Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 09/12/2011

Η σελήνη περνά στο ζώδιο των διδύμων προετοιμάζοντας το κλίμα και τις διαθέσεις για την αυριανή έκλειψη.  Γινόμαστε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακή, όμως η ανάδρομη πορεία του Ερμή, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ασφαλή δράση και επικοινωνία. Υπάρχει έντονη ρευστότητα και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί, σωστό ή σταθερό μέχρι και τις 14. Εκνευρισμός, ένταση και βιασύνη θα είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας. Προσοχή σε ατυχήματα.
Κριός 21/03-20/04: Απαιτητική μέρα η σημερινή.  Υποχρεώσεις της καθημερινότητας ή γραφειοκρατικά προβλήματα δεν σας επιτρέπουν να προωθήσετε τα σχέδια σας. Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και θα χρειαστεί ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις. Κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις και προβλήματα που θα σας εκνευρίσουν.  Δεν είναι καλή μέρα για συζητήσεις ή  σχέδια γύρω από ταξίδια, σπουδές ή νομικά. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις...
  
Ταύρος 21/04-21/05:  Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας και να βρείτε ισορροπίες μεταξύ εσόδων και εξόδων. Κάποιοι θα προχωρήσετε σε συζητήσεις με αφορμή μια οικονομική συμφωνία, όμως αυτή η περίοδος δεν είναι κατάλληλη. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή εγκυμονεί κινδύνους. Το κλίμα είναι τεταμένο και δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε διαπληκτισμούς.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η σελήνη περνά στο ζώδιο σας και οι ρυθμοί ανεβαίνουν μια μέρα πριν την έκλειψη. Δεν θα είναι εύκολο να διατηρηθεί ήρεμο κλίμα στις σχέσεις σας. Εντάσεις θα υπάρξουν με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή ραντεβού σήμερα. Να είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που σας δίνονται αλλά και εσείς από τη πλευρά σας αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δύσκολα θα κρατήσετε. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, οι οποίοι  θέτετε νέους στόχους και θέλετε να δημιουργήσετε νέες προοπτικές, εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε σε λάθει.            
Καρκίνος 22/06-22/07:  Ατονία και κούραση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της μέρας. Θα προτιμούσατε να παραμείνετε σπίτι σήμερα, όμως οι υποχρεώσεις στη δουλειά δεν σας το επιτρέπουν. Η αδυναμία σας όμως ν’ ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της δουλειάς μπορεί να δημιουργήσει κλίμα έντασης με τους συνεργάτες.  Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή ραντεβού που αφορούν εργασιακά ή θέματα υγείας.  Παρασκηνιακές διεργασίες και πράγματα που γίνονταν πίσω από την πλάτη σας στη δουλειά, θα δουν τώρα το φως της ημέρας.
Λέων 23/07-23/08:  Η κοινωνική σας ζωή ζωντανεύει αυτό το διήμερο και θα έχετε πολλές προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές, συναντήσεις ή ομαδικές δραστηριότητες. Είναι μέρα διασκέδασης  όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εντάσεις με φίλους. Ασάφειες, λάθει και καθυστερήσεις θα γίνουν αιτία διαφορών. Μπορεί να υπάρξουν νέες προοπτικές ή ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συνεργασίες αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί η ανάδρομη πορεία του Ερμή εγκυμονεί κινδύνους. Να είστε επιφυλακτικοί σε ότι ακούτε.
Παρθένος 24/08-23/09:  Κλίμα έντασης θα επικρατήσει τόσο στο επαγγελματικό, όσο και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Διλλήματα μεταξύ καριέρας και οικογένειας θα δημιουργηθούν σε πολλούς από εσάς. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο καλύτερα να το επανεξετάσετε και να πάρετε οριστικές αποφάσεις μετά τις 14 του μηνός.  
Ζυγός 24/09-23/10: Αυτό που κυριαρχεί σήμερα είναι η ανάγκη για λίγη ανανέωση και περιπέτεια στη ζωή σας. Η ρουτίνα σας έχει κουράσει και αναζητάτε τρόπους διαφυγής. Πολλοί ίσως σκέφτεστε να πάτε ένα μακρινό ταξίδι.  Ωστόσο θα πρέπει να ξεπεράσετε αρκετά προβλήματα για να τα καταφέρετε.    Ότι και να κάνετε σήμερα να είστε προσεκτικοί και αποφύγετε εκνευρισμούς και βιασύνες τα οποία μπορεί να γίνουν αιτία ατυχημάτων. Μια καινούργια σχέση μπορεί να προκύψει σήμερα όμως κρατήστε τις επιφυλάξεις σας μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα προκύψουν σήμερα. Τα έξοδα είναι πολλά  και δεν θα είναι εύκολο να βάλετε μια τάξη. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε λάθει που θα κοστίσουν.  Διευθετήστε σχετικά ζητήματα και υπογράψτε οικονομικές συμφωνίες μετά τις 14 του μηνός.  Απρόσμενες εξελίξεις ή αλλαγές που αφορούν  εργασιακά και υγεία θα σας ευχαριστήσουν.
Τοξότης 23/11-21/12: Δύσκολη μέρα για τις σχέσεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μια μέρα πριν την έκλειψη το κλίμα είναι φορτισμένο. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας επιθυμιών και των αναγκών των άλλων.  Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες γιατί το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε σε διαπληκτισμούς και γενικότερη ένταση.  Υποθέσεις που αφορούν συμφωνίες ή υπογραφές για συνεργασίες καλύτερα να διευθετηθούν μετά τις 14 Δεκεμβρίου.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Συναισθηματική ένταση και άγχος είναι τα χαρακτηριστικά της μέρα. Εργασιακά θέματα ή ένα πρόβλημα υγείας θα σας αγχόσουν. Κλίμα έντασης και σύγχυση υπάρχει στο χώρο της δουλειάς. Πληροφορίες που θα μάθετε σήμερα δεν είναι σίγουρες ή ασφαλείς. Κρατήστε τις επιφυλάξεις σας. Μετά τις 14 Δεκεμβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα.  Συναισθηματική ή οικονομική στήριξη θα έχετε από το σπίτι, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Το κλίμα ευχάριστο σήμερα και η μέρα είναι κατάλληλη για να βγείτε, να δείτε φίλους και να διασκεδάσετε. Επικεντρώνεστε σε προσωπικές επιθυμίες και πράγματα που θέλετε να κάνετε, όμως αυτό μπορεί να σας φέρει σ’ αντιπαράθεση με φίλους. Ένταση προκύπτει στο φιλικό περιβάλλον και καλό θα ήταν να μην κάνετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις με φίλους ή συνεργάτες. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας χαροποιήσει.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Στο σπίτι και την οικογένεια επικεντρώνεστε σήμερα όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Θα χρειαστεί μάλλον να βρείτε ισορροπίες μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων αν θέλετε  ν’ αποφύγετε εντάσεις και προστριβές. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για συζητήσεις και σχέδια που αφορούν επαγγελματικά. Μετά τις 14 Δεκεμβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Μην πάρετε μέχρι τότε σημαντικές αποφάσεις για επαγγελματικά ή οικογενειακά ζητήματα.   Ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.

AstroMeleti