Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 16/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Εργασιακά ή θέματα υγείας προωθούνται με ευκολία σήμερα κάνοντας σας να νιώθετε πιο ασφαλείς. Φίλοι ή συνεργάτες μπορεί να χρειαστούν τη στήριξή σας. Το κλίμα στο χώρο του σπιτιού βελτιώνετε και δεν αποκλείεται, εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, να έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις με άτομα της οικογενείας, τις πρωινές ώρες...
   
Ταύρος 21/04-21/05:  Προτεραιότητα σήμερα αποτελούν οι δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Η συναισθηματική σας ζωή γίνεται πιο δραστήρια και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε πολύ ευχάριστα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Υποθέσεις που αφορούν ερωτικά ή παιδιά ευνοούνται σήμερα.     
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Οι ρυθμοί παραμένουν χαμηλοί και σας δίνεται η δυνατότητα ν’ απολαύσετε πράγματα.  Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου θ’ ασχοληθείτε με πράγματα του σπιτιού, ενώ δεν αποκλείεται νε όμορφες στιγμές, μόνοι σας ή με φίλους στο σπίτι.
Καρκίνος 22/06-22/07: Έντονη δραστηριότητα και πολλές κοινωνικές επαφές υπόσχετε η μέρα. Ραντεβού, συζητήσεις, μετακινήσεις αλλά και έντονη πνευματική δραστηριότητα, προκύπτουν, κυρίως για εσάς  του τρίτου δεκαημέρου.  Μπορεί να υπάρξει νευρικότητα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.  
Λέων 23/07-23/08:  Έμφαση σε θέματα καριέρας ή κοινωνικής αποκατάστασης θα δώσετε σήμερα και η διάθεση σας θα εξαρτηθεί κατά πολύ από τα δεδομένα ή τις εξελίξεις σ’ αυτούς τους τομείς. Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται και θα καταφέρετε να ρυθμίσετε θέματα οικονομικής φύσης ή θα πάρετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν τα οικονομικά. Ωστόσο δεν πρέπει να χαλαρώνετε, γιατί θα υπάρξουν και αρκετά έξοδα τις επόμενες μέρες.  
Παρθένος 24/08-23/09:  Η ενέργεια και η αποφασιστικότητα που διακατέχει τους περισσότερους από εσάς, σε συνδυασμό με την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που σας χαρίζει σήμερα ή σελήνη, μπορούν να σας απογειώσουν.  Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε καινούργια σχέδια και επιθυμίες που πιθανότατα σχετίζονται με το εξωτερικό ή σπουδές και νομικές διαδικασίες. Όπως και να έχει, πολλοί θα είναι αυτοί που  θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις και θα τολμήσουν καινούργια πράγματα και αλλαγές.      
Ζυγός 24/09-23/10:  Έντονος συναισθηματισμός αλλά και τάση απομόνωσης θα επικρατήσει σήμερα για τους περισσότερους από εσάς. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να επικεντρωθείτε σε μια εσωτερική αναζήτηση και απολογισμό. Παρασκηνιακές διαδικασίες ευνοούνται καθώς και η δράση σας σε κλειστούς ή απομονωμένους χώρους.  Οικονομικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο μπορεί να σας οδηγήσουν στην αναζήτησης βοήθειας από τρίτους, ενώ δεν είναι απίθανο κάποιοι άλλοι να ζητήσουν τη δική σας βοήθεια.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Έντονη κοινωνική δραστηριότητα επιφυλάσσει η μέρα, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Υποθέσεις που αφορούν μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση θα χρειαστούν τη προσοχή σας. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον σε ότι έχει να κάνει με τις επιθυμίες του συντρόφου σας ή τις ανάγκες των συνεργατών.
Τοξότης 23/11-21/12: Η επαγγελματική σας ζωή ευνοείτε σήμερα και θα μπορούσατε να προωθήστε σχέδια και στόχους. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να δώστε τον καλύτερο σας εαυτό στη δουλειά, κερδίζοντας την αποδοχή και την αναγνώριση των ανωτέρων σας.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Έντονη δημιουργικότητα και αισιοδοξία θα επικρατήσει σήμερα. Ο ενθουσιασμός και η θετική σας διάθεση, σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις και να τολμήσετε καινούργια πράγματα.  Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε σχέδια που αφορούν εξωτερικό, σεμινάρια, σπουδές ή άλλες πνευματικές εργασίες που θα μπορούσαν να  ανοίξουν  νέους ορίζοντες και προοπτικές στη ζωή σας.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Πιεσμένοι μπορεί να νιώσετε σήμερα κυρίως από άτομα της οικογενείας ή υποθέσεις που αφορούν σπίτι και οικογένεια. Ωστόσο από την άλλη, η οικογένεια μπορεί να σας βοηθήσει να ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας ξεσπάσματα και εντάσεις.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η μέρα υπόσχετε έντονη επικοινωνία και πνευματική δραστηριότητα. Επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις ή μικρές αποδράσεις, απαρτίζουν την ατζέντα της ημέρας.  Εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών προκύπτουν κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι θα έχετε σήμερα τη δυνατότητα να προωθήσετε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.  Μπορεί να επικρατήσει νευρικότητα και εκνευρισμός, γι’ αυτό καλό θα ήταν να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους.  
AstroMeleti