Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 23/06/2012

Κριός 21/03-20/04: Η διάθεση παραμένει και σήμερα ευχάριστη, ωστόσο κάποιοι μπορεί να βρεθείτε διχασμένοι μεταξύ του τι πρέπει και τι θέλετε να κάνετε. Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις μπορεί να σας προβληματίσουν αλλά η μέρα δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις...

Ταύρος 21/04-21/05:  Εργασιακά θέματα προωθούνται σήμερα και είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα ή καθυστερήσεις που σας είχαν περιορίσει. Κάποιοι από εσάς ίσως αναλάβετε περισσότερες ευθύνες ή υποχρεώσεις. Ευκαιρίες για τη βελτίωση των οικονομικών μπορεί να προκύψουν για εσάς των πρώτων ημερών.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Έντονη δραστηριότητα, συζητήσεις,  επαφές και μετακινήσεις χαρακτηρίζουν την ημέρα. Προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους γιατί μπορεί να γίνετε προκλητικοί ή και εξουσιαστικοί. Καλύτερα να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να σεβαστείτε τις ανάγκες ή τα θέλω των άλλων.  Ευχάριστα μηνύματα μπορεί να πάρετε για υποθέσεις που αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή, ένα  δημιουργικό σχέδιο ή τα παιδιά.
Καρκίνος 22/06-22/07: Τα προβλήματα στην οικογένεια ή οι υποχρεώσεις στο σπίτι συνεχίζονται για εσάς των τελευταίων ημερών, ωστόσο σήμερα μπορεί να βρείτε διεξόδους για να τα ξεπεράσετε. Οικονομικά θέματα προωθούνται όμως θα χρειαστεί προσοχή από κάποιους στη διαχείριση των οικονομικών, γιατί υπάρχει τάση υπερκαταναλωτισμού για προσωπική ευχαρίστηση. 
Λέων 23/07-23/08:  Ένταση και εκνευρισμός μπορεί να υπάρξει σήμερα, καθώς προβλήματα στην καθημερινότητα σας δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε ή να κάνετε πράγματα που επιθυμείτε.  Φίλοι ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος μπορεί να σας απογοητεύσουν. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και επιλέξτε δραστηριότητες που  σας ευχαριστούν ή σας χαλαρώνουν.
Παρθένος 24/08-23/09:  Οι ρυθμοί σας παραμένουν και σήμερα χαμηλοί και πολλοί θα επιλέξετε μικρούς και απομονωμένους χώρους για να περάσετε καλά. Μια εσωτερική αναζήτηση ή κάποιες μυστικές διαδικασίες θα σας ευνοήσουν  και ίσως γίνουν αιτία να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες σχετικά με τα οικονομικά ή τα κεκτημένα σας γενικότερα. 
Ζυγός 24/09-23/10: Η κοινωνική σας δραστηριότητα ενισχύεται. Η διάθεση ανεβαίνει σιγά- σιγά και πολλοί θα επιλέξετε να περάσετε καλά με φίλους σήμερα ή να εμπλακείτε σε μια ομαδική δραστηριότητα.  Σχέδια προωθούνται για εσάς των τελευταίων ημερών  και πολλοί μπορεί να σκέφτεστε ν’   αναλάβετε περισσότερες ευθύνες ή υποχρεώσεις.  Η ζωή σας φαίνετε να μπαίνει σε τροχιά σταθεροποίησης. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Διχασμένοι ανάμεσα σε επαγγελματικά ή προσωπικά ζητήματα θα βρεθείτε σήμερα. Το πάθος σας ενισχύεται  και μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε καταχρήσεις που θα την έβαζαν σε κίνδυνο.  
Τοξότης 23/11-21/12: Η ανάγκη να ξεφύγετε από μια ρουτίνα που σας έχει κουράσει, ενισχύει τη διάθεση για ταξίδια και περιπέτεια. Φιλόδοξα σχέδια έρχονται στο προσκήνιο, ωστόσο δεν θα είναι εύκολο να τα θέσετε σε εφαρμογή. Παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες και έλλειψη ομαδικότητας μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην προώθηση τους. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Έντονο πάθος, συναισθηματισμός αλλά και ανταγωνιστικότητα θα επικρατήσει σήμερα και μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε συνεργασίες ή επαγγελματικές υποθέσεις γενικότερα. Ίσως πιέζεστε να πάρετε αποφάσεις όμως η μέρα δεν είναι κατάλληλη γι αυτό. Δείτε τώρα τα πράγματα με ρεαλιστικότητα και λογική και  αφήστε τις αποφάσεις για μετά τις 27 Ιουνίου.
Υδροχόος 21/01-19/02: Εξελίξεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θα σας επηρεάσουν άμεσα σήμερα και ίσως γίνουν αιτία να πάρετε αποφάσεις ή να βάλετε σε τάξη μελλοντικά σας σχέδια.  Πολλοί ίσως νιώθετε πως ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης σας βάζουν εμπόδια, ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε σχετικές αποφάσεις. Τα συναισθήματα σας δεν είναι ξεκάθαρα και ίσως οδηγηθείτε σε λάθη.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Το πρόγραμμά σας μπορεί να είναι βεβαρημένο όμως πολλοί ίσως προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά και να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητα σας. Ωστόσο οικονομικές ή άλλες δεσμεύσεις πιθανότατα δεν θα σας το επιτρέψουν.   Κάποιοι ίσως φτάσετε στα όρια σας, όμως η μέρα δεν είναι κατάλληλη να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή  να πιέσετε καταστάσεις.
AstroMeleti