Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 05/12/2011

Δυναμικά ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Η σελήνη βρίσκεται στον Κριό, χαρίζοντας μας την απαραίτητη τόλμη και αποφασιστικότητα για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και τις προκλήσεις  της καθημερινότητας μας. Είμαστε πιο άμεσοι και ευθείς, δηλώνοντας ανοικτά τις προθέσεις μας ακόμη και στα πιο απλά. Ωστόσο, αυτή η συμπεριφορά μπορεί να μας φέρει σε αντιπαράθεση με κάποιους και να δημιουργήσει εντάσεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης Άρη είναι πολύ ευνοϊκό και υπόσχετε επιτυχία στα κοινωνικά, οικονομικά ή θέματα σχέσεων και συνεργασιών.
Κριός 21/03-20/04: Οι προσωπικές σας επιδιώξεις και επιθυμίες παραμένουν και σήμερα στο προσκήνιο. Οι εξελίξεις στη προσωπική σας ζωή πολλές, ενώ η διάθεση για αλλαγές και νέα δεδομένα  ενισχύετε. Νέα σχέδια βρίσκονται στο τραπέζι, και τονίζετε το ενδιαφέρον σας για ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Μην βιαστείτε και μην πάρετε αποφάσεις πριν τις 14 Δεκεμβρίου. Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί μπερδέματα και καθυστερήσεις. Κατάλληλη μέρα για να προωθήσετε εργασιακά. Με πολύ δουλειά και προσωπική προσπάθεια θα καταφέρετε να επιτύχετε τόσο τους επαγγελματικούς, όσο και τους οικονομικούς σας στόχους. Δώστε σήμερα τον καλύτερο σας εαυτό στη δουλειά γιατί είναι ιδανική μέρα για να αναγνωρισθούν οι προσπάθειες σας. αποδεχτείτε προσκλήσεις για κοινωνικές δραστηριότητες...

Ταύρος 21/04-21/05: Δεν θα έλεγα ότι η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά. Οι περισσότεροι είστε προβληματισμένοι, άτονοι και αγχωμένοι. Παρασκηνιακές διεργασίες είναι πολύ πιθανές σήμερα και σας ευνοούν. Υποθέσεις που αφορούν οικονομικά, επενδύσεις  ή συνεταιρισμούς προωθούνται, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να διατηρήσετε επιφυλάξεις, μιας και ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να μπερδέψει τα πράγματα. Η συναισθηματική σας ζωή υπόσχετε πολλά και είναι ιδανική μέρα για να ερωτευτείτε ή να χαρείτε τον έρωτα σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σχέδια προωθούνται και θα μπορούσατε σήμερα να δείξετε στους άλλους τις δυνατότητες και  τα ταλέντα σας. Επίσης υποθέσεις που αφορούν παιδιά ευνοούνται σήμερα.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η εβδομάδα ξεκινά με έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Αποδεχτείτε προσκλήσεις που μπορεί να σας γίνουν για κοινωνικές εκδηλώσεις ή ομαδικές δραστηριότητες. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται ενώ μπορεί να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και νέες προοπτικές.  Καθυστερήσεις και προβλήματα σε επικοινωνία και επαφές δημιουργεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενώ σε κάποιους δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσουν μια πρόσφατη προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Καλή μέρα για να έρθετε πιο κοντά με άτομα της οικογενείας σας ή να οργανώσετε μια συγκέντρωση φίλων στο σπίτι.   Προωθείστε πιθανές εργασίες ή επισκευές στο χώρο του σπιτιού, που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα.   
Καρκίνος 22/06-22/07:  Επαγγελματικά είναι τα θέματα που σας απασχολούν στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Ήδη από εχθές κάποιοι πήρατε πρωτοβουλίες ή ξεκινήσατε καινούργια πράγματα που έχουν σχέση με τη δουλειά. Με αφορμή τα οικονομικά αναζητάτε νέες  προοπτικές στη δουλειά, όμως πριν τις 14 Δεκεμβρίου τα πράγματα κυλούν δύσκολα. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή δεν βοηθά για εξελίξεις. Η μέρα είναι ιδανική για επαφές και συζητήσεις με φόντο τα επαγγελματικά. Βγείτε, δείτε κόσμο, συζητήστε και εκθέστε σχέδια ή ιδέες που έχετε. Η προοπτική να βρείτε ανθρώπους που θέλουν να σας βοηθήσουν ή να συνεργαστούν μαζί σας είναι μεγάλη. Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις ευνοούνται.
Λέων 23/07-23/08:  Νέα σχέδια και προοπτικές έρχονται στο προσκήνιο στις αρχές αυτής της εβδομάδας. Νιώθετε πως μπορείτε να κάνετε την υπέρβαση και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Πρωτότυπες ιδέες και έντονη δημιουργικότητα σας βάζουν στο επίκεντρο της προσοχής.  Έντονος ενθουσιασμός αλλά και ερωτική διάθεση μπορεί να παρασύρει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η μέρα είναι ιδανική για να προωθήσετε εργασιακά και οικονομικά ζητήματα. Ίσως χρειάζεται να κάνετε κάποια έξοδα για την δουλειά και προσπαθείτε να βρείτε τα χρήματα για να  δημιουργήσετε τις οικονομικές προϋποθέσεις που χρειάζονται.
Παρθένος 24/08-23/09:  Οικονομικές εκκρεμότητες και υποθέσεις που αφορούν κοινή οικονομική διαχείριση θα σας απασχολήσουν σήμερα.  Το άγχος γύρω από τα οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας μειώνετε και ευνοούνται συζητήσεις με άτομα της οικογενείας. Βέβαια με τον Ερμή ανάδρομο εκεί ίσως δεν έχετε άμεσα τ’ αποτελέσματα που θέλετε, ενώ ασάφειες και ασυνεννοησία είναι πολύ πιθανά. Ο Άρης στο ζώδιο σας έχει τονώσει την ενεργητικότητα και την αποφασιστικότητα σας. Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για να προωθήσετε προσωπικές σας επιθυμίες και δημιουργικά σχέδια που αποσκοπούν στην αποδοχή και καθιέρωση σας.  Τα αισθηματικά ευνοούνται και ένας νέος έρωτας μπορεί να μπει τώρα στη ζωή σας.
Ζυγός 24/09-23/10: Εξελίξεις και προβληματισμοί γύρω από υποθέσεις που αφορούν μια προσωπική ή επαγγελματική σχέσεις έχουν έρθει στην επιφάνεια από εχθές. Και ενώ από τη μια συζητήσεις και συμφωνίες ευνοούνται η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν αφήνει πολλά περιθώρια συνεννόησης ή ομαλής και άμεσης εξέλιξης στις υποθέσεις αυτές. Προσέξτε λοιπόν το λόγο σας και προσπαθήστε να είστε όσο πιο σαφείς γίνεται. Η γοητεία σας τονίζετε και σας δίνεται η δυνατότητα να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Ίσως πάρετε τη πρωτοβουλία να προωθήσετε ή να ολοκληρώσετε μια σχέση.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Το πρόγραμμα σας παραμένει και σήμερα φορτωμένο, ενώ τα εργασιακά ή θέματα υγείας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Ευκαιρίες και νέες προοπτικές δημιουργούνται για να βελτιώσετε το εισόδημα σας. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί ασάφειες και λάθει. Καθυστερήσεις μπορεί να υπάρχουν στα οικονομικά όμως μετά τις 14 τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ομαλά. Μια ομαδική δραστηριότητα ή συλλογική δουλειά ευνοείτε και η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε καινούργιες γνωριμίας με ανθρώπους που θα φανούν χρήσιμοι για τις επιδιώξεις σας. Αποδεχτείτε προσκλήσεις, βγείτε, συναντήστε ανθρώπους και συζητήστε μαζί τους. Το σίγουρο είναι πως θα τους κερδίσετε με τη γοητεία σας.     
Τοξότης 23/11-21/12: Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα ενώ ενισχύεται ο ενθουσιασμός και η δημιουργικότητα σας. Προσωπικά σχέδια και επιδιώξεις προωθούνται έστω και με αργούς ρυθμούς. Εξάλλου δεν χρειάζονται βιασύνες, αφού η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να επηρεάσει την κρίση σας και να σας οδηγήσει σε λάθει αν δεν είστε προσεκτικοί. Αν μπορείτε να αποφύγετε σημαντικά ζητήματα  μέχρι τις 14 του μηνός θα είναι ευχής έργον. Ωστόσο η μέρα είναι ιδανική για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό στα επαγγελματικά σήμερα γιατί οι κόποι και οι προσπάθειες σας θ’ αναγνωριστούν και θα ανταμειφτείτε.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Η εβδομάδα ξεκινά με εσάς να είστε επικεντρωμένοι σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία. Υπάρχουν εξελίξεις που σας κάνουν να συνειδητοποιείτε πράγματα και να ζητάτε αλλαγές σε επίπεδο σπιτιού ή οικογένειας. Πιθανά προβλήματα σήμερα υποχωρούν και βρίσκονται λύσεις που θα σας ξεαγχόσουν.  Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό προωθούνται σήμερα και θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε σχέδια που σας ευχαριστούν και αποτελούν την αρχή ενός νέου κύκλου ζωής.
Υδροχόος 21/01-19/02:  Έντονη κινητικότητα παρατηρείτε στις αρχές της εβδομάδας. Κοινωνικές ή φιλικές υποθέσεις προωθούνται όμως δεν λείπουν οι δυσκολίες αφού ο ανάδρομος Ερμής δεν επιτρέπει να κυλήσουν ομαλά τα πράγματα. Μετά τις εντάσεις που αντιμετωπίσατε, σήμερα το κλίμα βελτιώνετε και σας δίνονται οι ευκαιρίες να επιλύσετε προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις που αφορούν κυρίως οικονομικά.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η εβδομάδα ξεκινά με θετικές εξελίξεις για τα οικονομικά σας τα οποία απ’ ότι φαίνετε μπορούν τώρα να βελτιωθούν. Οι προοπτικές στη δουλειά δημιουργούν νέα οικονομικά δεδομένα, τα οποία μάλλον θα φανούν μετά τις 14, αφού ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί προβλήματα και καθυστερήσεις. Μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας.  Η μέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε πιο κοντά στο σύντροφο σας, ενώ μια νέα συνεργασία είναι πολύ πιθανή. Οικονομικοί κυρίως λόγοι δημιουργούν εξελίξεις αλλά και εντάσεις το τελευταίο διάστημα στις σχέσεις σας. Σήμερα όμως σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη και να βελτιώσετε τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.
AstroMeleti