Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 03/01/2012

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
03/01/2012
Η σελήνη από τον Ταύρο τονίζει θέματα ασφάλειας, σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Επικεντρωνόμαστε σ’ αυτά που έχουμε αναζητώντας τρόπους για την βελτίωση και επέκτασή τους.  Αποφεύγουμε  τις αλλαγές γιατί μας φοβίζουν, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει τάση βαρεμάρας και τεμπελιάς. Το ενδιαφέρον μας στρέφετε σε μικρές απολαύσεις που μπορούν να μας χαρίσουν ευχαρίστηση, ικανοποιώντας κάποιες επιθυμίες μας.

Κριός 21/03-20/04:  Οικονομικές και συναισθηματικές ανασφάλειες, έρχονται στο προσκήνιο τονίζοντας τη συναισθηματική φόρτιση και το άγχος κάποιων, για τα επαγγελματικά. Ωστόσο η ενασχόληση με τα οικονομικά μπορεί να σας βοηθήσει να κατασταλάξετε στο τι πραγματικά θέλετε σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ξεχασμένα όνειρα και επιθυμίες, έρχονται στο προσκήνιο και θ’ αποτελέσουν το σημαντικότερο ίσως κριτήριο για τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σας. Η έντονη δραστηριότητα και η κούραση σε καθημερινότητα και δουλειά, συνεχίζουν να ταλαιπωρούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ θέματα εξωτερικού, σπουδές  ή νομικές διαδικασίες απασχολούν τους Κριούς των τελευταίων ημερών.  
Ταύρος 21/04-21/05:  Σε προσωπικές επιθυμίες επικεντρώνεστε σήμερα, καθώς η σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο και στρέφει τη προσοχή και το ενδιαφέρον σας, στις δικές σας ανάγκες. Η φιλοσοφία  σας για τη ζωή και τα πρότυπα σας αλλάζουν σιγά-σιγά και με τι βοήθεια κοντινών σας ανθρώπων θα δείτε καινούργιους δρόμους ν’ ανοίγονται μπροστά σας. Νέα φιλόδοξα σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και σας ανανεώνουν. Αυτά τα σχέδια λοιπόν σήμερα, θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας.  Άκρως δημιουργική αλλά και ερωτική είναι αυτή η περίοδος για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ τα οικονομικά συνεχίζουν ν’ απασχολούν τους Ταύρους των τελευταίων ημερών.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ηρεμία και ξεκούραση θα είναι τα ζητούμενα σήμερα, για τους περισσότερους από εσάς. Οι ρυθμοί πέφτουν, ενώ παρασκηνιακές διαδικασίες είναι πολύ πιθανές. Να είστε προσεκτικοί στο τι κάνετε και τι λέτε και μην δίνεται αφορμές για σχόλια γιατί κάποιοι μπορεί να σας διαβάλουν. Οικογενειακά και θέματα σπιτιού συνεχίζουν ν’ απασχολούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ σκέψεις ή συζητήσεις για το μέλλον μιας σχέσης ή συνεργασίας, βρίσκονται στο προσκήνιο για  τους  Διδύμους των τελευταίων ημερών.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Η κοινωνική σας διάθεση τονίζεται και νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, διασκεδάζοντας με φίλους. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται και θα μπορούσατε σήμερα να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο δημιουργώντας μια πιο ουσιαστική σχέση. Πολύ απασχολημένοι και δραστήριοι φαίνεται να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Πολλές συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις, ιδέες κλπ, για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, γεμίζουν την καθημερινότητα σας. Εργασιακά ή κάποιο πρόβλημα υγείας κινητοποιούν τους Καρκίνους των τελευταίων ημερών. Πολλοί προσπαθείτε να οργανώσετε τη ζωή σας   
Λέων 23/07-23/08: Επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται. Οργάνωση και πρακτικότητα στη δουλειά και τη καθημερινότητα σας γίνονται αιτία αποδοχής και προόδου στα επαγγελματικά.  Τα δεδομένα σε καθημερινότητα και δουλειά αλλάζουν, ενώ δεν είναι απίθανη η ενασχόληση σας με μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού. Τα οικονομικά συνεχίζουν να δημιουργούν άγχος και αγωνίες σε σας του δευτέρου κυρίως δεκαημέρου, ενώ τα έξοδα και καταναλωτισμός συνεχίζονται.    
Παρθένος 24/08-23/09: Δεν θα είναι εύκολο  σήμερα ν’ ακολουθήσετε το καθημερινό σας πρόγραμμά.  Έλκεστε από οτιδήποτε διαφορετικό που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ευχαρίστηση και να σας ανανεώσει. Είστε πιο αισιόδοξοι, και ενθουσιώδεις και αυτό σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά σ’ αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια που βρίσκονται στο μυαλό σας.   Ο Άρης συνεχίζει να σας κάνει πιο δραστήριους και τολμηρούς, ενώ ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχετε για μικροατυχήματα και κρυολογήματα.  Σκέψεις και συζητήσεις γύρω από φιλόδοξα σχέδια που αφορούν σπίτι και οικογένεια βρίσκονται στο προσκήνιο για τους Παρθένους των τελευταίων ημερών. Συγκεντρώσεις στο σπίτι είναι πολύ πιθανές.
Ζυγός 24/09-23/10: Μπορεί να νιώσετε έντονη την επιθυμία για αλλαγές σε σπίτι και οικογένεια. Τα δεδομένα αλλάζουν κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, ενώ σήμερα είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε μια σημαντική βοήθεια από το σπίτι. Οι ρυθμοί είναι πεσμένοι, ενώ άλλοι μπορεί να δημιουργούν άγχος, αγωνία και ανασφάλειες, κυρίως σ’ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ένα έντονο παρασκήνιο ίσως κινείται γύρω σας αυτή τη περίοδο. Καινούργια σχέδια και ιδέες έχετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ωστόσο η παρουσία του Κρόνου στο δικό σας δεκαήμερο, περιορίζει λίγο τις δυνατότητες σας και την ελευθερία κινήσεων.
Σκορπιός 24/10-22/11: Ουσιαστικές συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά, και να βοηθήσουν τη προώθηση ριζικών αλλαγών στη ζωή σας. Έντονη κοινωνική ζωή έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ σας απασχολεί η οργάνωση ενός καινούργιου στόχου ή μια συλλογική δουλειά. Οικονομικά θέματα  απασχολούν εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Κάποιοι μπορεί να σχεδιάζετε ένα νέο και πολλά υποσχόμενο προϋπολογισμό. Ωστόσο υπάρχει κίνδυνος να έχετε στηριχθεί σε δεδομένα που δεν είναι ακριβώς όπως εσείς πιστεύετε.  Υπεραισιόδοξες σκέψεις   μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη. Αποφύγετε σημαντικές αγοραπωλησίες αυτή τη περίοδο και μη κάνετε σπατάλες.  
Τοξότης 23/11-21/12: Εξελίξεις στα εργασιακά μπορεί να γίνουν αιτία για την ενίσχυση των οικονομικών σας. Τα δεδομένα στα οικονομικά αλλάζουν, κυρίως για τους Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, ή εσείς δίνετε πλέον άλλη αξία σε χρήματα και υλικά αγαθά. Όπως και να έχει τα οικονομικά σήμερα ευνοούνται. Επαγγελματικά  ζητήματα δημιουργούν κούραση και άγχος σ’ εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ωστόσο με δυναμισμό και καλό προγραμματισμό μπορείτε να κάνετε θαύματα, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012.    
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Πιο κοντά στ’ αγαπημένα σας πρόσωπα μπορείτε να έρθετε σήμερα, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου.  Τα αισθηματικά ευνοούνται και νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές. Ένα φιλόδοξο σχέδιο, που μπορεί να έχει σχέση με εξωτερικό, σπουδές ή πνευματικές εργασίες, έχει απορροφήσει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.   Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας και ενώ από τη μία θέλετε  να τους ακολουθήσετε, από την άλλη, δεν παύουν να σας ταλαιπωρούν άγχη και ανασφάλειες.  
Υδροχόος 21/01-19/02:  Θέματα σπιτιού και οικογένειας  θα βρεθούν σήμερα στο προσκήνιο και πολλοί μπορεί να χρειαστεί να κάνετε έξοδα για το σπίτι. Αγοραπωλησίες ακινήτων είναι πολύ πιθανές. Οικονομικά ζητήματα αγχώνουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και μπορεί να επηρεάσουν  σχέσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Έντονη κοινωνική δραστηριότητα και συναντήσεις με φίλους θα έχετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου.  Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε και φανείτε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις και πληροφορίες που σας δίνουν.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Πολλές οι απαιτήσεις σήμερα και θα χρειαστεί να ακολουθήσετε ένα οργανωμένο και πρακτικό πρόγραμμα, για να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε. Οι επαφές είναι πολλές, ενώ καινούργιες γνωριμίες ή συζητήσεις, ανοίγουν δρόμους για αλλαγές, σε κοινωνικό κυρίως επίπεδο. Ευνοούνται ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά. Προσεκτικοί σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, γιατί εγκυμονούν κίνδυνοι εντάσεων και προστριβών. Ίσως γίνεστε πολύ επικριτικοί με το σύντροφο ή συνεργάτες, δημιουργώντας έτσι αντιδράσεις. Επαγγελματικά σχέδια και σκέψεις για το ξεκίνημα μιας νέας δραστηριότητας, απασχολούν εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Ελέγξτε προσεκτικά όλα τα δεδομένα γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε λάθει  από τις μεγάλες φιλοδοξίες σας.        
AstroMeleti