Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 18/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Το πάθος σας ενισχύεται σήμερα και δεν θ’ αφήσει ανεπηρέαστες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Δεν έχετε ξεκαθαρίσει ακόμη τι θέλετε και τι όχι και η δυσκολίες στη διαχείριση της καθημερινότητας, μπορεί να σας κάνουν νευρικούς και να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος...
  
Ταύρος 21/04-21/05:  Δεν έχετε ολοκληρώσει ακόμη τα σχέδια σας και δεν αποκλείεται να υπάρχουν αναθεωρήσεις σε ότι αφορά θέματα δουλειάς και οικονομικής διαχείρισης. Προσπαθήστε ν’ αξιολογήσετε με αντικειμενικότητα όλα τα δεδομένα πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Όπως και να έχει, σήμερα θ’ ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά ενώ δεν αποκλείεται να σας επιστρέψουν χρήματα που σας όφειλαν.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Και σήμερα θα είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σας σε προσωπικές επιθυμίες ή ανάγκες. Προσπαθήστε να περάσετε ωραία κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν και αποφύγετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή ή τις σχέσεις σας. Μετά τις 27 του μηνός τα πράγματα θα είναι καλύτερα και σιγά- σιγά θα ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας για τους άλλους, δημιουργώντας μια πιο αντικειμενική εικόνα για τη σχέση σας με τους άλλους. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Έντονος συναισθηματισμός και φαντασία θα επικρατήσουν σήμερα και μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη και υπερβολές. Για κάποιους από εσάς δεν  είναι εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και αυτό μπορεί να γίνει αιτία παρεξηγήσεων.  Θέματα σχέσεων ή επαφών επανεξετάζονται και δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο, παρασκηνιακές επαφές. Αποφύγετε ζήλειες και ανταγωνισμούς.
Λέων 23/07-23/08:  Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται σήμερα και δεν αποκλείεται να νιώσετε πιεσμένοι σήμερα. Η εμπλοκή σας σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να σας φορτίσει σήμερα και δεν θα λείψουν παιχνίδια εξουσίας ή εντάσεις με συνεργάτες.  αποφύγετε τους ανταγωνισμούς και τις παρεξηγήσεις στο φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον.    
Παρθένος 24/08-23/09:  Θέματα καριέρας συνεχίζουν και απασχολούν αρκετούς από εσάς και σήμερα, ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τα επαγγελματικά και την αποκατάστασή σας. Δεν έχετε κατασταλάξει ακόμη για το τι πραγματικά θέλετε να κάνετε και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αναθεωρήσεις μέχρι και τα τέλη του μήνα.  Επαφές με ανωτέρους ή άτομα κύρους μπορεί να σας μπερδέψουν περισσότερο ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις. 
Ζυγός 24/09-23/10:  Διχασμένοι μπορεί να νιώθετε σήμερα. Από τη μία θέλετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα ή μια ρουτίνα που σας έχει κουράσει, όμως από την άλλη δεν είστε σίγουροι ακόμη για το τι θέλετε να κάνετε. Πολλοί ίσως νιώθετε αμφιβολίες για τα σχέδια ή τις αποφάσεις σας και διστάζετε να προχωρήσετε σε αλλαγές. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σιγά- σιγά από τις 27 και μετά.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Η μέρα ίσως κρύβει παγίδες και υπερβολές γύρω από θέματα οικονομικών που δεν θ’ αφήσουν ανεπηρέαστες και κάποιες σχέσεις. Η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γύρω από οικονομικά ή να εμπλακείτε σε οικονομικές ή άλλες δεσμεύσεις. Μέχρι και τις 27 θα υπάρξουν αναθεωρήσεις στα οικονομικά και συναισθηματικά πισωγυρίσματα.  Μην αμελήσετε οικονομικές σας υποχρεώσεις.
Τοξότης 23/11-21/12: Προτεραιότητα για εσάς σήμερα θ’ αποτελέσουν οι εξελίξεις σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση.  Υπάρχει τάση να επηρεάζεστε περισσότερο από τις ανάγκες ή τη συμπεριφορά των άλλων  και δεν αποκλείεται να υπάρξει ένταση στο γάμο, μια σχέση ή μια συνεργασία σας.  Καλύτερα ν’ αποφύγετε σήμερα συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες γιατί θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αμφιβολίες ή αναθεωρήσεις για παλιότερες σχέσεις θα ταλαιπωρήσουν κάποιους από εσάς, ωστόσο μέχρι και τις 27, τα συναισθήματα είναι μπερδεμένα και καλύτερα θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Αν είστε μόνοι δεν είναι κατάλληλη περίοδος τώρα για να εμπλακείτε σε μια σχέση.       
Αιγόκερω 22/12-20/01: Εργασιακά σχέδια ή θέματα υγείας προωθούνται σήμερα όμως μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος αναθεωρήσεων μέχρι και τις 27. Αμφιβολίες και ερωτηματικά προκύπτουν για παλαιότερες επιλογές ή αποφάσεις, ενώ επηρεάζονται και οι σχέσεις στο εργασιακό σας  περιβάλλον. Παρεξηγήσεις και διαφορές μεταξύ συνεργατών είναι πολύ πιθανές αυτό το διάστημα. Προσέξτε την υγεία σας, αποφεύγοντας υπερβολές που θα την επηρέαζαν. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Ένα δημιουργικό σχέδιο,  τα αισθηματικά σας ή υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά  προβληματίζουν αρκετούς από εσάς αυτή τη περίοδο, καθώς καθυστερήσεις, εμπόδια, αμφιβολίες και ερωτηματικά δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε. Καλύτερα να παραμείνετε σε φάση αναμονής και να μην πάρετε αποφάσεις πριν από τις  27 του μηνός.  Αμέσως μετά τα συναισθήματα σας , σιγά-σιγά ξεκαθαρίζουν και τότε θα μπορέσετε να πάρετε μια αντικειμενική θέση απέναντι σε μια σχέση, ένα σχέδιο ή το ενδεχόμενο απόκτησης ενός απογόνου.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Σχέδια που αφορούν αλλαγές σε σπίτι ή οικογένεια επανεξετάζονται. Υπάρχει σύγχυση και ενώ από τη μία μπορεί να τις θέλετε αυτές τις αλλαγές από την άλλη αμφιβολίες και ερωτηματικά δεν σταματούν να σας ταλαιπωρούν. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία από τις 27 του μηνός και μετά θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας και να δείτε με μια πιο ξεκάθαρη ματιά τα δεδομένα, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις.    

AstroMeleti