Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλεψεις 22/06/2012

Κριός 21/03-20/04: Πολύ ευχάριστη μέρα η σημερινή. Έντονη δημιουργικότητα αλλά και διάθεση για διασκέδαση χαρά και φλερτ είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά της. Πολλές επαφές, ευχάριστες συναντήσεις ή μηνύματα, και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Τα αισθηματικά βελτιώνονται σήμερα ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο γιατί μπορεί να υπάρξουν αναθεωρήσεις...

Ταύρος 21/04-21/05:  Φαίνεστε μπλεγμένοι και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Ανασφάλειες και φοβίες ταλαιπωρούν αρκετούς από εσάς, περιορίζοντας την πρόοδο σας. Σχέδια και συζητήσεις για οικονομικά ευνοούνται σήμερα, ωστόσο δεν πρόκειται να έχετε ακόμη σίγουρα αποτελέσματα.  Ίσως υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες όμως δεν έχετε ξεκαθαρίσει ακόμη τι θέλετε να κάνετε. Οικογενειακά ζητήματα ή θέματα ακινήτων μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο για πολλούς από εσάς.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Δραστήρια και κοινωνική μέρα η σημερινή. Επαφές και δημόσιες σχέσεις ευνοούνται ενώ θα έχετε ευκαιρίες για να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές και θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους.
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικά είναι κυρίως τα θέματα που θα προωθήσετε σήμερα κάνοντας ακόμη και μυστικά σχέδια ή παρασκηνιακές διαδικασίες. Μυστικές σχέσεις ή συνεργασίες ευνοούνται, ωστόσο ότι προκύψει σήμερα μπορεί ν’ αναθεωρηθεί. Άγχος μπορεί να σας δημιουργούν πιθανές αλλαγές σε σπίτι ή κοινωνικό περιβάλλον και αυτή τη περίοδο επανεξετάζετε το ενδεχόμενο αυτό. Μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Μετά τις 27 τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα και πιο ξεκάθαρα.
Λέων 23/07-23/08:  Η σελήνη στο ζώδιο σας, ανεβάζει τους ρυθμούς και σας κάνει πρωταγωνιστές της ημέρας. Η κοινωνική σας ζωή ευνοείτε και θα έχετε τη ευκαιρία να βρεθείτε με κόσμο και να γνωρίσετε ανθρώπους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Ωστόσο δεν θα λείψουν και παρεξηγήσεις με φίλους ή συνεργάτες με τους οποίους δεν κινήστε στο ίδιο μήκος κύματος. 
Παρθένος 24/08-23/09:  Χαλαρότητα και ηρεμία φαίνετε να επικρατεί σήμερα.  Κάποιοι θα θελήσετε να μείνετε μόνοι σας για να σκεφτείτε ή να  τα βρείτε με τον εαυτό σας.  Παρασκηνιακές διαδικασίες ίσως προκύψουν για μερικούς από εσάς και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αποφεύγοντας να δώσετε αφορμές για σχόλια.  Επαγγελματικές υποθέσεις ευνοούνται και ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε κάποιες παλιότερες επιλογές ή αποφάσεις σας.  Με το Δία στους Διδύμους ευκαιρίες δεν θα λείπουν, ωστόσο θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι και να είστε προσεκτικοί.       
Ζυγός 24/09-23/10: Η κοινωνικές επαφές ευνοούνται σήμερα και συλλογικές δραστηριότητες ή επαφές με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα θα φτιάξουν τη διάθεσή σας.  Καινούργια σχέδια ή ευκαιρίες που θα προκύψουν σας βοηθούν να βγάλετε κάποια συμπεράσματα για  ή ν’ αναθεωρήσετε παλιότερα σχέδια σας.  Ωστόσο μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην αφήνετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει.
Σκορπιός 24/10-22/11: Ζητήματα καριέρας ή  αποκατάστασης θα σας προβληματίσουν σήμερα και δεν αποκλείεται να γίνουν αιτία αλλαγών ή αναθεωρήσεων.  Μπορεί να υπάρχει σύγχυση γι’ αυτό καλύτερα να μην πάρετε σήμερα αποφάσεις. Τα οικονομικά βελτιώνονται για κάποιους από εσάς και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για νέες εισοδηματικές πηγές.
Τοξότης 23/11-21/12: Αισιοδοξία και ενθουσιασμός θα επικρατήσει σήμερα και είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν οι φιλοδοξίες και οι προσδοκίες σας για μια  συνεργασία ή προσωπική σχέση. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε σχέσεις η συνεργασίες, ωστόσο μέχρι τα τέλη του μήνα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί οριστικό.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σήμερα θα επικεντρωθείτε σε ζητήματα οικονομικής φύσης που θα μπορούσαν να επηρεάσουν και μια σχέση σας. Ιδιαίτερα εσείς των  πρώτων ημερών, έλκεστε από καινούργια πράγματα ή ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν στα εργασιακά και δεν αποκλείεται να σκέφτεστε κάποιες επενδύσεις. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρα και δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις πριν τα τέλη του μήνα.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η σχέση με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη θ’ αποτελέσει προτεραιότητα σήμερα και δεν αποκλείεται να γίνετε προκλητικοί μαζί τους. Η συναισθηματική σας ζωή ευνοείτε και θα υπάρξουν ευκαιρίες για  να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας όμως δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να παρασυρθείτε από πειρασμούς. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας ενισχύονται ωστόσο καλό θα ήταν να μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά τη συναισθηματική σας ζωή.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Αν και το πρόγραμμα σας φαίνετε να είναι δύσκολο ή κουραστικό, θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινότητα  σας. Η ανάγκη για αναγνώριση στον εργασιακό κυρίως χώρο μπορεί να κάνει κάποιους από εσάς προκλητικούς ή να σας παρασύρει σε επιπόλαιες επιλογές και διαφορές με συνεργάτες.  Κρατήστε χαμηλό προφίλ και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο.
AstroMeleti