Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 20/06/2012

Κριός 21/03-20/04: Υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι ή την  οικογένεια, έρχονται στο προσκήνιο και θα σας προβληματίσουν. Εξελίξεις που τρέχουν σε προσωπικό ή και επαγγελματικό επίπεδο, με ή χωρίς τη δική σας συμμετοχή, δεν θ’ αφήσουν αμέτοχο το οικογενειακό περιβάλλον. Κάποιοι θα νιώσετε απογοήτευση καθώς οι άλλοι δεν ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις σας ή δεν αποδέχονται τις δικές σας απόψεις.  Έλλειψη επικοινωνίας και ψυχρότητα μπορεί να επικρατήσει στις σχέσεις με την οικογένεια ή κοντινούς σας ανθρώπους...

Ταύρος 21/04-21/05:  Η μέρα είναι απαιτητική και φαίνετε ν’ αναλώνεστε σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας ή πρακτικά και γραφειοκρατικά ζητήματα. Η επικοινωνία και η δραστηριότητα σας γενικότερα συναντά εμπόδια, δημιουργώντας σας τόσο σωματική, όσο και ψυχολογική κούραση. Εξαντλήστε χωρίς ιδιαίτερα ωφέλει.  Αποφύγετε σήμερα νέα ξεκινήματα, σοβαρές συζητήσεις ή υπογραφές συμφωνιών κα συμβολαίων. 
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Ανασφάλειες γύρω από τα οικονομικά και τις εξελίξεις  γύρω σας, θα  ταλαιπωρήσουν πολλούς από εσάς σήμερα. Εντάσεις και ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε φιλικό ή κοινωνικό περιβάλλον, ενώ ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να κάνετε συζητήσεις ή να πάρετε μηνύματα και πληροφορίες που θα σας απογοητεύσουν.  Δέχεστε πιέσεις που δεν σας αφήνουν να χαρείτε, ωστόσο καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις σήμερα. Μην ξεχνάτε ότι η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας, υπόσχεται καλύτερες μέρες.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η σελήνη θα βρεθεί στο ζώδιο σας σήμερα, δίνοντας σας ενέργεια και θάρρος για ν’ αντιμετωπίσετε τη δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα σας. Τα καλώς και κακός κείμενα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο,  έρχονται στην επιφάνεια, ωθώντας πολλούς από εσάς σε αλλαγές. Το κλίμα μπορεί να γίνει ανταγωνιστικό με τους άλλους και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών , θ’ αντιμετωπίσετε κλίμα ψυχρότητας σε συζητήσεις με ηλικιωμένα άτομα ή ανωτέρους. Νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν ή δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.  Καταστάσεις ή υποχρεώσεις σε σπίτι και οικογένεια θα σας κουράσουν ή θα σας απογοητεύσουν. 
Λέων 23/07-23/08:  Η ενέργεια σας πέφτει σήμερα και δύσκολα θα καταφέρετε ν’ αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας. Αυτό που οι περισσότεροι θα θέλετε είναι να μείνετε μόνοι και να χαλαρώσετε.  Απρόσμενες εξελίξεις ή αλλαγές σε κάποιο σχέδιο μπορεί να σας αγχώσουν.  Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις ή συμφωνίες και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να νιώσετε ότι άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος δεν συμφωνούν με τις απόψεις σας ή προσπαθούν να σας επιβάλουν τις δικές τους. Όπως και να έχει, μην πιέσετε καταστάσεις.
Παρθένος 24/08-23/09:  Πιο κοινωνικοί και φιλικοί είστε σήμερα. Φίλοι μπορεί να ζητήσουν τη βοήθεια σας  ενώ δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να κάνετε μια συγκέντρωση ή να δεχτείτε φίλους στο σπίτι.  Συλλογικές δουλειές και συνεργασίες δεν ευνοούνται καθώς  το πάθος σας ενισχύεται και εύκολα μπορεί το κλίμα να γίνει ανταγωνιστικό. Ανατροπές και εκρήξεις είναι πολύ πιθανές.  Οικονομικές δεσμεύσεις και περιορισμοί θα δημιουργήσουν απογοητευτικό κλίμα, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών.      
Ζυγός 24/09-23/10: Οι προβληματισμοί γύρω από θέματα καριέρας ή  τον τρόπο ζωής σας, ενισχύονται σήμερα και δεν αποκλείεται να υπάρξει συναισθηματική φόρτιση  και εντάσεις με το σύντροφο ή δικούς σας ανθρώπους γενικότερα.  Το κλίμα μπορεί να γίνει εκρηκτικό και ίσως ειπωθούν  κουβέντες που πονάνε.    Συζητήσεις που κάνετε γύρω από επαγγελματικά ή πληροφορίες που θα πάρετε μπορεί να σας  αποκαρδιώσουν σήμερα. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για επαγγελματικά ραντεβού, συζητήσεις ή υπογραφές  συμφωνιών και καλό θα ήταν, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών,  να τ’ αποφύγετε.
Σκορπιός 24/10-22/11: Ευχάριστο το κλίμα στο ξεκίνημα της ημέρας, ωστόσο προκλήσεις και εμπόδια θα σας φορτίσουν. Η μέρα κρύβει εκπλήξεις και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ν’ αντιμετωπίσετε έκτακτες καταστάσεις σήμερα. Αμήχανοι και διστακτικοί είστε εσείς των τελευταίων ημερών, καθώς καλείστε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Το πιθανότερο είναι να επικρατεί ακόμη  χάος μέσα σας, αφού απ’ ότι φαίνετε δεν έχετε ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά σας. Μην πιέσετε καταστάσεις και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
Τοξότης 23/11-21/12: Τα συναισθήματα σήμερα διογκώνονται και δεν θα είναι δύσκολο να σας παρασύρουν σε υπερβολές.  Προκλήσεις γύρω από οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα σας ευαισθητοποιούν, ωστόσο δεν πρέπει να πάρετε μεγάλα ρίσκα, ούτε να εγκλωβιστείτε σε παιχνίδια δύναμης.  Περιορίστε τη κτητικότητα και το πάθος σας γιατί μπορεί να γίνου αιτία εκρήξεων ή και ανατροπών. Κλίμα ψυχρότητας αλλά και επικριτική διάθεση επικρατεί  στο φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, επηρεάζοντας κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Πιο ευαισθητοποιημένοι φαίνεστε σήμερα στις ανάγκες ή τις επιθυμίες των άλλων και η διάθεσή σας θα επηρεαστεί άμεσα από αυτές.  Πολλοί θα νιώσετε ότι οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και δεν αποκλείεται να γίνετε ανταγωνιστικοί μαζί τους. Η μέρα υπόσχετε εκπλήξεις και ανατροπές γι’ αυτό αν δεν θέλετε να φτάσετε σε ρήξη, κρατήστε χαμηλούς τόνους, μη γίνεστε επικριτικοί και μην πιέσετε τους άλλους.
Υδροχόος 21/01-19/02: Κούραση και πολύ δουλειά υπόσχετε η μέρα. Πολλοί ίσως ασχοληθείτε με δουλειές στο χώρο του σπιτιού ή οικογενειακές υποχρεώσεις. Επικρατεί αστάθεια και δεν θα είναι εύκολο ν’ ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας, καθώς έκτακτες ανάγκες μπορεί να εμφανίζονται από το πουθενά. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε ατυχήματα , κυρίως στο χώρο του σπιτιού.  Συζητήσεις για θέματα δουλειάς ή μηνύματα που θα πάρετε μπορεί ν’ απογοητεύσουν εσάς των τελευταίων ημερών.  Λάθει και παραλείψεις έρχονται στην επιφάνεια δημιουργώντας προβληματισμό και  επικριτική διάθεση. 
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, αυξάνει τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό σας. Αναζητάτε τρόπους διασκέδασης και ευχαρίστησης ενώ ευνοούνται οι κοινωνικές επαφές και οι γνωριμίες.  Ωστόσο απρόβλεπτα έξοδα θα μπορούσαν να σας χαλάσουν τη διάθεση.  Ένα δημιουργικό σχέδιο ή συζητήσεις για τα αισθηματικά και υποθέσεις που αφορούν  παιδιά, μπορεί να γίνουν αιτία απογοήτευσης για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  Πολλοί μπορεί να νιώθετε δέσμιοι κάποιων καταστάσεων, ωστόσο σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να αντιδράσετε.
AstroMeleti