς ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.  Καλύτερα ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις. 
Τοξότης 23/11-21/12: Επαγγελματικά ζητήματα θα βρίσκονται και το Σάββατο στο προσκήνιο και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και πολύ προσωπική δουλειά, αν θέλετε να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας και να υπάρξουν αποτελέσματα.  Την Κυριακή τα πράγματα χαλαρώνουν λίγο και την προσοχή σας κερδίζει η κοινωνική σας ζωή. Κοινωνικές υποχρεώσεις και φίλοι γίνονται αιτία να κάνετε έξοδα αλλά και να μην κάνετε πράγματα της επιλογής σας. Οικονομικές κυρίως διαφορές, δημιουργούν ψυχρότητα στις σχέσεις σας με φίλους ή συνεργάτες.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θέλετε ν’ ανοίξετε τα φτερά σας και να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα.  Έχετε επικεντρωθεί στα σχέδια σας για το μέλλον. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες σας απασχολούν έντονα και ίσως σας δημιουργούν αγωνίες. Την Κυριακή στην επιφάνεια έρχονται θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά. Κούραση αλλά και απογοήτευση μπορεί να νιώσετε εσείς των τελευταίων ημερών. Οι προσπάθειες σας μάλλον δεν αναγνωρίζονται όπως θα θέλατε, αλλά σήμερα δεν είναι καλή μέρα για να πάρετε αποφάσεις. Τα δεδομένα στο σπίτι μπορεί ν’ αλλάξουν γι’ αυτό, καλό θα ήταν να μην παραμελήσετε την οικογένεια.  
Υδροχόος 21/01-19/02:  Διαπραγματεύσεις και συζητήσεις γύρω από οικονομικά συνεχίζονται και το Σαββάτο. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να έχετε άγχος ή αγωνία για την τακτοποίηση κάποιων εκκρεμοτήτων.  Αποφύγετε εκνευρισμούς γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.  Την Κυριακή το κλίμα γίνεται πιο αισιόδοξο και βλέπετε τα πράγματα με  άλλο μάτι. Ωστόσο εσείς των τελευταίων ημερών  αντιμετωπίζετε προβλήματα σε ότι αφορά το μέλλον μιας σχέσης. Προβλήματα από το παρελθόν ή μυστικά δημιουργούν προβληματισμούς αλλά και ψυχρότητα στις σχέσεις αυτές.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Υποθέσεις  που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο και το Σαββάτο, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. το κλίμα είναι έκρυθμό και δύσκολα θ’ αποφύγετε εντάσεις με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη. Οικονομικοί κυρίως λόγοι και ανασφάλειες πυροδοτούν ένα κλίμα εντάσεων και δημιουργούν άγχος και στρες. Κάποιοι μπορεί ν’ ασχολείστε με το ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας και έχετε ρίξει όλο το βάρος σας εκεί.  Την Κυριακή ηρεμούν λίγο τα πράγματα αλλά παρόλα αυτά θα υπάρχει άγχος γύρω από τα οικονομικά. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε υποθέσεις που αφορούν κοινή οικονομική διαχείριση ή νέες εισοδηματικές πηγές. Μπορεί να νιώσετε παραμελημένοι ή ότι κάποιοι σας ρίχνουν κάποιοι φίλο ή συνεργάτες. Όπως και να έχει δεν είναι καλή μέρα για να πάρετε αποφάσεις.
AstroMeleti