Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 19/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Ένα διάστημα έντονης δραστηριότητας ξεκινά από σήμερα με τη νέα σελήνη, ιδιαίτερα για τους Κριούς των τελευταίων ημερών.  Η καθημερινότητα γίνεται πιο απαιτητική ενώ αλλαγές μπορεί να υπάρξουν στο άμεσο περιβάλλον σας ή στον τρόπο που επικοινωνείτε με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο.   
Ταύρος 21/04-21/05:  Η Νέα  Σελήνη στους Διδύμους θα προωθήσει κυρίως οικονομικά ζητήματα και δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν νέες εισοδηματικές πηγές, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Εργασιακά ζητήματα και συνεργασίες δείχνουν να σταθεροποιούνται, όμως θα  πρέπει ν’ αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. 
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Σε αλλαγές και καινούργια ξεκινήματα σας προτρέπει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα στο ζώδιο σας. Η διάρκεια της δεν είναι μικρή αλλά θα  δώσει ευκαιρίες για ανανέωση και δημιουργία στη διάρκεια,  όλης αυτής της γενέθλιας χρονιάς. Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα πραγματοποιηθούν στη ζωή σας ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Διδύμους των τελευταίων ημερών.  Εντάσεις δεν θα λείψουν, ιδιαίτερα με άτομα της οικογενείας.
Καρκίνος 22/06-22/07: Μια περίοδος εσωστρέφειας αλλά και έντονου παρασκηνίου, ξεκινά για εσάς των τελευταίων ημερών, με τη νέα σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Διδύμους. Μυστικές επαφές και συζητήσεις μπορεί να σας βοηθήσουν, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Ιδέες και σχέδια που αφορούν τον επαγγελματικό κυρίως τομέα, θα πρέπει να παραμείνουν κρυφά.  Οι ρυθμοί πέφτουν και είναι καλύτερα να εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για ξεκούραση, χαλάρωση και απολογισμό των πεπραγμένων.  
Λέων 23/07-23/08:  Η νέα σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας έντονα κοινωνικής περιόδου, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Θα υπάρξουν προσκλήσεις και κοινωνικές επαφές, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέες γνωριμίες, επεκτείνοντας τον κοινωνικό σας κύκλο. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να εμπλακείτε σε μια συλλογική προσπάθεια ή στα κοινά γενικότερα. Όπως και να έχει ή κοινωνική σας ζωή ευνοείτε και μπορεί, μέχρι τις αρχές Ιουλίου  να γίνει πηγή ευκαιριών και νέων προοπτικών, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τα έξοδά σας γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.         
Παρθένος 24/08-23/09:  Η νέα σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων υπόσχεται αλλαγές και καινούργια δεδομένα στον επαγγελματικό χώρο κυρίως στους Παρθένους των τελευταίων ημερών. Καινούργιες ιδέες, η προοπτική μιας νέας συνεργασίας ή ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.  Η ενέργεια και η αυτοπεποίθησή σας αυξάνονται, όμως δεν θα λείψουν και οι εκνευρισμοί. Προσέξτε την υγεία σας.   
Ζυγός 24/09-23/10:  Στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, πραγματοποιείτε σήμερα η Νέα Σελήνη, παρασύροντάς κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών σε νέες περιπέτειες που θα σας ανανεώσουν. Η οργάνωση ενός ταξιδιού στο εξωτερικό ή επαφές με άτομα του εξωτερικού είναι πολύ πιθανά μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ νομικές υποθέσεις και θέματα σπουδών ευνοούνται και μπορούν να προωθηθούν με επιτυχία. Αποφύγετε παρασκηνιακές διαδικασίες και μυστικά.
Σκορπιός 24/10-22/11: Σε οικονομικά θέματα θα επικεντρωθείτε το επόμενο διάστημα, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών. Η νέα σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα, δημιουργεί καινούργια δεδομένα στα οικονομικά και ευνοεί την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Τα οικονομικά του συντρόφου βελτιώνονται, ενώ το διάστημα μέχρι και τις αρχές Ιουλίου,  είναι κατάλληλο για να προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν κληρονομικά, φορολογικά, δάνεια, ασφάλειες και γενικότερα οικονομικά στα οποία εμπλέκονται και τρίτοι, αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και ν’ αποφύγετε ανταγωνισμούς. Συλλογικές προσπάθειες δεν φαίνετε να ευνοούνται.
Τοξότης 23/11-21/12: Απέναντί σας πραγματοποιείτε η Νέα Σελήνη σήμερα, δημιουργώντας νέα δεδομένα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Νέες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν για μια συνεργασία ή μια προσωπική σχέση και πρέπει να είστε ανοικτοί σε προτάσεις. Καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε αυτή τη περίοδο μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, ενώ τα ενδεχόμενα μιας συμβίωσης, μιας συνεργασίας ή ενός γάμου είναι πολύ πιθανά.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Αλλαγές και καινούργια δεδομένα σε δουλειά αλλά και καθημερινό πρόγραμμα, μπορεί να έχετε μέσα στο επόμενο διάστημα, εσείς τελευταίων ημερών. Νέα ξεκινήματα στον εργασιακό χώρο υπόσχεται η νέα σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα και αν είστε σε φάση αναζήτησης εργασίας θα πρέπει να εντείνεται τις προσπάθειες σας μέχρι και τις αρχές Ιουλίου. Θέματα υγείας και ευεξίας μπορούν να προωθηθούν και η περίοδος που ακολουθεί είναι κατάλληλη για ν’ αντιμετωπίσετε πιθανά προβλήματα υγείας ή να  ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Ένα ερωτικό αλλά και δημιουργικό διάστημα ξεκινά για εσάς των τελευταίων ημερών, με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων.  Καινούργια δεδομένα θα υπάρξουν στην προσωπική σας ζωή και γνωριμίες που θα κάνετε τις επόμενες μέρες, μπορεί να δώσουν νέα πνοή στα αισθηματικά σας, αρκεί ν’ αποφύγετε ζήλειες και ανταγωνισμούς. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια, ενώ υποθέσεις που αφορούν παιδιά ευνοούνται και θα μπορούσαν να προωθηθούν με επιτυχία.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Καινούργια δεδομένα και αλλαγές στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας προμηνύει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα. Μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση  ή αλλαγές στο χώρο του σπιτιού γενικότερα , με στόχο τη βελτίωση της διαβίωσης σας,  είναι πολύ πιθανές μέσα στο επόμενο διάστημα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε δική σας οικογένεια,  ή να συγκατοικήσετε με κάποιον. Μην γίνεστε επικριτικοί με το σύντροφο κάποιο στενό συνεργάτη και αποφύγετε εντάσεις μαζί τους.
AstroMeleti