Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 13/12/2011

Έντονη ευαισθησία αλλά και ευθιξία κρύβει η μέρα, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Υπάρχει τάση υπερβολών σε ότι αφορά σχέσεις και οικονομικά γι’ αυτό καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί. Μην είστε απαιτητικοί  τους άλλους γιατί υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων.    
Κριός 21/03-20/04:  Επιδιώξεις και σχέδια κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης ίσως συναντήσουν εμπόδια ή δεν γίνουν αποδεχτά από άτομα της οικογενείας.  Τα διλλήματα μεταξύ καριέρας και οικογένειας είναι έντονα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου και δύσκολα θα κάνετε αυτά που θέλετε.  Οι εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες συνεχίζονται και καλείστε εσείς των τελευταίων ημερών να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεων αυτών. Εργασιακά και θέματα υγείας απασχολούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου..
Ταύρος 21/04-21/05:  Το πρόγραμμά σας είναι  ιδιαίτερα φορτωμένο ενώ προβλήματα και καθυστερήσεις στο χώρο της δουλειάς  θα έχετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου.  Ένα πρόβλημα υγείας θα ταλαιπωρήσει κάποιους από εσάς, ενώ ίσως πρέπει να βάλετε κανόνες ή ένα πρόγραμμα στη ζωή σας για να βελτιώσετε την υγεία και την ευεξία σας. Αποφύγετε εντάσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και μην τους πιέζετε ν’ ακολουθήσουν τους δικούς σας ρυθμούς και τις επιθυμίες σας. Διαδικαστικά ή γραφειοκρατικά προβλήματα δεν σας επιτρέπουν να προωθήσετε κάποιες επιδιώξεις. Προβλήματα μπορεί να συναντήσετε στην οργάνωση ενός ταξιδιού στο εξωτερικό.     
Δίδυμοι 22/05-21/06: Τα οικονομικά παραμένουν και σήμερα στο προσκήνιο επηρεάζοντας κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Αποφύγετε υπερβολές γιατί υπάρχει τάση σπατάλης. Μπορεί να θέλετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες αλλά δεν φαίνεται να υπάρχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις για να τα καταφέρετε.  Είναι πολύ πιθανό να έχετε μια στήριξη από την οικογένεια σας. Ωστόσο, καλύτερα να μην πάρετε σήμερα αποφάσεις γύρω από οικονομικά.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Θα υπάρξουν εμπόδια που δεν σας επιτρέψουν να κινηθείτε στο ίδιο μήκος κύματος τόσο με το σύντροφο σας όσο και με στενούς συνεργάτες. Μπορεί να μην θέλουν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς ή τις επιθυμίες σας και καλό θα ήταν να μην τους πιέσετε γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις. Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών δεν ευνοείτε, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε σήμερα μια ανεξήγητη έλξη για κάποιο άτομο εντελώς ακατάλληλο για εσάς. Υποχρεώσεις που αφορούν σπίτι ή οικογένεια περιορίζουν τις προσωπικές σας επιδιώξεις και κάνουν δύσκολες τις σχέσεις σας με άτομα της οικογενείας.
Λέων 23/07-23/08:  Εντάσεις στον εργασιακό χώρο είναι πολύ πιθανές, καθώς δεν φαίνετε να έχετε όρεξη για δουλειά και το πιθανότερο είναι να ρίχνετε πασιέντζες μπροστά στον υπολογιστή. Η αδυναμία σας να ανταποκριθείτε στις εργασιακές υποχρεώσεις μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με τον προϊστάμενο ή ανωτέρους γενικότερα.   Μη δίνεται αφορμές για σχόλια.  Υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας κουράζουν, ενώ συγγενείς ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να σας φορτώνουν δικά τους προβλήματα.
Παρθένος 24/08-23/09:  Νομίζω πως έχετε τη διάθεση να διασκεδάσετε και να ξεσαλώσετε σήμερα. Ωστόσο τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα δεν φαίνετε ν’ ακολουθούν και αυτό χαλά τα σχέδια σας. Μην είστε απαιτητικοί μαζί τους και μη γίνεστε φορτικοί γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις. Όπως και να έχει, δεν θα είναι εύκολο σήμερα, ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου να κάνετε αυτά που θέλετε. Εξάλλου και τα οικονομικά σας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια ευχαρίστησης. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν με το φιλικό σας περιβάλλον.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Κούραση και προβληματισμούς δημιουργούν θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα στη ζωή σας. Διλλήματα μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να βρείτε ισορροπίες αν δεν θέλετε να υπάρξουν προστριβές.       
Σκορπιός 24/10-22/11: Ενθουσιασμός και αισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσουν σε υπερβολές. Οι ρυθμοί σας είναι πολύ γρήγοροι και απαιτητικοί  και δεν είναι εύκολο να σας ακολουθήσουν οι γύρω σας. Μην τους πιέζετε ν’ ακολουθήσουν τις δικές σας επιθυμίες. Υπάρχει τάση καταναλωτισμού και σπατάλης  με στόχο μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα. Αποφύγετε σημαντικά έξοδα για τα οποία θα μετανιώσετε αργότερα. Άγχος και ανασφάλειες δεν επιτρέπουν σ’ εσάς των τελευταίων ημερών να ευχαριστηθείτε.  
Τοξότης 23/11-21/12: Τα οικονομικά παραμένουν και σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Αποφύγετε υπερβολές και σπατάλες και μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις γύρω από τα οικονομικά.  Μπορεί το εισόδημα σας να έδειξε σημεία βελτίωσης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε ανεξέλεγκτα έξοδα. Οι σχέσεις με φίλους διαταράσσονται και καλό θα ήταν να μην μπλέξετε τους φίλους με τα οικονομικά. Μη δανείσετε και μη δανειστείτε από φίλους.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Εντάσεις και προστριβές με το σύντροφο ή κάποιον στενό συνεργάτη θα έχετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου.  Εκείνοι δεν προτίθενται ν’ ακολουθήσουν τις επιλογές και τις επιθυμίες σας και θα πρέπει να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας επιθυμιών και των αναγκών των άλλων, αν θέλετε να διατηρήσετε ένα ήρεμο κλίμα. Υποχρεώσεις και προβλήματα στα επαγγελματικά, σίγουρα θα φέρουν ψυχρότητα στις σχέσεις. Νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και δεν σας συμπαραστέκονται. Όμως μήπως εσείς είστε αυτοί που ζητάτε πολλά απ’ τους άλλους;
Υδροχόος 21/01-19/02:  Ακυρώσεις και ματαιώσεις σχεδίων μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση. Ένα φορτωμένο πρόγραμμα ή ένα πρόβλημα υγείας δεν σας αφήνουν  πολλά περιθώρια για καινούργια σχέδια και απομάκρυνση απ’ τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Οι δουλειές είναι πολλές αλλά δεν υπάρχει καμία διάθεση ν’ ακολουθήσετε το εργασιακό σας πρόγραμμα. Μην δίνεται αφορμές για σχόλια και αποφύγετε παρεξηγήσεις με συναδέλφους.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ανασφάλειες και άγχος γύρω από οικονομικά και εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί από το παρελθόν, δεν σας αφήνουν να χαρείτε και να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν.  Διαφορές στο φιλικό περιβάλλον είναι πολύ πιθανές για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, καθώς οι επιθυμίες σας δεν είναι κοινής αποδοχής.  Άλλα θέλετε εσείς και άλλα εκείνοι. Ισορροπίες θα χρειαστεί να βρείτε μεταξύ κοινωνικών υποχρεώσεων και προσωπικών επιθυμιών.     
AstroMeleti