Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 29/06/2012

Κριός 21/03-20/04: Απρόβλεπτες ανατροπές και συναισθηματικές εντάσσεις υπόσχετε η μέρα. Έντονες εξελίξεις σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο θα αναστατώσουν, κυρίως όσους έχουν γεννηθεί κοντά στα τέλη Μαρτίου. Απρόβλεπτες αλλαγές μπορεί να δημιουργήσουν ένταση, ωστόσο συζητήσεις με άτομα της οικογενείας ή σχετικά με νέα ξεκινήματα σας βοηθούν να εξωτερικεύεστε τα προβλήματα, ενώ είναι πολύ πιθανό να βρείτε λύσεις που θα σας βγάλουν από την πίεση της μέρας...

Ταύρος 21/04-21/05:  Συζητήσεις που θα έχετε ή μηνύματα που θα πάρετε, σας δημιουργούν  έντονες αμφιβολίες για τα σχέδια σας ή τις αποφάσεις που έχετε πάρει για το μέλλον σας. Θα υπάρξουν συναισθηματικές διακυμάνσεις κυρίως για τους γεννημένους κοντά στα τέλη Απριλίου και καλό θα ήταν να μην εμπιστευθείτε σήμερα το ένστικτο σας. Διαφωνίες ή παρεξηγήσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους είναι πολύ πιθανές.  Ωστόσο, άτομα τις οικογενείας ή του κοντινού σας περιβάλλοντος γενικότερα, σας βοηθούν να βρείτε λύσεις και σας βγάζουν από πιθανά αδιέξοδα.   
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Οικονομικοί στόχοι ή υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά ίσως γίνουν αιτία ανατροπών και εντάσεων σήμερα, κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί κοντά στα τέλη Μαΐου.  Μια συλλογική δουλειά ή μια συνεργασία μπορεί να σας φορτίσουν συναισθηματικά και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν ρήξης. Ωστόσο μια ευχάριστη είδηση μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.
Καρκίνος 22/06-22/07: Μέρα εντάσεων και ανατροπών, κυρίως για τους Καρκίνους που έχουν γεννηθεί τέλη Ιουνίου. Προσωπικοί στόχοι ή επιθυμίες, μπορεί να γίνουν αιτία διαφωνιών και σοβαρών εντάσεων με άτομα κύρους ή ανωτέρους. Αποφύγετε ανταγωνισμούς και παιχνίδια εξουσίας. Απρόσμενες εξελίξεις τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή μπορεί να σας αναστατώσουν, ωστόσο ευχάριστες ειδήσεις για τα οικονομικά ή ευκαιρίες για συμφωνίες θα σας χαλαρώσουν.
Λέων 23/07-23/08: Ανατρεπτικό το κλίμα σήμερα κυρίως για τους Λέοντες που έχουν γεννηθεί τέλη Ιουλίου. Το κλίμα γίνεται ανταγωνιστικό και έντονο πάθος ή ζήλιες μπορεί να σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές, βάζοντας σε κίνδυνο τη δουλειά ή την υγεία σας. Αποφύγετε ρήξεις με συνεργάτες ή παιχνίδια εξουσίας. Φίλοι μπορεί να βρεθούν στο πλάι σας και να σας βοηθήσουν, ωστόσο δεν παύει να επικρατεί ο κίνδυνος ν’ ανατραπούν τα σχέδια σας. Αποφύγετε σήμερα μυστικά και παρασκηνιακές διαδικασίες.
Παρθένος 24/08-23/09: Έντονη συναισθηματική φόρτιση υπόσχετε η μέρα, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στα τέλη Αυγούστου. Απωθημένα από το παρελθόν  ή ζήλιες, ενισχύουν ανταγωνιστική σας διάθεση δημιουργώντας προβλήματα ή διαμάχες σε φιλικές σχέσεις ή συλλογικές προσπάθειες. Κοινωνικές υποχρεώσεις έρχονται σ’ αντίθεση με τις επιθυμίες σας, κάνοντας το κλίμα εκρηκτικό. Απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά θα σας εκπλήξουν, ωστόσο δεν θα λείψουν και   ευφάνταστες ιδέες ή ευκαιρίες στα επαγγελματικά.  
Ζυγός 24/09-23/10: Δύσκολη μέρα η σημερινή, με έντονη συναισθηματική φόρτιση και έκτακτες καταστάσεις που θα χρειαστούν την αντιμετώπιση σας.  Συνεχίζει να επικρατεί ρευστότητα στο τομέα τόσο των επαγγελματικών όσο και των προσωπικών σας σχέσεων, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί τέλη Σεπτεμβρίου και σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές ή  απρόβλεπτες εξελίξεις. Διχασμένοι μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων μπορεί να βρεθείτε σήμερα και οι εξελίξεις θα δημιουργήσουν τάση για παιχνίδια ανταγωνισμού. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους γιατί υπάρχει κίνδυνος σοβαρών ρήξεων. Ωστόσο συζητήσεις με φίλους μπορεί να σας δώσουν λύσεις και ίσως ανοίξουν νέους ορίζοντες σε πολλούς από εσάς.
Σκορπιός 24/10-22/11: Το πάθος σας ενισχύεται σήμερα και έντονα συναισθήματα ή ζήλιες μπορεί να σας κάνουν επιθετικούς με φίλους ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος που δεν συμφωνούν μάλλον με τα σχέδια σας. Το κλίμα γίνεται ανατρεπτικό και ίσως χρειαστεί ν’ αντιμετωπίσετε έκτακτες καταστάσεις. Εργασιακά σχέδια μπορεί ν’ αλλάξουν ή ν’ ανατραπούν. Εποικοδομητικές συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από επαγγελματικά και ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών, θα δώσουν μια πιο ευχάριστη νότα σε μια δύσκολη μέρα.  
 Τοξότης 23/11-21/12: Πιο χαλαροί είναι οι ρυθμοί σας σήμερα, παρόλα αυτά εσείς που έχετε γεννηθεί τέλη Νοεμβρίου, καλείστε ν’ αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες εξελίξεις ή ανατροπές.  Οικονομικά ζητήματα ή δεσμεύσεις και οικονομικές συνεργασίες θα σας φορτίσουν συναισθηματικά, ξυπνώντας μέσα σας ανταγωνιστικές διαθέσεις. Καλύτερα ν’ αποφύγετε σήμερα σοβαρές διεργασίες ή αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά. Ωστόσο δεν θα λείψουν και ευκαιρίες  ή σχέδια για καινούργιες συνεργασίες ή ένα γάμο.     
Αιγόκερω 22/12-20/01: Δύσκολη μέρα η σημερινή, κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί τέλη Δεκεμβρίου. Το κλίμα γίνεται ανταγωνιστικό με το σύντροφο ή κάποιο στενό συνεργάτη και ζήλιες ή παιχνίδια εξουσίας μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές ρήξης. Ανατροπές και απρόοπτα μπορεί να ταράξουν την οικογενειακή ή την προσωπική σας ζωή, ωστόσο ευκαιρίες στα εργασιακά ή νέες εισοδηματικές πηγές  θα κάνουν λίγο καλύτερη τη μέρα.
Υδροχόος 21/01-19/02: Φοβίες και ανασφάλειες ενισχύονται σήμερα και ίσως δημιουργήσουν τάσεις φυγής, κυρίως σ’ όσους έχουν γεννηθεί τέλη Ιανουαρίου. Αποφύγετε παρασκηνιακές διαδικασίες και μη δώσετε αφορμή για σχόλια γιατί ίσως υπάρχουν άνθρωποι, που πίσω από την πλάτη σας, προσπαθούν να σας διαβάλουν. Επίσης θα πρέπει ν’ αποφύγετε καταχρήσεις, εξαρτήσεις ή υπερβολές που θα έβαζαν σε κίνδυνο την  υγεία σας. Απρόβλεπτες εξελίξεις σχετικά με εργασιακά ή θέματα υγείας θ’ ανατρέψουν την καθημερινότητα σας και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί ν’ αντιμετωπίσετε σήμερα έκτακτες καταστάσεις. Ωστόσο ευχάριστες ειδήσεις ή ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη προσωπική σας ζωή θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε λίγο από την πίεση.
Ιχθείς 20/02-20/03: Αν και γενικότερα το κλίμα είναι αισιόδοξο και δημιουργικό, η μέρα θ’ αποδειχθεί δύσκολη, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στα τέλη Φεβρουαρίου. Η ανάγκη για αναγνώριση από τους άλλους και προβολή μπορεί να  ξυπνήσει μέσα σας έντονα συναισθήματα ζήλιας και να σας κάνει ανταγωνιστικούς. Οι προσωπικές σας επιθυμίες έρχονται σε αντίθεση με αλλαγές που πρέπει να γίνουν, δημιουργώντας έντονες αντιδράσεις και εκνευρισμούς. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και ακολουθήστε τις αλλαγές που γίνονται για εσάς. Η αυτοπεποίθηση μετριάζετε και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές σε συναισθηματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο. Παρόλα αυτά, συζητήσεις για εργασιακά μπορεί να δημιουργήσουν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα ή αλλαγές σε κατοικία και οικογένεια.   
AstroMeleti