Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 09/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Ενισχύεται η διάθεση για διασκέδαση και επαφές με φίλους, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας γιατί υπάρχει τάση υπερβολών. Σχέδια και ευφάνταστες ιδέες σχετικά με νέα ξεκινήματα ή αλλαγές σε σπίτι και δουλειά θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Κάνετε όνειρα όμως δεν είναι καλή περίοδος για ν’ ακολουθήσετε το ένστικτό σας...
 
 Ταύρος 21/04-21/05:  Φαντασία και διαίσθηση ενισχύονται για εσάς των πρώτων ημερών και ίσως σας βοηθήσουν να βρεθείτε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή και να μάθετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια σας. Φίλοι και κοινωνικές επαφές μπορεί να γίνουν πηγές έμπνευσης για εσάς.  Εργασιακά σχέδια προωθούνται για τους Ταύρους των τελευταίων ημερών, ενώ η αισιοδοξία και η θετική σας ενέργεια σας βοηθούν να ξεπεράσετε εμπόδια και να προωθήσετε στόχους. 
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Το κλίμα παραμένει θετικό και αισιόδοξο σήμερα και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί θα ξαναβρείτε τον ενθουσιασμό σας και να προωθήσετε σχέδια και επιθυμίες.  Ιδέες και σχέδια για την επαγγελματική σας ζωή έχετε εσείς των πρώτων ημερών, ωστόσο θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται για όνειρα χωρίς αντίκρισμα. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Ενισχύεται η διάθεση για αποδέσμευση από οικονομικές η άλλες δεσμεύσεις και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε θέματα του παρελθόντος. Φιλόδοξα σχέδια ή όνειρα που κάνετε για υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή άλλες πνευματικές εργασίες, επανεξετάζονται αυτή η περίοδο, κυρίως από εσάς των πρώτων ημερών. Σήμερα λοιπόν μπορεί να βρεθείτε στο σωστό μέρος και συζητήσεις που θα έχετε μπορεί να σας δώσουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε για  να αξιολογήσετε καταστάσεις.
Λέων 23/07-23/08:  Υποθέσεις που αφορούν μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να παρασυρθείτε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και να τις αντιμετωπίσετε με επιπολαιότητα. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με οικονομικά και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις για οικονομικές δεσμεύσεις. Η κρίση σας δεν είναι ξεκάθαρη και μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Μην δανείσετε και μη δανειστείτε. 
Παρθένος 24/08-23/09:  Εργασιακά ή θέματα υγείας ευνοούνται σήμερα και τα πράγματα δείχνουν να σταθεροποιούνται. Προσοχή χρειάζεται στο χειρισμό υποθέσεων που αφορούν εξωτερικό, νομικά ή πνευματικές εργασίες γιατί μπορεί να υπάρξουν παγίδες που θα σας παρασύρουν σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Καινούργιες γνωριμίες ή θέματα που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θα χρειαστούν προσοχή από εσάς των πρώτων ημερών καθώς υπάρχει κίνδυνος να υπερεκτιμήσετε καταστάσεις ή πρόσωπα και να κάνετε λάθη.
Ζυγός 24/09-23/10:  Η μέρα είναι ευνοϊκή και  σας δίνεται η δυνατότητα να σταθεροποιήσετε τόσο προσωπικούς όσο και επαγγελματικούς στόχους. Ωστόσο θα πρέπει ν’ αποφύγετε οικονομικά ρίσκα και δεσμεύσεις γιατί μπορεί να υπερεκτιμήσετε καταστάσεις και να βρεθείτε μπλεγμένοι. Μη δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Εργασιακά σχέδια και υποθέσεις επανεξετάζονται από εσάς των πρώτων ημερών και συζητήσεις ή πληροφορίες που θα έχετε σήμερα μπορεί να σας βοηθήσουν.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η επαναστατική σας διάθεση ενισχύεται σήμερα και σας βοηθά να ξεπεράσετε ανασφάλειες και φοβίες που σας κρατούσαν δεσμευμένους. Ευκαιρίες θα υπάρξουν για εσάς των τελευταίων ημερών σε επίπεδο προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων, όμως χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να παρασυρθείτε από λανθασμένες εκτιμήσεις.  Συζητήσεις γύρω από μελλοντικά σχέδια αλλά και καινούργιες ιδέες θ’ αποτελέσουν έμπνευση για εσάς των πρώτων ημερών, ωστόσο πληροφορίες  ή μηνύματα που θα πάρετε, σας βοηθούν να επανεξετάσετε τα σχέδια σας.
Τοξότης 23/11-21/12: Υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σας κουράσουν αλλά και θα σας εκνευρίσουν σήμερα. Η μέρα είναι απαιτητική και θα επικρατήσει νευρικότητα η οποία μπορεί να γίνει πηγή λαθών ή ατυχημάτων. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι γίνεται πιο ζεστή και όμορφη, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών και σήμερα μπορεί να έχετε ευχάριστες συζητήσεις με άτομα της οικογενείας ή θέματα που αφορούν οικογένεια και ακίνητη περιουσία.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η συναισθηματική σας ζωή ευνοείτε σήμερα και θα έχετε την ευκαιρία, τουλάχιστον εσείς των τελευταίων ημερών, να ικανοποιήσετε επιθυμίες αν και αυτό θα σας κοστίσει λίγο παραπάνω απ’ ότι φαίνετε. Μια νέα σχέση μπορεί να προκύψει ή ευκαιρίες για να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια και υποθέσεις που αφορούν παιδιά. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί υπάρχει τάση για υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις ή λάθη.  Η έμπνευσή και η φαντασία σας ενισχύονται και ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Αιγόκερους των πρώτων ημερών, σας βοηθούν να γίνετε πιο δημιουργικοί, ειδικά αν ασχολείστε με γραπτά, εμπόριο, ταξίδια ή επικοινωνία γενικότερα.
Υδροχόος 21/01-19/02: Στο ζώδιο σας θα παραμείνει και σήμερα η σελήνη, κάνοντας πιο δραστήριους και αποδοτικούς, κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Η αισιοδοξία σας ενισχύεται και πολλοί κάνετε όνειρα και προωθείτε σχέδια για το μέλλον. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με προσωπικά ή υποθέσεις που αφορούν σπίτι και οικογένεια. Ίσως υπάρξουν ευκαιρίες, ωστόσο υπάρχει και τάση για λανθασμένες ή επιπόλαιες επιλογές. Ευχάριστα μηνύματα για τη δουλειά ή τα οικονομικά σας θα πάρετε   εσείς των πρώτων ημερών, όμως καλό θα ήταν να παραμείνετε επιφυλακτικοί.  Κάποιοι ίσως κάνετε σχέδια ή οργανώνετε τη δουλειά σας, στοχεύοντας στην βελτίωση των οικονομικών, ωστόσο δεν αποκλείεται οι προσδοκίες σας να είναι μεγαλύτερες και ν’ απογοητευτείτε.
Ιχθείς 20/02-20/03: Η μέρα είναι ιδανική για να μην κάνετε τίποτα και να χαλαρώσετε. Ωστόσο επαγγελματικοί στόχοι και υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν θα το επιτρέψουν σε αρκετούς από εσάς.  Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα με τον Ερμή, ενισχύει το ένστικτο και τη  φαντασία σας. Τα όνειρα που θα δείτε σήμερα μπορεί κάτι να σημαίνουν, ενώ καινούργιες γνωριμίες ή συζητήσεις που θα κάνετε, θα είναι διαφωτιστικές ή μπορεί ν’ αποτελέσουν έμπνευση, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών.
AstroMeleti