Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 20/12/2011

Η σελήνη στο Σκορπιό μας κάνει πιο συναισθηματικούς αλλά και πιο εύθικτους. Έτσι ενώ από τη μια επικρατεί ένα έντονο πάθος και ερωτική διάθεση, από την άλλη μπορεί λόγω ανασφάλειας να υπάρξουν συναισθήματα ζήλιας και καχυποψίας. Η αντίθεση της Σελήνης με το Δία, δηλώνει ότι υπάρχει κίνδυνος επιπόλαιων ή υπερβολικών επιλογών, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.   Το εξάγωνο  Ήλιου Ποσειδώνα, επηρεάζει εσάς των τελευταίων ημερών, τονίζοντας την διαίσθηση και τη φαντασία σας. Καινούργιες ιδέες και όνειρα ίσως προκύψουν τώρα, ενώ η διαίσθηση σας βοηθά ν’ αποφύγετε κακοτοπιές, αναγνωρίζοντας πιθανούς κινδύνους.    
Κριός 21/03-20/04: Επιχειρηματικά και οικονομικά σχέδια έρχονται στο προσκήνιο σήμερα για τους περισσότερους από εσάς. Το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας είναι πολύ πιθανό, ενώ κάποιοι θα προσπαθήσετε να βάλετε όρια σε υποθέσεις κοινής οικονομικής διαχείρισης. Αποφύγετε  υπερβολές στα οικονομικά και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα για επιχειρηματικά σχέδια. Τα οικονομικά σας δεν είναι άσχημα, ενώ  έσοδα που θα έχετε σήμερα, σας βοηθούν να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.   Έντονη διαίσθηση και φαντασία, βοηθούν εσάς των τελευταίων ημερών να δημιουργήσετε νέους ορίζοντες και προοπτικές. Δώστε σημασία σε όνειρα ή ιδέες που θα έχετε σήμερα...

Ταύρος 21/04-21/05:  Ανταγωνιστικό προβλέπετε σήμερα το κλίμα, τόσο σε προσωπικές, όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Η αισιοδοξία σας ενισχύεται και μπορεί να σας παρασύρει σε λάθει. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε επιπολαιότητες στον τρόπο που διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας.  Αφήστε τα πείσματα και τα παιχνίδια εξουσίας. Η μέρα υπόσχετε έντονα πάθει στα αισθηματικά, αλλά και ζήλιες. Φαντασία και έμπνευση, βοηθούν εσάς του τρίτου δεκαημέρου σε θέματα καριέρας ή αποκατάστασης. Ίσως έχετε κάποια ιδέα για μια επένδυση που θα δημιουργήσει νέες προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα. Πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις σιγουρευτείτε ότι το σχέδιο σας στηρίζετε σε ρεαλιστικές βάσεις και μπορεί να υλοποιηθεί.  Φίλοι μπορεί να σας παρασύρουν άθελά τους ή και  να σας εξαπατήσουν
Δίδυμοι 22/05-21/06: Εργασιακά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. οι υποχρεώσεις στη δουλειά αλλά και την καθημερινότητα σας είναι πολλές και σας κουράζουν. Ίσως να μην έχετε τη βοήθεια που θέλετε από δικούς σας ανθρώπους. Αντίθετα μπορεί σήμερα να σας φορτίζουν και με δικά τους προβλήματα δημιουργώντας ένα τεταμένο  κλίμα στις σχέσεις. Αποφύγετε εντάσεις με συνεργάτες ή κοντινούς σας ανθρώπους. Έντονη φαντασία αλλά και έμπνευση θα έχετε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών. Κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον σας. Σήμερα ίσως βρεθείτε τη σωστή στιγμή, στο σωστό σημείο, ώστε να κάνετε μια γνωριμία που θα φανεί πολύ χρήσιμη για τις επιδιώξεις σας.  Έχετε τα μάτια και τ’ αυτιά σας ανοικτά.
Καρκίνος 22/06-22/07: Ευχάριστο, δημιουργικό αλλά και ερωτικό το κλίμα σήμερα. Βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και φτιάχνουν τη διάθεσή σας. Ωστόσο δεν πρέπει να επικεντρωθείτε μόνο στις δικές σας επιθυμίες, γιατί θα υπάρξουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Κοινωνικές επαφές και συναντήσεις με φίλους μπορεί να σας βοηθήσουν. Μια συλλογική δουλειά αποτελεί ευκαιρία για εσάς, αρκεί να αποφύγετε ανταγωνισμούς και ζήλιες.  Έμπνευση και φαντασία μπορεί ν’ απογειώσουν εσάς των τελευταίων ημερών. Μια έξυπνη ιδέα μπορεί να δώσει νέα πνοή σε εργασιακά σχέδια και οικονομικές επιδιώξεις.
Λέων 23/07-23/08: Ισορροπίες θα χρειαστεί να βρείτε σήμερα μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.  Αποφύγετε υπερβολές ή επιπόλαιες επιλογές. Ευκαιρίες θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα και δεν πρέπει να τις χάσετε.  Αποφύγετε εντάσεις και ανταγωνισμούς με ηλικιωμένους ή ανωτέρους. Η διαίσθησή σας είναι έντονη σήμερα, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους λέοντες των τελευταίων ημερών, και σας βοηθά να προωθήσετε σχέδια που αφορούν μια σχέση ή συνεργασία.  Ιδέες και σχέδια για επικείμενες συνεργασίες είναι πολύ πιθανά, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων ή αυταπάτης.
Παρθένος 24/08-23/09:  Έντονη κινητικότητα σήμερα. Πολλές επαφές, συζητήσει, μετακινήσεις κλπ. Οι  απαιτήσεις και υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πολλές και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, δεν θα καταφέρετε να έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο για να χαλαρώσετε ή να προωθήσετε δικά σας σχέδια. Αποφύγετε υπερβολές και μην κάνετε ακραία πράγματα για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος λαθών ή ατυχημάτων, λόγω βιασύνης ή απροσεξίας. Ιδέες ή σκέψεις για μια δουλειά στο χώρο του σπιτιού θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Κάνετε όνειρα και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στις ιδέες που θα έχετε σήμερα.    
Ζυγός 24/09-23/10: Οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες θα ταλαιπωρήσουν τους περισσότερους από εσάς. Προσπαθήστε να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας καλύτερα, μην κάνετε περιττά έξοδα  και αποφύγετε επιπόλαιες ή υπερβολικές οικονομικές κινήσεις.   Συζητήσεις και συμφωνίες γύρω από μια συλλογική δουλειά ή ένα στόχο, ευνοούνται. Η φαντασία και η διαίσθησή σας τονίζονται, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους ζυγούς των τελευταίων ημερών. Φρέσκιες ιδέες και καινούργια σχέδια θα σας ενθουσιάσουν. Τα συναισθηματικά ευνοούνται. Νέες γνωριμίες  και καινούργιες ερωτικές περιπέτειες είναι πολύ πιθανές. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Η είσοδος της σελήνης στο Σκορπιό, ενισχύει τη ενεργητικότητα σας και σας κάνει ποιο δυναμικούς και δραστήριους. Η γοητεία σας τονίζετε και σας βοηθά  να προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα ευνοούνται, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών.   Καλή μέρα για αγοραπωλησίες ακινήτων ή σχέδια που αφορούν οικογένεια και σπίτι. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποια επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων.
Τοξότης 23/11-21/12: Η σελήνη μπαίνει στο Σκορπιό, ρίχνοντας τους ρυθμούς σας πολύ χαμηλά. Νιώθετε κουρασμένοι και είναι πολύ πιθανό να  θέλετε να μείνετε μόνοι.  Υπερβολές στο χώρο της δουλειάς κουράζουν κάποιους από εσάς, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως χάσετε  ευκαιρίες λόγω τεμπελιάς. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες, αποφεύγοντας επιπολαιότητες που μπορεί να επηρεάσουν, εργασία ή υγεία.  Η έμπνευσή σας τονίζετε και φρέσκιες- πρωτοποριακές ιδέες έρχονται στο προσκήνιο, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Τοξότες των τελευταίων ημερών. 
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Τάση για υπερβολή και επιπολαιότητα υπάρχει σήμερα ιδιαίτερα σ’ εσάς των τελευταίων ημερών.  Ο ενθουσιασμός σας και η ανάγκη να βγείτε μπροστά και να γίνεται το επίκεντρο, μπορεί να σας παρασύρει σε λάθει. Μη τα βάζετε με φίλους και αποφύγετε ανταγωνισμούς και εντάσεις σε ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά.  Οικονομικά ευνοούνται για εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι σήμερα ίσως έχετε μια έξυπνη ιδέα ή ένα σχέδιο που θα τονώσει τα οικονομικά σας.  
Υδροχόος 21/01-19/02:  Θέματα καριέρας ή κοινωνικής αποκατάστασης θα σας απασχολήσουν σήμερα. Τι έχετε κάνει στη ζωή σας και ποια είναι η εικόνα σας σήμερα είναι κάποιοι από τους προβληματισμούς σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να προωθήσετε προσωπικούς στόχους, αλλά χρειάζεται να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και ν’ αποφύγετε επιπόλαιες συμπεριφορές και ανταγωνιστική διάθεση στην σχέση σας με ανωτέρους. Η φαντασία σας και η διαίσθησή σας τονίζονται και σας βοηθούν να ξεπεράσετε κακοτοπιές, αναγνωρίζοντας κάποιους κινδύνους. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στα όνειρα που θα δείτε ή τις ιδέες που θα έχετε σήμερα.         
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η σελήνη σήμερα  στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, θα τονίσει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας.  Θέλετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα που θα σας βοηθήσουν να δραπετεύσετε από τη βαρετή καθημερινότητα, ωστόσο  υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγετε από τα όρια και να κάνετε επιπόλαιες ή υπερβολικές επιλογές.  Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ τον δικών σας σχεδίων και των απαιτήσεων της ημέρας. Η έμπνευσή σας τονίζετε σήμερα  και αν ανήκετε στους ιχθύς των τελευταίων ημερών, ίσως βρείτε τον τρόπο για να προωθήσετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο.
AstroMeleti